- 15 Mayıs 2022
- 1.692
- 2.092
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #10.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy allahım o kadar merak ettik ki canımCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()
Amin kuzum aminn inşallah saglikla alalim evlatlarımızı kucagimizaaaEvet aşkım Peri kızım geliyorsende inşallah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza alın
Canım ninalia yaptırdım tam kapsamlı 500 euro aldılar benden![]()
Bacak arası boştuYaa seninki icin cok aradayimmm yuz kafa sekli erkek gibi ama egik gibi nub denilen yer. Ama icimden erkek demek geliyooor![]()
maşallah ne güzel bir bebek ince burunlu gibi çenesi falan maşallahbabylovee aşkım aynı şeyleri yaşıyorduk ama ben bu gün daha perinatolog randevusuna gidebildim bana kız dedi tahmini
ben şok, dün kan verdim fetal dna için, onu bekleyecem, aliş veriş yapma bu sadece bir tahmin dedi
Ayy saglikli olsunlar da yaa.. bebislerimiz saglikla dogsun büyüsün... aynen öyle evlensinler mutlu yuva kursunlar biz anne babalar olarak onlar ihtiyac duydukca yanlarinda oluruzHahaha bende de farkındalık oldubenimde kayınvalidemle aram çok iyi şükürler olsun
onun gibi bir kaynana olursam ne ala
gelinle de birbirlerini sevsinler el üstünde tutsunlar daha ne isterim
beni erkek çocukla ilgili enerjisini nasıl yöneteceğim düşündürüyor en çok
![]()
Ya zaten nub kısmı kız gibi bencede eveeet. Ama içimden de senin erkek annesi olacagin geciyor ne bileyimBacak arası boştudoktor gösterdi net gözüktü. Kız olacak büyük ihtimalle dedi.Ama erken olduğu için kesinleştirmedi tabi
![]()
Amiiin kuzucum çok teşekkür ederim çok inşallah saglikla büyütelim yavrularimiziCanımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallahya ben de öğreneyim litfeeen
yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol
hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimCanim cok gecmis olsun Allah sifa versinben cok giremiyorum görmedim
Amin canım benim tek duamız osepide canım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, babacığın da en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım
eğer perinatolog kız dediyse kız olabilir gerçekten bana erkek demişti ve öyle de oldu
![]()
Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallahOlsun canim onemli degil 11.haftadan itibaren sıkıntı yok zaten. Bende eurofins ve panorama arasindayim ama galiba panoramayi tercih edecegiz. Ne kadar ödeme yaptin kuzum ?
Ya evet durus kafa yapisi falan kız gibii ama ben seninkini de erkek olur diyordumhayat böyle iste ters köşeler olabiliyor. Oy seveyim onu beeen
![]()
Maşallah bende şimdi bunlarlayım bakalım ne olacakAmiiin kuzucum çok teşekkür ederim çok inşallah saglikla büyütelim yavrularimiziseninde cok az kaldi ogreneceksinnn
Gelelim hurafelereee
Midem karışsa da hic kusmadim.
Et tavuk gibi protein canim hep daha fazla istedi.
Tatlıya olan düşkünlüğüm hic gecmedi. Birde şeker yüksek çıktı ona ragmen bir kaçamak yapma hakkim oldugunda tatli birsey yedim ve hala da öyle.
Ekşi falan hic cekmedi canim ki normalde eksi seyleri cok severim.
Normalde de kilom var ama su an karnimda top gibi bir göbüş var
Ay aklima gelenler bunlarvarsa aklina gelen dinlemedeyim
![]()
Canımmm evet sendende Allah razı olsun, beni unutmadığınzı mesajlarınızı görünce o kadar moral oldu ki bana ne güzel arkadaşlıklar edinmişimAyy allahım o kadar merak ettik ki canımRabbim şifasını versin babacığının şimdi iyidir inşallah
Bebeğinin ve senin iyi olmana ayrıca çok sevindim![]()
Yaaamaşallah ne güzel bir bebek ince burunlu gibi çenesi falan maşallah![]()
Bende aynı şeylerin hepsini yaşadım, ve hurafeleri çürütüyorum kızımız olacak şu an öyle görünüyorAmiiin kuzucum çok teşekkür ederim çok inşallah saglikla büyütelim yavrularimiziseninde cok az kaldi ogreneceksinnn
Gelelim hurafelereee
Midem karışsa da hic kusmadim.
Et tavuk gibi protein canim hep daha fazla istedi.
Tatlıya olan düşkünlüğüm hic gecmedi. Birde şeker yüksek çıktı ona ragmen bir kaçamak yapma hakkim oldugunda tatli birsey yedim ve hala da öyle.
Ekşi falan hic cekmedi canim ki normalde eksi seyleri cok severim.
Normalde de kilom var ama su an karnimda top gibi bir göbüş var
Ay aklima gelenler bunlarvarsa aklina gelen dinlemedeyim
![]()
Çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim babana şafi ismiyle şifa versin inşallahCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk![]()
Çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun cnm Rabbim babana şafi ismiyle şifa versin inşallah![]()
Ayyy benim oğlumu bilende doktor beydiNub anlayanlar birde böyle atayım bir bakın![]()
Ay hadi bakalim bir erko da senden gelir belki deeeeCanımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallahya ben de öğreneyim litfeeen
yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol
hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen
Maşallah bende şimdi bunlarlayım bakalım ne olacakbide sende lekelenme oluyordu dimi caniko
YaBende aynı şeylerin hepsini yaşadım, ve hurafeleri çürütüyorum kızımız olacak şu an öyle görünüyor![]()
Evet kız çıkıntısı yatayNub anlayanlar birde böyle atayım bir bakın![]()
Ya ben senin oğluşunu yerim yaAyyy benim oğlumu bilende doktor beydikesin kızdır
![]()