- 15 Mayıs 2022
- 1.760
- 2.232
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.241
Kuzu denedim ya o da işe yaramadı yiyemiyorumKizlardifembahyaa zeytinyagli seyler yemeyi denediniz mi? Mesela ben bu aralar biber dolmasi falan yiyebiliyorum normalde yemek gozum gormuyodu benim de
işlenmiş hiçbir şey yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece pudingli bisküvili pastaya zaafım var midem çoğu şeye bulsnıyor ama bu pudingli pastaya hiiç bulanmıyorrKızlar birde bişey sorcam yediklerinize dikkat ediyormusunuz mesela sosis sucuk salam yiyormusunuz? benim bazen canım cekiyor ama hamilelere yasak mı onuda bilemedim
Yaaa çocukluğuma götürdün beni annem çok yapardıişlenmiş hiçbir şey yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece pudingli bisküvili pastaya zaafım var midem çoğu şeye bulsnıyor ama bu pudingli pastaya hiiç bulanmıyorr
işlenmiş hiçbir şey yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece pudingli bisküvili pastaya zaafım var midem çoğu şeye bulsnıyor ama bu pudingli pastaya hiiç bulanmıyorr
Okuyunca bende aynı şeyi hissettim hatta o pastanın tadı geldi direk aklıma çocukluğumdan beri yemiyorum galibaYaaa çocukluğuma götürdün beni annem çok yapardıye gitsin canın istiyorsa
Şişme yok canım ama nefes darlığı azıcık yürüyüşte oluyor artık normaldir diye düşündüm amaa sen yinede danış doktoruna.Kızlar el ve ayaklarınıza şişme varmı birde nefes darlığı çekeniniz var mı doktorunuzun yarın araycm ama içim rahatlasın istiyorum çok kötü hissediyorum
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahTekrar merhabalarr, benim günlerim aşırı aşırıı yoğun geçiyor ama elimden geldiğince takip ediyorum burayı birşey paylaşamasamdaBizimde cinsiyet belli oldu onu yazayım bari dedim Bir erkekde bizden gelsin listeyee Herkese çok çoook güzel kolay günler haftalar diliyorum. Benim mide bulantım olmadı ama doktor artık bulantılar için son 2-3 hafta dedi bu hafta gittiğimde o yüzden müsterih olun bitiyor kilo alamadım yada kilo verdim diye üzülenler okudum bitecekk, zaten 20. Haftaya kadar almamak mide bulantısı kusma varsa da vermek çok normalmiş
Evet zaten en çok yürüyünce oluyor şişlikte hiç anlamadım niye teşekkür ederim canımOkuyunca bende aynı şeyi hissettim hatta o pastanın tadı geldi direk aklıma çocukluğumdan beri yemiyorum galiba
Şişme yok canım ama nefes darlığı azıcık yürüyüşte oluyor artık normaldir diye düşündüm amaa sen yinede danış doktoruna.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bendeee sucuğa hayır diyemiyorum çok seviyorumCanım ben eğer canım çok istediyse nefsimi köreltecek kadar yiyorum 2 dilim sucuk gibi ya da çok isterse canım 2 yudum kola gibi
Kuzumm bende soğuk terleme değil de afedersin ağzımda salya artışı oluyor hemen anlıyorum kusacağımı bide kalbim hızlı atmaya başlıyorben bırakmaya cesaret edemiyorum ilaçları. Çünkü bir kez bile azaltsam ertesi gün çok midem bulanıyor kusuyorum Benim gece erken uykum gelmiyor 12-1 gibi uyuyorum ama çok uyuyorum öğlenden önce kalkmıyorum ki normalde hiç böyle uyumazdımm temmuzun 8inde doktora gideceğim 16 haftayı geçmiş oluyorum o zaman soracağım doktora ilaç meselesini bırak derse bırakırım. Senin randevun ne zamandı
Kizlardifembahyaa zeytinyagli seyler yemeyi denediniz mi? Mesela ben bu aralar biber dolmasi falan yiyebiliyorum normalde yemek gozum gormuyodu benim de
Tekrar merhabalarr, benim günlerim aşırı aşırıı yoğun geçiyor ama elimden geldiğince takip ediyorum burayı birşey paylaşamasamdaBizimde cinsiyet belli oldu onu yazayım bari dedim Bir erkekde bizden gelsin listeyee Herkese çok çoook güzel kolay günler haftalar diliyorum. Benim mide bulantım olmadı ama doktor artık bulantılar için son 2-3 hafta dedi bu hafta gittiğimde o yüzden müsterih olun bitiyor kilo alamadım yada kilo verdim diye üzülenler okudum bitecekk, zaten 20. Haftaya kadar almamak mide bulantısı kusma varsa da vermek çok normalmiş
Kadının kadına söylediği laf........Kim seni s….ş acaba sana ne oluyor yorum yapmak zorunda mısın
Bende özellikle merdiven çıkarken oluyor bir de hızlı hareket edip konuşursam nefesim kesiliyor, öncesinde de spor geçmişim filan yok belki ondandır diyordumKızlar el ve ayaklarınıza şişme varmı birde nefes darlığı çekeniniz var mı doktorunuzun yarın araycm ama içim rahatlasın istiyorum çok kötü hissediyorum
Ayy ben işte buHamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar
Evet tam olarak anlattığın gibiyim bende. Hala karnım çok çıkmadı bu bile kafamda acaba bebeğim gelişmiyor mu korkusu yaratıyorAyy ben işte buher saniye acaba iyi mi, ahh ağrı girdi acaba bir sey mi oldu diye diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimizde de bebiş uyuduğunda kesin tribe giricez bunun sonu yok farkındayım ama elimde değil sürekli korkarak yaşıyorum
Ayy ben işte buHamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar
Karnıma pek takılmıyorum, doktor gelişimi iyi dedikten sonra onu kafaya takma bari sen deEvet tam olarak anlattığın gibiyim bende. Hala karnım çok çıkmadı bu bile kafamda acaba bebeğim gelişmiyor mu korkusu yaratıyor
Biz bu takıntılılıkla o nefesi de dinlerizAyy ben işte buher saniye acaba iyi mi, ahh ağrı girdi acaba bir sey mi oldu diye diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimizde de bebiş uyuduğunda kesin tribe giricez bunun sonu yok farkındayım ama elimde değil
Karnıma pek takılmıyorum, doktor gelişimi iyi dedikten sonra onu kafaya takma bari sen deben yatamaz oldum ya eziliyor mu, ay böyle yatarsam kan mı gitmiyor şimdi acaba diye diye sürekli uykumdan kalkıp kendimi kontrol ediyorum. Çok şükür kötü bir durumum yok hiç gebelille ilgili ama pimpiriklik işte napalım bebişimiz doğunca da nefesini dinlecez biz kesin bu konuyla ilgili psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum ama hep erteledim şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?