- 1 Aralık 2022
- 2.384
- 3.641
- 63
- Konu Sahibi annabelica
- #12.421
ayy erkenden göstermiş seninki, bizim usg biraz dandik sanki ondan çok güven edemiyorm olmadı başka doktora baktırcam![]()
Öğrenebilirsin aslında canım, Medipol deydi sanki doktorun senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy erkenden göstermiş seninki, bizim usg biraz dandik sanki ondan çok güven edemiyorm olmadı başka doktora baktırcam![]()
Insallah canimm inşallah aminnAmin hayatım aminnn! İnan çok sağlıklı ve çok güçlü bir yavrun var rabbimin izniylee bak bi kaç güne çıkar sonucun o zaman çokta iyi gelecek
ben ikili yapsam kim bilir ne çıkardı sonuç
doktorunda bunu biliyordur aslında neden söylemedi anlamadım. Ama onlar zaten kötü ihtimali hep bırakırlar tam rahatlatmazlar o yüzden sana takma dememesine bakma hiç. Bak chatgbt de bile geçersiz sayılabilir diyor. Hiç bişeyi yok paşanın gayet sağlıklı
Oğluşuna isim düşün, alışveriş listene bak sen için rahat olsunnn
![]()
hadi inşallah canım yaaaaBende tam 13+6 da öğrendim kesin dedi cnm
evet canım medipole gidiyorum ama galiba benm doktorun cihazının ayarı bozukÖğrenebilirsin aslında canım, Medipol deydi sanki doktorun seninbenim de oğlumda ben Mega Medipol’ e gidiyordum, çok memnundum, şimdi başka bir yere gidiyorum, cihazları da iyiydi aslında Medipol’ un
evet canım medipole gidiyorum ama galiba benm doktorun cihazının ayarı bozukbilemedim neden böyle. sen avrupa yakasında mısın nereye gidiyorsun
evet aynı hastaneye gitmek insanı ister istemez etkileyebiliyor, yaşanmışlık var sonuçta. Bahçelievler de çok iyi aslında ama şansıma galiba diğer dr cihazıyla aynı ama çok farklı gösteriyor anlamadım sebebini. Halletcem bu sorunu da ya bakalmEvet canım aslında ilk Medipol’ e gittim, sonra değiştirdim, ya orada yaşadıklarım aklıma geliyor, oğlum doğumdan sonrada oradaydı kötü oldum kontrole gidince, bir daha buraya gelmeyeceğim dedim ama çok memnundum tavsiye ederim, bebek anne dostu bir hastane gerçekten, Bahçelievler’ i bilmiyorum ama Mega Medipol çok iyiydi nitekim aynı hastane o da iyidirBen şimdi başka bir özel mauayenesi olan doktora gidiyorum, hayırlısı ya gerçekten bakalım süreç güzel ilerlesin de inşallah
senin nasıl cihazı kötü şaşırdım
Canım geçmiş olsun. Annelik bu demek işte. Hep bi korku. Canını sıkmamaya çalış ama. Doktorlar genelde olumsuzu da söylemek zorunda gibi hissediyorlar kendilerini.Kızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.![]()
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur![]()
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
evet aynı hastaneye gitmek insanı ister istemez etkileyebiliyor, yaşanmışlık var sonuçta. Bahçelievler de çok iyi aslında ama şansıma galiba diğer dr cihazıyla aynı ama çok farklı gösteriyor anlamadım sebebini. Halletcem bu sorunu da ya bakalm![]()
Çok sagol canim ne güzel dua korktuklarimiz hep uzak olsun hep hayallerimiz gercek olsun inşallahCanım geçmiş olsun. Annelik bu demek işte. Hep bi korku. Canını sıkmamaya çalış ama. Doktorlar genelde olumsuzu da söylemek zorunda gibi hissediyorlar kendilerini.
Doktorumuz aynı biliyorsun. 12.hafta ultrasonunda benim de oğlumun ense kalınlığı 2.2mm çıkınca bize de bahsetti olumsuz durumlardan. 2nin altında olmasını isteriz falan dedi. Sana direkt fetal önermemiş ama bize direkt önerdi yani. Ama annelik hislerine güven. Ben de fetal verdim ama içim hep rahattı. Biliyordum yani güzel sonuçlar alacağımızı. Bu arada ben de Cuma günü vermiştim kanı aynı firmaya. İlk pazartesi Amerikaya ulaşmıştı. İkinci pazartesi sonuç geldi. Zor biliyorum ama içini rahatlatmaya çalış. Oğluşun annesinin üzüldüğünü çok hissetmesin.
Her kontrole tedirgin gidiyoruz ama bebeklerimiz çok güçlü. Ufak tefek korkular yaşatabiliyorlar ama inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız.
Tüm güzel haber bekleyen arkadaşlarıma da her kontrol öncesi ettiğim duayı ediyorum. Rabbim umduğumuza nail, korktuğumuzdan uzak eylesin
cezerye_
asdaf
CanımmKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Ohhhh Hoşgeldinnnnn erko anaları olarak artıyor sayımızEvet zaten bizim apartman full erkek olduuuolsun ya sağlıklı olsunlar da iki erkek birbiriyle büyürler birbirine sahip çıkarlar artık
Sıkma canını Fetal sonucun çıkacak yakında emin ol güzel gelecek ikili testte hata oranı yüksekKızlar.. İkili test sonucum çıkmış sonuçlar hic iyi degil.
Keske yaptirmasaydik nerden yaptirdim bu testi ben ya...
Down riski yüksek çıkmış..
Muayenede doktor ense kalınlığını normal ölçmüştü burun kemigi de var dedi.
Nolur dua edin test hatali çıkmış olsun nolur
Fetal dna testi de verdik Allah'tan. Onun sonucu gelene kadar napicam bilmiyorum. Henüz eşime bile söyleyemedim...
Canım doktorum da ikidir kıza benzetiyor bakalım be çıkacak cuma günü belli olacakmış Fetal DNAAnnesi kemik yapısı kız gibi çok kibar yinede doktor daha iyi bilir
difembahyaa canım bende medipol megaya gidiyorum dokturun kimdi peki
benimde songül kıyak bende şu an çok memnunum bakalımProf. Dr. Huriye Ayşe Parlakgümüş dü canım, sen kime gidiyorsun ?
benimde songül kıyak bende şu an çok memnunum bakalım![]()
bu çok kibar bişey kız diyorumm ben![]()
Yok canım tuhaf olan sen değilsin. Maalesef insanlar neyi ne zaman nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar, empati yetenekleri sıfır. Olumluyarak değil de tam tersi hep olumsuz enerjilerle sorular soruyorlar ben de buna çok sıkılıyorum. Bana da göbeğin aşağıda mı senin benim yukardaydı düşük tehliken var ondan mı (ki düşük tehliken var demedi doktor), yok şuraya gitme böyle olur bebeğin, şöyle yapma. Ben de okuyorum araştırıyorum sonuçta ve benm bebeğimi benden daha çok düşünecek değiller. Ama herşeye fikir yürütme karışma eğiliminde oluyor insanlar. Ben eğer onlardan akıl almak istesem sorarım senin hamileliğinde böyle miydi diye o zman konuşmaya hakkı olur. Ayy ne yazdım be yaramıza basmışsın meğersemİnşallah canım, çalıştığın için hafta sonu gidiyorsun sen de ben de iş çıkışı gidiyorum hep, ya bilmiyorum ben mi böyleyim ama ben anlatmadan bana bir şey sorulduğu zaman çok sinirleniyorum, geçen gün cinsiyeti ne, ayy göbüşün de hiç çıkmadı, iş yerinde sürekli böyle sorular, haberleri olmasın diye iş çıkışı gidiyorum kontrole, dönüyorum hemen soruyorlar, hatta afedersin biri diyor ki; bu sağlıklı mı? Diğeri gibi sorun var mı, o kadar sinirlendim ki, diğer çocuğum aslanlar gibiydi ameliyatı kaldıramadı, bir de o sürecimi hatırlıyorum böyle sorular karşısında, endişeleniyorum, korku sarıyor bedenimi, ben bu soruları kendime sormuyorum, sen neden bana soruyorsun dedim, sırf bu sebepten işte kimseyle konuşmak istemiyorum.
Sizler nasılsınız? Hamileliğiniz hakkında konuşmayı seviyor musunuz? Tuhaf olan ben miyim ?