- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.861
Balıkesirde üniversite hastanesi de var kuzum şehir hastanesi de var. Ama üniversiteden kimse memnun değil. Bir kere gittim ben de beğenmedim. Doğumumu şehirde yaptim üniversiteye bin basar. Biz 2 sene önce taşındık İzmir'den. Ben alıştığım yerden devam edeyim dedim zaten pimpirikliyim de bebekte bişey olur görmezler falan diye Egenin hocalarına çok güveniyorumBalıkesirdeki de üniversite hastanesi değil mi, bu arada çok severim balıkesiri yaa üniversiteyi orda okudum, İstanbuldan sonra yerleşip yaşayabileceğim tek yer heraldeEvet doktorumu bulabilirsem muayeneye gidicem bakalm, sonrasına karar vercem
Yaaa kuzusu sağlıkla gelsin maşallah
Kuzum ya benim hba1c bi tık yuksek çıkmış. Üst sınır 5.9. Benimki 6 geldi. Benim şekerim hep normal çıkıyordu. Tokluk 88 geldi bugün hatta. Hba1cden korkmalı miyim sence. Sen anlıyorsun bu iştenAy amin canim aminnn inşallah Allahım saglikla kavusmayi nasip etsin yavrularimiza insallah. Hersey onlar icin vallahi
Yine sizde dikkat edin şeker konusuna çünkü doktorum gecen şöyle bir bilgi verdi ;
13.haftadan sonra yediklerimizin bir cogunu once bebegimiz icin plasenta Cekiyormus ozellikle enerji veren seker gibi besinleri. Bu durumda bizim vucudumuzda seker miktari azaldigi icin kendi vucudumuz seker salgilamaya basliyormus. Ve fazla seker salgilama durumu oluyormus. Böyle oldugunda da 2.trimesterde istemesekte cok sekerli beslenmesekte glikoz degeri zaten belli bir miktarda yüksek cikabiliyormus.
Tabiki doktor bunu daha güzel ifade etti de ben kisaca kendimce anlattim. Dikkat edin yani kizlar
Nerden hatırlıyorsunuz ben hiç bilmiyorum kime ne salladım
Yaa kız bolluğuna bak grupta maşallahKızlar merhaba bugün kontrole gittim bebişimi gördüm .14+4 olduk doktorum %1-2lik ihtimal dışında kız dedi yani listeye bir kız bebiş ekleyebilirizannabelica
Teşekkür ederimYaa kız bolluğuna bak grupta maşallahsağlıkla gelsin fıstık
Ana işte anaTeşekkür ederimneyseki benim belirtilerle ve hissiyatla uyumlu bir sonuçoldu
Hatırladığımdan değil ya meraktan. acaba ne yorum yapmıştım diye o zmanki konuşmalara bakıyorum ne yazmışım tutmuş mu ordan görüyorumNerden hatırlıyorsunuz ben hiç bilmiyorum kime ne salladım
Oğlumdakinşn zıttıydı bulantı kusma sicilde ne ararsan vardıAna işte ana
Ne zaman konuştuğumuzu nerden biliyorsunuzHatırladığımdan değil ya meraktan. acaba ne yorum yapmıştım diye o zmanki konuşmalara bakıyorum ne yazmışım tutmuş mu ordan görüyorum
Aşko oğlunda nasıldı belirtilerOğlumdakinşn zıttıydı bulantı kusma sicilde ne ararsan vardı
Kocamla kavgamda söylenen sözler hariç her şeyi unuturumNe zaman konuştuğumuzu nerden biliyorsunuz
Ayni benKocamla kavgamda söylenen sözler hariç her şeyi unuturum
Bende Balıkesir de okudum nerde okudunuzBalıkesirdeki de üniversite hastanesi değil mi, bu arada çok severim balıkesiri yaa üniversiteyi orda okudum, İstanbuldan sonra yerleşip yaşayabileceğim tek yer heraldeEvet doktorumu bulabilirsem muayeneye gidicem bakalm, sonrasına karar vercem
O zaman bende teslim olayım şimdi yaptırmasamda içim rahat etmiycek büyük ihtimalle yapar gibi geliyor banadaYapicam dedi canım. Kan sonucunu çok sallamiyorum genelde kötü çıkıyormuş. Ama sordum yine enseye mi bakacaksınız dedim. Omurgada bisey açıklığına falan bakıyoruz dedi adını unuttum. Yani ultrasonda bakacağı şeyleri önemsiyorum aslinda kanı çok sallamiyorum. Ultrasonda iyi derse kan kötü de gelse kafama takmamaya çalışcamyaptirma konusunda karar sana kalmış ben doktoruma teslim oldum
Yaptır ya nolcak belki de iyi gelir şimdiden takmaya gerek yokO zaman bende teslim olayım şimdi yaptırmasamda içim rahat etmiycek büyük ihtimalle yapar gibi geliyor banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?