Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145

Eklentiler

• IMG_2264.webp
    IMG_2264.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bu arada annabelica annabelica nın tavsiyesiyle yüzümdeki pul pul dökülmelere excipial hydro aldım bu sabah eczaneden. Eve gelince direk sürdüm ve şuanda bile hiç bişeyim yok 🥰 hatta eczanedekiler de sürekli başkalarıyla temas halinde oldukları için kolonyağı kullanıyorlarmış ve elleri sert oluyormuş bunun vücut için olanını kullanıyorlarmış. Benimde elime sıktılar orda. Oda muhteşem yumuşattı ellerimi🥰 yarın gidip ondan da alacağım☺️ bi kaç kişide benim gibiydi denesinler mutlaka 💕
O kremi ben tavsiye etmedim canım başka bişey yazmıştım ama iyi olmana çok sevindim 😍😍

Benim de ilk siparişim 😍 çok heyecanlı benim ikinci olmasına rağmen
Güle güle kullan canım 🥰 Ya kızlar sorunca geçen lüzumsuz eşyalarımız diye uzun uzun yazmıştım. Ben mesela bebek çantasına da bir dünya para verdim özenip ve 1-2 kez anca kullanmışımdır 🤣🤣 benim bebeğim aşırı minimalist ya. 4 yaşa kadar yatilan park yatağa da 4 ay yatıp yer yatağına geçmesini napicaz mesela 🤣🤣🤣 bilsem onu bile almazdım ya çocuğun bez ve meme dışında bir ihtiyacı olmadi 🙈 Beyazyasemin Beyazyasemin demet1374 demet1374 sizlerle konuşmuştuk dimi eşya konusunu. Benim bebeğimi örnek alırsa sizinkiler de ciddiyim sıfır esyayla büyütürsünüz 🤣

Canım sorduğun ve merak ettiğin için teşekkür ederim, şükür ki tertemiz geldi ve işin ilginç yanı yüksek olan değerlerim bile düzelmiş normale dönmüş karaciğerle alakalı olan ama birkaç değer gar doktorumu bekliyorum ona soracağım 🙌

Sen nasılsın? Hiç bakamadım bugün buraya ben aklım hep sonuçlarımdaydı 🙏🥲
Çoook şükürler olsun canım o kadar sevindim ki aman maşallah arkadaşımızın sağlığına nazarlar değmesin 🤣😍

ne oldu biliyormusunuz🫣 bu sabah test yaptı arkadaşım gercekten hamileymiş😂😂😂 hiçbişey boşuna değildi yane şuan çook mutlular bi görseniz ben hala inanamıyorum şakam gerçek olduu🤣🥹🥰
Kız ne yaşıyorsunuz siz nasıl ya 🤣 ben eşinin yerinde olsam inanmazdım artık 🤣

Güle güle kullan canım 🥰 Ya kızlar sorunca geçen lüzumsuz eşyalarımız diye uzun uzun yazmıştım. Ben mesela bebek çantasına da bir dünya para verdim özenip ve 1-2 kez anca kullanmışımdır 🤣🤣 benim bebeğim aşırı minimalist ya. 4 yaşa kadar yatilan park yatağa da 4 ay yatıp yer yatağına geçmesini napicaz mesela 🤣🤣🤣 bilsem onu bile almazdım ya çocuğun bez ve meme dışında bir ihtiyacı olmadi 🙈 Beyazyasemin Beyazyasemin demet1374 demet1374 sizlerle konuşmuştuk dimi eşya konusunu. Benim bebeğimi örnek alırsa sizinkiler de ciddiyim sıfır esyayla büyütürsünüz 🤣
Evet canım ben tavsiye istemiştim 😇
Ay ben de park yatak konusunu soracaktım. Ben bu bebekleri nereye yatıracağım onu düşünüyordum. Off bu yavruların da biri birini tutmuyor demek ki. Kimisi bu park yatakları çok uzun süre kullanıyor demek ki kimisinin de yıldızı barışmıyor 🤦🏻‍♀️
Karyola falan zaten alamam da ben en mantıklısı park yatak gibi gelmişti. Başlarda bir tanesini anne yanı yaparım iki bebeğim de sığar diye düşünüyordum

cezerye_ cezerye_ canım sabah iş güç derken yazamadım dişin nasıl oldu. Benim de iki gün önce çat diye dişim kırıldı resmen süt dişi gibi azı dişimi düşürdüm o kadar şoktayım ki. Ağladım ettim ama gitti diş yapacak bişey yok. Dişçi de ağrın varsa çekeyim ama yoksa doğumu bekle dedi. Belki röntgende kök iyi çıkarsa birşeyler deneriz dedi. Dişsiz bekliycem resmen doğuma kadar. Arkada olduğu için görünmüyor ama yine de diş kaybi canımı çok sıktı. Umarım seninki de öyle olmaz 😕

Evet canım ben tavsiye istemiştim 😇
Ay ben de park yatak konusunu soracaktım. Ben bu bebekleri nereye yatıracağım onu düşünüyordum. Off bu yavruların da biri birini tutmuyor demek ki. Kimisi bu park yatakları çok uzun süre kullanıyor demek ki kimisinin de yıldızı barışmıyor 🤦🏻‍♀️
Karyola falan zaten alamam da ben en mantıklısı park yatak gibi gelmişti. Başlarda bir tanesini anne yanı yaparım iki bebeğim de sığar diye düşünüyordum
Ben anne yani park yatak aldım karyola hiç düşünmedim çevremdeki bebeklerin hiç karyolada yattığını görmedim çünkü. Bana öyle denk gelmiş olabilirler 🤣o yüzden baştan beri kararlı şekilde sadece Park yatak baktım. Bir de minik bir beşiği vardı salonda duran onu da 3-4 ay ancak kullandı. İrilesip hareketlenince rahat edemedi Park yatakta. Yatak odasında yere yorgan attım üstünde döne döne uyuyor çok rahat ettik. Gece de yanına inip emziriyorum çocuğu yatağından al emzir koy ilk aylar o da çok yormustu beni

Offf riskli diyenin ağzına kürekle vurmadın mı sonra gidip. 😫😫
Ya aslında benim içim biraz rahat çünkü benim embriyo zaten genetikliydi, down trizomi tarzı şeyler elendi. Ama yinede insan merak ediyor.
Canım Allah korusun ama ben bunu sordum da bu hastalıklar bölünme esnasında oluşuyormuş bana öyle dediler yine de yaptırmak gerekliymiş

Merhaba kızlar ben sivilce problemi yaşıyorum, normalde de sivilce oluyordu ama bu kadar olmuyordu çenem ağzımın etrafı falan doldu. Kırmızılık var ve bazı sivilceler kistik. Doktordan krem olarak ne kullanabilirim dedim, imex yazayım dedi. ama ben imexi daha önceden kullanmıştım hiç etkisini görmemiştim

Var mı öneriniz ya daa bilgi sahibi olduğunuz bir içerik, ürün vs. Güneş kremine dikkat ediyorum bu arada fekat akneler cozuttu ya fondöten falan da kullanmak istemiyorum

Merhaba kızlar ben sivilce problemi yaşıyorum, normalde de sivilce oluyordu ama bu kadar olmuyordu çenem ağzımın etrafı falan doldu. Kırmızılık var ve bazı sivilceler kistik. Doktordan krem olarak ne kullanabilirim dedim, imex yazayım dedi. ama ben imexi daha önceden kullanmıştım hiç etkisini görmemiştim

Var mı öneriniz ya daa bilgi sahibi olduğunuz bir içerik, ürün vs. Güneş kremine dikkat ediyorum bu arada fekat akneler cozuttu ya fondöten falan da kullanmak istemiyorum
Canım bende de malesef çıkıyor sivilce doktorum da hiç bişey yapamayız malesef dedi imexi bile önermedi yani. Kullanılabilecek bazı cilt bakım ürünleri var sivilceye iyi gelebilecek onlarla halletmeye çalışıyorum

cezerye_ cezerye_ canım sabah iş güç derken yazamadım dişin nasıl oldu. Benim de iki gün önce çat diye dişim kırıldı resmen süt dişi gibi azı dişimi düşürdüm o kadar şoktayım ki. Ağladım ettim ama gitti diş yapacak bişey yok. Dişçi de ağrın varsa çekeyim ama yoksa doğumu bekle dedi. Belki röntgende kök iyi çıkarsa birşeyler deneriz dedi. Dişsiz bekliycem resmen doğuma kadar. Arkada olduğu için görünmüyor ama yine de diş kaybi canımı çok sıktı. Umarım seninki de öyle olmaz 😕
Çok geçmiş olsun 😞 kalsiyumla mı alakalı acaba

Canım bende de malesef çıkıyor sivilce doktorum da hiç bişey yapamayız malesef dedi imexi bile önermedi yani. Kullanılabilecek bazı cilt bakım ürünleri var sivilceye iyi gelebilecek onlarla halletmeye çalışıyorum
Anladım canım salisilik asit belki iyi gelebilir o zaman azelaik asit diyorlar bi de. Allahım bir sürü asit var bir de onları içeren ürünü bulmak mesele. Biraz özgüveni etkileyen bir şey malesef :( Neyse sağlık olsun da😊

Back
X