- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.841
Ben çok memnunum balıkesirde devletteki doktorumdan ama işte hem muayene arası çok uzun hem de üniversitelerde daha tecrübeli daha donanımlı hocalar oluyor o sebeple tercih ediyorum. Ama çektiğim sıkıntıya da değmiyor artık. Çok şükür bebeğim iyi dediğin gibi ona çok sevindim. İki hafta sonra yine göreceğim zatenbence de en iyisi. Sırf daha çok açıklama yaparlar,daha net görürürz daha fazla ilgilenirler diye özele paralar harcıyoruz ama karşılığını alamıyorruz. Devlet hastanesinden memnunsan doktorundan da memnunsan bence de hiç gerek yok. Ben de son bir kez daha doktoruma bakıcam deniycem bu sefer de bebişimi adam akıllı göremezsem değiştircem valla. Ama şimdi boşver düşünme bunu bebişin çok şükür sağlıklı ve gördün onu mutluluğunun tadını çıkart :)
Bu seferkinde ne kadar sorumsuz davranmışlar ya şaşırdım doğrusu ama olsun bak kızın çok iyiymişşş maşallahhhGeldim kızlarEge üniversitesindeki doktoruma geldim bu da kız dedi. Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür derin bir oh çektim Ya benim biraz da canım sıkıldı aslında. Ben önceki gebeliğimde de ege üniversitesinde aynı hocada takipliydim o kadar cihazlar iyiydi ki ya da bana öyle geliyordu Şimdi devlette bile bebeğimi daha net görüyorum ve oradaki doktorum çok daha güzel ilgileniyor. Ayrıca Balıkesirden geldiğim için hem muayene ücreti hem o kadar yol masrafi yapıyoruz. Özelde muayene olsam bunun yarısından bile az olacak masrafim. Zaten parasında degilim bazı sebeplerden özele gitmek istemediğim için ve bu üniversiteye de çok güvendiğim için o kadar uğraşıyorum. Hem yol yapıyorum hem masrafım oluyor. Kızımda böyle değildi ya uzun uzun muayene olurdum bir sürü fotoğraf alırdım. Şimdi bebeğimin ölçümlerini bile alamadım kıytırık bir fotoğraf verdi elime. Ölçümlerin olduğu ultrason çıktısı önceki çıkan hastaya aitmiş. Bu kez baş bacak kilo hepsini ölçmüştü oysa ki. Sonra bi bakti aa yanlış hastanın kağıdını almışım diyip onu yırttı. Bilgisayarda notlarını aldı bana bişey söylemedi. Bi tanecik fotoğraf verdi elime o da o kadar kötü ki. Bana dönüp sadece haftasıyla uyumlu beyin omurga kalbi iyi demek dışında bir cümle bile kurmadı. Cidden asabim bozuldu. Detaylı için gün aldım 6 ağustosa. Onun dışında artık İzmir'e gelmeyeceğim ya. Zaten bebeğim büyüdü artık gayet de sağlıklı görünüyor. Devlete gidicem sadece
Aynı doktorumdu kuzum. Üniversitede özel muayeneye girince asistan ya da farklı doktor gelmiyor aynı hoca bakiyor. Ama bugün böyle oldu ya anlamadımAşkım öncelikle güzel haberlerine çok sevindim, güzel kızımız iyi, sağlıklı maşallah
Hastaneye ilgili peki aynı doktormu baktı yine yoksa farklımıydı? Değiştiği için bu dr az mı baktı acaba dedim
Şans hanımı asla bırakmam yaBu seferkinde ne kadar sorumsuz davranmışlar ya şaşırdım doğrusu ama olsun bak kızın çok iyiymişşş maşallahhhen iyisi sen şans hanımdan devam
Canımmm kızçenin sağlıklı olmasına çook sevindimmmGeldim kızlarEge üniversitesindeki doktoruma geldim bu da kız dedi. Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür derin bir oh çektim Ya benim biraz da canım sıkıldı aslında. Ben önceki gebeliğimde de ege üniversitesinde aynı hocada takipliydim o kadar cihazlar iyiydi ki ya da bana öyle geliyordu Şimdi devlette bile bebeğimi daha net görüyorum ve oradaki doktorum çok daha güzel ilgileniyor. Ayrıca Balıkesirden geldiğim için hem muayene ücreti hem o kadar yol masrafi yapıyoruz. Özelde muayene olsam bunun yarısından bile az olacak masrafim. Zaten parasında degilim bazı sebeplerden özele gitmek istemediğim için ve bu üniversiteye de çok güvendiğim için o kadar uğraşıyorum. Hem yol yapıyorum hem masrafım oluyor. Kızımda böyle değildi ya uzun uzun muayene olurdum bir sürü fotoğraf alırdım. Şimdi bebeğimin ölçümlerini bile alamadım kıytırık bir fotoğraf verdi elime. Ölçümlerin olduğu ultrason çıktısı önceki çıkan hastaya aitmiş. Bu kez baş bacak kilo hepsini ölçmüştü oysa ki. Sonra bi bakti aa yanlış hastanın kağıdını almışım diyip onu yırttı. Bilgisayarda notlarını aldı bana bişey söylemedi. Bi tanecik fotoğraf verdi elime o da o kadar kötü ki. Bana dönüp sadece haftasıyla uyumlu beyin omurga kalbi iyi demek dışında bir cümle bile kurmadı. Cidden asabim bozuldu. Detaylı için gün aldım 6 ağustosa. Onun dışında artık İzmir'e gelmeyeceğim ya. Zaten bebeğim büyüdü artık gayet de sağlıklı görünüyor. Devlete gidicem sadece
Canım bişey sorcam sana şans hanım sana bi dahaki gelişin için 3 lü tarama falan yapıcaz dedimi şükran hanım bana bir ay sonra gel dedi ama tarama lafı falan geçirmedi sormadımda aklımada gelmedi sen yaptırcakmısın ben biraz tırsıyorum genelde hep bi kötü çıkıyormuş sonuçlar moralimide bozmak istemiyorum yapalım derse sence yapmalımıyımŞans hanımı asla bırakmam yaDoğuma kadar onunlayim artık bir aksilik olmazsa. İki doktor takibinde gittim önceki gebeliğimde de. Bunda da öyle yapıyordum ama tek doktora düşürcem artık
Balıkesirdeki de üniversite hastanesi değil mi, bu arada çok severim balıkesiri yaa üniversiteyi orda okudum, İstanbuldan sonra yerleşip yaşayabileceğim tek yer heraldeBen çok memnunum balıkesirde devletteki doktorumdan ama işte hem muayene arası çok uzun hem de üniversitelerde daha tecrübeli daha donanımlı hocalar oluyor o sebeple tercih ediyorum. Ama çektiğim sıkıntıya da değmiyor artık. Çok şükür bebeğim iyi dediğin gibi ona çok sevindim. İki hafta sonra yine göreceğim zatensenin doktorun vajinal bakacakti bir de. Onda da görmezse değiştir bence de ya. Bugünler gelmiyor bir daha
Ya canim çok şükür evet maşallah diyeyim de bundan sonra da uygulayabilirim insallah. Bazen cok geliyor kacamak yapma istegi.. ama gidip cubuk kraker kemiriyorum napayim. Zavalli midemi kandırıp duruyorum.maşallah ama doktorun dediklerine de uyabiliyorsun azmine de hayran kaldım, sanırım ben yapamazdım yani kaçamak yapardım illa ki
Kuzum çok teşekkür ederimMaşallah canım sana
Ahh ahh basma yaramaaaAy aşkımdondurmada yasak mı? O kadar ciddi yani? Meyve falan ne diyor peki kuşum, hani en azından nefsini körlemek için?
Canım ben tatarımtataristandan geldim
evet şeker zor maalesef ama Allah kaldıramayacağın yükü vermezmiş, maşallah sen en iyi şekilde yapıyorsun bunu. Emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsun umarımYa canim çok şükür evet maşallah diyeyim de bundan sonra da uygulayabilirim insallah. Bazen cok geliyor kacamak yapma istegi.. ama gidip cubuk kraker kemiriyorum napayim. Zavalli midemi kandırıp duruyorum.
Ya ne yazik ki yüksek şeker cok olumsuz seylere bile sebep olabiliyormus. Bende bunlari daha bu gebeligimde öğrendim. Bebegim icin hersey. Yoksa inan hamile kalmadan önce deneyeyim tatliyi hayatimdam cikarmayi diye düşündüğümde asla yapamamistim.
Kuzum çok teşekkür ederimgerçekten cok zorlaniyorum ama insallah Allahım güç verir de 9 ayımı idare edebilirim bu sekilde.
Ay amin canim aminnn inşallah Allahım saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah. Hersey onlar icin vallahievet şeker zor maalesef ama Allah kaldıramayacağın yükü vermezmiş, maşallah sen en iyi şekilde yapıyorsun bunu. Emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alırsun umarım
Daha haber yok beybiFreyja93 canım senin testten haber var mı? Darladın mı hiç bu gün ben çarşamba taciz etmeye başlayacam bu gün bir hafta oldu
Benim de sınırda olduğundan benim için çok değerli bir bilgi canım, teşekkür ederimAy amin canim aminnn inşallah Allahım saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah. Hersey onlar icin vallahi
Yine sizde dikkat edin şeker konusuna çünkü doktorum gecen şöyle bir bilgi verdi ;
13.haftadan sonra yediklerimizin bir cogunu once bebegimiz icin plasenta Cekiyormus ozellikle enerji veren seker gibi besinleri. Bu durumda bizim vucudumuzda seker miktari azaldigi icin kendi vucudumuz seker salgilamaya basliyormus. Ve fazla seker salgilama durumu oluyormus. Böyle oldugunda da 2.trimesterde istemesekte cok sekerli beslenmesekte glikoz degeri zaten belli bir miktarda yüksek cikabiliyormus.
Tabiki doktor bunu daha güzel ifade etti de ben kisaca kendimce anlattim. Dikkat edin yani kizlar
Canim benim o zaman sende dikkat et. 13 haftadan sonra artislar olabiliyormus.Benim de sınırda olduğundan benim için çok değerli bir bilgi canım, teşekkür ederim
Haklısın kuzum bence de öyle. Ben tek doktor takibine gircem artık. Zaten yakında hareketlerini hissederiz öyle sürekli gitmeye gerek kalmazCanımmm kızçenin sağlıklı olmasına çook sevindimmmdoktorundan memnunsan bunun özeli devleti yok bence kuzum önemli olan doktorla olan iletişimm çünkü
Yapicam dedi canım. Kan sonucunu çok sallamiyorum genelde kötü çıkıyormuş. Ama sordum yine enseye mi bakacaksınız dedim. Omurgada bisey açıklığına falan bakıyoruz dedi adını unuttum. Yani ultrasonda bakacağı şeyleri önemsiyorum aslinda kanı çok sallamiyorum. Ultrasonda iyi derse kan kötü de gelse kafama takmamaya çalışcamCanım bişey sorcam sana şans hanım sana bi dahaki gelişin için 3 lü tarama falan yapıcaz dedimi şükran hanım bana bir ay sonra gel dedi ama tarama lafı falan geçirmedi sormadımda aklımada gelmedi sen yaptırcakmısın ben biraz tırsıyorum genelde hep bi kötü çıkıyormuş sonuçlar moralimide bozmak istemiyorum yapalım derse sence yapmalımıyım
Sağlıkla gelsin canım
aaaaa dalılılım amaa ben de kız demiştim bak kanıtı hahaha
Off aşkım senin gerçekten çok zormuş, şansa bak tam o meyvelerin coştuğu sırada hamileyiz, ay inşallah sonuçlar iyi gelirde en azından meyveye izin verirAhh ahh basma yaramaaaicerisinde seker olan hersey yasak. En fazla bir tadina bakabilirim demi fln diye soruyordum doktora da gülüyordu bana yani kendimi avutuyorum doktora gore hepsi yasak..
Dondurma tatli beyaz ekmek.. hepsi yasak.
Meyvelerin de en sevdigimi karpuz yasak...... ahh ahhh...
Seker orani biraz daha düşük meyvelerden yiyorum bazen ama cok canim istediginde. Yaninda yogurtla sütle fln ye demisti diyetisyen. Dedigin gibi nefsimi körlemek icin birkac meyve var elimde iste :)
Uuuhh huuu demek tatar güzelisiiinntanisma hikayenizi merak ettim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?