- 16 Aralık 2016
- 3.428
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.221
Cok yakışıklı bir modelmisEki Görüntüle 3609072 Eki Görüntüle 3609072 Eki Görüntüle 3609073 bebişin bebek arabası aldım kızlar nasıl sizce doğru bir seçim mi
Çok fazla yer kaplamıyor çok teşekkür ederimCok yakışıklı bir modelmisgüle güle kullanın
Katlandiginda epey yer kapliyor mu acaba ?
Canım kan sulandırıcı mı o ? Bende coraspirin içiyordum ama bir içiyordum bir içmiyordum normalde pıhtılaşmam yok tüp bebek doktorum kullandırmıştı yine de .Senin de yoksa bir şey olmaz Allah’ın izniyle içmediysen bile 1 günden .Yine de doktoruna sor eğer ulaşabiliyorsankızlar bugun ecopirin icip icmedigimi hatirlamiyorum ben cok yogundu bugunum
benim gibi olan varmi unutup içen yada içmeyen tedirgin oldum
Erkek anaları olarak korkmayalım o zamanTam onu dicektim sanki benim totom oturak görüyor
Kuzum benim yakın arkadaşım hala kullanıyor bebeği 8 aylık ve öyle minik bir bebek de değil yeni doğan pedini çıkarınca içi büyüyor aslında ama bilemedim şimdii.Kuzum bende bu ana kucağı da var cloud Z miydi neydi. 8 aya kadar kullanılıyor diyor ama benim kız 3. Ayda sıkıştı içine. Sadece 2 ay kullandıkbir de çok ağır bence öyle koluna tak çıkar olmuyor
O dediğin modele bakmadım kuzumm. Aslında biz eylül gibi japonyaya gidip oradan mı alsak diye düşündük orada 3te bir fiyat çünkü hem gezmiş oluruz hemde alışveriş yaparız dedik ama eşimde bende yemek konusunda çok seçiciyiz orada 4-5 gün bile olsa zorlanırız gibi geldi öyle bir düşündük kaldık bakalımm. Dediğin gibi yurtdışında çok çok uygun oluyor.Benim de yakın bir arkadaşımda cybex balios s modeli var, o da çok memnun ben de onu almayi dusunuyorum
Bir de kizlar vizeniz varsa eger yunanistandan yari fiyatina aliyor cevremdeki herkes vergi iadesiyle falan, aklinizda bulunsun seyahat ediyorsaniz eger
Evet kuzum bugün mağazada gösterdiler :) bu arada dediğin eksi özellikleri de aklıma yazdım teşekkür ederimBir de bunun ayrıca aparatı alınıyor arabaya ana kucağı monte etmek için alacak olursan o da aklında olsun canım.
ya çok tatlıEki Görüntüle 3609072 Eki Görüntüle 3609072 Eki Görüntüle 3609073 bebişin bebek arabası aldım kızlar nasıl sizce doğru bir seçim mi
Canım hiç tedirgin olma Allahın izniyle hiçbişey olmaz benim kan pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün tatile gittiğimde her ilacımı almışım bi o iğnemi unutmuşum 3 gün kullanamadım Allahın izniyle hiçbir problem olmadıkızlar bugun ecopirin icip icmedigimi hatirlamiyorum ben cok yogundu bugunum
benim gibi olan varmi unutup içen yada içmeyen tedirgin oldum
Canım kan sulandırıcı mı o ? Bende coraspirin içiyordum ama bir içiyordum bir içmiyordum normalde pıhtılaşmam yok tüp bebek doktorum kullandırmıştı yine de .Senin de yoksa bir şey olmaz Allah’ın izniyle içmediysen bile 1 günden .Yine de doktoruna sor eğer ulaşabiliyorsan
Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim kizlarCanım hiç tedirgin olma Allahın izniyle hiçbişey olmaz benim kan pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün tatile gittiğimde her ilacımı almışım bi o iğnemi unutmuşum 3 gün kullanamadım Allahın izniyle hiçbir problem olmadı
Canım bende riskli gebe oldugum icin haftada 1 yada 2 haftada 1 muhakkak gidiyorum 2 haftada gittigim de bebegim dedigin gibi asla kıpırdamıyordu haftasiyla uyumlu kalp atışı gayet iyi dedi ama doktorum baya ugrasti 20 dk rahat ultrasonla bakti karnima bastırdi rahatsiz etmek icinBütün anne adaylarına merhaba öncelikle. 5 yıl aradan sonra yine bu formda cevap ararken buldum kendimi.
İlk gebeliğim 2020 Temmuz da sağlıklı bir erkek bebekler sonuçlandı. Üzerine 3 tane dusuk yaşadım maalesef 3 yıl üst üste. Şu anda beşinci gebeliğimde 12+2 haftayım. Dusukler yüzünden her hafta ultrasonda görüntüleme yapiyoruz. Fakat bugunku randevumda bebek hiç ama hiç kıpırdamadı. Kalp atışı normal , ense kalinligini ölçtü dr , normal dedi, burun kemiği mevcut dedi, organların gelişimi normal dedi , ama gitmeden 2 ısırık çikolata yediğim halde ve dr ultrason cihazıyla vurup hareket ettirmeye çalistigi halde hiç hareket etmedi. Doktordan geldiğimden beri aşırı stresliyim çok endişeleniyorum. 1 hafta önce asiri hareketliydi gittiğimizde ziplayip kayıyordu resmen. Bütün ama kımıldamadı dahi. Çok üzüldüm. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan lütfen paylaşırsanız çok sevinirim
Gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle kalp atışı varsa uyuyordur bebişin. Bende detaylıya gittiğimde nasıl vuruyordu karnıma nasıl bastırıyordu uyansın diye. Ama yinede çok zorladı. Ve bana de dediki çok hantal olacak hiç hareket etmiyorBütün anne adaylarına merhaba öncelikle. 5 yıl aradan sonra yine bu formda cevap ararken buldum kendimi.
İlk gebeliğim 2020 Temmuz da sağlıklı bir erkek bebekler sonuçlandı. Üzerine 3 tane dusuk yaşadım maalesef 3 yıl üst üste. Şu anda beşinci gebeliğimde 12+2 haftayım. Dusukler yüzünden her hafta ultrasonda görüntüleme yapiyoruz. Fakat bugunku randevumda bebek hiç ama hiç kıpırdamadı. Kalp atışı normal , ense kalinligini ölçtü dr , normal dedi, burun kemiği mevcut dedi, organların gelişimi normal dedi , ama gitmeden 2 ısırık çikolata yediğim halde ve dr ultrason cihazıyla vurup hareket ettirmeye çalistigi halde hiç hareket etmedi. Doktordan geldiğimden beri aşırı stresliyim çok endişeleniyorum. 1 hafta önce asiri hareketliydi gittiğimizde ziplayip kayıyordu resmen. Bütün ama kımıldamadı dahi. Çok üzüldüm. Var mı aranızda böyle bir durumla karşılaşan lütfen paylaşırsanız çok sevinirim
Canım ben anlamadım kaçırmışım kime amniyosentez yapılacak ?Evet daha çok sen yokken konuşmuştuk canım ikili test ve fetal DNA sonucu riskli gelmişti o yüzden amniyosentez yapılacak yarın
Merhabalar canım yarın sabah 8 de yatısım yapılacak nasıpse. Yatıs verıyolarmıs işlem oncesı ve sonrası kısa surelı (6 saat gözetim dediler) İzmir çiğli eğitim arastırma hastanesı. Umarım güzel sonuclar alırım. Evet cok aktıf olamıyorum maalesef pek keyfim yok arada bakıp okuyorum arkadasım ❤ su surec bıtsın güzel sonuclar alalım hamılelıgımı mutlu gecırmek ıstıyorum psıkolojık olarak yıprandıgım donemdeyım. Buralara guzel donecegız ınsallahasdaf sen nasılsın canım hiç sesin çıkmıyor senin de. İyisin inşallah. Çarşamba mı amniyosentez olacaksın
Canım arkadasım Allah sızden razı olsun gozlerım yaslı okudum. ❤Evet yarın için dualarımız onunla olsun kızlar hamile duası kabul olur derler her şey güzel neticelenecek inşallah,bir ananın daha yüreği oh çeksin
Teselkur ederim canım inşallah ❤Aaateşekkür ederim canım benim bilgilendirdiğin için, çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçları gelsin
Canım benim dualarım seninleMerhabalar canım yarın sabah 8 de yatısım yapılacak nasıpse. Yatıs verıyolarmıs işlem oncesı ve sonrası kısa surelı (6 saat gözetim dediler) İzmir çiğli eğitim arastırma hastanesı. Umarım güzel sonuclar alırım. Evet cok aktıf olamıyorum maalesef pek keyfim yok arada bakıp okuyorum arkadasım ❤ su surec bıtsın güzel sonuclar alalım hamılelıgımı mutlu gecırmek ıstıyorum psıkolojık olarak yıprandıgım donemdeyım. Buralara guzel donecegız ınsallah
Amin arkadasımCanım benim dualarım seninlesağlıkla alacaksın bebişini inşallah kucağına
Rabbım bu yükü üstünden kaldırsın inşallahAmin arkadasımdualarınızı eksık etmeyın hepınız ıyıkı varsınız spnuclar 1 aya anca cıkarmıs yarından sonrası sabır
Amin arkadasımRabbım bu yükü üstünden kaldırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?