Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
ayy erkenden göstermiş seninki, bizim usg biraz dandik sanki ondan çok güven edemiyorm olmadı başka doktora baktırcam 😅

Öğrenebilirsin aslında canım, Medipol deydi sanki doktorun senin 🥹 benim de oğlumda ben Mega Medipol’ e gidiyordum, çok memnundum, şimdi başka bir yere gidiyorum, cihazları da iyiydi aslında Medipol’ un

Amin hayatım aminnn! İnan çok sağlıklı ve çok güçlü bir yavrun var rabbimin izniyle🙏🏻 e bak bi kaç güne çıkar sonucun o zaman çokta iyi gelecek ❤️ ben ikili yapsam kim bilir ne çıkardı sonuç😄 doktorunda bunu biliyordur aslında neden söylemedi anlamadım. Ama onlar zaten kötü ihtimali hep bırakırlar tam rahatlatmazlar o yüzden sana takma dememesine bakma hiç. Bak chatgbt de bile geçersiz sayılabilir diyor. Hiç bişeyi yok paşanın gayet sağlıklı🙏🏻 Oğluşuna isim düşün, alışveriş listene bak sen için rahat olsunnn 💕
Insallah canimm inşallah aminn🙏 Allahım yavrumuza uzun sağlıklı ömür versin inşallah.. fetal dna sonucu da bir an önce bebegimizin sağlıklı oldugunu bize müjdeler inşallah..
Doktorum bu bahsettigin konu ile alakali birsey hic demedi. Sonucum ciktiktan sonra da demedi öyle birsey. Sadece dna yi bekleyelim dedi. Usg de her zaman bulgu vermeyebilir bazi durumlar dedi. Ama bilmiyorum ya muayenede detayli usg yapmisti yani nerdeyse 15 dkdan fazla sürdü o muayene ve ölçümleri normaldi. Organlarda vs de sorun görse eminim söylerdi.
Doktorum da biraz daha rahatlatici konussaydi daha ferah olacaktim ama.. yine de kalbim ferah bilmiyorum ama..
Evladım sağlıklı olsun da ben ona en güzel cicileri alırım en güzel ismi koyarim. Oy benim kuzum sağlıkla gel annene babana 🙏🥲

Öğrenebilirsin aslında canım, Medipol deydi sanki doktorun senin 🥹 benim de oğlumda ben Mega Medipol’ e gidiyordum, çok memnundum, şimdi başka bir yere gidiyorum, cihazları da iyiydi aslında Medipol’ un
evet canım medipole gidiyorum ama galiba benm doktorun cihazının ayarı bozuk 😅 bilemedim neden böyle. sen avrupa yakasında mısın nereye gidiyorsun

evet canım medipole gidiyorum ama galiba benm doktorun cihazının ayarı bozuk 😅 bilemedim neden böyle. sen avrupa yakasında mısın nereye gidiyorsun

Evet canım aslında ilk Medipol’ e gittim, sonra değiştirdim, ya orada yaşadıklarım aklıma geliyor, oğlum doğumdan sonrada oradaydı kötü oldum kontrole gidince, bir daha buraya gelmeyeceğim dedim ama çok memnundum tavsiye ederim, bebek anne dostu bir hastane gerçekten, Bahçelievler’ i bilmiyorum ama Mega Medipol çok iyiydi nitekim aynı hastane o da iyidir 😌 Ben şimdi başka bir özel mauayenesi olan doktora gidiyorum, hayırlısı ya gerçekten bakalım süreç güzel ilerlesin de inşallah 🤗 senin nasıl cihazı kötü şaşırdım

Evet canım aslında ilk Medipol’ e gittim, sonra değiştirdim, ya orada yaşadıklarım aklıma geliyor, oğlum doğumdan sonrada oradaydı kötü oldum kontrole gidince, bir daha buraya gelmeyeceğim dedim ama çok memnundum tavsiye ederim, bebek anne dostu bir hastane gerçekten, Bahçelievler’ i bilmiyorum ama Mega Medipol çok iyiydi nitekim aynı hastane o da iyidir 😌 Ben şimdi başka bir özel mauayenesi olan doktora gidiyorum, hayırlısı ya gerçekten bakalım süreç güzel ilerlesin de inşallah 🤗 senin nasıl cihazı kötü şaşırdım
evet aynı hastaneye gitmek insanı ister istemez etkileyebiliyor, yaşanmışlık var sonuçta. Bahçelievler de çok iyi aslında ama şansıma galiba diğer dr cihazıyla aynı ama çok farklı gösteriyor anlamadım sebebini. Halletcem bu sorunu da ya bakalm 😅

Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil. 😞😞
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur 🙏🙏🙏
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Canım geçmiş olsun. Annelik bu demek işte. Hep bi korku. Canını sıkmamaya çalış ama. Doktorlar genelde olumsuzu da söylemek zorunda gibi hissediyorlar kendilerini.
Doktorumuz aynı biliyorsun. 12.hafta ultrasonunda benim de oğlumun ense kalınlığı 2.2mm çıkınca bize de bahsetti olumsuz durumlardan. 2nin altında olmasını isteriz falan dedi. Sana direkt fetal önermemiş ama bize direkt önerdi yani. Ama annelik hislerine güven. Ben de fetal verdim ama içim hep rahattı. Biliyordum yani güzel sonuçlar alacağımızı. Bu arada ben de Cuma günü vermiştim kanı aynı firmaya. İlk pazartesi Amerikaya ulaşmıştı. İkinci pazartesi sonuç geldi. Zor biliyorum ama içini rahatlatmaya çalış. Oğluşun annesinin üzüldüğünü çok hissetmesin.
Her kontrole tedirgin gidiyoruz ama bebeklerimiz çok güçlü. Ufak tefek korkular yaşatabiliyorlar ama inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız.
Tüm güzel haber bekleyen arkadaşlarıma da her kontrol öncesi ettiğim duayı ediyorum. Rabbim umduğumuza nail, korktuğumuzdan uzak eylesin 🤲🏻
cezerye_ cezerye_ asdaf asdaf

evet aynı hastaneye gitmek insanı ister istemez etkileyebiliyor, yaşanmışlık var sonuçta. Bahçelievler de çok iyi aslında ama şansıma galiba diğer dr cihazıyla aynı ama çok farklı gösteriyor anlamadım sebebini. Halletcem bu sorunu da ya bakalm 😅

İnşallah canım, çalıştığın için hafta sonu gidiyorsun sen de ben de iş çıkışı gidiyorum hep, ya bilmiyorum ben mi böyleyim ama ben anlatmadan bana bir şey sorulduğu zaman çok sinirleniyorum, geçen gün cinsiyeti ne, ayy göbüşün de hiç çıkmadı, iş yerinde sürekli böyle sorular, haberleri olmasın diye iş çıkışı gidiyorum kontrole, dönüyorum hemen soruyorlar, hatta afedersin biri diyor ki; bu sağlıklı mı? Diğeri gibi sorun var mı, o kadar sinirlendim ki, diğer çocuğum aslanlar gibiydi ameliyatı kaldıramadı, bir de o sürecimi hatırlıyorum böyle sorular karşısında, endişeleniyorum, korku sarıyor bedenimi, ben bu soruları kendime sormuyorum, sen neden bana soruyorsun dedim, sırf bu sebepten işte kimseyle konuşmak istemiyorum.

Sizler nasılsınız? Hamileliğiniz hakkında konuşmayı seviyor musunuz? Tuhaf olan ben miyim ?

Canım geçmiş olsun. Annelik bu demek işte. Hep bi korku. Canını sıkmamaya çalış ama. Doktorlar genelde olumsuzu da söylemek zorunda gibi hissediyorlar kendilerini.
Doktorumuz aynı biliyorsun. 12.hafta ultrasonunda benim de oğlumun ense kalınlığı 2.2mm çıkınca bize de bahsetti olumsuz durumlardan. 2nin altında olmasını isteriz falan dedi. Sana direkt fetal önermemiş ama bize direkt önerdi yani. Ama annelik hislerine güven. Ben de fetal verdim ama içim hep rahattı. Biliyordum yani güzel sonuçlar alacağımızı. Bu arada ben de Cuma günü vermiştim kanı aynı firmaya. İlk pazartesi Amerikaya ulaşmıştı. İkinci pazartesi sonuç geldi. Zor biliyorum ama içini rahatlatmaya çalış. Oğluşun annesinin üzüldüğünü çok hissetmesin.
Her kontrole tedirgin gidiyoruz ama bebeklerimiz çok güçlü. Ufak tefek korkular yaşatabiliyorlar ama inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız.
Tüm güzel haber bekleyen arkadaşlarıma da her kontrol öncesi ettiğim duayı ediyorum. Rabbim umduğumuza nail, korktuğumuzdan uzak eylesin 🤲🏻
cezerye_ cezerye_ asdaf asdaf
Çok sagol canim ne güzel dua korktuklarimiz hep uzak olsun hep hayallerimiz gercek olsun inşallah 🙏🙏
Evet canim doktorumuza guveniyordum aslinda muayenede bir sıkıntı görmemesi ense burun kemigi kısmında bir sıkıntı gormemis olmasi falan bunlar benim bu testten boyle bir sonuc alacagimi aklimdan bile gecirtmedi acikcasi. Ama bu sonucu gorunce de sok oldum. Kendisi de cok pozitif de negatifte konusmadi sonuctan sonra. Dna sonucunu bekleyelim dedi.
Dedigin gibi içimde ferahlik var bir sorun cikacagini düşünmüyorum hala israrla. Keske bu testi yaptirmasaydim diyorum hala. O zaman desene bizim sonucumuz da anca pazartesi günü falan cikar. Yeter ki saglikli sonuclar alalim da napalim bekleriz 🙏🙏

Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Canımm sepide sepide ye katılıyorum doktorların çoğu bas bas bağırıyor ikili yaptırmayın imkanı olan fetal yaptırsın diye gerçekten 30 yaş üstü kadınların çoğunda zaten riskli geliyormuş. Kızlar yeterince anlatmışlar bende tekrar etmek istemiyorum ama zaten evhamlısın birde buna kafanı takıp kendini de bebeğini de yorma 🤗 her şey yolunda bebeğin gayet sağlıklı ❤️
Evet zaten bizim apartman full erkek olduuu🤣🤣 olsun ya sağlıklı olsunlar da iki erkek birbiriyle büyürler birbirine sahip çıkarlar artık
Ohhhh Hoşgeldinnnnn erko anaları olarak artıyor sayımız 😍🤩 gerçi senin ikinciymiş senden öğreneceğimiz çok şey var 😂😍

Sıkma canını Fetal sonucun çıkacak yakında emin ol güzel gelecek ikili testte hata oranı yüksek 🙏🏻

Kızlar sizce bebeğimin cinsiyeti ne

Eklentiler

• IMG_0951.webp
    IMG_0951.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaşlar sürekli karnım, sağım solum, kaburgalarımın altı, önüm arkam biyerlerim ağrıyor gibi geliyor ve ben bu durumda çok panikliyorum ya bebeğime bir şey mi oluyor diye 😶 Azıcık gaz sandım olsa bütün gün karnımı dinliyorum.
Aklım sürekli onda, sağıma yatsam olmuyor sırt üstü yatsam olmuyor içim rahat değil, doktor daha cok soluna yatmaya çalış dedi. Soluma yatınca bebişim sıkışıyor gibi hissediyorum gene huzursuz oluyorum. Bazı geceler uyuyamıyorum bile bu yüzden. Ay napıcam ben ya, çok pimpirikleniyorum. Daha önümüz çok uzun nasıl geçecek böyle bilmiyorum 😔 Siz de böyle misiniz ?

İnşallah canım, çalıştığın için hafta sonu gidiyorsun sen de ben de iş çıkışı gidiyorum hep, ya bilmiyorum ben mi böyleyim ama ben anlatmadan bana bir şey sorulduğu zaman çok sinirleniyorum, geçen gün cinsiyeti ne, ayy göbüşün de hiç çıkmadı, iş yerinde sürekli böyle sorular, haberleri olmasın diye iş çıkışı gidiyorum kontrole, dönüyorum hemen soruyorlar, hatta afedersin biri diyor ki; bu sağlıklı mı? Diğeri gibi sorun var mı, o kadar sinirlendim ki, diğer çocuğum aslanlar gibiydi ameliyatı kaldıramadı, bir de o sürecimi hatırlıyorum böyle sorular karşısında, endişeleniyorum, korku sarıyor bedenimi, ben bu soruları kendime sormuyorum, sen neden bana soruyorsun dedim, sırf bu sebepten işte kimseyle konuşmak istemiyorum.

Sizler nasılsınız? Hamileliğiniz hakkında konuşmayı seviyor musunuz? Tuhaf olan ben miyim ?
Yok canım tuhaf olan sen değilsin. Maalesef insanlar neyi ne zaman nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar, empati yetenekleri sıfır. Olumluyarak değil de tam tersi hep olumsuz enerjilerle sorular soruyorlar ben de buna çok sıkılıyorum. Bana da göbeğin aşağıda mı senin benim yukardaydı düşük tehliken var ondan mı (ki düşük tehliken var demedi doktor), yok şuraya gitme böyle olur bebeğin, şöyle yapma. Ben de okuyorum araştırıyorum sonuçta ve benm bebeğimi benden daha çok düşünecek değiller. Ama herşeye fikir yürütme karışma eğiliminde oluyor insanlar. Ben eğer onlardan akıl almak istesem sorarım senin hamileliğinde böyle miydi diye o zman konuşmaya hakkı olur. Ayy ne yazdım be yaramıza basmışsın meğersem 🤭

Back
X