Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bebeğe göre değişiyor canım🥰 Biz de çok gezdik kuzumla ama çanta çok gereksiz ağırlık geldi bana🙈 Bebek arabasıyla çıkıyorsam bir küçük plaj çantası gibi biseye bir kaç bez bir kaç da yedek kıyafet koyup arabanın alt gözüne ativeriyordum. Arkadaşlarımda da hep görüyorum ama bir sürü eşya taşıyorlar. Ben çantaya koyacak şey bulamıyorum. Sen ne koyardın mesela
Bez ıslak mendil alt açma örtüsü kıyafet battaniye ek gıda döneminde yiyecekler termos suluk derken 🤣🤣 güneş kremi olabiliyor. Uzağa gitceksek liste kabarıyo

Merhaba kızlar ben sivilce problemi yaşıyorum, normalde de sivilce oluyordu ama bu kadar olmuyordu çenem ağzımın etrafı falan doldu. Kırmızılık var ve bazı sivilceler kistik. Doktordan krem olarak ne kullanabilirim dedim, imex yazayım dedi. ama ben imexi daha önceden kullanmıştım hiç etkisini görmemiştim

Var mı öneriniz ya daa bilgi sahibi olduğunuz bir içerik, ürün vs. Güneş kremine dikkat ediyorum bu arada fekat akneler cozuttu ya fondöten falan da kullanmak istemiyorum
Canım Benimde en çok çene tarafında çıktı ama kendi haline bıraktım makyaj falan hepsini bırakmıştım sonra 11 haftadan sonra kendi kendine geçti

Ya her gün cinsiyet öğrenelim evet ya 🤣🤣 yarın da boş değiliz çok şükür 🤣🤣🤣
göremedik malesef bir defa bacagını acti sonra hızlıca kapattı cok hantal dedi doktorumda cok hareketli bi bebek degil gecen hafta gittigimde de oyleydi zar zor karnımla ugrasarak rahatsız etmeye calistik az hereket edip tekrar sırtını dönüyo bacaklar kapalı eller gozlerde rahatsız oldkca elleri hareket ettiriyo bi geriliyo hemen kapanıyo tokta gittim yani ama yok
cok uzun baktı artık 10 gun sonra gel dedi
saglıklı olsunda dedik artık 10 gun daha bekleriz

idrar kesesi de dolmustu😅 sagolsun doktorum her gittigimde icimize sinsin diye uzun uzun herseyi anlatarak gosteriyo bize de

Sunsun9 Sunsun9 @Pamlok annabelica annabelica canlarım teşekkür ederim, çok şükür evet iyiyim, daha da iyi olacağım inşallah 🌺🥰

Dün gece Prilam’ ı tek içtim bugün hazır hafta sonu kendimi yoklayayım dedim😍 iyi hissediyorum yavaştan artık
Ah şu hazımsızlık ve şişkinlik de ilk trimesterla bitiyor olsaydı keşke 🥲 ne yersem karnım davul oluyor sürekli gaz sancısı 🫠 inşallah tamamen geçer bulantın 🫶🏻

göremedik malesef bir defa bacagını acti sonra hızlıca kapattı cok hantal dedi doktorumda cok hareketli bi bebek degil gecen hafta gittigimde de oyleydi zar zor karnımla ugrasarak rahatsız etmeye calistik az hereket edip tekrar sırtını dönüyo bacaklar kapalı eller gozlerde rahatsız oldkca elleri hareket ettiriyo bi geriliyo hemen kapanıyo tokta gittim yani ama yok
cok uzun baktı artık 10 gun sonra gel dedi
saglıklı olsunda dedik artık 10 gun daha bekleriz
Benim bebeğim de öyleydi uyuyordu. Meyve suyu içip tekrar gel dedi doktorum arkasını dönüp uyumaya devam ediyordu ama ensesini ölçtü en azından🤣 1 hafta sonra gittigimde aşırı hareketliydi ve deli gibi açtım aslında 🤣 bebeğin hantal değildir de uyuduğu zamana denk gelmişsinizdir. Doktor da niye öyle demiş anlamadım. Ultrasondaki 5-10 dakika içersindeki haline bakarak niye hareketli bebek değil diyor ki

Benim bebeğim de öyleydi uyuyordu. Meyve suyu içip tekrar gel dedi doktorum arkasını dönüp uyumaya devam ediyordu ama ensesini ölçtü en azından🤣 1 hafta sonra gittigimde aşırı hareketliydi ve deli gibi açtım aslında 🤣 bebeğin hantal değildir de uyuduğu zamana denk gelmişsinizdir. Doktor da niye öyle demiş anlamadım. Ultrasondaki 5-10 dakika içersindeki haline bakarak niye hareketli bebek değil diyor ki
Benimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması için 🫣 ben de uyuyordur diye düşündüm

Ah şu hazımsızlık ve şişkinlik de ilk trimesterla bitiyor olsaydı keşke 🥲 ne yersem karnım davul oluyor sürekli gaz sancısı 🫠 inşallah tamamen geçer bulantın 🫶🏻

İnşallah kuzum 😇 Hazımsızlıl akşamları çok ben de yemek yemeğe korkuyorum sadece çorba içiyordum ama dün akşam yedim çok şişmedim düzeldi mi, ona güvenerek mi hapı indirdim bilmiyorum ama iyiye giden bir şeyler var bence 🥰

Birkaç akşam perhiz için çorba içebilirsin canım, öyle dene belki şişmez karnın, gerçi iştahın da varsa zor olur azar azar her şeyden yemek lazım sağlıklı olan o 🥲

Ben anne yani park yatak aldım karyola hiç düşünmedim çevremdeki bebeklerin hiç karyolada yattığını görmedim çünkü. Bana öyle denk gelmiş olabilirler 🤣o yüzden baştan beri kararlı şekilde sadece Park yatak baktım. Bir de minik bir beşiği vardı salonda duran onu da 3-4 ay ancak kullandı. İrilesip hareketlenince rahat edemedi Park yatakta. Yatak odasında yere yorgan attım üstünde döne döne uyuyor çok rahat ettik. Gece de yanına inip emziriyorum çocuğu yatağından al emzir koy ilk aylar o da çok yormustu beni

Bunu ben de merak ediyorum, benim çocuk odası var, beşiği de var ama anne yanı yatak almıştım ufak geldi bana zor olur sezeryanla onu oradan almak diye düşünüyorum, park yatak düşünüyordum ben de acaba almasam mı ilk etapta nereye yatırsam anlamadım 🫣🥲

Benimki hiç kıpırdamadı bile 12. Hafta küçük mü acaba hareketli olması için 🫣 ben de uyuyordur diye düşündüm

Canım benim ilk bebeğim çok hareketli değildi, erkek çocuğuydu bir de, hareketin ne cinsiyetle ne de kendisiyle alakası olduğunu düşünmüyorum, o ana bağlı bence bazen hareketli görürsün bazen sakin ☺️ hem daha ufaklar çok hareket etmezler 🥰

Ve bir de diyorlar ya hani çikolata ye, kahve iç benim oğluma bana mısın demezdi, inat ederdi hep uyurdu doktor hareket ettirmeye çalışırdı ama etmezdi 🥲 canı istediği zaman ama nasıl ederdi kıpır kıpır olurdu, kafana takma yani lütfen 🤗💐

Listedeki bilgilerini yazabilir misin canım

P pinosko ben seni eklememişim ama bilgilerin eksikti canım etiket yapayım dedim unuttum

Kesenin görünme zamanı (hafta+gün olarak )
Kalp atışının duyulma zamanı (hafta+gün olarak)
Beklenen doğum tarihi
Tabii Satı yazmamışım
25 mart sat
5 hafta kese görülme zamanı
7 hafta kalp atışı duyulma zamanı
31 aralık beklenen doğum tarihi😊

Back
X