Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar birde bişey sorcam yediklerinize dikkat ediyormusunuz mesela sosis sucuk salam yiyormusunuz? benim bazen canım cekiyor ama hamilelere yasak mı onuda bilemedim
işlenmiş hiçbir şey yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece pudingli bisküvili pastaya zaafım var midem çoğu şeye bulsnıyor ama bu pudingli pastaya hiiç bulanmıyorr

Tekrar merhabalarr, benim günlerim aşırı aşırıı yoğun geçiyor ama elimden geldiğince takip ediyorum burayı birşey paylaşamasamda Bizimde cinsiyet belli oldu onu yazayım bari dedim Bir erkekde bizden gelsin listeyee Herkese çok çoook güzel kolay günler haftalar diliyorum. Benim mide bulantım olmadı ama doktor artık bulantılar için son 2-3 hafta dedi bu hafta gittiğimde o yüzden müsterih olun bitiyor kilo alamadım yada kilo verdim diye üzülenler okudum bitecekk, zaten 20. Haftaya kadar almamak mide bulantısı kusma varsa da vermek çok normalmiş

işlenmiş hiçbir şey yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece pudingli bisküvili pastaya zaafım var midem çoğu şeye bulsnıyor ama bu pudingli pastaya hiiç bulanmıyorr

Yaaa çocukluğuma götürdün beni annem çok yapardı ye gitsin canın istiyorsa
Okuyunca bende aynı şeyi hissettim hatta o pastanın tadı geldi direk aklıma çocukluğumdan beri yemiyorum galiba
Kızlar el ve ayaklarınıza şişme varmı birde nefes darlığı çekeniniz var mı doktorunuzun yarın araycm ama içim rahatlasın istiyorum çok kötü hissediyorum
Şişme yok canım ama nefes darlığı azıcık yürüyüşte oluyor artık normaldir diye düşündüm amaa sen yinede danış doktoruna.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah

Evet zaten en çok yürüyünce oluyor şişlikte hiç anlamadım niye teşekkür ederim canım

Canım ben eğer canım çok istediyse nefsimi köreltecek kadar yiyorum 2 dilim sucuk gibi ya da çok isterse canım 2 yudum kola gibi
Bendeee sucuğa hayır diyemiyorum çok seviyorum sucuk sosis yemek için eşime pizza çekti canım diyorum yoksa yememi çok istemiyor ama pizzamız hazır değil evde yapıyoruz

Canım ben de bazen öylede oluyor, geçecek inşallah azalacak ve iştahla yemek yiyeceğiz, az kaldı Benim randevum ben ne zaman istersem arıyorum alıyorum hemen 10 güne gideceğim ben de inşallah öyle düşünüyorum, ben de gidince soracağım

Kizlar difembahyaa zeytinyagli seyler yemeyi denediniz mi? Mesela ben bu aralar biber dolmasi falan yiyebiliyorum normalde yemek gozum gormuyodu benim de

Yok canım bir kez yedim mahvoldu midem hep ekşidi afedersin biber tadı geliyordu ama çorba içiyorum bu akşam da biraz makarna yedim sonrasında bir ağlama seansıyla günü kapattım eşime de acıyorum ya yazık yediriyor beni zorla, ağlayınca da çok üzülüyor, yine midem bulandı çünkü, inanıyorum ama geçecek az kaldı

Ben hep böyle güzel yazıları okuyup mutlu oluyorum, inanıyorum evet çok az kaldı bitecek ve iştahım açılacak

Sağlıkla gelsin minik paşa

Kızlar el ve ayaklarınıza şişme varmı birde nefes darlığı çekeniniz var mı doktorunuzun yarın araycm ama içim rahatlasın istiyorum çok kötü hissediyorum
Bende özellikle merdiven çıkarken oluyor bir de hızlı hareket edip konuşursam nefesim kesiliyor, öncesinde de spor geçmişim filan yok belki ondandır diyordum

Hamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar

Canlarım cinsiyet öğrenen bacılara gözünüz aydın aydınlık içinde olun diyorum ben forumdaki diğer yazılara yazıyorum aynı dönemdekileri buraya toplamaya çalışıyorum Çarşamba günü kontrolüm var hem tsh için genel tahlil ve ilaç düzenlemesi yaptırmak amacıyla endokrinolojiye gidicem hem de yavrucuğum görmeye gidicem bu arada bu hafta forumda Fetal DNA cinsiyet yanlışlıklarına denk geldim cinsiyet değişiminden korkmak bir yana(alışverişler başladı çünkü)acaba genetik testlerde bir yanlışlık yapılmış olabilir mi diye anksiyetelere sürükleniyorum, birde bir tanıdığımızın kromozom anomali sebebiyle 10. Haftada maalesef bebeğini kaybetmiş onu öğrendim iyice evhamlandım. Allah hiçbirimizi yavrumuzla sınamasın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım büyütelim inşallah

Hamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar
Ayy ben işte bu her saniye acaba iyi mi, ahh ağrı girdi acaba bir sey mi oldu diye diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimizde de bebiş uyuduğunda kesin tribe giricez bunun sonu yok farkındayım ama elimde değil sürekli korkarak yaşıyorum

Evet tam olarak anlattığın gibiyim bende. Hala karnım çok çıkmadı bu bile kafamda acaba bebeğim gelişmiyor mu korkusu yaratıyor

Ayy ben işte bu her saniye acaba iyi mi, ahh ağrı girdi acaba bir sey mi oldu diye diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimizde de bebiş uyuduğunda kesin tribe giricez bunun sonu yok farkındayım ama elimde değil
Evet tam olarak anlattığın gibiyim bende. Hala karnım çok çıkmadı bu bile kafamda acaba bebeğim gelişmiyor mu korkusu yaratıyor
Karnıma pek takılmıyorum, doktor gelişimi iyi dedikten sonra onu kafaya takma bari sen de ben yatamaz oldum ya eziliyor mu, ay böyle yatarsam kan mı gitmiyor şimdi acaba diye diye sürekli uykumdan kalkıp kendimi kontrol ediyorum. Çok şükür kötü bir durumum yok hiç gebelille ilgili ama pimpiriklik işte napalım bebişimiz doğunca da nefesini dinlecez biz kesin bu konuyla ilgili psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum ama hep erteledim şimdiye kadar

Biz bu takıntılılıkla o nefesi de dinleriz doktor kötü hiçbir şey söylememesine rağmen doktordan geldiğimin ertesi günü tedirginlikler başlıyor ya… Allah bize akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…