- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.781
Bende doktorumun görüşlerine göre ilerleyecegim zaten ama sadece bu bazi yazilan cizilen seyler insanın kafasini karıştırıyor. Bazi doktorlar da onermiyorlar.Ya açıkçası ben doktoruma güveniyorum. O nasıl derse öyle yapacağım. Sonuçta zararına bir şey demez.
Canım benim okuduğum kadarıyla doğumdan sonra bebeğe bir süre bu aşı yapılamadığı için bağışıklığı anneden alsın diye yapılıyormuş. Yani aslında anneden için değil de bebeği doğumdan sonra korusun diye yapılıyormuş.
canim ben tordal fer kullaniyorum 23.4 g yaziyorKızlar günlük kaç toplam kaç mg demir alıyorsunuz ? Kafam çok karıştı bir yardım eder misiniz
Evet haklısın canım. Doktorların görüş ayrılığında olması zaten bizim kafamızı karıştırıyor. Ama doktorumuz illa ki gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum zamanı gelinceBende doktorumun görüşlerine göre ilerleyecegim zaten ama sadece bu bazi yazilan cizilen seyler insanın kafasini karıştırıyor. Bazi doktorlar da onermiyorlar.
Gerçekten kafa karışıklığına doktorlarin ikiye ayrilmis olmasi daha cok sebebiyet veriyor sanki
Bizim işimizin hiç alakası yok ama hayalini kurmuştukAhahaha her kocanın hayaliymiş ama gerçekten çok güzel meslekbiz eşimle havacıyız ikimizde zaten havacılığa doğacak çocik tabi ki istediği mesleği yapsın işin şakası
Aynen canim gercekten bu yüzden kafamiz karışıyor..Evet haklısın canım. Doktorların görüş ayrılığında olması zaten bizim kafamızı karıştırıyor. Ama doktorumuz illa ki gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum zamanı gelince
evet canım bu dönemler ne zaman bitecek ? Düşük tehlikesi gibi yani yada kanama lekelenme kaçıncı haftada yok oluyor bu konuda bilgin var mı?Sen de çok çektin bu lekeden hep vardı
Kızlar ya benim çocumunnnn nubusu niye bir kız bir erkek gibiEvet kız çıkıntısı yatay
Benimki de bi kız bi erkek gibiydi sonuç erkek olduKızlar ya benim çocumunnnn nubusu niye bir kız bir erkek gibihadi tahmin edin bakalım şimdi kız mı erkek mi valla meraktan çocuğun tüm anatomisini çıkardım
Benimki de bi kız bi erkek gibiydi sonuç erkek olduseninkine yorum yapamıyorum anlamadığım için
Kaç haftalık burda kuzumnubu zamanla dikeldi benimkinin sanırım
Yatay olan 11+4 canım diğeri 11+6Kaç haftalık burda kuzum
Çok küçük ya bence daha oturmamıştır cinsiyet 12 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyor ve bazen her bebgin gelişim hızı aynı olmuyor mesela kaynak (yapay zeka )Yatay olan 11+4 canım diğeri 11+6
Nubusu dikelmisKızlar ya benim çocumunnnn nubusu niye bir kız bir erkek gibihadi tahmin edin bakalım şimdi kız mı erkek mi valla meraktan çocuğun tüm anatomisini çıkardım
Aynen canım ama düz olanı videodan çektim dik olan ultrason fotosu belki ultrasonda bazen dik bazen yatay görünebiliyor bakalım ayın 24 ünde öğrenirim inşÇok küçük ya bence daha oturmamıştır cinsiyet 12 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyor ve bazen her bebgin gelişim hızı aynı olmuyor mesela kaynak (yapay zeka )
Hayırlısı olsun inşallah bunlar çok tatlı meraklar :)Aynen canım ama düz olanı videodan çektim dik olan ultrason fotosu belki ultrasonda bazen dik bazen yatay görünebiliyor bakalım ayın 24 ünde öğrenirim inş
Amin canım öyle vallaHayırlısı olsun inşallah bunlar çok tatlı meraklar :)
Merhaba medgenome ne fiyat vermişti size hatırlıyor musunuz acabaMedgenome claria firmasından fiyat aldik
ama eskisehir osmangazi universitesine gitmeye karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?