- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.261
Sen dedikten sonra yaptım kuzum sağ olHayır canım estagfurullah olmuş ki zaten
Amin canım amin yaşayana zor gerçekten ama yaşamamız gerekiyormuş çok şükür Meleklerimiz bizi bekliyorbana hala hayal geliyor inanamıyorum hiç hamile olduğuma herşeyin normal gitmesine o koltuğa her yattığımda yüreğim ağzımda hep Rabbime hamd olsun bize bu günleri gösterdi .İsteyen dileyen herkese yaşatsın Rabbim
Canım benim bu acılarımızı sarsın Rabbim bu bebeklerimizle mucize hepsi .Ya canım banada öyle ama bir o kadar da mutluyum, aynaya bakıyorum hamileyim ya ben diyorum, içimi sıcacık bir mutluluk kaplıyor, çok şükür Rabbime diyorum, hatta ben hamile kaldığım ay üstüne gördüm o gece çok ağlamıştım, yine olmadı bu ay diye, doktora gideceğim diyordum sonra kesilince test yapmaya da cesaret edemedim işte tam 5 gün sonra yapabilmiştim, elim ayağım titredi, o kadar çok ağladım ki, halsiz kalmıştım o mutluluk ağlamasından, eşimde öyle, o en çok kalp atışını duyduğumuz gün ağladı, doktorsan çıktık asansöre bindik ama nasıl ağlıyor, kocaman sarıldık birbirimize, ahhh çok duygusal yine gözlerim dolduÇok şükür canım
Ay o zaman nolur benimkine de bakınnn lütfenEvet canım kendi bebeğimin nubunu incelemekten Nub profu oldum nerdeyseeğer görüntü gerçek nubu yansıtıyorsa (bazen ultrasonda Nub bebeğin pozisyonuna göre dik de yatay da görünebiliyor snyelik) bu erkek nubu
Canım benim bu acılarımızı sarsın Rabbim bu bebeklerimizle mucize hepsi .çok güzel duygular bunlar herşeye rağmen her acıya rağmen insan çok şükür diyor belki onları yaşamasaydık bu kadar kıymetini bilmeyecektik .Herkes için çok sıradan küçük telaşlar olan şeyler bizler için çok çok önemli şeyler
Canım benim bebeğimde tüm teoriler yerle bir olduAy o zaman nolur benimkine de bakınnn lütfen
Zayıf annelerde olurmuş bende anca 7.aydan sonra olur oGünaydın kimler karında sertleşme hissediyor? ben bunu kaç seferdir yaşıyorum
Asdaf arkadaşımıza cnmCanım ben anlamadım kaçırmışım kime amniyosentez yapılacak ?
Allah senden de razı olsun canım dualarımız senleCanım arkadasım Allah sızden razı olsun gozlerım yaslı okudum. ❤her sey cok guzel olacak ınsallah..
Bu bende de oluyor genelde geceleri akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor sertleşiyor .şişkinlikten hazımsızlıktan sanırım canım .şimdi mesela sabah inmiş durumda yumuşak kilomda var zayıf değilim yaniZayıf annelerde olurmuş bende anca 7.aydan sonra olur osen yine sor dr una canım
Canım bu arada ben bugün bulantı ilacını içmemeyi deniyorum bakacağım nasılım diye ama yanıma da almadım unuttum inş kötü olmam .sen devam ediyor musun ilaca ?Amin balım, gerçekten öyle çok şükür kız
Canın hiç kafana takma inanki çoğu kişinin riskli çıkıyor emin ol . 2 li test ben olsam asla yaptırmam ki fetal yaptırmışsın zaten onun sonucunu bekle Allah’ın izniyle hiç bir şey yoktur bebeğinde içini ferah tut o test sadece olasılıkKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Günaydın canım için rahat olsun git bugün bence deGünaydın kizlar, benimde dün akşam çok az kahverengi parça mi desem leke mi desem geldi ve ben normalde iki üç gündür minik kıpırdanmalar hissediyordum güçlü olmaasa da hissetmiyorum yarın gidecektim doktora acaba bugün mü gitsem dedim ya
Canım bu arada ben bugün bulantı ilacını içmemeyi deniyorum bakacağım nasılım diye ama yanıma da almadım unuttum inş kötü olmam .sen devam ediyor musun ilaca ?
Bence kız canımAy o zaman nolur benimkine de bakınnn lütfen
Canın hiç kafana takma inanki çoğu kişinin riskli çıkıyor emin ol . 2 li test ben olsam asla yaptırmam ki fetal yaptırmışsın zaten onun sonucunu bekle Allah’ın izniyle hiç bir şey yoktur bebeğinde içini ferah tut o test sadece olasılık
Günaydın canım, ikili testin yanılacağını düşünüyorum çok hata payı var çnk. Fetali bekle kuzu için rahatlayacaktır, stres yapma lütfenKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Bende yapmıyor kuzum hiç artık alıştı bünyem ben uyanınca 2 tane içiyordum ama içsem de akşam kusuyorum .şuanlık iyiyim içmedim çok şükür böyle devam eder inşEvet canım geçen hafta cumartesi gününden beri 1 tane içiyorum ama bu cumartesi ben de bırakmayı denemeyi düşünüyorum, en azından işe gitmediğim gün olsun diye bekliyorum, ilk bıraktığım da bir iki gün zorlandım ama dayanmaya çalıştım, aslında belki de bıraksak o sersemlik de geçecek çok sersemleştiriyor Prilam
Amin canım amin sakın ama sakın takma kafana bak bu konuda çok ciddiyim stres yapıp bebeğini etkileme benim doktorum yüzde 75 ihtimal çok açığı olan bir ihtimal yaptırmak gereksiz bile dedi 2 li test içinkeske hic yaptirmasaydim yaa.. doktorum zaten yaptirma gerek yok demisti. Ben yaptirayim gitsin diyerek yaptirdim öylesine. Aklima boyle bir ihtimal gelmedi ki hic.
İnşallah ikili test hatali çıkmıştır yanılıyordur. Allahım evladimiza saglik versin hep iyi olsun inşallah
Rabbim insallah beni evladımla sınamasın bir dahahep saglik haberleri alalım inşallah
Cok pişmanım bu testi yaptirdigima...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?