- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.161
Ağladı valla canım evet o kız hissediyordukız zengo az ucuz şeylere bak
Çok sevindim canım aynen cinsiyet şuan eğlenceli kısmı ama sağlıklı ya en önemlisi o maşallah paşayaKorkmasın gözün yaa yetiştirmeye bağlı biraz da boşver erkekler anaları daha çok severmiş. Senin eşin miydi kız hisseden tepkisi ne oldu
Fark ettiyseniz çoğunlukla midesi bulanan annelerimizin erkek çıktı bebişleriHahahahah mide bulanan kız oluyordu güya
Ay duygusal ponçikler yaaaAğladı valla canım evet o kız hissediyordu
Yeni nesil işte ne diyecen ah ahFark ettiyseniz çoğunlukla midesi bulanan annelerimizin erkek çıktı bebişleriBu terslikte bir iş var
Hahahahah mide bulanan kız oluyordu güya
Fark ettiyseniz çoğunlukla midesi bulanan annelerimizin erkek çıktı bebişleriBu terslikte bir iş var
Benimde akşam bulantılarım ve kusmalarım çoktu. 14. Haftadan sonra bitti şükür kız bebiş geliyoFark ettiyseniz çoğunlukla midesi bulanan annelerimizin erkek çıktı bebişleriBu terslikte bir iş var
Oyyy melek annesiBen beklemedeyimBakalım, aslında ben kendimi hep oğlan anası görüyordum ama bu bebeğimde çok midem bulandığı ve sürekli ekşi yediğim için acaba kız mı diye düşünmedim değil ama hep bir erkek anası olma hayalim vardı sanki iki oğlum olacak gibiydi bir tane var aslanlar gibi cennette şükürler olsun bakalım kardeşi ne olacak bunca bulantıya rağmen Hala ilaç kullanıyorum
Demek ki hurafe bunlar canım gerçektenKızPamlok da öyle mahvoldu bulantıdan ama onunda paşası olacak maşallah ya sağlıkla gelsinler, bakalım bir oğlan da benden gelebilir belki
Demek ki hurafe bunlar canım gerçektenKızPamlok da öyle mahvoldu bulantıdan ama onunda paşası olacak maşallah ya sağlıkla gelsinler, bakalım bir oğlan da benden gelebilir belki
senin ne zaman canım kontrolBen beklemedeyimBakalım, aslında ben kendimi hep oğlan anası görüyordum ama bu bebeğimde çok midem bulandığı ve sürekli ekşi yediğim için acaba kız mı diye düşünmedim değil ama hep bir erkek anası olma hayalim vardı sanki iki oğlum olacak gibiydi bir tane var aslanlar gibi cennette şükürler olsun bakalım kardeşi ne olacak bunca bulantıya rağmen Hala ilaç kullanıyorum
Demekki bulantılarla uzaktan yakından alakası yokmuş dağılabilirzBenimde akşam bulantılarım ve kusmalarım çoktu. 14. Haftadan sonra bitti şükür kız bebiş geliyo
Oyyy melek annesiyaa geçmedi mi halaa kıyamam, ama bana da öyle geliyor ki senin bir tane daha oğluşun olcak sağlıkla gelsin inşallah
Demek ki hurafe bunlar canım gerçektenamin inşaallah cümlemizin
senin ne zaman canım kontrol
Valla canım ben 14+4 üm doktorlar nasıl yanılıyor bilmem ya da göremiyor o kadar net ki yani ben bile anladım direkBelki 2 hafta sonra giderim, doktorum haftaya geliyor ama diyorum ki 15 haftalık olayım cinsiyeti de söylesin , doktorum 16 dan önce söylemiyor aslında, şimdi 14 te gitsem, söylemeyecek biliyorumEn iyisi 15 olup gideyim
Amin canımmmmYaaa biliyordum hiç şaşırmadımSağlıkla gelsin kuzu. Ne mutlu sana sağlık haberini almışsın
Valla canım ben 14+4 üm doktorlar nasıl yanılıyor bilmem ya da göremiyor o kadar net ki yani ben bile anladım direk
Aramıza hoşgeldinn
Ne güzel işte bak kısa bir zaman sonra da ilaca hiç gerek kalmayacak inşallah. Dur kız acele etme zamanı gelince doğuralımAkşamları midem karışıyor canım ya, mutsuz ediyor beni gerçekten de işte ne yapalım ama teke düştüm ilaçta ilerleme var yani, ne olursa olsun gerçekten çok seveceğim, ayy doğurasım geliyor böyle söyleyince
Ne güzel işte bak kısa bir zaman sonra da ilaca hiç gerek kalmayacak inşallah. Dur kız acele etme zamanı gelince doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?