- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.201
Ay şükürler olsun kocaman bir oh çektim canım dünyanın ennnn güzel haberi bebeğinin sağlıklı olduğunu duymak
Kuzu biz kendi mağazasına gittik anadolu yakasında piazza avmde. İstanbulda operaistanbul diye aratırsan suadiye tarafında da çıkıyor yerleri. Yani distribütör olarak operaistanbul satıyor sadeceAy teşekkür ederim baby’m birde yine bir şey soracam cybex normal mağazalarda var mı yoksa sadece online’mi. Şu an beymen hariç bir yerde göremedim, mağazalarda yok gösteriyor. Sen nerden bakmıştın?
Tam onu dicektim sanki benim totom oturak görüyorOğlan anneleri hiç korkmayın ya sadece totonuz oturak görmüyor o kadar ama bence şimdi ki bebelerin kızı da aynı oğlanı da aynı pek farkları olmuyor gibiama çok tatlı oluyorlar şimdi mesela benimki uyuyor ama elini boynuma atıp sarılarak uyuyoruz anne kuzusuuuu hele size anne anne demeye başladıklarında off çok güzel duygular zamanı gelince hepsini güzelliklerle yaşayın inşallah
Ne yiyip ne içiyorlarBiz arabayla elde çubuk kraker mahalledeki parka gidiyoruz bize gelmez bunlarama bu arabalara binen bebekler ne yapıyor mesela ben onu merak ediyorum
Canım opera baktım şimdi benim dibimde iki mağazası varmış ataşehirde çok sağolKuzu biz kendi mağazasına gittik anadolu yakasında piazza avmde. İstanbulda operaistanbul diye aratırsan suadiye tarafında da çıkıyor yerleri. Yani distribütör olarak operaistanbul satıyor sadece
Cybex eezy s Twist2 var bende kuzum. Çok memnunum bu defa önerdiğim birşey yazdınızOğluma bir arkadaş dahaaaamaşallahhh sağlıkla gelsin kuzu
Kuzu bizde bugün ilk defa çıktık bebeğe bakalım biraz bebek arabası anne yanı vs diye benim çevremdeki arkadaşlarım cybex kullanıyor çok memnunlar bende onun bize uyan bir modelini alırız gibi düşündüm, ama diğer markalara da baktık biraz daha araştırıcaz
BENDE BENDE
Kuşum seninde ters köşe olabilir yaaa
Amin canım evet çok şükür yarabbimAy şükürler olsun kocaman bir oh çektim canım dünyanın ennnn güzel haberi bebeğinin sağlıklı olduğunu duymak
Amin inşaallah canım hepimizin inşaallahAlllahımm çok pahalı yagüncel fiyatlr ne oldu gerçi bilmiyorumda iyi bir şey almak lazım tabi tavsiyem ortalama bir renk al sen gençsin 2.3.bebiş gelir araba maliyetini kurtarır birde böyle şeyler 2.el satışında da çok gidiyor işin bitinceye satarsın iyi bir fiyata.
O da olacak inşallah canım azcık daha sabır
Vay anambugün delikanlılar şov yapıyor sağlıkla gelsin inşallah
Süper kuzum gidip inceleyebilirsinCanım opera baktım şimdi benim dibimde iki mağazası varmış ataşehirde çok sağol
Ohhh süper birinden daha duymak çok iyi geldiCybex eezy s Twist2 var bende kuzum. Çok memnunum bu defa önerdiğim birşey yazdınız
Kuzum bende bu ana kucağı da var cloud Z miydi neydi. 8 aya kadar kullanılıyor diyor ama benim kız 3. Ayda sıkıştı içine. Sadece 2 ay kullandıkŞöyle bunda da bir bebek arabası modeli seçip bir tane de puset alıyorsun, o puseti 6-8 aya kadar hem bebek arabasının üzerinde hemde araç içerisinde oto koltuğu gibi kullanabiliyorsun. Biz easy twist modelini çok beğendik çünkü çok sık seyahat ediyoruz ve bu kabin boy olduğu için uçak içerisine alınıyor. Hafif ve kullanışlı geldi bizeaçıkçası bende çok bilgili değilim arkadaşlarıma soruyorum bugün bakınca da kafamda oturdu biraz
Benim de yakın bir arkadaşımda cybex balios s modeli var, o da çok memnun ben de onu almayi dusunuyorumSüper kuzum gidip inceleyebilirsin
Ohhh süper birinden daha duymak çok iyi geldiBizde ona bayıldık bir arkadaşımda mios modeli var çok memnun ama easy twist hem daha pratik hem daha kullanışlı geldi. Senin memnun olmadığın bir yönü var mı kuzum
Bir de bunun ayrıca aparatı alınıyor arabaya ana kucağı monte etmek için alacak olursan o da aklında olsun canımEvet evet araba kısmını çıkarıyorsun puseti takıyorsun hatta ilk 6-7 ay ilk fotodaki araba kısmını hiç kullanmıyorsun hep puseti kullanıyorsun
Dimi ya arabayı gördüğümden beri aklımda bu soruNe yiyip ne içiyorlar
Belki biraz daha hafif olabilirdi ama ben hamile kalana kadar yine 12 kilo bebeğimle arabayı tek başıma kaldırabiliyordum. Öyle aşırı bir ağırlığı yok. Biz her gün kullanıyoruz diyebilirim ve hiç bir sorun yaşatmadi bize. Sürüşü güzel dengeli bir araba. Çocuk sarsılmadan hoplamadan gidiyorSüper kuzum gidip inceleyebilirsin
Ohhh süper birinden daha duymak çok iyi geldiBizde ona bayıldık bir arkadaşımda mios modeli var çok memnun ama easy twist hem daha pratik hem daha kullanışlı geldi. Senin memnun olmadığın bir yönü var mı kuzum
Kayıpların için çok geçmiş olsun sanırım onlar anksiyete yaratmış sizde. Yoksa bebeğin kalbi ve gelişimi güzelse hareket etmemesi bir sorun değildir bence. Biraz uyumak istemiştir ona denk gelmiştir sizin muayene de. Bir sonrakinde yine hareketlenirBütün anne adaylarına merhaba öncelikle. 5 yıl aradan sonra yine bu formda cevap ararken buldum kendimi.
İlk gebeliğim 2020 Temmuz da sağlıklı bir erkek bebekler sonuçlandı. Üzerine 3 tane dusuk yaşadım maalesef 3 yıl üst üste. Şu anda beşinci gebeliğimde 12+2 haftayım. Dusukler yüzünden her hafta ultrasonda görüntüleme yapiyoruz. Fakat bugunku randevumda bebek hiç ama hiç kıpırdamadı. Kalp atışı normal , ense kalinligini ölçtü dr , normal dedi, burun kemiği mevcut dedi, organların gelişimi normal dedi , ama gitmeden 2 ısırık çikolata yediğim halde ve dr ultrason cihazıyla vurup hareket ettirmeye çalistigi halde hiç hareket etmedi. Doktordan geldiğimden beri aşırı stresliyim çok endişeleniyorum. 1 hafta önce asiri hareketliydi gittiğimizde ziplayip kayıyordu resmen. Bütün ama kımıldamadı dahi. Çok üzüldüm. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan lütfen paylaşırsanız çok sevinirim
Kayıpların için çok geçmiş olsun sanırım onlar anksiyete yaratmış sizde. Yoksa bebeğin kalbi ve gelişimi güzelse hareket etmemesi bir sorun değildir bence. Biraz uyumak istemiştir ona denk gelmiştir sizin muayene de. Bir sonrakinde yine hareketlenirbenim ikinci gebeliğim. İkisinde de bebeklerim çikolataya yemeğe tepki vermiyor bazen aç gidiyorum çok hareketli oluyor tokken uyuyor
Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Evet maalesef yaşadığım düşükler çok yoğun bi anksiyete yarattı bende. Diger 2 gebeligimde ilk 8 haftada sonlandı kanama ile ,3uncu gebelik rutin 9 haftalık muayenesinde kalbi durduğunu öğrendik ve kürtaj olmak durumunda kaldım.Kayıpların için çok geçmiş olsun sanırım onlar anksiyete yaratmış sizde. Yoksa bebeğin kalbi ve gelişimi güzelse hareket etmemesi bir sorun değildir bence. Biraz uyumak istemiştir ona denk gelmiştir sizin muayene de. Bir sonrakinde yine hareketlenirbenim ikinci gebeliğim. İkisinde de bebeklerim çikolataya yemeğe tepki vermiyor bazen aç gidiyorum çok hareketli oluyor tokken uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?