Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar 🌸
Eşime bir arkadaşı bu yatakları önermiş o da hemen sipariş vermiş 😅 Yataş juno diye geçiyor. Var mı kullanan? Tecrübesi olan?

Eklentiler

• 1000020139.webp
    1000020139.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 76
  • 1000020126.webp
    1000020126.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 50
Ya üzüldüm biraz. Ben Çarşamba günü buradaki doktorum acilde nöbetçiymis ona bi gösteririm sonucumu. Diğeri için de dahiliyeye bi gideyim. Zaten şekerle aram pek iyi değil bulantım bile yeni yeni düzeldi zaten. Bu üzdü biraz ama napalim dikkat edicem. Sağol kuzucum 😍🙏🏼
Canim cok korkulacak birsey yok merak etme. En fazla cok tuketme tatli falan diyecektir doktor. Seninde aran yoksa sorun yok. Tokluk 88 gayet iyi bu arada sorun yok. 3 aylık seker degerinden dolayi tedbirli davranmak isteyebilir doktor ona da dikkat edersin zaten birsey olmaz. Rica ederim kuzum ne demekk 💗💗

Kızlar 🌸
Eşime bir arkadaşı bu yatakları önermiş o da hemen sipariş vermiş 😅 Yataş juno diye geçiyor. Var mı kullanan? Tecrübesi olan?
Canımmmm benimde listemde var bende alıcamm çok önerildiğini okudum bebekler çok rahat ediyormuş bir de salona yatak odasına her yere taşınır çok mantıklı bencd

Canımmmm benimde listemde var bende alıcamm çok önerildiğini okudum bebekler çok rahat ediyormuş bir de salona yatak odasına her yere taşınır çok mantıklı bencd
Ayy iyi bari sevindim. Gereksiz birşeyse iade de edelim diyemezdim gönlü kırılırdı eşimin. Biraz baktım ben de evet güzel yorumlar var. Tek olumsuz yanı çok uzun süre kullanılamıyormuş galiba

kızlar ben 13+4’teyim 10 gun önce ikili test verdim bugun sonucu down sendromu yüksek çıktı çok moralim bozuldu. okuduklarıma göre yanlıs sonuc alan cok varmıs o yuzden fetal dna verdim yine de durup durup ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ense kalınlıgı 10 gun once 1.40 çıktı bugun bilmiyorum. boyle olan var mı ikilide problem çıkıp fetalda temiz çıkan ? değerleri de ekliyorum maalesef ki cok yüksek

Eklentiler

• IMG_6D89061D-3901-4120-96BF-61DC9BAB501E.webp
    IMG_6D89061D-3901-4120-96BF-61DC9BAB501E.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar fetal dna testim temiz çıktı şükürler olsun 🫠🧿
Cinsiyeti doktora göndermişler ben de galiba pasta yaptıracağım 😬😬 yapmam dediğim her şeyi yaptıracak bu gebelik bana 🤣🤣
Yarın arkadaşım doktordan öğrenip pastaneye söyleyecek bakalım sonrasında size de haber veririm 🥰🥰😍😍

sepide sepide sen çarşamba darlamaya başla 🤣

babylovee babylovee beslenme azmin valla beni mest etti. Çok tebrik ederim seni. Kendimden utandım biraz açıkçası. Bana da örnek oldun. Bundan sonra daha dikkatli besleneceğim. Hatta gaza geldim yürüyüşe çıktım şimdi. Her gün düzenli yürüyüş yapacağım inşallah 🥰
Yaa canim teşekkür ediyorum 😍🥲 maşallah diyeyim hem kendime hemde sana çünkü niyet etmekte baslamak sayilir. Ki baslamissin bile yürümeye. Aman cok yürüme dikkat et doktor yarim saat normal yürümek yeterli demisti bana.
Aslinda bende hic dikkat etmemek isterdim 😕 keske canimin cektigini sizler gibi yiyebilseydim bende daha rahat hissederdim. Ama iste diyet yapmazsan insülin baslayacagiz sözünü duyunca mecburen insan kendini frenlemeyi ogreniyormus 🥲

kızlar ben 13+4’teyim 10 gun önce ikili test verdim bugun sonucu down sendromu yüksek çıktı çok moralim bozuldu. okuduklarıma göre yanlıs sonuc alan cok varmıs o yuzden fetal dna verdim yine de durup durup ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ense kalınlıgı 10 gun once 1.40 çıktı bugun bilmiyorum. boyle olan var mı ikilide problem çıkıp fetalda temiz çıkan ? değerleri de ekliyorum maalesef ki cok yüksek
Hayatım aynısı bende de oldu kurban bayramından 2 gün önce yüksek riskli çıktı ama hiç inanmadım risk olacağına hep sağlıklı hissettim fetal dna verdim çok şükür orda da temiz çıktı sen içini ferah tut bence çok sağlıklı bir kızın olacak 🌸🌸

Back
X