Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar ya şu Instagram da cinsiyet yorumcular var ya 200 TL aliyorlarmiş falan baktiran oldu mu hep karşıma çıkıyor yaaa nedeeenn dayanamayıp yollayacağım 200 yapsın bakalım ama kocam böyle şeylere de çok kızar 🤣

Kızlar ya şu Instagram da cinsiyet yorumcular var ya 200 TL aliyorlarmiş falan baktiran oldu mu hep karşıma çıkıyor yaaa nedeeenn dayanamayıp yollayacağım 200 yapsın bakalım ama kocam böyle şeylere de çok kızar 🤣
Kız burda bedava yapanlar (biz)😂 varken napcan para verip, bize güvenmiyormusun 😂😂

Kızlar selammm çok fazla vajinal acı var bende ilişki vs de yaşamıyoruz hiç sürekli yıkıyorum siliyorum da sanki tahriş olmuş gibi kızarıklık iğnr batması ağrı var çok rahatsız ediyor aynı durumu yaşayan var mı ne yapabilirim doktor randevuma iki hafta var ama çok canım acıyor
Geçmiş olsun canım Enfeksiyon yada mantar olabilir

Ben küçüklüğümden beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum hamiş kaldım halada öyle hissediyorum çok bulantım kusmam olmadı daha demin makas bıçak hurafesini yaptık bıçak seçmişim erkek 😂 eşimde kesin kız diyor bilmiyorum hislerimde yanılmam ama bakalım az kaldı öğrenicez 😇
Babalar niyeyse hep kız istiyor ya 🤣 benimki de o kadar emin ki kız olduğundan 😂 pipiyi görse hala yok o kız diyecek modda 🤣

Babalar niyeyse hep kız istiyor ya 🤣 benimki de o kadar emin ki kız olduğundan 😂 pipiyi görse hala yok o kız diyecek modda 🤣
Ay dimi 😂😂benimkide bir tane senden daha evde dolaşıcak diyor 😂😂, video çekerken ultrasonda dr kıza benziyor dediğinde 50 kere çok şükür demiş adam ya 😂😂

Ay bu kusma falan işi kesinlik bünyeyle alakalı ama hislerin kuvvetliyse erkektir 😍😍
Benim sıfır mide bulantısı sıfır kusma
Hamile olduğuma bebek büyüyene kadar inanmadım o derece yani 😂 iştahimda iyiydi, yemekte yaptım. Kesesi fasulye şeklindeydi hatta kızlar burda güldüler seninki kesin erkek yerinde durmuyor diye, aklına gelecek ne varsa hep erkek bebeğe çıktı hurafeler. 13.haftamda kızım selamün aleyküm dedi 😂🤣🤣🤣 🎀
Ben ilk hamileliğimde 7 ay boyunca kustum ikinci hamileliğinde sadece bulantım vardı iki oğlum var cinsiyetle hiç alakası yok yani🤣🤣

Canım ben fetal DNA yaptırdım ama eurofins miydi başka bişey mi bilmiyorum 🤣 benim 5 günde çıktı
Canım pardon ben çeşiti olarak anladım eurofins deyince. İstdayım ben DNA LAB diye bi yerde yaptırdım hatta eve gelip aldılar. Salı verdim cumartesi günü aradılar raporu gönderdiler. İnşallah seninki de temiz çıkar 🤲

Ay çok iyi canım 5 gün, 10 gün geçene kadar saçıma ilk beyazım düştü ya 🥲🥲
Çok zor bi bekleyiş biliyorum 😏 bana arife günü riskli dediler. Hemen o gün aradık yarım gün olduğu için olmaz dediler. Bende bayram bitişi verdim. Totalde 10 gün bekledim ama gel sen bide bana sor 😏 rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın 🤲

Back
X