Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama 😅 benimki de çok hareketli ne tatlı ne meyve suyu hiç müdahaleye gerek kalmadan kıpır kıpır doğduktan sonrası için korkuyorum ajsjsj 🤭
Eyvah benim bebeğim son ultrasonda kafasının üstündeydi🤣🤣🤣

Canım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama 😅 benimki de çok hareketli ne tatlı ne meyve suyu hiç müdahaleye gerek kalmadan kıpır kıpır doğduktan sonrası için korkuyorum ajsjsj 🤭

Benimkilerde karnımda çok haretliydiler doğdular aynı 🤣🤭
oglumda karnimda cok hareketliydi gercekten bu dogru olabilir 🤣
ama bu bebegim sakin olucak demek ki
saglıklı olsunlar da inşallah
Kızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
ben oda yapmamistm 2 yasina kadar benim odamda besikte uyudu 2 yastan sonra oda yaptım genc odasi gibi sade yani
simdide oglumun besigini odama alicam 1 bucuk yasina kadar benimle olur sonra abisiyle oda da uyur artık

Bende böyle büyük bişey değilde daha portatif bişey almayı düşündüm, çünkü odasına beşikte almayı istediğim için ikisi çok fazla olur gibi geldi. Fotodakini yatak odasında kullanırız aile yanına gideceğimiz zaman götürürüz daha kolay olur gibi geldi. Ama tecrübeli annelerden fikir almak isterim 🤗
Bebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacak 🥰 benimkiler muhtemelen 3-4 sene falan yatar hatta. Ben oda ayırmayı hiç istemiyorum 🤣

oglumda karnimda cok hareketliydi gercekten bu dogru olabilir 🤣
ama bu bebegim sakin olucak demek ki
saglıklı olsunlar da inşallah

ben oda yapmamistm 2 yasina kadar benim odamda besikte uyudu 2 yastan sonra oda yaptım genc odasi gibi sade yani
simdide oglumun besigini odama alicam 1 bucuk yasina kadar benimle olur sonra abisiyle oda da uyur artık
Ay canlarım teşekkürler tavsiyeleriniz için 😍😍

Canım benimde 7.haftada kırık dişim dolguluydu dolgu düştü dişim kırıldı şuan dişin yarısından çoğu yok seni çok iyi anlıyorum 🥹 7.haftada mahvoldum hiçbişey yapamayız dedişer bende sarımsakla durdurdm ağrıyı hiçbişey geçirmedi bi tek sarımsak geçirdi antibiyotikte içemiyodum 2 aydır iyidim o sarımsak beni 2 ay tuttu resmen soğuk içmemeye de gayret ediyorum ama diş etim şişti bu seferde o kırık olan dişin arası ful şiş tekrar sarımsakla halletsmmi yoksa doktora söyleyip antibiyotiğe mi başlasam bilemedim doğuma kadar yardımcı olur mu dahada çok var doğuma of gerçekten pişmanım keşke dolgu yerine komple o dişi çektirseydim en arkadaki dişim bide 🥹 ne olacak bizim bu hallerimiz ya tam iyiyiz derken bişiler oluyo 🤧🤧
Yavrum 2. Trimesterda izin veriyorlar ben iki doktoruma da danıştım ikisi de augmentin kullan sonra cektirebilirsin dedi bu gece de ağrı olursa dediğin gbi sarımsağı deneyeyim dış ağrısı gerçekten beter bse senin de aklında bulunsun

Korkma canım detaylidan ya genetik bir problem yok zaten fetal yaptırdın. Büyük ihtimalle herşey yolunda. Zaten bişey de kalmadı ki detaylı için de ☺️
Kiz bazılarının organ eksik oluyo ya da başka bi sıkıntı çıkıyor ya hani ondan çok korkuyorum Allahım inşaallah hepimizin bebisleri de saglikli doğar çok amin 🤲🤲🤲

Diş konusu şans biraz da canım. Hiç fırçalamayıp çürüksüz gezen de var. Bizim gibi sürekli bakım yapıp dişini kaybeden de. İmplant yaptircaz artık mecbur doğumdan sonra. Allah daha kötü dert vermesin napalim♥️🙏🏼
Aynen zaten boslarimi hep implantla doldurduydum bı masraf kapısı daha açıldı bugünü de boş gecmedik elhamdülillah 😂😂

Kızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Valla güzelim ben yapmayı düşünmüyorum çok erken şöyle 3 4 yaşına gelsin aklı etsin öyle yaparım dedim bide benim evim kira malum gurbetteyim en uygunu bu dedim Park yatak alcam

Anlayanlar tahminde bulunabilirmisiniz? 11hafta 5günlük

Eklentiler

• IMG_9292.webp
    IMG_9292.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9290.webp
    IMG_9290.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 51
Canım ilk başta illaki bir anne yanı beşik ya da anne yanı park yatak almak gerekiyor. Ama tabi ne kadar anne yanı da olsa kaldır emzir yatır yapacaksın illaki. Ben 4. Aydan sonra yanıma biraz yatırıp dönmeye başlayinca da yere indirmiştim. Küçük bir portatif beşik de yeterli olurmuş bizim için. Ama bebeğine göre değişiyor ablamınkiler 2-3 sene park yatakta yattılar mesela

Evet canım, çok doğru lazım muhakkak ki, duruma göre o zaman bir yaklaşsın da alacağım, odasında ki beşiğe yatıramam, o sonraki iş, anne yanı şart 🥰

Off sanırım bende yapacam o zaman😂😂, benim derdim o odadaki yatağı falan şu an nereye şutlarım 😂😂 misafir gelsede artık salonda yatar napim ya 😬. Bizimde kendi evimiz çok şükür ama koca evi eşim resmen bekarken keyif evi yapmış, odaları resmen bir oda sauna, bir oda jakuzi, bir oda komple giyinme odası, misafir odası spor salonuydu ben oda yaptırımdım 🫠, ve hiç birini kullanmıyoruz baktıkça sinirlerim bozuluyor.

Canım benim evimde oda var zaten, yapmıştık hani her şeyini Annemler almıştı zaten, nasip olmadı kullanmak hali hazırda var odası Ikea hemnes bebek odasını aldık, şifonyer, beşik, dolap, hatta kız kardeşlerim oyun halısı, sallanan ana kucağı falan da almışlardı hepsi odasında şu an da hali hazırda bir oda var hatta eşim hassas o oda konusunda misafir falan da sokmuyor o odaya, kimse girmeyecek, asla kalamaz demişti 🙁 başta üzülüyorduk ama o oda da bize çok iyi geliyordu hatıraları var, şimdi çok iyi hissediyorum dizaynını değiştireceğiz zaten biz yeni eve taşındık tüm kötü anılarımızı sildik, burayı yeniden dizeceğiz her şey streçli 🥰

Bebeğinizi odasındaki beşikte yatıracak mısınız bilmiyorum kızlar ama genelde en az 1 sene yatak odasında sizin odanızda yatacak 🥰 benimkiler muhtemelen 3-4 sene falan yatar hatta. Ben oda ayırmayı hiç istemiyorum 🤣

Ben şimdiden bilemiyorum ya ayırma kısmını işte ama oda da hayalini kurup yaptık ☺️

Back
X