Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️
42E37DCE-3C55-4C5A-BE88-BCD563719366.webp

Amin canım benim de tansiyon hep 8-3 9-4 . Ben de 15 haftayı tamamlıyorum çok şükür ama akşam kusmaları var ama çok şükür ki gün içinde sürekli bulantı hali yok ya ona çok şükür .O beni çok zorluyordu
canım senin akşam oluyormuş bende sabahları aç karnına arabayla işe geldiğim için gün boyu oluyordu ya, seninde tansiyon düşükmüş nasıl hissediyosun beni kötü yapıyor baya

canım senin akşam oluyormuş bende sabahları aç karnına arabayla işe geldiğim için gün boyu oluyordu ya, seninde tansiyon düşükmüş nasıl hissediyosun beni kötü yapıyor baya
Ben iyiyim şuan canım eskiden ölü gibiydim ilk trimestırda .Bol bol tuz atıyorum yediklerime hiç aramazdım tuz biraz tuz yemeye çalışıyorum .Onu da acildeki doktor demişti ne kadar doğru bilmiyorum bu seferde ödem yapmam inş

Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
Yavrum ya poza bak 😂 sunnetlik kıvamda 😂 maşallah ♥️

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
ayy inanmıyorumm nasılda net belli oluyor minik kuzu yaa pipim var diyor resmen poposu bile belli hahahha Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin gözünüz aydın canımm 😊

Ben iyiyim şuan canım eskiden ölü gibiydim ilk trimestırda .Bol bol tuz atıyorum yediklerime hiç aramazdım tuz biraz tuz yemeye çalışıyorum .Onu da acildeki doktor demişti ne kadar doğru bilmiyorum bu seferde ödem yapmam inş
senin cinsiyet belli değil daha dimi canım bugündü sanırım, ben tatlıcıydım hamile kaldığımdan beri turşuya düştüm kızımız geliyor bakalım senin minik ne olucak 😍

senin cinsiyet belli değil daha dimi canım bugündü sanırım, ben tatlıcıydım hamile kaldığımdan beri turşuya düştüm kızımız geliyor bakalım senin minik ne olucak 😍
Ben tatlıdan tiksindim canım ☺️ normalde aşırı severim .Bakayım ben de çok merak ediyorum bugün söyler inş 😍

Oyyyy maşallah paşaya yaaaa sermiş malı meydana hahaha 😅😅😅 Ay nolur hepimiz böyle güzel haberler alalım maşallah size :nazar: ❤️

amin amin hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah. yani soyledigim gibi ultrasonda ense kalınlığı çok normaldi burun kemiği hakkında açıkçası bilgim yok ama doktorum ultrasonda anormal bi durum yok demişti. yaşım da 26 yani riskli bi yaşta da değilim. umarım test yanılmıştır 🙌
Canım ben 35 yaşındayım nazal kemik var ense kalınlığı da 1.20mm olmasına rağmek yüksek risk çıktım ikili tarama testine güvenme sonuçta tarama testi ve yanılma oranı çok yüksek

Back
X