Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
babylovee Tülay ne olur geri dön sensiz yapamıyorum
Yia deli burdayim burdayım

Ay kızlar suratımda bir gülümseme ile baktım tüm göbek fotolarina. Hepimize kocaman maşallah ay ne kadar da güzel hamileleriz böyle
Benimde karnim belirginlesti baya. Saglikla kocaman olduklari, 9 aylik olup dogumlara gittigimiz günleri görelim inşallaaaahh

Ay aşko sende müsait zamanın at resim gözümüz gönlümüz açılsın , iyisin dimi canım yolunda her şey, öyle çaktırmadan bakıp gidiyorsun görüyorum

Ay kurban olsunlar ona , aynı haftalardayız ama benimki bunun yarısı kadar
canımm
Benim 3.hamileligim onun etkisi vardır belki gerci oncekilerde de karnım erken çıkmıştı ama bunda baya baya erken çıkmış oldu
saglıklı olsunlarda gobek her turlu buyur
gunden gune buyuyorlar cok sukur
aman beta yukseldimi kese varmi kalp atisi varmi diye diye gobek paylastigimz gunler geldi cok sukur

Ay aşko sende müsait zamanın at resim gözümüz gönlümüz açılsın , iyisin dimi canım yolunda her şey, öyle çaktırmadan bakıp gidiyorsun görüyorum
Ay kuzum atacagim tamam gerçekten tüm göbüşler çok güzel. Saglikla büyüsün bebişler
Kuzum sagol iyiyim. Bu sabah gidip açlık kan ve tiroid degerlerim icin kan verdim saglik ocaginda. Çarşamba da tokluk kan ve idrar tahlili vereceğim sabah. Saglik ocaginda isler biraz yavas ilerliyor napayim günlere bölüyorlar.
Doktorumuza gidince bir baksin bakalim sonuclarima.
Hep bir diyet halindeyim. Yedigime ictigime dikkat ediyorum azcik acmak istiyorum diyeti bakayim doktorum da onay verirse.

Hosgeldiiiin
Gelin erkek anneleri sayımız artsın kizlar bizi geçti
Ismine karar vermek bence en mesai isteyen konu gibi duruyor. Henüz bizde karar vermedik

Aşkım kan sonuçların ertesi güne çıkar herhalde ama idrar biraz uzun sürebilir, çünkü özeldede 2-3 gün sürüyor, ama sağlık ocağında nasıl bilmiyorum, tr vatandaşı olmadığım için orası beni almıyor hadi güzel sonuçlar gelsinde bunca yaptığın diyete değsinde sana bir ödül günü versin inşallah

Evet kuşum yarina bugünkü kan sonuclarim cikar. Carsamba vereceğim de persembe cikar idrarda hemen cikar gibi geliyor ama bakaciiiz insallah kuzum yaa temiz gelsin sonuclarim şeker de normal gelsin insallah en son doktorcugum şey demisti, hocam dondurma yiyebilir miyim dedigimde aaa yok malesef gidip dondurmalara uzaktan bakip donebilirsin sadece demisti
Eger degerlerim normal gelirse hemen kendime bir tatli ismarlayacagim birde dondurma. Tabi hepsi bir günde degil.
Ay biliyor musun vicdan yapiyorum ama yiyemiyorum tatli birsey gercekten. Cok canim istemesine ragmen...
Bu arada sen nerenin vatandasi idin de geldin bizim ülkemize

Yavrumm kıyamam yaaa bence de arada kaçamak yapabilirsinn yazın dondurmadan uzak kalmak zaten zorr. Bende de hala sıfır tatlı isteği hiiç canım çekmiyor hamilelik ne garip bişey yaa normalde tatlı yemeden duramayan biriydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…