- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.821
Mado varsa diyabetik dondurmaları şekeri yükseltmiyor pek bilgin olsun canımEvet kuşum yarina bugünkü kan sonuclarim cikar. Carsamba vereceğim de persembe cikar idrarda hemen cikar gibi geliyor ama bakaciiizinsallah kuzum yaa temiz gelsin sonuclarim şeker de normal gelsin insallah en son doktorcugum şey demisti, hocam dondurma yiyebilir miyim dedigimde aaa yok malesef gidip dondurmalara uzaktan bakip donebilirsin sadece demisti
Eger degerlerim normal gelirse hemen kendime bir tatli ismarlayacagim birde dondurma. Tabi hepsi bir günde degil.
Ay biliyor musun vicdan yapiyorum ama yiyemiyorum tatli birsey gercekten. Cok canim istemesine ragmen...
Bu arada sen nerenin vatandasi idin de geldin bizim ülkemize
Ben şimdi yazlıktayımda dönüşte ancak giderm o da 12 temmuz gibi zaten en son 17 haziranda gitmiştim.o günde 4 lü test yapacakmış iyice geriyor beni bu işler 2 liyi sağ salim atlattık derken şimdi 4 lü telaşı.şart mı 2 li daha güvenilir dedim ama onda ilave başka şeylerde bakılıyor dediMaalesefsenin kontrol ne zaman
Ah sorma kuzum yaaYavrumm kıyamam yaaabence de arada kaçamak yapabilirsinn yazın dondurmadan uzak kalmak zaten zorr. Bende de hala sıfır tatlı isteği hiiç canım çekmiyor hamilelik ne garip bişey yaa normalde tatlı yemeden duramayan biriydim.
Bakayim canim tamamMado varsa diyabetik dondurmaları şekeri yükseltmiyor pek bilgin olsun canım
Canım benimm bazı yerlerde diyabete uygun tatlılar yapıyorlar özellikle sütlü tatlıları çokta güzel oluyor en kötü ihtimalle bunlarla idare edersin. Keşke tiksinseydin ne kolay olurduAh sorma kuzum yaabende normalde cok seviyorum tatlı ve hamilelikte de sogumadim yani istegim hala var tatliya karşı. Ama yasak iste. Yeme dedi diye doktor hic yemiyorum resmen. Paketli gıda da tuketmiyorum.
Normalde dondurma cok canim cekmezdi ama hamileligin verdigi etki galiba cok canim cekiyor yaa..
Sütlü tatlılar severim özellikle doktor müsade ederse vallahi yicem kontrolden sonra. Etmezse de artik napicam bakalim
Ay ne guzelll istegin yoksa daha iyi. Benim birde canim cekiyor isin kötü yanı..
Ay gercekten yaa keske tiksindigim seylerden olsaydi da isim biraz daha kolay olsaydi.. ama ne yazık ki hic istegim gecmiyor. Meyve ve musli barlar falan varya onlardan aldim cok istedigimde yiyeyim diye ama onu bile yiyemedim daha cesaret edip. Bi sonuclar ciksin doktor yorumlasin bakacagim ondan sonra kendim tarifler yaparim artik.Canım benimm bazı yerlerde diyabete uygun tatlılar yapıyorlar özellikle sütlü tatlıları çokta güzel oluyor en kötü ihtimalle bunlarla idare edersin. Keşke tiksinseydin ne kolay olurduama olsun bir şekilde halledersin ya sıkma canını :)
Doktorum tavsiye etmedi bende ikili tarama testini tek yeterli buluyorum canım yinede doktorunun bileceği bişeyBen şimdi yazlıktayımda dönüşte ancak giderm o da 12 temmuz gibi zaten en son 17 haziranda gitmiştim.o günde 4 lü test yapacakmış iyice geriyor beni bu işler 2 liyi sağ salim atlattık derken şimdi 4 lü telaşı.şart mı 2 li daha güvenilir dedim ama onda ilave başka şeylerde bakılıyor dedidoğum paketi kapsamında zaten yaptıralım bari dedim.
maşallah ama doktorun dediklerine de uyabiliyorsun azmine de hayran kaldım, sanırım ben yapamazdım yani kaçamak yapardım illa kiAy gercekten yaa keske tiksindigim seylerden olsaydi da isim biraz dalkıaha kolay olsaydi.. ama ne yazık ki hic istegim gecmiyor. Meyve ve musli barlar falan varya onlardan aldim cok istedigimde yiyeyim diye ama onu bile yiyemedim daha cesaret edip. Bi sonuclar ciksin doktor yorumlasin bakacagim ondan sonra kendim tarifler yaparim artik.
Diyet tatli satan yerler var evet ama iste güvenemiyorum inan ki..
Yaşımdan dolayıdır belki canm bakalım hayırlısı inşallahDoktorum tavsiye etmedi bende ikili tarama testini tek yeterli buluyorum canım yinede doktorunun bileceği bişey
Maşallah canım sanaAy gercekten yaa keske tiksindigim seylerden olsaydi da isim biraz daha kolay olsaydi.. ama ne yazık ki hic istegim gecmiyor. Meyve ve musli barlar falan varya onlardan aldim cok istedigimde yiyeyim diye ama onu bile yiyemedim daha cesaret edip. Bi sonuclar ciksin doktor yorumlasin bakacagim ondan sonra kendim tarifler yaparim artik.
Diyet tatli satan yerler var evet ama iste güvenemiyorum inan ki..
Çıktım canım çok şükür bir sıkıntı yok kan verdim onun sonucunu bekleyeceğim cinsiyet söylemedi daha erken dedi 13+3 ümAsla aksini düşünme canım güzel geçecek güzel olacak debenim arkadaşım ikili tarama testindeki sonuçla cinsiyet tahmini tahmini yapmıştı o da tuttu söylemezse yaz bana
Ay aşkımEvet kuşum yarina bugünkü kan sonuclarim cikar. Carsamba vereceğim de persembe cikar idrarda hemen cikar gibi geliyor ama bakaciiizinsallah kuzum yaa temiz gelsin sonuclarim şeker de normal gelsin insallah en son doktorcugum şey demisti, hocam dondurma yiyebilir miyim dedigimde aaa yok malesef gidip dondurmalara uzaktan bakip donebilirsin sadece demisti
Eger degerlerim normal gelirse hemen kendime bir tatli ismarlayacagim birde dondurma. Tabi hepsi bir günde degil.
Ay biliyor musun vicdan yapiyorum ama yiyemiyorum tatli birsey gercekten. Cok canim istemesine ragmen...
Bu arada sen nerenin vatandasi idin de geldin bizim ülkemize
Çok şükür canımKizlar bugün ikili test icin gideceğim inşallah güzel geçer cinsiyeti de söyler belki 13 haftaligim
Çıktım canım çok şükür bir sıkıntı yok kan verdim onun sonucunu bekleyeceğim cinsiyet söylemedi daha erken dedi 13+3 üm
Aşkım öncelikle güzel haberlerine çok sevindim, güzel kızımız iyi, sağlıklı maşallahGeldim kızlarEge üniversitesindeki doktoruma geldim bu da kız dedi. Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür derin bir oh çektim Ya benim biraz da canım sıkıldı aslında. Ben önceki gebeliğimde de ege üniversitesinde aynı hocada takipliydim o kadar cihazlar iyiydi ki ya da bana öyle geliyordu Şimdi devlette bile bebeğimi daha net görüyorum ve oradaki doktorum çok daha güzel ilgileniyor. Ayrıca Balıkesirden geldiğim için hem muayene ücreti hem o kadar yol masrafi yapıyoruz. Özelde muayene olsam bunun yarısından bile az olacak masrafim. Zaten parasında degilim bazı sebeplerden özele gitmek istemediğim için ve bu üniversiteye de çok güvendiğim için o kadar uğraşıyorum. Hem yol yapıyorum hem masrafım oluyor. Kızımda böyle değildi ya uzun uzun muayene olurdum bir sürü fotoğraf alırdım. Şimdi bebeğimin ölçümlerini bile alamadım kıytırık bir fotoğraf verdi elime. Ölçümlerin olduğu ultrason çıktısı önceki çıkan hastaya aitmiş. Bu kez baş bacak kilo hepsini ölçmüştü oysa ki. Sonra bi bakti aa yanlış hastanın kağıdını almışım diyip onu yırttı. Bilgisayarda notlarını aldı bana bişey söylemedi. Bi tanecik fotoğraf verdi elime o da o kadar kötü ki. Bana dönüp sadece haftasıyla uyumlu beyin omurga kalbi iyi demek dışında bir cümle bile kurmadı. Cidden asabim bozuldu. Detaylı için gün aldım 6 ağustosa. Onun dışında artık İzmir'e gelmeyeceğim ya. Zaten bebeğim büyüdü artık gayet de sağlıklı görünüyor. Devlete gidicem sadece
Maşallah bak kızın iyiymiş sıkma canınıGeldim kızlarEge üniversitesindeki doktoruma geldim bu da kız dedi. Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür derin bir oh çektim Ya benim biraz da canım sıkıldı aslında. Ben önceki gebeliğimde de ege üniversitesinde aynı hocada takipliydim o kadar cihazlar iyiydi ki ya da bana öyle geliyordu Şimdi devlette bile bebeğimi daha net görüyorum ve oradaki doktorum çok daha güzel ilgileniyor. Ayrıca Balıkesirden geldiğim için hem muayene ücreti hem o kadar yol masrafi yapıyoruz. Özelde muayene olsam bunun yarısından bile az olacak masrafim. Zaten parasında degilim bazı sebeplerden özele gitmek istemediğim için ve bu üniversiteye de çok güvendiğim için o kadar uğraşıyorum. Hem yol yapıyorum hem masrafım oluyor. Kızımda böyle değildi ya uzun uzun muayene olurdum bir sürü fotoğraf alırdım. Şimdi bebeğimin ölçümlerini bile alamadım kıytırık bir fotoğraf verdi elime. Ölçümlerin olduğu ultrason çıktısı önceki çıkan hastaya aitmiş. Bu kez baş bacak kilo hepsini ölçmüştü oysa ki. Sonra bi bakti aa yanlış hastanın kağıdını almışım diyip onu yırttı. Bilgisayarda notlarını aldı bana bişey söylemedi. Bi tanecik fotoğraf verdi elime o da o kadar kötü ki. Bana dönüp sadece haftasıyla uyumlu beyin omurga kalbi iyi demek dışında bir cümle bile kurmadı. Cidden asabim bozuldu. Detaylı için gün aldım 6 ağustosa. Onun dışında artık İzmir'e gelmeyeceğim ya. Zaten bebeğim büyüdü artık gayet de sağlıklı görünüyor. Devlete gidicem sadece
Ben erkek bebek alımına kapatmıştım grubu diyormuşumHerkese merhaba, uzun zamandır uzaktan takip ediyordum sizleri. Artık aranıza katılmaya karar verdim
Yaş 34
İlk bebeğim
Son adet 3 mart 2025
Kese 5+3
Kalp atışı 6+4
Beklenen doğum 8 Aralık
Cinsiyet 16+2 de belli oldu erkek
İsmi henüz net değil
bence de en iyisi. Sırf daha çok açıklama yaparlar,daha net görürürz daha fazla ilgilenirler diye özele paralar harcıyoruz ama karşılığını alamıyorruz. Devlet hastanesinden memnunsan doktorundan da memnunsan bence de hiç gerek yok. Ben de son bir kez daha doktoruma bakıcam deniycem bu sefer de bebişimi adam akıllı göremezsem değiştircem valla. Ama şimdi boşver düşünme bunu bebişin çok şükür sağlıklı ve gördün onu mutluluğunun tadını çıkart :)Geldim kızlarEge üniversitesindeki doktoruma geldim bu da kız dedi. Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür derin bir oh çektim Ya benim biraz da canım sıkıldı aslında. Ben önceki gebeliğimde de ege üniversitesinde aynı hocada takipliydim o kadar cihazlar iyiydi ki ya da bana öyle geliyordu Şimdi devlette bile bebeğimi daha net görüyorum ve oradaki doktorum çok daha güzel ilgileniyor. Ayrıca Balıkesirden geldiğim için hem muayene ücreti hem o kadar yol masrafi yapıyoruz. Özelde muayene olsam bunun yarısından bile az olacak masrafim. Zaten parasında degilim bazı sebeplerden özele gitmek istemediğim için ve bu üniversiteye de çok güvendiğim için o kadar uğraşıyorum. Hem yol yapıyorum hem masrafım oluyor. Kızımda böyle değildi ya uzun uzun muayene olurdum bir sürü fotoğraf alırdım. Şimdi bebeğimin ölçümlerini bile alamadım kıytırık bir fotoğraf verdi elime. Ölçümlerin olduğu ultrason çıktısı önceki çıkan hastaya aitmiş. Bu kez baş bacak kilo hepsini ölçmüştü oysa ki. Sonra bi bakti aa yanlış hastanın kağıdını almışım diyip onu yırttı. Bilgisayarda notlarını aldı bana bişey söylemedi. Bi tanecik fotoğraf verdi elime o da o kadar kötü ki. Bana dönüp sadece haftasıyla uyumlu beyin omurga kalbi iyi demek dışında bir cümle bile kurmadı. Cidden asabim bozuldu. Detaylı için gün aldım 6 ağustosa. Onun dışında artık İzmir'e gelmeyeceğim ya. Zaten bebeğim büyüdü artık gayet de sağlıklı görünüyor. Devlete gidicem sadece
Çok şükür canım en önemlisi o ama gerçekten ölçümleri falan alamadım ona üzüldüm. Ben çok dikkat ediyorum buna öyle bebeğin iyi diyip göndermesine bozuldum. Neyse sağlık olsunMaşallah bak kızın iyiymiş sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?