Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
sepide sepide canım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, babacığın da en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım 🙏 eğer perinatolog kız dediyse kız olabilir gerçekten bana erkek demişti ve öyle de oldu 🤣

Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk🥹🥹
Ayy allahım o kadar merak ettik ki canım ❤️ Rabbim şifasını versin babacığının şimdi iyidir inşallah
Bebeğinin ve senin iyi olmana ayrıca çok sevindim 🤲🤲

Evet aşkım Peri kızım geliyor 😌 sende inşallah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza alın😍
Canım ninalia yaptırdım tam kapsamlı 500 euro aldılar benden 🔫
Amin kuzum aminn inşallah saglikla alalim evlatlarımızı kucagimizaaa 🥰🙏
Sana da yüksek fiyat demisler kuzum. Bana da asagi yukari ayni dediler. Saglikla haberleri gelsin de yavrularimizin gerisi onemsiz 🙏

babylovee babylovee aşkım aynı şeyleri yaşıyorduk ama ben bu gün daha perinatolog randevusuna gidebildim bana kız dedi tahmini 😂😂 ben şok, dün kan verdim fetal dna için, onu bekleyecem, aliş veriş yapma bu sadece bir tahmin dedi
maşallah ne güzel bir bebek ince burunlu gibi çenesi falan maşallah 🥰🧿

Hahaha bende de farkındalık oldu 🤣 benimde kayınvalidemle aram çok iyi şükürler olsun 🙏 onun gibi bir kaynana olursam ne ala 🥰 gelinle de birbirlerini sevsinler el üstünde tutsunlar daha ne isterim 🥹🙏 beni erkek çocukla ilgili enerjisini nasıl yöneteceğim düşündürüyor en çok 😅
Ayy saglikli olsunlar da yaa.. bebislerimiz saglikla dogsun büyüsün... aynen öyle evlensinler mutlu yuva kursunlar biz anne babalar olarak onlar ihtiyac duydukca yanlarinda oluruz 🥰🙏 yalniz cocuklari evlendirdik bile😄😄
Ay o erkek cocuk enerjisi kısmını cok düşünmeyelim simdiden. Biraz strese sebep olabilir 😄

Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallah😍😍😍😍🧿🧿💙💙💙 ya ben de öğreneyim litfeeen🤣🤣🤣🤣 yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol🤣🤣 hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen🤣🤣
Amiiin kuzucum çok teşekkür ederim çok inşallah saglikla büyütelim yavrularimizi🥰🥰🥰 seninde cok az kaldi ogreneceksinnn🥰😍😍

Gelelim hurafelereee 😃
Midem karışsa da hic kusmadim.
Et tavuk gibi protein canim hep daha fazla istedi.
Tatlıya olan düşkünlüğüm hic gecmedi. Birde şeker yüksek çıktı ona ragmen bir kaçamak yapma hakkim oldugunda tatli birsey yedim ve hala da öyle.
Ekşi falan hic cekmedi canim ki normalde eksi seyleri cok severim.
Normalde de kilom var ama su an karnimda top gibi bir göbüş var 🥰

Ay aklima gelenler bunlar 😄 varsa aklina gelen dinlemedeyim😘😃

sepide sepide canım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, babacığın da en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım 🙏 eğer perinatolog kız dediyse kız olabilir gerçekten bana erkek demişti ve öyle de oldu 🤣
Amin canım benim tek duamız o 😞💜
Ya şimdi kendimi kandırmıyor 100% kız bencede aşkım, adam sonuçta prof yılların tecrübesi var 😂😂 sevmeye başladım kızım diye

Olsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?

Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordum😄 hayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen 🥰
Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallah😍😍😍😍🧿🧿💙💙💙 ya ben de öğreneyim litfeeen🤣🤣🤣🤣 yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol🤣🤣 hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen🤣🤣
Amiiin kuzucum çok teşekkür ederim çok inşallah saglikla büyütelim yavrularimizi🥰🥰🥰 seninde cok az kaldi ogreneceksinnn🥰😍😍

Gelelim hurafelereee 😃
Tatlıya olan düşkünlüğüm hic gecmedi. Birde şeker yüksek çıktı ona ragmen bir kaçamak yapma hakkim oldugunda tatli birsey yedim ve hala da öyle.

Maşallah bende şimdi bunlarlayım bakalım ne olacak🤣🤣 bide sende lekelenme oluyordu dimi caniko

Ayy allahım o kadar merak ettik ki canım ❤️ Rabbim şifasını versin babacığının şimdi iyidir inşallah
Bebeğinin ve senin iyi olmana ayrıca çok sevindim 🤲🤲
Canımmm evet sendende Allah razı olsun, beni unutmadığınzı mesajlarınızı görünce o kadar moral oldu ki bana ne güzel arkadaşlıklar edinmişim
maşallah ne güzel bir bebek ince burunlu gibi çenesi falan maşallah 🥰🧿
Yaaa 🥰🥰🥰 inşallah büyümez burnu falan korkuyorum babadan dolayı biraz 😂😂😂

Gelelim hurafelereee 😃

Bende aynı şeylerin hepsini yaşadım, ve hurafeleri çürütüyorum kızımız olacak şu an öyle görünüyor 😂😂

Canlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk🥹🥹
Çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim babana şafi ismiyle şifa versin inşallah 🤲

Nub anlayanlar birde böyle atayım bir bakın 😌

Eklentiler

• IMG_4039.webp
    IMG_4039.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 48

Maşallah bende şimdi bunlarlayım bakalım ne olacak🤣🤣 bide sende lekelenme oluyordu dimi caniko
Ay hadi bakalim bir erko da senden gelir belki deeee 😍😍 evet kuzum adını dahi anmak istemiyorum ama oluyordu.
Bende aynı şeylerin hepsini yaşadım, ve hurafeleri çürütüyorum kızımız olacak şu an öyle görünüyor 😂😂
Ya Pamlok Pamlok da kusa kusa bir hal oldu kesin kız diyorduk erkek çıktı 😅😅 bebisler test köşe yapiyor. Seninki de ters köşe yapti😅

Back
X