Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
ya koptum
Aşkım peki 2.kere kız annesi olacağını duyunca ne hissettin
Ben burada hep yazdım benim bebeğim kız olacak diye. Hiç erkek olma olasılığı aklımdan geçip b planı bile yapmadım Zaten kızlarımın arasında iki yaş olacak. Bundan 3 sene sonra oynayacakları oyunlardan lisede yapacakları dedikodulara kadar hepsinin hayallerini kuruyorum. Oturup korku filmi izliyorlar ben onlara mısır patlatiyorum falan. Aşırı eğlenceli İkisi adına da o kadar mutluyum ki. Bir kız çocuğa en güzel hediye kız kardeştir diye önceki grubumda da yazmıştım. Bir arkadaş için demiştim o zaman şimdi bana nasip oldu

Ya evet aşkım ya sen baştan kız diyordun hep ben tek olduğum için bir kardeşim olsun isterdim özellikle kız, dertleşmek için paylaşmak için, senin bebeler şanslı olacak inşallah, Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin

Sağ ol canım cevabın için ben daha 12. Haftadayım o zaman 1 doz her halükarda yeterli olur benim için zaten hayatımda kansızlık problemi yaşamadım
Canım bir arkadaş da demiş reçeteli olarak yazılan bir ilaçsa e nabız da ne sıklıkla kullanacağın da yazıyor. Reçetelerin kısmına bir bak istersen

Çok çok iyi ol canım. İyi ki sen de varsın. Başka ayda değil de Aralık ayinda olduğun için biz de çok şanslıyız Burada böyle gülüyoruz eğleniyoruz kafa dağılıyor iyi geliyor. Yoksa kafamızın arkasında hepimizi yiyip bitiren evhamlar var emin ol. Şimdi sen yatıp uyu dediğn gibi. Yarın daha iyi hissedeceksin eminim. Bir de tertemiz kan sonuçlari gelince iyice rahatlayacaksın inşallah

Havalardan dolayı olabilir canım bana da sıcak basıyor. Tansiyon takibi yapıyor musun? Kolestaz tehlikesi için çok erken haftalar. İnşallah hiçbirimiz yaşamayız böyle bir şey. Sen yine de rutin kontrolünde doktoruna söylersin

Canım bir arkadaş da demiş reçeteli olarak yazılan bir ilaçsa e nabız da ne sıklıkla kullanacağın da yazıyor. Reçetelerin kısmına bir bak istersen
Baktım canım orda da 2 kez yazılmış ama hiç içime sinmedi o kadar fazla kullanmak zaten haftam daha küçük. Bazı doktorlar 16 sonra bile başlatıyor o yüzden tek doz kullanmayı düşünüyorum

Ben de o kadını çok dikkate almıyorum. Zaten tabipler odasından cezaları var. Özellikle de halkın sağlığını tehlikeye atmaktan.
Evet özellikle yüksek tansiyon hakkında söyledikleri çok tehlikeli. İnsanlar yanıltıyor önemsiz görüyorlar. Halbuki yakın çevremde yüksek tansiyondan felç kalan insanlar var

D destinaa88 senin bahsettiğin video sanırım bende izlemiştim

Ay bu doktoru biliyorum. Arayıp duruyordum kimdi diye. Daha önce grupta konuşmuştuk bulantılar hakkında hatırlayanlarınız vardır. Instagramda gördüğüm doktor gebelik mide bulantısı sabah olur eğer öğlen ve akşam oluyorsa sebebi gebelik değil enfeksiyondur diyordu demiştim. Bu doktor işte. O söylediği hiç doğru çıkmadı burdaki çoğu kişide. Ama aşı konusunda haklı olabilir

Kızlar sizinde kafanızı şeker yüklemesi karıştırıyormu ya , düne kadar kesinlikle yapmak taraftarıydım ama canan karatay fena ikilimde bıraktı
İlk gebeliğimde yaptırdım, verdikleri şekerli içecek kola kadar bile şekerli değil. Hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…