Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Çok zor bi bekleyiş biliyorum 😏 bana arife günü riskli dediler. Hemen o gün aradık yarım gün olduğu için olmaz dediler. Bende bayram bitişi verdim. Totalde 10 gün bekledim ama gel sen bide bana sor 😏 rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın 🤲
Offf riskli diyenin ağzına kürekle vurmadın mı sonra gidip. 😫😫
Ya aslında benim içim biraz rahat çünkü benim embriyo zaten genetikliydi, down trizomi tarzı şeyler elendi. Ama yinede insan merak ediyor.

Aralık annelerinin casper ı oldum pazartesiden beri hayalet gibi gezindim burda eşim diyo sana ne oldu niye moralin bozuk dedim bana ceza vermişler 😂😂😂😂
Yok canım bugün randevu aldım salı sabah 9 da gidiyorum akşam öğrencez 😇😇😇 bide diyorum of şimdi ben kızlara 24 ünde cinsiyetide söyleyemicem diye triplere girdim sonrasında böyle bi çözüm buldum 😂😂😂
Evet ya çatlariz valla öğrenemezsek. Ama çok şaşkınım hala cinsiyet kadar şimdi niye ceza aldığını da merak etmeye başladım 🤣🤣

Tüm yöntemlere göre kız çıktı, son 10 gün heyecan dorukta 🙈 12+4 ultrasonu bu sizin tahmininiz ne kızlar 😇

Eklentiler

• 1000091754.webp
    1000091754.webp
    24 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000091763.webp
    1000091763.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 50
Tüm yöntemlere göre kız çıktı, son 10 gün heyecan dorukta 🙈 12+4 ultrasonu bu sizin tahmininiz ne kızlar 😇
Allakım neydi benim günakimmm şu surata bak yarabbım yerim ben onu ağlayacam şimdi😭😭😭🧿🧿🧿🧿 maşallah 🤩
Yüzünün şekli benim kıztoşumada benziyor ama ters köşede yapabilir 😂😂

Sen ondan emin olmak istiyorsun bu kadar, yesinler seni 😂😂😂 kız inanamadı ya kızı olacağına 😂😂 2 erkekten sonra
Ya doktor diğer çocugumdada böyle yaptı kız dedi sonra oğlan dedi kesin ben o yüzden tereddütte kaldım aşırı heyecanlıyım ya evde bu 3 erkonun arasında sakalım çıkmaya başladı inanki :bicak:

Back
X