Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bende doktorumun görüşlerine göre ilerleyecegim zaten ama sadece bu bazi yazilan cizilen seyler insanın kafasini karıştırıyor. Bazi doktorlar da onermiyorlar.
Gerçekten kafa karışıklığına doktorlarin ikiye ayrilmis olmasi daha cok sebebiyet veriyor sanki

Kızlar günlük kaç toplam kaç mg demir alıyorsunuz ? Kafam çok karıştı bir yardım eder misiniz
canim ben tordal fer kullaniyorum 23.4 g yaziyor
ama baska vitaminlerle toplami galiba demir olarakta 1 kapsül 17 mg yaziyor

Evet haklısın canım. Doktorların görüş ayrılığında olması zaten bizim kafamızı karıştırıyor. Ama doktorumuz illa ki gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum zamanı gelince

Ahahaha her kocanın hayaliymiş ama gerçekten çok güzel meslek biz eşimle havacıyız ikimizde zaten havacılığa doğacak çocik tabi ki istediği mesleği yapsın işin şakası
Bizim işimizin hiç alakası yok ama hayalini kurmuştuk nasıl mutluysa öyle olsun tabi canım kendi hayalimizi dayatmayiz

Evet haklısın canım. Doktorların görüş ayrılığında olması zaten bizim kafamızı karıştırıyor. Ama doktorumuz illa ki gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum zamanı gelince
Aynen canim gercekten bu yüzden kafamiz karışıyor..
Ama dedigin gibi bizim doktorumuz zaten bu konuda da bize fikrini ve nedenini açıklayıp bizi ikna edecektir zamani geldiginde kararımızı veririz inşallah

Kızlar merhaba uzun zamandır burayı severek takip ediyorum bugun tam 14 haftalık olduk bugün ikili tarama testi sonucum çıktı anlayamıyorum biraz araştırdım moralim bozuldu anlayan var mı

Eklentiler

• 17502608678361877907875168977981.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar ya benim çocumunnnn nubusu niye bir kız bir erkek gibi hadi tahmin edin bakalım şimdi kız mı erkek mi valla meraktan çocuğun tüm anatomisini çıkardım
Benimki de bi kız bi erkek gibiydi sonuç erkek oldu seninkine yorum yapamıyorum anlamadığım için

Çok küçük ya bence daha oturmamıştır cinsiyet 12 haftadan sonra belirginleşmeye başlıyor ve bazen her bebgin gelişim hızı aynı olmuyor mesela kaynak (yapay zeka )
Aynen canım ama düz olanı videodan çektim dik olan ultrason fotosu belki ultrasonda bazen dik bazen yatay görünebiliyor bakalım ayın 24 ünde öğrenirim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…