Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İlk gebeliğimde yaptırdım, verdikleri şekerli içecek kola kadar bile şekerli değil. Hiçbir zararı olduğunu düşünmüyorum.
Bazıları çok korkunç bir şey gibi anlatıyor. Aşırı kustum diyen mi ararsın içtikten sonra fenalaştım bayıldım diyen mi ararsın hepsi var. O kadar kötü etkiliyor mu gerçekten

selam kızlarr nasılsınızz uzun süredir bakamıyodum umarım hepiniz iyisinizdir ben bayramdan sonra gribe yakalandım cok sukur bogaz agrısı öksürük yok ama burun tıkanıklıgı ve balgam oluyor üc gündür de koku alamıyorum acile gittim acaba covit falan mı oldum diye doktor da hamilelikle oluyor böyle burun tıkanıklıgı falan dedi normal dedi yani bol su ic dedi o kadar böyle bisey yaşayan oldu mu hic

1 doz yeterli bence de canim. Gerekirse sonraki kontrolde ben tek doz aldim dersin doktor da sana 2 al derse o zaman düşünürsün 2.yi kullanmayi.
Benim dr 16.haftadan sonra baslayacagiz dedi. Ama ne kadarlik bir doz nasil bir ilac olacak bakalim henüz bunlari öğrenmeye var.

Bazıları çok korkunç bir şey gibi anlatıyor. Aşırı kustum diyen mi ararsın içtikten sonra fenalaştım bayıldım diyen mi ararsın hepsi var. O kadar kötü etkiliyor mu gerçekten
Beni hiç etkilemedi. Şöyle, gebelikte şeker direnci değişiyor, zaten diyabet şüphesi olanlara yaptırılmaz, direkt fırlatır şekeri. Ben de bayılacak gibi oldum diyenleri okudum ama gerçekten içtiğin şey gazoz. Ben şekerli içecek çok sınırlı da olsa tüketiyorum zaten gebeyken de

Sağ ol canım. Benim de aklıma bu şekilde yattı. Doz ayarlaması kan sonucuma göre zaten yapılır. 16. Haftaya kadar kan konusunda ciddi kayıp olmaz diye düşünüyorum

İnşallah canım hepimizin bebişi sağlıkla doğsun. Ömürleri boyu da sağlıklı mutlu yaşasınlar ve çok şanslı olsunlar Eşim de senin gibi tek çocuk hep diyor keşke bir abim olsaydı diye. Ama belki de tek çocuk olmanız daha hayırlıdır. Her kardeşlik benim çizdiğim pembe tablo gibi olmuyor sonuçta

Acaba diyabet konusunda sıkıntı yaşayanlarda mı bayılma gibi durumlar oluyor

Acaba diyabet konusunda sıkıntı yaşayanlarda mı bayılma gibi durumlar oluyor
Olabilir, onları etkiliyordur. Bunu bilmenin yolu da testten geçiyor zaten. Yani varsa böyle bir yatkınlık ya da risk dikkat edilsin diye yapılıyor bu test. Mesela eski gruptan bir arkadaş da kötü oldum demişti, değerleri bozuk çıktı.

Ben hamile degilken insülin direnci kaynakli bir kez şeker yüklemesi yaptirmistim. Gercekten öyle kusacak kadar felaket birsey degil. Şekerli bir içecek. Sadece biraz fazla tatlı geliyor o da icerisinde ekstra sekerli iceceklerdeki aroma veren seyler olmadigi icin bence. Ve icecegin son yudumlarina dogru artik cok sekerli geliyor bayiyor insani sadece. Yoksa korkulacak bisey degil o ictigimiz sıvı. Ama su an hamileyiz bebeklerimiz icin dogrusu nedir ne degildir doktor yönlendirmeli.
Ama yaptirip yaptirmama konusunda doktorlarimiz ne derse zamani gelince oyle yapmak lazim sanki. Kendi basimiza düşündükçe hepten kafamiz karisiyor çünkü.
Sağ ol canım. Benim de aklıma bu şekilde yattı. Doz ayarlaması kan sonucuma göre zaten yapılır. 16. Haftaya kadar kan konusunda ciddi kayıp olmaz diye düşünüyorum
Aynen canim bence de tek doz kullanmakla bir kaybin olmaz bence de

Evet canım ama her doktordan da farklı ses çıkıyor bazen insanın kafasını o karıştırıyor ister istemez. Zaten o zamanlara daha var.

Ay oda doğru, ne yalan söyleyecem benim annemler 3 kız kardeş, kanlı bıçaklılar ya sanki kocaları tek adam, tövbe estağfurullah , Allah hayırlısını versin İnşallah

Konuyla ilgili bilgim yok canım ama dediğin gibi kan tahlili ile yakalanan bir şeyse ver mutlaka kanı. Biraz fazla tedbirden zarar gelmez. Bunun yanında olduğunu sanmıyorum, içini ferah tutmaya çalış

Burda biri yazmıştı, grip oldum antibiyotik kullandım geçmedi, şimdi de koku almıyorum diye. Ama çok zaman oldu kimdi hatırlamıyorum. Sıfır koku ise covid olabilir. Viral bir şey o da zaten, bol su dinlenme ile geçebilir. Geçmezse de ilacı var zaten. Geçmiş olsun

Aynen gazoz gibi bisey iciriyolar icince aman bumuymus şeker diyor insan ona gelene kadar zaten cok fazla yerden aliryoruz her zararli seyi

Arkadaşlar rahim agzi uzunluğunu ölçtüren var mi doktora en son gittiğimde bi dahaki kontrolde olcelim dedi rutin bisey dedi de sizi de merak ettim
Karindan ölçülüyorsa habersiz yapmis olabilirler hic demediler bana bunu gebeligin sonuna doğru alttan açıklık muayenesi yapiyolar ama
Kadın bunadı ya
Lahmacun tavsiyesi dışında dinlemiyorum

Evet canım ama her doktordan da farklı ses çıkıyor bazen insanın kafasını o karıştırıyor ister istemez. Zaten o zamanlara daha var.
Zaten ondan karisiyor hepimizin kafasi biei cikiyor tetanoz aşısı zararli diyor digeri degil diyor. Biri çıkıyor seker yüklemesi zararli diyor öbürü degil diyor. Doktorlar bu kadar ikilemdeyken biz nasil kolay karar verelim.

Geçmiş olsun canım. Koku alamama tıkanıklıktan kaynaklı olabilir. Covitteki daha farklı oluyor bence anlarsın daha önce geçirdiysen. İlaç verdiler mi

Aynen gazoz gibi bisey iciriyolar icince aman bumuymus şeker diyor insan ona gelene kadar zaten cok fazla yerden aliryoruz her zararli seyi
Onu içmek cok sorun olmaz yine ama iste bebislere etkisi komusu daha önemli. Bu noktada da hepimiz doktorlarimizin dediklerine uyacagiz yüksek ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…