Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Hiç tahmin yapmışmıydı önce canım hayırlı olsun hisler yanılmaz annenin bebeğine olan hissini hiç bir ultrason hiçbir doktor o kadar iyi bilemezmiş ;)

Kızlarda yanılma payı bırakıyorlar genelde bazen pipi yapışıklıgı yada genital organ geç gelişebilir yada pozisyon açı uygun değilse bir tahmin bırakıyor lar ama burda kesin kız diyen doktor larda var benimde doktor um bekle dedi demmeki seninde doktorun kesin konuşmak istememiş
Anladım canım. Evet doktorum bikaç gün daha bekle bakalım zaten Fetal DNA da kesinleşecek sabredelim biraz daha dedi.

Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
Ayy nasıı erkek hiç benzeyemedimmmmmm dermişiiiinm😅😅😅 maşallahh vallaa Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

Pro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin
Neye bakıyorsun cnm mesela bebek arabası aksesuar yatak vs ise bence çok iyi marka. Oğlumda da chicco bebek arabası kullanmıştım çok memnun kaldım.kırmızı olmasına rağmen devamlı yıkadım halde hep canlı kaldı rengi.
Ama tekstil için bence gereksiz pahalı ben ondan almazdım şahsen :)

Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
Maşallah canım yiğidin malı meydanda olur sözünün temsili hali 🤣🤣🤣

Benimde kimyasal yaptığım zaman Eylüldü, o sebeple eylül annelerini takip ediyordum ama bir şey elimi germiş olacak ki oraya hiç yazmamıştım. Senide orda aktif olmana rağmen hatırlayan yoktu diyorsun bence kalpten bir şeyler bağlamayınca olmuyor. Burda erken zamanda gönülden dostluk oluştu 🥰 uzun süreler devam edeceğimize inanıyorum oğlumun sayfasından arkadaşlarla hala iletişimdeyim 9 yıl olmuş hiç kopmadık çocuklarımız 3e geçti büyüdüler okullu oldular bir zamanlar hangi zıbın hangi bebek arabası derken şimdi hangi kurs hangi okul çantası konuşuyoruz 🤣🤣sizlede öyle olacak inanıyorum 🥰

Canımmm ne kadar güzel yazmışsın, çok mutlu oldum sormana, aslında buradayım arada girip okuyorum ama bir kez mesajın ucu kaçınca nereden yetişsem diye bakıyorum yetişemiyorum kalıyor 🥲 Yoksa buradayım, iyiyim şükür haftaya doktora giderim belki ya da bir sonraki hafta 🥰 Aslında çok özledim yavrumu ama gitmişken cinsiyette öğrenirim diyorum erken olsun istemiyorum 😌

Cinsiyeti öğrenenler oldu sanırım hep kaçırdım, iş yerinde yoğunum akşam okuyabiliyorum, herkesi tebrik ederim, darısı biz öğrenmeyenlerin başına 🥰

Ve ben de gerçekten buraya alıştım sabah şöyle bir okuyorum, iyi geliyor banada 😇

Kızlar ben ikizlerimi kaybetmeden önce eylül anneleri grubundaydım, ordada böyle aktiftim keyifliydi. Bebeklerim alındıktan sonra ben 2 haftaya yakın girmedim buraya, girdiğimde ismimi bile hatırlayan yoktu 😂😂. Yani yokluğum farkedilmemiş. Ama burada geçen sürede giremediğimde o kadar çok hatırlayıp merak içinde kalmışsınız ki haber vermediğim için utandım durumu. Çok güzel bağ kurduk, şimdi birimiz bir gün yazmasa merak içinde kalıyoruz, bebeklerimiz doğuncada bu grup anneler klübünde devam edelim böyle inşallah 😍

Ve ben de 2023 Kasım anneleri 2024 Nisan anneleri ve 2025 Aralık anneleri grubundayım ve en çok sevdiğim ve eğlendiğim grup burası oldu gerçekten 💕

Haklısın yazmayınca da haksızlık etmiş oluyoruz aslında, merak edip sorman beni çok mutlu etti 🙏🥰🥹

🫠🫠😍yaa erkek hisseden çok var bakalım ne olacak siz ne durumdasınız isim falan düşünüyor musunuz oğluşunuza 🩵
Saglikli olsun da yeter 😍🙏 insallah en kisa zamanda öğrenirsin canım.
Ay yok henüz bizde isim düşünmeye baslamadik. fetal dna miz da ciksin da ondan sonra daha net oluruz cinsiyet konusunda isim düşünmeye de baslariz o zaman 😍

babylovee babylovee annabelica annabelica iki gündür şekerle ilgili bir şey deniyorum 🤣 normalde 21 den sonra asla bişey yemezdim ona rağmen sabah açlık şekerim 95altında gelmezdş. İki gündür 21.30 gibi azıcık kabak çekirdeği biraz kuru yabanmersini biraz da leblebi yiyorum ve şaka gibi uzun zaman sonra 95 altını gördüm. Yabanmersini şekeri dengelermiş zaten. Birkaç gün daha deneyip bilgi veririm tekrar size
Canim senin yine iyiymis ben dün verdigim seker sonucum 101 çıkmış açlık.
Tokluktan gözüm korktu simdi. Yarinda onu vercem bakalim o nasil cikar. Insallah asiri yüksek cikmaz da...
Bir ara bende yiyordum hamileligimin başında yabanmersini ama sekere zarari olur diye kesmistim olmadi kalanlari yemeye devam edeyim 🤗 sagol canim

Bu arada leblebi inanılmaz gaz yapiyor bende ben artik yemiyorum.

doğurasıya kadar devam🤣 olsun böyle şeyler olucak malesef benim cocuğumda şuan su çiçeği cıkarıyor ve hamile anneler içinde tehlikeliymiş bebek için 20.haftaya kadar yane kısacası bitmiyor sorunlar🤣
Allah yardımcın olsun inşaallah sana bı sıkıntı olmaz kuzum ya bu arada çok geçmiş olsun

Neye bakıyorsun cnm mesela bebek arabası aksesuar yatak vs ise bence çok iyi marka. Oğlumda da chicco bebek arabası kullanmıştım çok memnun kaldım.kırmızı olmasına rağmen devamlı yıkadım halde hep canlı kaldı rengi.
Ama tekstil için bence gereksiz pahalı ben ondan almazdım şahsen :)
Aşkım evet bende yatak, bebek arabası daha çok o şeylere bakıyorum, travel setlerine, bebek arabası bir tane marka daha gördüm ama o biraz pahalı, ortasıda var ama ben istediğim pahalı, eşimde şimdiden öyle şeylere alıştırırsak ilerde mutlu etmemiz çok zor olur dedi, bende şimdi ya o markanın orta fiyatli olanlarına yani chiccoyla aynı fiyatla olanlarına yada chiccoya karar versem mi diyorum. Diğer marka bu, çocuğu içine koyunca kendi gidiyor herhalde 😂🤣🤣. Bunuda chat gpt önerdi bana güvenli diye

Eklentiler

• IMG_4134.webp
    IMG_4134.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 57
Erkek olsaydı zaten kesin konuşurdu bence kızlar gizliyor kendini 🥰
Bende öyle düşünüyorum ama yinede kesinleşmediği için hala meraktayız 😒 şu sonuç çıksada içimiz rahat etse hem sağlıklı olduğunu bilsem. Evimin karşısında ebebek var girsem içeri alsam bebeğime ciciler içimde kalan herşeyi doya doya yaşayıp tadını çıkarsam bende inşallah 🤲🏻🥺

Canım senin ultrasonda kesin kız mı dedi ? Aslında benim ki bacak arasını da gösteriyor buna rağmen doktorum kesin demiyor
Benim dr perinatolog prof’tu adam ama kesin demedi büyük ihtimalle kız bacak arası boş ama siz alışveriş yapmayın, kan sonuçlarını bekleyin falan dedi ama yıların adam makinada iyi yanılacağını düşünmedik ve öylede oldu. Eğer normal kadın doğum bakarsa bir tık endişe ederdim yanılır diye. Böyleydi benimkinin bacak arası, karşılaştır istersen 😆

Eklentiler

• IMG_4042.webp
    IMG_4042.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 56
babylovee babylovee annabelica annabelica iki gündür şekerle ilgili bir şey deniyorum 🤣 normalde 21 den sonra asla bişey yemezdim ona rağmen sabah açlık şekerim 95altında gelmezdş. İki gündür 21.30 gibi azıcık kabak çekirdeği biraz kuru yabanmersini biraz da leblebi yiyorum ve şaka gibi uzun zaman sonra 95 altını gördüm. Yabanmersini şekeri dengelermiş zaten. Birkaç gün daha deneyip bilgi veririm tekrar size
Çok sevindim canım iyi olmana. Benim şekerim hiç yüksek çıkmıyor ama hba1c yükseldiğine göre gün içinde yükseldiği bir an var onu bulmam lazım 😀

Canımmm ne kadar güzel yazmışsın, çok mutlu oldum sormana, aslında buradayım arada girip okuyorum ama bir kez mesajın ucu kaçınca nereden yetişsem diye bakıyorum yetişemiyorum kalıyor 🥲 Yoksa buradayım, iyiyim şükür haftaya doktora giderim belki ya da bir sonraki hafta 🥰 Aslında çok özledim yavrumu ama gitmişken cinsiyette öğrenirim diyorum erken olsun istemiyorum 😌

Cinsiyeti öğrenenler oldu sanırım hep kaçırdım, iş yerinde yoğunum akşam okuyabiliyorum, herkesi tebrik ederim, darısı biz öğrenmeyenlerin başına 🥰

Ve ben de gerçekten buraya alıştım sabah şöyle bir okuyorum, iyi geliyor banada 😇
Canımmm iyi olmana sevindim en son kan tahlillerin temiz çıkmıştı ama yinede aklımızda kaldın 😍

Kaçırdığın cinsiyetler için toplu hayırlı olsun de geç aşko😂😂😂

Back
X