- 18 Temmuz 2022
- 6.277
- 10.498
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #11.921
Tabi canım ben de çok güveniyorum ona direkt etiket yaptımAşkım doktora yapmış yagrubun profu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım ben de çok güveniyorum ona direkt etiket yaptımAşkım doktora yapmış yagrubun profu
![]()
Ya %90 dedi ama ben bile eminim her açıdan baktı 3 çizgiyi bile gördüm sürpriz yaptık ailemizle birlikte öğrendik ama zaten anlamıştım bacak arası boştuBenim tahminler hiç şaşmadı ben tek kız demiştimayyy siz kız dedikçe içimde güller açıyor
Aminn teşekkür ederiz teyzoşuYaaa kuzusu sağlıkla gelsin maşallah![]()
Ayyy çok özür dilerim bi de bulmuşşş ya doğru 2 teyzesi bildi doğru çalışırken yazdım kuzu affet
Canim cok korkulacak birsey yok merak etme. En fazla cok tuketme tatli falan diyecektir doktor. Seninde aran yoksa sorun yok. Tokluk 88 gayet iyi bu arada sorun yok. 3 aylık seker degerinden dolayi tedbirli davranmak isteyebilir doktor ona da dikkat edersin zaten birsey olmaz. Rica ederim kuzum ne demekkYa üzüldüm biraz. Ben Çarşamba günü buradaki doktorum acilde nöbetçiymis ona bi gösteririm sonucumu. Diğeri için de dahiliyeye bi gideyim. Zaten şekerle aram pek iyi değil bulantım bile yeni yeni düzeldi zaten. Bu üzdü biraz ama napalim dikkat edicem. Sağol kuzucum![]()
Aminn hepimziinki sağlıkla vaktinde kucağımızda olsun inşallah çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin canımmaşallah önceki sayfalarda öğrenen arkadaşların da gözü aydın sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
![]()
Yaa hayırlı olsun canımmKızlar merhaba bugün kontrole gittim bebişimi gördüm .14+4 olduk doktorum %1-2lik ihtimal dışında kız dedi yani listeye bir kız bebiş ekleyebiliriz![]()
annabelica
Canımmmm benimde listemde var bende alıcamm çok önerildiğini okudum bebekler çok rahat ediyormuş bir de salona yatak odasına her yere taşınır çok mantıklı bencdKızlar
Eşime bir arkadaşı bu yatakları önermiş o da hemen sipariş vermişYataş juno diye geçiyor. Var mı kullanan? Tecrübesi olan?
Ayy iyi bari sevindim. Gereksiz birşeyse iade de edelim diyemezdim gönlü kırılırdı eşimin. Biraz baktım ben de evet güzel yorumlar var. Tek olumsuz yanı çok uzun süre kullanılamıyormuş galibaCanımmmm benimde listemde var bende alıcamm çok önerildiğini okudum bebekler çok rahat ediyormuş bir de salona yatak odasına her yere taşınır çok mantıklı bencd
Canım benim doktorum TSH bakıyor sadece ve 2,5 altında olmasını istiyorBunlardan hangi değer daha önemli bilen var mı?
Eki Görüntüle 3608595
TeşekkürlerCanım benim doktorum TSH bakıyor sadece ve 2,5 altında olmasını istiyor
Yaa canim teşekkür ediyorumbabylovee beslenme azmin valla beni mest etti. Çok tebrik ederim seni. Kendimden utandım biraz açıkçası. Bana da örnek oldun. Bundan sonra daha dikkatli besleneceğim. Hatta gaza geldim yürüyüşe çıktım şimdi. Her gün düzenli yürüyüş yapacağım inşallah
![]()
Canim degerlerin güzelBunlardan hangi değer daha önemli bilen var mı?
Eki Görüntüle 3608595
Hayatım aynısı bende de oldu kurban bayramından 2 gün önce yüksek riskli çıktı ama hiç inanmadım risk olacağına hep sağlıklı hissettim fetal dna verdim çok şükür orda da temiz çıktı sen içini ferah tut bence çok sağlıklı bir kızın olacakkızlar ben 13+4’teyim 10 gun önce ikili test verdim bugun sonucu down sendromu yüksek çıktı çok moralim bozuldu. okuduklarıma göre yanlıs sonuc alan cok varmıs o yuzden fetal dna verdim yine de durup durup ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ense kalınlıgı 10 gun once 1.40 çıktı bugun bilmiyorum. boyle olan var mı ikilide problem çıkıp fetalda temiz çıkan ? değerleri de ekliyorum maalesef ki cok yüksek