Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Hangı hastalık canım ne dıye gecıyor ve amnıyosentezden ne kadar sonra kaybettınız cok uzuldum
Bir gende mutasyon bulundu canım polikistik böbrek oluyorlardı böbreklerinin iç yapısı gelişmiyordu . Suyumda azalma oluyordu en fazla 23 haftayı görebildik zaten .Kayıplarımın amniyoswntezle hiç ilgisi yok

Yaaa gercekten böyle birsey mi varmış 🥲 Allahım nolur bundan olsun noluurr 😭😭
Tuttum tuttum kendimi su mesajına patladım ağlıyorum....
Allahim inşallah yavrumun sağlığı iyidir bosuna strese üzülmeye sebep olmustur su ikili test..
benim hep oldu biliyorsunuz zaten bu konuyu. Fetal dna sonucumuz insallah Allahın izniyle tertemiz gelsin de 🙏🙏
benim kafam sadece doktoruma sordugumda cokta ciddiye alma demedi dna sonucunu bekleyelim dedi buna takıldı. Yoksa biraz daha ferahtı icim..

Ay inşallah budur sebebi gerçekten bende su an sadece bu sebepten böyle riskli cikmistir diyorum 🙏 bende ilk defa duydum bunu
ya yerim seni 😘 ağlama hiç vallahi tek sebebi o göreceksin sen o testi yaparken bile lekelerin vardı o yüzden güvenilirliği tam ölmüş oldu için ferah olsun 💕💕 senin paşa rahat rahat gelmicem rahat durmayacağım diyor 😄

İnşallah canim İnşallah fetal dna sonucumuz temiz gelir.. Allahım yavruma sağlıklı uzun ömür verir İnşallah 🙏
Muayenede bir sıkıntı gormemisti doktorum.
Ama sonuctan sonra iletisime gectigimde yüzde 50 ihtimal dedi kısaca usg de yanilmalar olabiliyor bazi sorunlar görülmeyebiliyor gibi biseyler dedi.
bak yanılmalar olabiliyormuş oyüzden canını sıkma sağlıkla gelicek bebeğin inşallah🥰❤️

😞😞 keske hic yaptirmasaydim yaa.. doktorum zaten yaptirma gerek yok demisti. Ben yaptirayim gitsin diyerek yaptirdim öylesine. Aklima boyle bir ihtimal gelmedi ki hic.
İnşallah ikili test hatali çıkmıştır yanılıyordur. Allahım evladimiza saglik versin hep iyi olsun inşallah 🙏🙏
Rabbim insallah beni evladımla sınamasın bir daha 😞 hep saglik haberleri alalım inşallah 🙏🙏🙏
Cok pişmanım bu testi yaptirdigima...
Canım hiç üzülme çevremde çoğu kişinin yüksek çıkmıştı ama bebişleri sorunsuz doğdu içini ferah tut nolur fetal sonucun temiz çıkacak inşallah

ya yerim seni 😘 ağlama hiç vallahi tek sebebi o göreceksin sen o testi yaparken bile lekelerim vardı o yüzden güvenilirliği tam ölmüş oldu için ferah olsun 💕💕 senin paşa rahat rahat gelmicem rahat durmayacağım diyor 😄
İnşallah canım inşallah tek sebebi odur da fetal dna sonucumuz ile saglam bir nefes alırız inşallah .. kac saattir ayni pozisyonda sadece yatiyorum hic bisey ne düşünebiliyorum ne mantik yurutebiliyorum.. iyiki varsiniz gerçekten 🙏 benim paşam annesini babasini hep strese sokacak birseyler ariyor yaramazlik peşinde 🥲 Allahım onun küçücük bedenine sağlık versin inşallah 🙏
Üzme kendini de bebişi deee hiç bişey yok fetal için darla firmayı 😄💕
Ay firmayi da darlarsam bu defa acele edip yanlis sonuc verirler diyorum. Kendileri sonuc cikinca haberdar ederler zaten hemen. Bebegimin iyi oldugunu duymaya coook ihtiyacim var..

Canım hiç üzülme çevremde çoğu kişinin yüksek çıkmıştı ama bebişleri sorunsuz doğdu içini ferah tut nolur fetal sonucun temiz çıkacak inşallah
Canim benim bu söyledikleriniz bana moral oluyor gerçekten. Bu testte yanilma payinin yüksek oldugunu hep birilerinin tanidiklarinin basina geldigini okudukca benimde öyle olacak sonucumuz temiz gelecek bebisimizi saglikla kucagimiza alacagiz diyorum 🙏 dualsriniza beni de katın nolur...

Sağol canım benım 💜

Çok şükür canım, bitti gitti, bir an önce toparlanıp çıkarsın inşallah, bol bol dinlen ve hiç kafana takma lütfen, bu zamanların bir daha geriye gelmiyor, hepimiz tabi endişeleniyoruz ama yaşayan biliyor durumu 🙏 geçmiş olsun, bebeğin de sağlıkla gelecek sana inşallah 💐

İnşallah canım inşallah tek sebebi odur da fetal dna sonucumuz ile saglam bir nefes alırız inşallah .. kac saattir ayni pozisyonda sadece yatiyorum hic bisey ne düşünebiliyorum ne mantik yurutebiliyorum.. iyiki varsiniz gerçekten 🙏 benim paşam annesini babasini hep strese sokacak birseyler ariyor yaramazlik peşinde 🥲 Allahım onun küçücük bedenine sağlık versin inşallah 🙏

Ay firmayi da darlarsam bu defa acele edip yanlis sonuc verirler diyorum. Kendileri sonuc cikinca haberdar ederler zaten hemen. Bebegimin iyi oldugunu duymaya coook ihtiyacim var..
Amin hayatım aminnn! İnan çok sağlıklı ve çok güçlü bir yavrun var rabbimin izniyle🙏🏻 e bak bi kaç güne çıkar sonucun o zaman çokta iyi gelecek ❤️ ben ikili yapsam kim bilir ne çıkardı sonuç😄 doktorunda bunu biliyordur aslında neden söylemedi anlamadım. Ama onlar zaten kötü ihtimali hep bırakırlar tam rahatlatmazlar o yüzden sana takma dememesine bakma hiç. Bak chatgbt de bile geçersiz sayılabilir diyor. Hiç bişeyi yok paşanın gayet sağlıklı🙏🏻 Oğluşuna isim düşün, alışveriş listene bak sen için rahat olsunnn 💕

Back
X