Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Olabilir aslinda canim ama bu defa da hatali test somucu cikarirlar falan acele edicez diye. Ay aklima hersey geliyor 🙄
İnşallah yavrum iyi ve saglikli oldugunu bize fetal dna test sonucu ile haber verecek...
O zaman doğru diyorsun canım bekle zaten çıkar bir kaç güne bence olmuş bayağı yine inşaallah ben inanıyorum hiç bir şey yok bebeğinde down sendromu olsa ense ve burun belirtileri çok önemli onlarda sorun yoktu diyorsun Allah’ın izniyle hiç korkma

Dualarımız seninle canım içini ferah tut.
bebegin de seni hissediyor unutma
fetal dna testinden de hayırlı sonuclar gelir insallah
2 li tarama istatistik zaten cogu hamileyi boyle uzuyor malesef net sonuc olmamasına ragmen zaten bircok insandan da duyuyoruz yanılmaları
ense kalınlıgı da guzel cikmis zaten icin ferah olsun canım :KK200:
Allah razı olsun canım benim 🙏🙏
İnşallah yavrum sağlıklıdır ve icerde annecim bosuna üzülüyorsun diyordur bana..
Keske hic yaptirmasaydim.. doktor gerek görmedi bile ben yaptirdim. Fetal yaptirabilirsiniz dedi hatta isterseniz yaptirin dedi. Muayenede olumsuz birsey görmedi demek ki. Oldukca da detayli bir muayene yapmisti üstelik...

O zaman doğru diyorsun canım bekle zaten çıkar bir kaç güne bence olmuş bayağı yine inşaallah ben inanıyorum hiç bir şey yok bebeğinde down sendromu olsa ense ve burun belirtileri çok önemli onlarda sorun yoktu diyorsun Allah’ın izniyle hiç korkma
Benimde icimi o rahatlatiyor. Doktorum oyle bir ihtimal uzerinde durmadi bile. 13.hafta detayli usg yapti. Ve muayenede baska bir sorun veya ense kalınlığı gibi sorunlar görmedi.
Bende sağlıklı olduguna sonuna kadar inanıyorum. Rabbim onu bize bagislayacak sağlıkla.
Keske hic yaptirmasaydim direkt fetal dna verseydim..

Benimde icimi o rahatlatiyor. Doktorum oyle bir ihtimal uzerinde durmadi bile. 13.hafta detayli usg yapti. Ve muayenede baska bir sorun veya ense kalınlığı gibi sorunlar görmedi.
Bende sağlıklı olduguna sonuna kadar inanıyorum. Rabbim onu bize bagislayacak sağlıkla.
Keske hic yaptirmasaydim direkt fetal dna verseydim..
Birkaç güne şu anki halini hatırlayıp gülecez, benden kurtuluşun yok

Bende yapmıyor kuzum hiç artık alıştı bünyem ben uyanınca 2 tane içiyordum ama içsem de akşam kusuyorum .şuanlık iyiyim içmedim çok şükür böyle devam eder inş

İnşallah canım, çok sevindim hep iyi düşün, iyiyim ben de kendine, bende senden cesaret alayım hafta sonu bırakayım inşallah 🙏

Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil. 😞😞
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur 🙏🙏🙏
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...

Canımmm, hiç canını sıkma lütfen, ben bu testi sırf böyle korkular yaşamamak için yaptırmadım ve güvenilirliği de yok ki, sen Fetal yaptırdın onu bekle lütfen ya, hiç üzme kendini, inşallah bir şey yok tamam mı, gönlünü ferah tut 🙏

Hahahahh evet vermişim bende sonradan farkettim canım 😂

Ya ben dün sabah kahvaltı hazırlıyorum, ocağın altını açık bırakıp işe gelmişim, inanamıyorum kendime Allah’ tan eşimin izin günüydü ve spora gitmişti dönüp gelmiş bakmış mutfak çok sıcak, meğerse ocağın altı açık ve çok ısınmış cam ocak bir de benim çok zor kapatmış sıcacık olmuş iyi ki patlamamış ocak çok korktum ya, Allah’ ım sen aklıma sahip çık 😟

Birkaç güne şu anki halini hatırlayıp gülecez, benden kurtuluşun yok
Sepidem inşallah aminnn🙏🙏 hakli çıkmanı ve bana kahkahalarla gülmeni o kadar çok istiyorum ki...
Bebegim iyi olsun inşallah 🙏🙏 cok yerle bir moralim.. napayim her zamanki gibi Allahıma sığınıyorum...

Canımmm, hiç canını sıkma lütfen, ben bu testi sırf böyle korkular yaşamamak için yaptırmadım ve güvenilirliği de yok ki, sen Fetal yaptırdın onu bekle lütfen ya, hiç üzme kendini, inşallah bir şey yok tamam mı, gönlünü ferah tut 🙏
Amin kuzum aminnn.. inşallah dedigin gibi olsun. Bende keske yaptirmasaydim direkt fetal dna ile bu konuyu kapatsaydim...
Guvenilirligi olmayan insanlari daha cok strese sokan bu testi keske hic yapmasalar 😞
İnşallah fetal dna sonucumuz saglikli oldugu haberi ile sonuclanir.. ağlamak istemiyorum bebegim annesinden güç alsin sağlıkla gelsin istiyorum 🙏

Ya ben dün sabah kahvaltı hazırlıyorum, ocağın altını açık bırakıp işe gelmişim, inanamıyorum kendime Allah’ tan eşimin izin günüydü ve spora gitmişti dönüp gelmiş bakmış mutfak çok sıcak, meğerse ocağın altı açık ve çok ısınmış cam ocak bir de benim çok zor kapatmış sıcacık olmuş iyi ki patlamamış ocak çok korktum ya, Allah’ ım sen aklıma sahip çık 😟
Uff şu unutkanlık bendede çok oluyor 😞

Amin kuzum aminnn.. inşallah dedigin gibi olsun. Bende keske yaptirmasaydim direkt fetal dna ile bu konuyu kapatsaydim...
Guvenilirligi olmayan insanlari daha cok strese sokan bu testi keske hic yapmasalar 😞
İnşallah fetal dna sonucumuz saglikli oldugu haberi ile sonuclanir.. ağlamak istemiyorum bebegim annesinden güç alsin sağlıkla gelsin istiyorum 🙏

Aferin sana hep böyle de, bebeğim benden güç alıyor🫶🏻 Ağlamamam lazım ve hiç ağlama, takdir ilahiden öte yol yoktur arkadaşım, ben de çok çektim bu testler yüzünden o yüzden hiçbirini yaptırmadım, yaptırmayacağım( detaylı hariç), keyifli bir süreç istiyorum, öyle düşün lütfen, çok yanlış çıkan oluyor bu testi lütfen canın sıkılmasın, Fetal sonucun ne zaman gelecek ? Hep birlikte onu bekleyelim canım

Uff şu unutkanlık bendede çok oluyor 😞

Ben de canım, çok üzülüyorum B12 değerim de düşük, doktoruma söyleyeceğim ama açıkçası kan değerlim genel olarak iyi geldi multivitamin kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, karaciğerim çok yoruluyor vitaminleri kullandığım zaman, doktoruma bir soracağım, ilkinde hemen kestirmişlerdi ilaçları karaciğer değerlerim yükselince ve hamilelik sonuna kadar kan ilacı dahil hiç bir şey kullanma dediler, ben de kızdım madem bu şekilde kullanmadan da oluyordu neden kullanıp başta yordum ki dedim, şimdi de kararsız kaldım açıkçası

Ben de canım, çok üzülüyorum B12 değerim de düşük, doktoruma söyleyeceğim ama açıkçası kan değerlim genel olarak iyi geldi multivitamin kullanıp kullanmama konusunda kararsızım, karaciğerim çok yoruluyor vitaminleri kullandığım zaman, doktoruma bir soracağım, ilkinde hemen kestirmişlerdi ilaçları karaciğer değerlerim yükselince ve hamilelik sonuna kadar kan ilacı dahil hiç bir şey kullanma dediler, ben de kızdım madem bu şekilde kullanmadan da oluyordu neden kullanıp başta yordum ki dedim, şimdi de kararsız kaldım açıkçası
Aşkım b12 falan hikaye bence, ben kullanıyorumda ne oluyor, olan aklımda gitti 😂😂😂

Kızlar günaydın ben etiket yapmayı bilmiyorum ama o asdaf arkadaşımız durumuna çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun öncelikle canım .Sana bir şey demek istiyorum az önce kuzenimle konuştum arkadaşının bebeğine fetal dna sonucu engelli demişler aldır demişler yüzde 99 doğruluğu var demişler hatta 2.ye kan yollamışlar yanlışlık var mı diye .Sonrasında amniyosentez yapılmış ve temiz gelmiş sonuç fetal dna yanılmış yani yüzde 1 ihtimal bile olsa Rabbim ol derse olur .Hiç üzme kendini diyemem ama gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle bebeğin sağlıklı çıkacak .Tüm dualarımız seninle 🙏
asdaf asdaf ben de anlatmıştım canım sana aynısını. Senin bebeğin de öyle olacak inşallah. Ultrasonda normal görünüyor herşey yolunda . İçin bir an önce ferahlasın hepimiz dua ediyoruz bebeğin için 🙏🏼♥️

Back
X