Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Çok rahattım kusma falan hiç olmamıştı kaş aya kadar hamileliğime inanmıyordum bile cildim baya temizdi bunda baya bozuldu ilk üç ay ekşi sonra tatlı aşermiştim et ve çaydan tiksinmiştim hatırladığım bunlar mide yanmam gebelik boyu bir defa tek olmuştu o sa biber yemiştim ondan sonra olmadı
Benim erkek gibi kızım olacak ya 😂🤣🤣 aynı şeyleri yaşamam rağmen dr piremses dedi 🥹🎀🎀🎀

Benim erkek gibi kızım olacak ya 😂🤣🤣 aynı şeyleri yaşamam rağmen dr piremses dedi 🥹🎀🎀🎀
Maşallah 🧿 diyelim o zaman çünkü tersi olunca cidden zor oluyormuş ama inan kişiye göre değişiyor ablamın bir kızı bir oğlu ver ikisinde de bire bir aynı şeyleri yaşamış belirtiler de yanıltabiliyor 😅 ama bizim prenses anne karnında biraz zorlu çıktı oğlumdan çıktıktan sonra zorladı 😅

Maşallah 🧿 diyelim o zaman çünkü tersi olunca cidden zor oluyormuş ama inan kişiye göre değişiyor ablamın bir kızı bir oğlu ver ikisinde de bire bir aynı şeyleri yaşamış belirtiler de yanıltabiliyor 😅 ama bizim prenses anne karnında biraz zorlu çıktı oğlumdan çıktıktan sonra zorladı 😅
Kurban olsun ona teyzesi 😍😍 bencede kesinlikle bünyeyle alakalı

Balıkesirde üniversite hastanesi de var kuzum şehir hastanesi de var. Ama üniversiteden kimse memnun değil. Bir kere gittim ben de beğenmedim. Doğumumu şehirde yaptim üniversiteye bin basar. Biz 2 sene önce taşındık İzmir'den. Ben alıştığım yerden devam edeyim dedim zaten pimpirikliyim de bebekte bişey olur görmezler falan diye Egenin hocalarına çok güveniyorum 🤣🤣 ama anladık bebek iyi çok şükür. Ben artık biraz rahatlasam iyi olcak kaşınmayayim 🙈🤣🤣 yine de detayliya Ege'de gircem sonra kapatıyorum o defteri 🥰 sen devleti hiç denedin mi. İyi araştırıp iyi birini bulursan çok bal kaymak doktorlar da bulunabiliyor bi git olmazsa ne kaybedersin ☺️
he anladım canım ben üni hastanesi de iyidir diye düşünmüştüm. Hahaha egeyi bırakamıyorsun asla 🤣🤣 ben devlet hastanesi hiç denemedim aslında evde olsam devlete gidebilirdim. Çalışıyorum ve işlerimiz genelde çok yoğun oluyor hafta içi izin almam da sıkıntı oluyor, özel olunca cumartesi günleri gidiyorum kontrollere benim için tek artısı bu. Hamilelikte evet izin vermeleri gerekir ama maalesef bir kere izin verseler ikinciye kem küm yapılıyor. kimseye ağız açmamak için haftasonları görüyorum işimi

Mesela sen usg fotosu gönderdin diyelim senin mesajlarına giriyorum profilden , mesajlarda usg fotosu gönderdiğin kısma tıklıyorum o zamanki konuşmaya gidiyorum 🤣🤣
Ya neler geliyor aklınıza ben grup yöneticiliğini devrediyorum hak etmiyorum istifa edicem :duduk:🤣

Kuzum ya benim hba1c bi tık yuksek çıkmış. Üst sınır 5.9. Benimki 6 geldi. Benim şekerim hep normal çıkıyordu. Tokluk 88 geldi bugün hatta. Hba1cden korkmalı miyim sence. Sen anlıyorsun bu işten
Benimde 5.5 ama dr um bir şey demedi bu konuda gerçi 6.aya kadr kilo alma dedi belki ondan mı dedi ben msjı almadım :confused: :confused:

Back
X