Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
Yaaa biliyordum hiç şaşırmadım🤣🤣 Sağlıkla gelsin kuzu. Ne mutlu sana sağlık haberini almışsın 🥰🙏🏼

Kızlarrrrrr ben geldimmm😍 bizim kutlama işi iptalll çünkü benim bebe sağolsun pipisni salladı annesiyle babasınaaaa hemen bi 💙💙💙💙 koyalımmmm

Anneler hisseder diye boşuna dememişler ben çocukluğumdan beri ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum 😅😅 babamız pipiyi görünce bi şoka girdi kız olduğundan emindi ama ben hiç şaşırmadım Bendende çok güzel kayniş olur tipim dediğim gibi tam erkek annesi olmaya müsait 🥰 kız annesi bilmiyorum hiç hayal etmedim çok mutluyum yanılmadımmm bakın bize nasıl anlamayalım yani burdanda 😅😅😅😅 resmen salladı rüyamında tam tersi çıkmış oldu 😂😂😂 16+4 müşüz 2 gün büyük çıktı herşeyine baktık maşallah çok iyimiş ne zayıf bi bebek nede çok kilolu dedi tam ideal istenilen şekilde bi bebiş hep hareket ediyordu ilk defa bu kadar hareket ederken gördüm 🥹 o kadar rahatladım ki çok güzel bi yıl dönümü hediyesi oldu bizede ❤️Eki Görüntüle 3608839
Maşallah kuzumaa😍 o nasıl tatliş bacak ve ayak ya yicem küçüçük🥹 birde cok net çıkmış görüntü🫶🏼
Kızlar ben ikizlerimi kaybetmeden önce eylül anneleri grubundaydım, ordada böyle aktiftim keyifliydi. Bebeklerim alındıktan sonra ben 2 haftaya yakın girmedim buraya, girdiğimde ismimi bile hatırlayan yoktu 😂😂. Yani yokluğum farkedilmemiş. Ama burada geçen sürede giremediğimde o kadar çok hatırlayıp merak içinde kalmışsınız ki haber vermediğim için utandım durumu. Çok güzel bağ kurduk, şimdi birimiz bir gün yazmasa merak içinde kalıyoruz, bebeklerimiz doğuncada bu grup anneler klübünde devam edelim böyle inşallah 😍
edelim ya gerçekten bu grup bir başka çok içim ısındı hepinize ve biri yazmasın merak ediyoruz gercekten🥰🫶🏼

Bu arada Fetal DNA sonucum çıkmadı hala kızlar. Dün rapor yazdırmak için doktora gittim raporum bitince artık çalışmayacağım kızlar. Dün doktor tekrar baktı cinsiyete yine kıza benzettiğini söyledi ama yanılabilirim erken haftalarda bazen pipiyi göremediğimiz oluyor dedi. 13+4 te erkek olsa göremez miydi sizce de kızlar ?
Görürdü canım. Kız senin bebeğin eminim 😍

Pro max annişler size bir şey soracam, ben genel olarak çoğu şeyi chiccodan bakıyorum, sizce doğru mu yapıyorum aranızda memnun olmayan var mı ürünlerini kullanıp, ne olur tavsiye verin
Hangi ürün olduğuna göre değişir kuzum 😀

Kızlar ben ikizlerimi kaybetmeden önce eylül anneleri grubundaydım, ordada böyle aktiftim keyifliydi. Bebeklerim alındıktan sonra ben 2 haftaya yakın girmedim buraya, girdiğimde ismimi bile hatırlayan yoktu 😂😂. Yani yokluğum farkedilmemiş. Ama burada geçen sürede giremediğimde o kadar çok hatırlayıp merak içinde kalmışsınız ki haber vermediğim için utandım durumu. Çok güzel bağ kurduk, şimdi birimiz bir gün yazmasa merak içinde kalıyoruz, bebeklerimiz doğuncada bu grup anneler klübünde devam edelim böyle inşallah 😍
Burda biri azıcık kaybolsa hemen etiketliyoruz ya kimse kimseyi unutmuyor. Çok güzel bir arkadaşlık kurduk bence de uyumumuz güzel 😍

Ve ben de 2023 Kasım anneleri 2024 Nisan anneleri ve 2025 Aralık anneleri grubundayım ve en çok sevdiğim ve eğlendiğim grup burası oldu gerçekten 💕

Haklısın yazmayınca da haksızlık etmiş oluyoruz aslında, merak edip sorman beni çok mutlu etti 🙏🥰🥹
Ben de 2023 Mart, 2024 Ocak ve şimdi 2025 Aralıktayım. Burası çooook başka 😍😍😍

Aşkım evet bende yatak, bebek arabası daha çok o şeylere bakıyorum, travel setlerine, bebek arabası bir tane marka daha gördüm ama o biraz pahalı, ortasıda var ama ben istediğim pahalı, eşimde şimdiden öyle şeylere alıştırırsak ilerde mutlu etmemiz çok zor olur dedi, bende şimdi ya o markanın orta fiyatli olanlarına yani chiccoyla aynı fiyatla olanlarına yada chiccoya karar versem mi diyorum. Diğer marka bu, çocuğu içine koyunca kendi gidiyor herhalde 😂🤣🤣. Bunuda chat gpt önerdi bana güvenli diye
Ben de bebek arabasına çok para verdik diye eşime kızmıştım. Daha neler varmış Yarabbi 🤣🤣🤣

Aşkım böyle bebek arabası puseti, oto koltuk, yatak tarzı şeyler olacak, tekstil değil
Park yatağı çok güzel. Bebek Arabası oto koltuk da iyidir ama özellikle oto koltuk için biraz paraya kıyıp cybex almanı öneririm 🥰 emzik ve biberon gibi seylerde de avent daha iyi bence 🥰

Back
X