Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Ya canım banada öyle ama bir o kadar da mutluyum, aynaya bakıyorum hamileyim ya ben diyorum, içimi sıcacık bir mutluluk kaplıyor, çok şükür Rabbime diyorum, hatta ben hamile kaldığım ay üstüne gördüm o gece çok ağlamıştım, yine olmadı bu ay diye, doktora gideceğim diyordum sonra kesilince test yapmaya da cesaret edemedim işte tam 5 gün sonra yapabilmiştim, elim ayağım titredi, o kadar çok ağladım ki, halsiz kalmıştım o mutluluk ağlamasından, eşimde öyle, o en çok kalp atışını duyduğumuz gün ağladı, doktorsan çıktık asansöre bindik ama nasıl ağlıyor, kocaman sarıldık birbirimize, ahhh çok duygusal yine gözlerim doldu Çok şükür canım

Canım benim bu acılarımızı sarsın Rabbim bu bebeklerimizle mucize hepsi . çok güzel duygular bunlar herşeye rağmen her acıya rağmen insan çok şükür diyor belki onları yaşamasaydık bu kadar kıymetini bilmeyecektik .Herkes için çok sıradan küçük telaşlar olan şeyler bizler için çok çok önemli şeyler

Evet canım kendi bebeğimin nubunu incelemekten Nub profu oldum nerdeyse eğer görüntü gerçek nubu yansıtıyorsa (bazen ultrasonda Nub bebeğin pozisyonuna göre dik de yatay da görünebiliyor snyelik) bu erkek nubu
Ay o zaman nolur benimkine de bakınnn lütfen

Eklentiler

• IMG_0951.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 35

Amin balım, gerçekten öyle çok şükür kız

Zayıf annelerde olurmuş bende anca 7.aydan sonra olur o sen yine sor dr una canım
Bu bende de oluyor genelde geceleri akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor sertleşiyor .şişkinlikten hazımsızlıktan sanırım canım .şimdi mesela sabah inmiş durumda yumuşak kilomda var zayıf değilim yani

Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...

Canın hiç kafana takma inanki çoğu kişinin riskli çıkıyor emin ol . 2 li test ben olsam asla yaptırmam ki fetal yaptırmışsın zaten onun sonucunu bekle Allah’ın izniyle hiç bir şey yoktur bebeğinde içini ferah tut o test sadece olasılık

Günaydın canım için rahat olsun git bugün bence de

Canım bu arada ben bugün bulantı ilacını içmemeyi deniyorum bakacağım nasılım diye ama yanıma da almadım unuttum inş kötü olmam .sen devam ediyor musun ilaca ?

Evet canım geçen hafta cumartesi gününden beri 1 tane içiyorum ama bu cumartesi ben de bırakmayı denemeyi düşünüyorum, en azından işe gitmediğim gün olsun diye bekliyorum, ilk bıraktığım da bir iki gün zorlandım ama dayanmaya çalıştım, aslında belki de bıraksak o sersemlik de geçecek çok sersemleştiriyor Prilam

keske hic yaptirmasaydim yaa.. doktorum zaten yaptirma gerek yok demisti. Ben yaptirayim gitsin diyerek yaptirdim öylesine. Aklima boyle bir ihtimal gelmedi ki hic.
İnşallah ikili test hatali çıkmıştır yanılıyordur. Allahım evladimiza saglik versin hep iyi olsun inşallah
Rabbim insallah beni evladımla sınamasın bir daha hep saglik haberleri alalım inşallah
Cok pişmanım bu testi yaptirdigima...

Günaydın canım, ikili testin yanılacağını düşünüyorum çok hata payı var çnk. Fetali bekle kuzu için rahatlayacaktır, stres yapma lütfen

Bende yapmıyor kuzum hiç artık alıştı bünyem ben uyanınca 2 tane içiyordum ama içsem de akşam kusuyorum .şuanlık iyiyim içmedim çok şükür böyle devam eder inş

Amin canım amin sakın ama sakın takma kafana bak bu konuda çok ciddiyim stres yapıp bebeğini etkileme benim doktorum yüzde 75 ihtimal çok açığı olan bir ihtimal yaptırmak gereksiz bile dedi 2 li test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…