- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.801
Yia deli
Ay aşko sende müsait zamanın at resim gözümüz gönlümüz açılsınYia deliburdayim burdayım
Ay kızlar suratımda bir gülümseme ile baktım tüm göbek fotolarina. Hepimize kocaman maşallahay ne kadar da güzel hamileleriz böyle
Benimde karnim belirginlesti baya. Saglikla kocaman olduklari, 9 aylik olup dogumlara gittigimiz günleri görelim inşallaaaahh
5 haftaya verdi randevu anladı benden kurtulamayacak kaldı 3 buçuk haftam 13 haftalıkken gittim bu defa gittiğimde 18 haftalık olacak:)Sen ne zaman gitceksin cnm baya oldu sanki git tekrar
Sendeki sabır bende olsaydı şu an başka yerlerdeydim5 haftaya verdi randevu anladı benden kurtulamayacak kaldı 3 buçuk haftam 13 haftalıkken gittim bu defa gittiğimde 18 haftalık olacak:)
Eşim tutuyor aşkoSendeki sabır bende olsaydı şu an başka yerlerdeydim
En sevmediğim huyu benimkinindeEşim tutuyor aşko
Ay kurban olsunlar onaveee bir göbüşte benden gelsin
canımmAy kurban olsunlar ona, aynı haftalardayız ama benimki bunun yarısı kadar
Ay 5 haftada çok fazlaymış ya5 haftaya verdi randevu anladı benden kurtulamayacak kaldı 3 buçuk haftam 13 haftalıkken gittim bu defa gittiğimde 18 haftalık olacak:)
Ay kuzum atacagim tamamAy aşko sende müsait zamanın at resim gözümüz gönlümüz açılsın, iyisin dimi canım yolunda her şey, öyle çaktırmadan bakıp gidiyorsun görüyorum
HosgeldiiiinHerkese merhaba, uzun zamandır uzaktan takip ediyordum sizleri. Artık aranıza katılmaya karar verdim
Yaş 34
İlk bebeğim
Son adet 3 mart 2025
Kese 5+3
Kalp atışı 6+4
Beklenen doğum 8 Aralık
Cinsiyet 16+2 de belli oldu erkek
İsmi henüz net dedeğil
Aşkım kan sonuçların ertesi güne çıkar herhalde ama idrar biraz uzun sürebilir, çünkü özeldede 2-3 gün sürüyor, ama sağlık ocağında nasıl bilmiyorum, tr vatandaşı olmadığım için orası beni almıyorAy kuzum atacagim tamamgerçekten tüm göbüşler çok güzel. Saglikla büyüsün bebişler
Kuzum sagol iyiyim. Bu sabah gidip açlık kan ve tiroid degerlerim icin kan verdim saglik ocaginda. Çarşamba da tokluk kan ve idrar tahlili vereceğim sabah. Saglik ocaginda isler biraz yavas ilerliyor napayim günlere bölüyorlar.
Doktorumuza gidince bir baksin bakalim sonuclarima.
Hep bir diyet halindeyim. Yedigime ictigime dikkat ediyorum azcik acmak istiyorum diyeti bakayim doktorum da onay verirse.
MaalesefAy 5 haftada çok fazlaymış ya
Evet kuşum yarina bugünkü kan sonuclarim cikar. Carsamba vereceğim de persembe cikar idrarda hemen cikar gibi geliyor ama bakaciiizAşkım kan sonuçların ertesi güne çıkar herhalde ama idrar biraz uzun sürebilir, çünkü özeldede 2-3 gün sürüyor, ama sağlık ocağında nasıl bilmiyorum, tr vatandaşı olmadığım için orası beni almıyorhadi güzel sonuçlar gelsinde bunca yaptığın diyete değsinde sana bir ödül günü versin inşallah
Yavrumm kıyamam yaaaEvet kuşum yarina bugünkü kan sonuclarim cikar. Carsamba vereceğim de persembe cikar idrarda hemen cikar gibi geliyor ama bakaciiizinsallah kuzum yaa temiz gelsin sonuclarim şeker de normal gelsin insallah en son doktorcugum şey demisti, hocam dondurma yiyebilir miyim dedigimde aaa yok malesef gidip dondurmalara uzaktan bakip donebilirsin sadece demisti
Eger degerlerim normal gelirse hemen kendime bir tatli ismarlayacagim birde dondurma. Tabi hepsi bir günde degil.
Ay biliyor musun vicdan yapiyorum ama yiyemiyorum tatli birsey gercekten. Cok canim istemesine ragmen...
Bu arada sen nerenin vatandasi idin de geldin bizim ülkemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?