Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ağladı valla canım evet o kız hissediyordu

Fark ettiyseniz çoğunlukla midesi bulanan annelerimizin erkek çıktı bebişleri Bu terslikte bir iş var

Ben beklemedeyim Bakalım, aslında ben kendimi hep oğlan anası görüyordum ama bu bebeğimde çok midem bulandığı ve sürekli ekşi yediğim için acaba kız mı diye düşünmedim değil ama hep bir erkek anası olma hayalim vardı sanki iki oğlum olacak gibiydi bir tane var aslanlar gibi cennette şükürler olsun bakalım kardeşi ne olacak bunca bulantıya rağmen Hala ilaç kullanıyorum

Oyyy melek annesi yaa geçmedi mi halaa kıyamam, ama bana da öyle geliyor ki senin bir tane daha oğluşun olcak sağlıkla gelsin inşallah

Kız Pamlok da öyle mahvoldu bulantıdan ama onunda paşası olacak maşallah ya sağlıkla gelsinler, bakalım bir oğlan da benden gelebilir belki
Demek ki hurafe bunlar canım gerçekten amin inşaallah cümlemizin
senin ne zaman canım kontrol

Oyyy melek annesi yaa geçmedi mi halaa kıyamam, ama bana da öyle geliyor ki senin bir tane daha oğluşun olcak sağlıkla gelsin inşallah

Akşamları midem karışıyor canım ya, mutsuz ediyor beni gerçekten de işte ne yapalım ama teke düştüm ilaçta ilerleme var yani, ne olursa olsun gerçekten çok seveceğim, ayy doğurasım geliyor böyle söyleyince

Oğlan anneleri hiç korkmayın ya sadece totonuz oturak görmüyor o kadar ama bence şimdi ki bebelerin kızı da aynı oğlanı da aynı pek farkları olmuyor gibi ama çok tatlı oluyorlar şimdi mesela benimki uyuyor ama elini boynuma atıp sarılarak uyuyoruz anne kuzusuuuu hele size anne anne demeye başladıklarında off çok güzel duygular zamanı gelince hepsini güzelliklerle yaşayın inşallah

Demek ki hurafe bunlar canım gerçekten amin inşaallah cümlemizin

senin ne zaman canım kontrol

Belki 2 hafta sonra giderim, doktorum haftaya geliyor ama diyorum ki 15 haftalık olayım cinsiyeti de söylesin , doktorum 16 dan önce söylemiyor aslında, şimdi 14 te gitsem, söylemeyecek biliyorum En iyisi 15 olup gideyim

Belki 2 hafta sonra giderim, doktorum haftaya geliyor ama diyorum ki 15 haftalık olayım cinsiyeti de söylesin , doktorum 16 dan önce söylemiyor aslında, şimdi 14 te gitsem, söylemeyecek biliyorum En iyisi 15 olup gideyim
Valla canım ben 14+4 üm doktorlar nasıl yanılıyor bilmem ya da göremiyor o kadar net ki yani ben bile anladım direk

Valla canım ben 14+4 üm doktorlar nasıl yanılıyor bilmem ya da göremiyor o kadar net ki yani ben bile anladım direk

Ben ilk oğlumu 11+4 de öğrendim, detaylıya girmiştim ama bunda girmedim, 2’ li test yaptırmadım, belki gitsem erkekse bellidir aslımda da bilmiyorum ya korkuyorum da böyle değişik bir his işte hem gidip görmek istiyorum hem de endişeleniyorum stres oluyorum kapıda beklerken

Ne güzel işte bak kısa bir zaman sonra da ilaca hiç gerek kalmayacak inşallah. Dur kız acele etme zamanı gelince doğuralım

Ne güzel işte bak kısa bir zaman sonra da ilaca hiç gerek kalmayacak inşallah. Dur kız acele etme zamanı gelince doğuralım

İnşallah canım
Ayy değil mi ama ne bileyim ya bu hamileliğimi de seviyorum, aynaya bakıyorum, geçen göbüş konuşulmuş burada( onu da kaçırdım) benim göbüşüm gündüz yok, kimse anlamıyor hamile olduğumu mesela, akşama doğru biraz çıkıyor çok ilginç aslında ikinci çocuk ama şöyle ben spor yapmıştım doğum sonrası, karın ben de gitmişti sezeryan sonrası ondan mı bilmiyorum ama göbüşüm yok akşamları balon gibi şişersen çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…