- 23 Ekim 2024
- 3.630
- 5.646
- 73
- Konu Sahibi annabelica
- #11.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım benim, birde alt açma ünitesi falan düşünüyor musun, instada bazıları gerekli bazıları gereksiz demişİlk bebiş canım bende öyle düşündüm sütten kesilene kadar yanımızda yatacak
Ayyy bu da çok güzelmiş dur buna da bakayım
sepide canım biz oda gibi değil de eşyalarının olacağı bir oda ya beşik alırız diye düşündük öyle çok detaylı bir şey değil. Zaten evde boş odamız var orada dolap ve beşiği olacak sadece. Ne zaman orada yatar bilemiyorum tabi ama en azından eşyaları düzenli olur
Ben oda yapacağım canım ama yanımda yatırırım geceleri tabi ama gündüz filan uyuttuğumda odasında yatırırım diye düşünüyorum .Birde çok şükür kendi evimiz o yüzden küçük odayı bebeğe yapmayı düşünüyoruz çünkü dolap filan şart kıyafetleri için zaten bir şifonyer alırımKızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Ben anne yanına portatif bir beşik alıp, odasını da montessori tarzı yapmayı düşünüyorum direkt büyük yataklı yani. 1 yaşından sonra ayırıp odasına almak planım ama bu süreçte odasında kitap okuyalım, oyun oynayalım istediğim için oda yapacağım.Kızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Off sanırım bende yapacam o zamanBen oda yapacağım canım ama yanımda yatırırım geceleri tabi ama gündüz filan uyuttuğumda odasında yatırırım diye düşünüyorum .Birde çok şükür kendi evimiz o yüzden küçük odayı bebeğe yapmayı düşünüyoruz çünkü dolap filan şart kıyafetleri için zaten bir şifonyer alırım
Canım düzen seven biri olduğum için büyük ihtimalle bebek temalı değil de daha sade ileride çocuk ve genç olduğunda da kullanabileceği bir oda yapardım. Yani dolap ve şifonyer alırdım ama yatak şu an için almazdım. Duvar boyası işlerine de girmezdim ama aksesuarlarla bebek odası teması verirdim. Park yatak alıp bir süre yanımda sonra odasında kullanırdım. Belli bir yaştan sonra da baza kullanırdım büyük ihtimalle. Ama bunları uzun süre o evde kalacaksam yapardım. Eşimin işinden dolayı sık tayin olduğumuz için ben misafir odamdaki bazayı tutup şifonyer ve dolap almayı düşünüyorum sadece. Gerektiğinde misafir odası olarak da kullanırım. Ama tabi bir iki peluş zürafa fil falan ile çocuk odası havası katmayı düşünüyorum.Bizimde evde misafir odası var, dediğim gibi dışardan tanıdıklarım gerek yok falan diyince tereddütte kaldım, misafir odasında yatakla, şifyoner var bide, gereksiz şeylerin durduğu onları boşaltıp kiyafetlerini doldururum diyorum. Ama şu duvar boyası, koltuk, odaya ekstra yatak, bebeğe özel dolap falan yapılıyor ya, onları şu an yaptıracakmısın yoksa belli bir yaşa gelincemi merak ettim
Ay bu dediğinde çok mantıklı canım, o zaman ordaki yatağı çıkarmadan orayı birkaç süsle bebek odasına çevirebiliriz, bir tanede oraya küçük bu beşik tarzı sallanan yatak atarım, emzirme koltuğuyla, bittiCanım düzen seven biri olduğum için büyük ihtimalle bebek temalı değil de daha sade ileride çocuk ve genç olduğunda da kullanabileceği bir oda yapardım. Yani dolap ve şifonyer alırdım ama yatak şu an için almazdım. Duvar boyası işlerine de girmezdim ama aksesuarlarla bebek odası teması verirdim. Park yatak alıp bir süre yanımda sonra odasında kullanırdım. Belli bir yaştan sonra da baza kullanırdım büyük ihtimalle. Ama bunları uzun süre o evde kalacaksam yapardım. Eşimin işinden dolayı sık tayin olduğumuz için ben misafir odamdaki bazayı tutup şifonyer ve dolap almayı düşünüyorum sadece. Gerektiğinde misafir odası olarak da kullanırım. Ama tabi bir iki peluş zürafa fil falan ile çocuk odası havası katmayı düşünüyorum.
Off sanırım bende yapacam o zaman, benim derdim o odadaki yatağı falan şu an nereye şutlarım
misafir gelsede artık salonda yatar napim ya
. Bizimde kendi evimiz çok şükür ama koca evi eşim resmen bekarken keyif evi yapmış, odaları resmen bir oda sauna, bir oda jakuzi, bir oda komple giyinme odası, misafir odası spor salonuydu ben oda yaptırımdım
, ve hiç birini kullanmıyoruz baktıkça sinirlerim bozuluyor.
Canım ben park yatakların alt açma üniteli olanından almayı düşünüyorum. Ekstra olarak almayacağım. Alt kısımları falan açık olduğu için çabuk tozlanır düşünüyorum. Benim en az yoracak şeyler tercihimAnladım canım benim, birde alt açma ünitesi falan düşünüyor musun, instada bazıları gerekli bazıları gereksiz demiş![]()
senle beraber yapalım alişverişi lütfenCanım ben park yatakların alt açma üniteli olanından almayı düşünüyorum. Ekstra olarak almayacağım. Alt kısımları falan açık olduğu için çabuk tozlanır düşünüyorum. Benim en az yoracak şeyler tercihim![]()
Bende de anne yanı park yatak vardı canım kanz withme2. Ama şu an satışı yok sanırımBende portatif beşik almıştım iki bebiş büyüttüm eskidi attım şimdide park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olandan
biz bi çılgınlık yapıp gittik cocuk odasını aldık bugünKızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Banada liste yapar mısın aşkımBende de anne yanı park yatak vardı canım kanz withme2. Ama şu an satışı yok sanırım
Ay dimi insan heves ediyor gerçekten oda düzenliyorlar bebekler içinbiz bi çılgınlık yapıp gittik cocuk odasını aldık bugünbana da herkes öyle dedi bi besik bi dolap al yeter dediler ama ben cok heves ediyordum nolcaksa olsun deyip gidip aldık pisman degilim
![]()
Kuzum kardeşim ik buçuk ay önce doğum yaptı. Ben de ondan biraz tavsiye alıyorum kendime göre uyarlıyorum vallasenle beraber yapalım alişverişi lütfenben çok cahilim bu konularda söylediğiniz yataklarla ilgili hiç bir bilgim yok
![]()
Var canım e bebekte ona da bakmıştımBende de anne yanı park yatak vardı canım kanz withme2. Ama şu an satışı yok sanırım
Kanka hepsinin adını ve görselini rica ediyorumKuzum kardeşim ik buçuk ay önce doğum yaptı. Ben de ondan biraz tavsiye alıyorum kendime göre uyarlıyorum valla
Bir de evlenmeden önce 7 yıl bekar hayatı yaşadım artık ne işlevsel ne değil hemen çözüyorum. Kardeşim park yatak üstündeki alt açma ünitelerinin çok işlevsel olduğunu söylüyor. Hele de doğum sonrası eğilmek daha zor oluyormuş o yüzden ayakta rahat oluyormuş. Biraz geçsin burada tavsiyeler uçuşur zaten. Kendimize uyarlayıp değerlendiririz artık![]()
Kardeşim yoyko 8in1 aldı çok memnun. Ben de buna ve Elele Madre ye bakıyorum. Elele Madre'nin dönencesi ve ıvır zıvır koymak için gözleri var ama kalite olarak daha mı düşük bilemiyorum. Yorumları iyi ama. İkisinin dr üstünde alt açma ünitesi var.Kanka hepsinin adını ve görselini rica ediyorum![]()
Ay bu çok mantıklıymış ilk defa gördümKardeşim yoyko 8in1 aldı çok memnun. Ben de buna ve Elele Madre ye bakıyorum. Elele Madre'nin dönencesi ve ıvır zıvır koymak için gözleri var ama kalite olarak daha mı düşük bilemiyorum. Yorumları iyi ama. İkisinin dr üstünde alt açma ünitesi var.