Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canım sorduğun ve merak ettiğin için teşekkür ederim, şükür ki tertemiz geldi ve işin ilginç yanı yüksek olan değerlerim bile düzelmiş normale dönmüş karaciğerle alakalı olan ama birkaç değer gar doktorumu bekliyorum ona soracağım 🙌

Sen nasılsın? Hiç bakamadım bugün buraya ben aklım hep sonuçlarımdaydı 🙏🥲
Ay çok geriden geliyorum ama görünce aşırı sevindim ❤️ çok şükür canım benim Rabbim hep böyle ferahlatsın yüreğini 🌸

Amin arkadasım 💜 dualarınızı eksık etmeyın hepınız ıyıkı varsınız spnuclar 1 aya anca cıkarmıs yarından sonrası sabır 🙏🏻
Canım benim rabbim güzel haberler nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 ben sonucun iyi geleceğine çok inanıyorum fetalde o sonucun güvenilirliği pek yok için rahat olsun kızın çok güzel gelecek 🙏🏻💕

Yaşım cok yok aslında ama bana göre tabi bu testlere taramalara göre belkide büyüktür. 31 yaşındayım 32 olcam temmuzda.
İnşallah canım Allahimdan en büyük dilegim bebegim sağlıklı olsun fetal dna test sonucu tertemiz gelsin 🙏 saglikla kavuşalım birbirimize İnşallah
Fetal dna sonucun güzel gelecek 💜 her sey cok guzel olacak 🙏🏻🙏🏻

Ne olduğunu bilsem bı bakacam nete neymiş ne değilmiş onu da bilmiyorum kist mi sıvı mi ne yani yok elim kolum bağlı bı foto var elimde sadece aglayamiyorum da sıkıştı kaldı içimde gözyaşı
Canımm çok geçmiş olsun, ne olduğunu nasıl anlayacakmış doktor, bir perinatolog falan bakması gerekiyormuymuş

Yaşım cok yok aslında ama bana göre tabi bu testlere taramalara göre belkide büyüktür. 31 yaşındayım 32 olcam temmuzda.
İnşallah canım Allahimdan en büyük dilegim bebegim sağlıklı olsun fetal dna test sonucu tertemiz gelsin 🙏 saglikla kavuşalım birbirimize İnşallah
Bak bu bile biliyor 😄
IMG_7521.webp

Canım hiç üzme kendini benim bı elti 26yasindaydi onun da ikilisinde down çıkmıştı perişan oldu ağlamaktan şimdi bebeği doğdu 2aylk oldu masallah sağlıklı da. Fetalde sorun çıkmayacak göreceksin. Yıpratma kendini
Bu arada asdaf asdaf çok geçmiş olsun canım benim inşaallah sağlıklı haberini alacağız Allah'ın izniyle 🙏
Amin arkadasım 💘

Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil. 😞😞
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur 🙏🙏🙏
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Kuzum korkma bak burda kaç kişinin sonucu kötü çıkmış ama sonra temize çıkmış inşallah fetal dna sonuçun güzel çıkcak üzme kendini bak birde muayenede doktor herşey normal demiş endişe etme💞

Canım merhaba. Belli ki sana rahat yok 😄 kuzucum şöyle söylim sana gerçekten için rahatlasın diye yazmıyorum ama ben ikili testi yanlış bulmuyorum yapılabilir bir test bence ama ben sen gibilerde hayır! doktorum gerçekten aşırı iyidir alanında ve ben çok güveniyorum kayıplardan dolayı da ne kadar titiz davrandığımızı önceden biliyorsun. Bana ikili yaptırmadı çünkü özellikle ilk trimesterde kanamalı geçen lekelenmesi çok olan kişilerde hata oranı normalden çok daha yüksekmiş. Sadece risk hesaplaması yapılan bir test ve sende aşırı derecede leke kanama yaşadın bu senin testini yerle bir eder. O yüzden üzme kendini fetal sonucun çıkınca göreceksin ❤️
Yaaa gercekten böyle birsey mi varmış 🥲 Allahım nolur bundan olsun noluurr 😭😭
Tuttum tuttum kendimi su mesajına patladım ağlıyorum....
Allahim inşallah yavrumun sağlığı iyidir bosuna strese üzülmeye sebep olmustur su ikili test..
benim hep oldu biliyorsunuz zaten bu konuyu. Fetal dna sonucumuz insallah Allahın izniyle tertemiz gelsin de 🙏🙏
benim kafam sadece doktoruma sordugumda cokta ciddiye alma demedi dna sonucunu bekleyelim dedi buna takıldı. Yoksa biraz daha ferahtı icim..
A bunu bilmiyordum eğer öyleyse sebebi bu olması büyük ihtimal
Ay inşallah budur sebebi gerçekten bende su an sadece bu sebepten böyle riskli cikmistir diyorum 🙏 bende ilk defa duydum bunu

Fetal dna sonucun güzel gelecek 💜 her sey cok guzel olacak 🙏🏻🙏🏻
Amin canim aminnn inşallah fetal dna sonucu tertemiz gelecek inşallah 🙏🙏 herşey hayal ettigimden de güzel olacak buna sonsuz inanıyorum 🙏
Senin sonuclarin da sağlıklı gelecek canim insallah. Hep dualarimda tüm sıkıntısı olan arkadaşlarım 🙏

Evet kızlar bende şimdi doktordan çıktım, bir oğlum daha oluyor 😍😍 valla ben mutlu oldum ama eşim kız bekliyordu biraz şok oldu ahahahah🤣🤣 bu arada tüm hurafeler bende tutmadı yani instagramda cinsiyet.tahmini yaptırdım o bile bilemedi 😀 sağlıkla ve hayırla gelsin, iki paşa annesiyim artık 😍😍 bu arada doktorumuz plesanta da kanama alanı olduğunu söyledi genellikle bir sorun olmaz dedi ama inşAllah bir sorun olmaz o biraz endişlendirdi beni
oyy maşallah hürrem gibi gerile gerile yürü kız artık iki erkek bebiş annesisin🤣😍

Benim 2 bebeğimi de çoklu anomaliden kaybettim canım o zaman yapılmıştı .Tek gen hastalığı çıktı bizde eşimle ben aynı gende taşıyıcıymışız
Hangı hastalık canım ne dıye gecıyor ve amnıyosentezden ne kadar sonra kaybettınız cok uzuldum

Kuzum korkma bak burda kaç kişinin sonucu kötü çıkmış ama sonra temize çıkmış inşallah fetal dna sonuçun güzel çıkcak üzme kendini bak birde muayenede doktor herşey normal demiş endişe etme💞
İnşallah canim İnşallah fetal dna sonucumuz temiz gelir.. Allahım yavruma sağlıklı uzun ömür verir İnşallah 🙏
Muayenede bir sıkıntı gormemisti doktorum.
Ama sonuctan sonra iletisime gectigimde yüzde 50 ihtimal dedi kısaca usg de yanilmalar olabiliyor bazi sorunlar görülmeyebiliyor gibi biseyler dedi.

Back
X