Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım benim kizimda atopik dermatit var cildi çok kuru ve buna bağlı kaşıntısı oluyor. Bioderma atoderm krem kullanıyoruz. Yüz ve vücut için kullanılabiliyor tavsiye ederim. Bebek için kullanıldığı için hamileyken de gönül rahatlığıyla kullanabilirsin diye düşünüyorum ♥️
Teşekkür ederim canım araştıracağım 🥰

İnşaallah canım dualarınızda beni de unutmayın 🥰 tabi ki haber edeceğim Allah’ın izniyle zaten bu kontrolde sağlıklı olduğunu öğrenelim inşallah çok daha rahatlayacağım
Tabiki canım hepimize dualar ediyorum. Senin nasibin Aralık annesi olmakmis. İnşallah bu bebeğini kollarına alacaksın sağlıkla ♥️🙏🏼

16+5ten merhaba ☺️ şimdi kontrolden çıktım yüz üstü yatmıştı anası kılıklı yüzünü göstermedi biz de el mahkum bol bol sırtına ensesine baktık kürek kemikleri bile çok belliydi 😂
masallahhh, bizim de bu haftaki kontrolde baldırları vardi resmen ☺️ üst bacak daha kalin asagisi inceydi normal insan gibi gözükmeye başladılar ☺️ ☺️

Koltuk altı bikini bölgem kollarım göbeğim, hiç lazerin L değmemiş gibi, mecburiyetten jilet vurmaya başladım 😞😞 ağda mağda korkuyorum güvenlimidir değilmidir
Canım ben ağdaya gidiyorum doktoruma danıştım hiçbir problem olmadığını söyledi ama sen de bir kendi doktoruna Danış istersen

minnosannesi minnosannesi annabelica annabelica teşekkür ederim kızlar. Kontrole gidemedim ama doktorun işi çıkmış başka doktorla değiştirmiş nöbeti allahtan çıkmadan aradık. Makinasından çok net görünmediği için bu hafta alttan koltrol edelim haftanı net belirleyelim demişti. Çünkü ger gittiğimde günü oynuyordu

🤣🤣🤣🤣 evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler🥰🥰🥰🥰🌼🌼🌼🌼🥹🥹🥹🧿🧿😇😇🤗🤗🤗 Prenses yazalım tahtaya🤣🤣🌼🌼💖💖💖💖
Aaaaa biz şok 😂😂😂 hayırlı olsun canım çok şaşırdım valla hemen mavi kalp gitmiş pembe kalp gelmiş hahah 😂😂 sağlıkla gelsin prenses yaaa 🐣💕💕 çin talvimin ne diyordu hurafeleri bekleriz 😂

Kızlar aranızda bebek hareketlerini hisseden var mı?
ben bugun hissettim sanirim , gazdan vs daha nazik bi seydi, bole bi su baloncuğu patlamış gibi ayni yerden daha sonra yine ayni sekilde oldu 🥰 artik bebeğimizle iletişime geçeceğimiz günlerin yakin olmasi cok guzel 🥰

Çok teşekkür ederim canım amin hepimizin bebişi inşallah 🤗🩷🧿 sonunda ya gerçekten bu arada mesaj atmıştım kadına belki de bekletecekti haftaya kadar 😡
Ay belki de bekletecekti yaa. Keske herkes işini düzgün yapsaa.. birseyin peşine biz düşüp ogrenmeye calismasak da onlar düzgünce bilgilendirse..
Neyse canim bosver artik bebişinin saglikli oldugunu ogrendin ya o yeter 💗

ben de çok seviyormm bebek poposu gibi geliyor bana 😂😂
Aynen bebek pudra kokusu 😍
iyi bari aman dikkat et yine de :KK200:
Sağol canım verimli bi gün oldu :-)
Ben de halim oldukça ev işimi kendim yapıyorum yoksa canım çok sıkılıyor 🫣 arnicanınki var bende biraz büyük acaba yorar mı diye tereddütte kaldım ama çok yıkayasım var hele biraz kirlendilerse daha zevkli oluyor yıkaması 😅 ben de demir ve magnezyuma başladım elimde son 1 folik asit kaldı bugün onu bitirip yarın imom+ dvit başlayacağım. Şifa olsun bebişlerimize 😍 en çok içime senin dediğin vitamin sistemi gibi sindi. Birkaç gündür düşünüyordum en mantıklısı bu
Annemde de büyüklerden vardı onlar yoruyor cidden yapacaksanda her güne 1 halı gibi yavaş yavaş yapablirsn 😍

İlaçlar içinde aynen canım şifa olsun İnşallah 💜
Ay maşallah 🧿
Ben de niyet ettim bugün balkonu yıkamaya 😅
Günlük işlerimi hallediyorum okuldan sonra. Zaten oldum olası düzen severim. Evde çocuk da olmayınca zor olmuyor. Çocuğu olanların Allah yardımcısı olsun gerçekten 🤲🏻
Allahtan robot da var. Ama benim de sıkıntım kocam. Şimdi balkonu yıkayacağım gelip laf edecek hamile kadınsın otur oturduğun yerde diye🤦🏻‍♀️
Canım çalışmana rağmen bu kadar yapıyorsn ne mutlu sana tatilde daha rahat yaparsın🥰
🤣🤣🤣🤣 evet dünyadaki hiç kimse tahmin edemedi ama benim bir kızım oluyor tatlı teyzeler🥰🥰🥰🥰🌼🌼🌼🌼🥹🥹🥹🧿🧿😇😇🤗🤗🤗 Prenses yazalım tahtaya🤣🤣🌼🌼💖💖💖💖
Oy oy oyyy maşallah sağ gösterip sol vurdu hep bunlar bize 🤗🤗🤗
Biz niye sana erkek diyorduk ya nolmustu da emindik bu kadar 🤣🤣 kızlar acayip ters köşe yaptı bu grupta 🤣 maşallah sağlıkla gelsin güzellik 🥰🙏🏼
Valla baktım bu işin ticaretine gireceğim için🤪🤪 cebellato ya anlayamadım demişm erkek dememişm hiç 🥳🥳🥳 :))
Yanılma sebebimizde dr u daha önce erkek gibi demiş suçlu o 🤓🤓

Aaaaa biz şok 😂😂😂 hayırlı olsun canım çok şaşırdım valla hemen mavi kalp gitmiş pembe kalp gelmiş hahah 😂😂 sağlıkla gelsin prenses yaaa 🐣💕💕 çin talvimin ne diyordu hurafeleri bekleriz 😂
Çin takvimi - Kız
Makas bıçak - kız
Tuz - Erkek
Yüzük testi - Erkek
Bulantı yok
Uyku yok
Duygusallık yok
Doktorcum - Erkek
Dünyadaki herkes - Erkek

Sonuç babasının çığlığıyla prenseeeessssss💖💖🤣🤣🤣🤣

En sevdiğim rengi bile değiştiririm yavrucuğum yanlış anlamasın🤣🤣

Aaa kız sen geçen gün erkek ismi bulmaya çalışıyordun yaaa😍😍 ayy çok sevindimmm bende böyle şok olurum inşallah hayirla gelsin güzel kızın 😘
Evet kız ismimiz hazırdı en başından🥰 annabelica annabelica Bu arada listeye de ekleyelim şekerim yavrumuzun ismi Allah izin verirse Reyhan olacak💝

Aynen bebek pudra kokusu 😍

Sağol canım verimli bi gün oldu :-)

Annemde de büyüklerden vardı onlar yoruyor cidden yapacaksanda her güne 1 halı gibi yavaş yavaş yapablirsn 😍

İlaçlar içinde aynen canım şifa olsun İnşallah 💜

Canım çalışmana rağmen bu kadar yapıyorsn ne mutlu sana tatilde daha rahat yaparsın🥰

Oy oy oyyy maşallah sağ gösterip sol vurdu hep bunlar bize 🤗🤗🤗

Valla baktım bu işin ticaretine gireceğim için🤪🤪 cebellato ya anlayamadım demişm erkek dememişm hiç 🥳🥳🥳 :))
Yanılma sebebimizde dr u daha önce erkek gibi demiş suçlu o 🤓🤓
Evet doktor beni yanılttı bide prof ya ayıptır ayıp🤣🤣 kızımı oğlum diye sevdim bir yirmi gün😩😩😩

Back
X