- 5 Şubat 2015
- 246
- 318
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
- #11.381
Bana da 10-12 gun dediler ama sankiçok severim bir hışımla yazmayı, sana kaç gün dediler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da 10-12 gun dediler ama sankiçok severim bir hışımla yazmayı, sana kaç gün dediler
Kız burda bedava yapanlar (biz)Kızlar ya şu Instagram da cinsiyet yorumcular var ya 200 TL aliyorlarmiş falan baktiran oldu mu hep karşıma çıkıyor yaaa nedeeenn dayanamayıp yollayacağım 200 yapsın bakalım ama kocam böyle şeylere de çok kızar![]()
İşte orda ipler koparBana da 10-12 gun dediler ama sankiPamlok unki daha geç çıkmıştı o da orda verdi diye biliyorummm
Yok anaaam son çıkan cinsiyetlerden sonra güvenim kalmadı daha daKız burda bedava yapanlar (biz)varken napcan para verip, bize güvenmiyormusun
![]()
Geçmiş olsun canım Enfeksiyon yada mantar olabilirKızlar selammm çok fazla vajinal acı var bende ilişki vs de yaşamıyoruz hiç sürekli yıkıyorum siliyorum da sanki tahriş olmuş gibi kızarıklık iğnr batması ağrı var çok rahatsız ediyor aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim doktor randevuma iki hafta var ama çok canım acıyor
Adımız çıktı bir kereYok anaaam son çıkan cinsiyetlerden sonra güvenim kalmadı daha da![]()
Ya çok güzeller üzerinde görmekte nasip olur inşallahKışlar şöyle bir şey yaptıkilk kargomuz
Babalar niyeyse hep kız istiyor yaBen küçüklüğümden beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum hamiş kaldım halada öyle hissediyorum çok bulantım kusmam olmadı daha demin makas bıçak hurafesini yaptık bıçak seçmişim erkekeşimde kesin kız diyor bilmiyorum hislerimde yanılmam ama bakalım az kaldı öğrenicez
![]()
İnşallah canım benim hepimizin güzel güzel giydirip, çirkin çocuklarımıza nazar değmesin diye yüzüne kalp atarak buralarda paylaşmak nasip olsunYa çok güzeller üzerinde görmekte nasip olur inşallah![]()
![]()
Ay dimiBabalar niyeyse hep kız istiyor yabenimki de o kadar emin ki kız olduğundan
pipiyi görse hala yok o kız diyecek modda
![]()
Ben ilk hamileliğimde 7 ay boyunca kustum ikinci hamileliğinde sadece bulantım vardı iki oğlum var cinsiyetle hiç alakası yok yaniAy bu kusma falan işi kesinlik bünyeyle alakalı ama hislerin kuvvetliyse erkektir
Benim sıfır mide bulantısı sıfır kusma
Hamile olduğuma bebek büyüyene kadar inanmadım o derece yaniiştahimda iyiydi, yemekte yaptım. Kesesi fasulye şeklindeydi hatta kızlar burda güldüler seninki kesin erkek yerinde durmuyor diye, aklına gelecek ne varsa hep erkek bebeğe çıktı hurafeler. 13.haftamda kızım selamün aleyküm dedi
![]()
![]()
Bende Salı gününden beri buna ikna oldum kankaBen ilk hamileliğimde 7 ay boyunca kustum ikinci hamileliğinde sadece bulantım vardı iki oğlum var cinsiyetle hiç alakası yok yani![]()
Saglıkla icinde gormekte nasip olsun insallah canımKışlar şöyle bir şey yaptıkilk kargomuz
Yaaa seveyim ben minik kuzunun kargosunuKışlar şöyle bir şey yaptıkilk kargomuz
Canım ben fetal DNA yaptırdım ama eurofins miydi başka bişey mi bilmiyorumAşkolar aranızda Eurofins fetal dna yaptıran var mısonuçlar tam 10 gündemi çıkıyor? Yoksa daha erkende gelebilirmi
Saglıkla icinde gormekte nasip olsun insallah canım![]()
Canlarım teşekkürler, sizdende aynı performansları fotileri bekliyorum inşallahYaaa seveyim ben minik kuzunun kargosunusağlıklı günlerde giysin insallah prenseees. Cok güzelmiş canim benimmm
![]()
Ay çok iyi canım 5 gün, 10 gün geçene kadar saçıma ilk beyazım düştü yaCanım ben fetal DNA yaptırdım ama eurofins miydi başka bişey mi bilmiyorumbenim 5 günde çıktı
Canım pardon ben çeşiti olarak anladım eurofins deyince. İstdayım ben DNA LAB diye bi yerde yaptırdım hatta eve gelip aldılar. Salı verdim cumartesi günü aradılar raporu gönderdiler. İnşallah seninki de temiz çıkarCanım ben fetal DNA yaptırdım ama eurofins miydi başka bişey mi bilmiyorumbenim 5 günde çıktı
Çok zor bi bekleyiş biliyorumAy çok iyi canım 5 gün, 10 gün geçene kadar saçıma ilk beyazım düştü ya![]()