Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay teşekkür ederim baby’m birde yine bir şey soracam cybex normal mağazalarda var mı yoksa sadece online’mi. Şu an beymen hariç bir yerde göremedim, mağazalarda yok gösteriyor. Sen nerden bakmıştın?
Kuzu biz kendi mağazasına gittik anadolu yakasında piazza avmde. İstanbulda operaistanbul diye aratırsan suadiye tarafında da çıkıyor yerleri. Yani distribütör olarak operaistanbul satıyor sadece

Tam onu dicektim sanki benim totom oturak görüyor

Kuzu biz kendi mağazasına gittik anadolu yakasında piazza avmde. İstanbulda operaistanbul diye aratırsan suadiye tarafında da çıkıyor yerleri. Yani distribütör olarak operaistanbul satıyor sadece
Canım opera baktım şimdi benim dibimde iki mağazası varmış ataşehirde çok sağol

Cybex eezy s Twist2 var bende kuzum. Çok memnunum bu defa önerdiğim birşey yazdınız

Amin inşaallah canım hepimizin inşaallah

Canım opera baktım şimdi benim dibimde iki mağazası varmış ataşehirde çok sağol
Süper kuzum gidip inceleyebilirsin
Cybex eezy s Twist2 var bende kuzum. Çok memnunum bu defa önerdiğim birşey yazdınız
Ohhh süper birinden daha duymak çok iyi geldi Bizde ona bayıldık bir arkadaşımda mios modeli var çok memnun ama easy twist hem daha pratik hem daha kullanışlı geldi. Senin memnun olmadığın bir yönü var mı kuzum

Kuzum bende bu ana kucağı da var cloud Z miydi neydi. 8 aya kadar kullanılıyor diyor ama benim kız 3. Ayda sıkıştı içine. Sadece 2 ay kullandık bir de çok ağır bence öyle koluna tak çıkar olmuyor

Bütün anne adaylarına merhaba öncelikle. 5 yıl aradan sonra yine bu formda cevap ararken buldum kendimi.
İlk gebeliğim 2020 Temmuz da sağlıklı bir erkek bebekler sonuçlandı. Üzerine 3 tane dusuk yaşadım maalesef 3 yıl üst üste. Şu anda beşinci gebeliğimde 12+2 haftayım. Dusukler yüzünden her hafta ultrasonda görüntüleme yapiyoruz. Fakat bugunku randevumda bebek hiç ama hiç kıpırdamadı. Kalp atışı normal , ense kalinligini ölçtü dr , normal dedi, burun kemiği mevcut dedi, organların gelişimi normal dedi , ama gitmeden 2 ısırık çikolata yediğim halde ve dr ultrason cihazıyla vurup hareket ettirmeye çalistigi halde hiç hareket etmedi. Doktordan geldiğimden beri aşırı stresliyim çok endişeleniyorum. 1 hafta önce asiri hareketliydi gittiğimizde ziplayip kayıyordu resmen. Bütün ama kımıldamadı dahi. Çok üzüldüm. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan lütfen paylaşırsanız çok sevinirim

Benim de yakın bir arkadaşımda cybex balios s modeli var, o da çok memnun ben de onu almayi dusunuyorum
Bir de kizlar vizeniz varsa eger yunanistandan yari fiyatina aliyor cevremdeki herkes vergi iadesiyle falan, aklinizda bulunsun seyahat ediyorsaniz eger

Evet evet araba kısmını çıkarıyorsun puseti takıyorsun hatta ilk 6-7 ay ilk fotodaki araba kısmını hiç kullanmıyorsun hep puseti kullanıyorsun
Bir de bunun ayrıca aparatı alınıyor arabaya ana kucağı monte etmek için alacak olursan o da aklında olsun canım .

Belki biraz daha hafif olabilirdi ama ben hamile kalana kadar yine 12 kilo bebeğimle arabayı tek başıma kaldırabiliyordum. Öyle aşırı bir ağırlığı yok. Biz her gün kullanıyoruz diyebilirim ve hiç bir sorun yaşatmadi bize. Sürüşü güzel dengeli bir araba. Çocuk sarsılmadan hoplamadan gidiyor Katlandığında çok minik olmuyor bu arada yani piyasada küçücük kalan Chicco arabalar ya da bastonlar falan var onlar kadar küçülmüyor. Bagajı direkt dolduruyor bu galiba tek eksi yönü

Kayıpların için çok geçmiş olsun sanırım onlar anksiyete yaratmış sizde. Yoksa bebeğin kalbi ve gelişimi güzelse hareket etmemesi bir sorun değildir bence. Biraz uyumak istemiştir ona denk gelmiştir sizin muayene de. Bir sonrakinde yine hareketlenirbenim ikinci gebeliğim. İkisinde de bebeklerim çikolataya yemeğe tepki vermiyor bazen aç gidiyorum çok hareketli oluyor tokken uyuyor

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Evet maalesef yaşadığım düşükler çok yoğun bi anksiyete yarattı bende. Diger 2 gebeligimde ilk 8 haftada sonlandı kanama ile ,3uncu gebelik rutin 9 haftalık muayenesinde kalbi durduğunu öğrendik ve kürtaj olmak durumunda kaldım.
O yüzden hep tedirginim , gebeligimi öğrendiğimden beri hala sevinemiyorum , ha düştü mü ha düşecekmi , acaba bu muayenede dr kalbi durmuş mu diyecek diye , hala hiç kimseye söyleyemedim acaba yine düşer mi diye …çok endişeliyim. Geçtiğimiz haftalarda her hafta ultrasonda kipir kipir di, bu kez kollarımı göğsüne çekmiş dizlerini karnına , öylece duruyor. Tek hareket pit pit kalp atışı görünüyor ultrasonda. Daha önceki haftalar hiç çikolata yememiştim zaten tatlıyı görmek bile istemiyorum zorla yiyip gittim bi arkadaşım söyledi , resmen ters tepki yarattı , öylece kala kaldı çocuk. Ama endişelenmekten kendimi almıyorum çok üzülüyorum.

Kızlar bu arada ben tabi her şey yolunda diye duyunca pek önemsemedim ama doktorum plasentamın aşağıda olduğunu kanama yaşayabileceğimi filan söyledi .Afedersiniz cinsellik filan zaten yok da yasakladı .ağır işler yasakladı yürüyüş dışında spor yapmamı yasakladı .Daha önce bunu duyan var mı internette biraz araştırdım ama çok anlayamadım tehlikeli bir durum mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…