Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
kızlar bugun ecopirin icip icmedigimi hatirlamiyorum ben cok yogundu bugunum
benim gibi olan varmi unutup içen yada içmeyen tedirgin oldum

Canım kan sulandırıcı mı o ? Bende coraspirin içiyordum ama bir içiyordum bir içmiyordum normalde pıhtılaşmam yok tüp bebek doktorum kullandırmıştı yine de .Senin de yoksa bir şey olmaz Allah’ın izniyle içmediysen bile 1 günden .Yine de doktoruna sor eğer ulaşabiliyorsan

Kuzum bende bu ana kucağı da var cloud Z miydi neydi. 8 aya kadar kullanılıyor diyor ama benim kız 3. Ayda sıkıştı içine. Sadece 2 ay kullandık bir de çok ağır bence öyle koluna tak çıkar olmuyor
Kuzum benim yakın arkadaşım hala kullanıyor bebeği 8 aylık ve öyle minik bir bebek de değil yeni doğan pedini çıkarınca içi büyüyor aslında ama bilemedim şimdii.
O dediğin modele bakmadım kuzumm. Aslında biz eylül gibi japonyaya gidip oradan mı alsak diye düşündük orada 3te bir fiyat çünkü hem gezmiş oluruz hemde alışveriş yaparız dedik ama eşimde bende yemek konusunda çok seçiciyiz orada 4-5 gün bile olsa zorlanırız gibi geldi öyle bir düşündük kaldık bakalımm. Dediğin gibi yurtdışında çok çok uygun oluyor.
Bir de bunun ayrıca aparatı alınıyor arabaya ana kucağı monte etmek için alacak olursan o da aklında olsun canım .
Evet kuzum bugün mağazada gösterdiler :) bu arada dediğin eksi özellikleri de aklıma yazdım teşekkür ederim

Canım hiç tedirgin olma Allahın izniyle hiçbişey olmaz benim kan pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün tatile gittiğimde her ilacımı almışım bi o iğnemi unutmuşum 3 gün kullanamadım Allahın izniyle hiçbir problem olmadı

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim kizlar taşıyıcı olarak 2 genimde pıhtılaşma var 150 mg ecopirin ve 4000 axeparin igne kullanıyorum
6 gebelik 1 yaşayan cocugum var o yuzden tedirgin oldum normalde ilac kutusuna tarih yaziyordum unutmamak icin ama bu kutuya yazmamısm tedirgin olunca yazdim doktoruma 1 gun icmezsen de birsey olmaz fazladan 1 tane icsende birsey olmaz zaten 150 mg dedi ve rahatladım

Canım bende riskli gebe oldugum icin haftada 1 yada 2 haftada 1 muhakkak gidiyorum 2 haftada gittigim de bebegim dedigin gibi asla kıpırdamıyordu haftasiyla uyumlu kalp atışı gayet iyi dedi ama doktorum baya ugrasti 20 dk rahat ultrasonla bakti karnima bastırdi rahatsiz etmek icino arada bacak gerdirdi sonra yine durdu tekrar rahatsiz edince ellerini gozlerine goturdu sonra arkasını döndü bu kadar hep bastırdıkca rahatsiz ettikce hareket etti onun disinda asla kendisi kıpırdamadi buda benin icin yeterli dedi sonucta haftasiyla uyumluydu
kahvalti yapip cikolata yiyip gitmeme ragmen kıpır kıpır degildi seninde hersey yolunda gorunmus hic stres yapma burda sagolsun bi arkadasta beni sakinlestirmisti
biliyorum annelik tedirginlik demek ama inan benim piskoloji etkiliycek kadar tedirginligim var yasadiklarimdan dolayi ama haftasiyla uyumlu sukur ki kalp atisida var diye icim rahat seninde icin rahat olsun

Gönlünü ferah tut canım Allah’ın izniyle kalp atışı varsa uyuyordur bebişin. Bende detaylıya gittiğimde nasıl vuruyordu karnıma nasıl bastırıyordu uyansın diye. Ama yinede çok zorladı. Ve bana de dediki çok hantal olacak hiç hareket etmiyor ne kendini be genişini üzme lütfen Allah’ın izniyle 3-4 gün sonra düşük ihtimalin %20 den bile aza düşecek iyi taraflarını düşün

asdaf sen nasılsın canım hiç sesin çıkmıyor senin de. İyisin inşallah. Çarşamba mı amniyosentez olacaksın
Merhabalar canım yarın sabah 8 de yatısım yapılacak nasıpse. Yatıs verıyolarmıs işlem oncesı ve sonrası kısa surelı (6 saat gözetim dediler) İzmir çiğli eğitim arastırma hastanesı. Umarım güzel sonuclar alırım. Evet cok aktıf olamıyorum maalesef pek keyfim yok arada bakıp okuyorum arkadasım ❤ su surec bıtsın güzel sonuclar alalım hamılelıgımı mutlu gecırmek ıstıyorum psıkolojık olarak yıprandıgım donemdeyım. Buralara guzel donecegız ınsallah

Evet yarın için dualarımız onunla olsun kızlar hamile duası kabul olur derler her şey güzel neticelenecek inşallah,bir ananın daha yüreği oh çeksin
Canım arkadasım Allah sızden razı olsun gozlerım yaslı okudum. ❤ her sey cok guzel olacak ınsallah..

Canım benim dualarım seninle sağlıkla alacaksın bebişini inşallah kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…