- 10 Haziran 2024
- 270
- 88
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.281
Bilgi için sağol canımBebiş küçük olduğu için sağlık ocaklarında ki cihazdan kalp atışı duyulmaz canım
Rica ederim cnmBilgi için sağol canım
Evet kanka kutsal pazarAşko teşekkür ederimnerelerdesin sen yaaa kocişinle gezmelerde miydiinn
Aşkım bu arada benide 2 gündür ishal gibi bir şey yokluyordu ama ben her gün kefir içiyorum ona bağlamıştım, acaba benimde enfeksiyon tarzı şeymiAşko teşekkür ederimnerelerdesin sen yaaa kocişinle gezmelerde miydiinn
Canım boyu nereden ölçerek baktı bilmiyorum inanEvet baya uzun bi süre geçmiş oluyor 7 temmuza randevu alarak çok iyi yapmışsın. En son kontrole gittiğinde doktor femur uzunluğunu ölçerek boy hesaplaması yaptı mı
Canım boyu nereden ölçerek baktı bilmiyorum inanEvet baya uzun bi süre geçmiş oluyor 7 temmuza randevu alarak çok iyi yapmışsın. En son kontrole gittiğinde doktor femur uzunluğunu ölçerek boy hesaplaması yaptı mı
Aa kaçtan sonra duyulur acaba?Bebiş küçük olduğu için sağlık ocaklarında ki cihazdan kalp atışı duyulmaz canım
12 cm 130 gr dedi canım. Bu ultrasonda uyluk kemiğini ölçmüştü ondan sonra boyunu söyledi internetten baktım bu haftalarda boy ölçümünü böyle yapıyorlar yazıyordu. Ultrasonda fl yazan değermiş onu 7 ile çarpınca boyu oluyormuşCanım boyu nereden ölçerek baktı bilmiyorum inan12 cm, 120 gram dedi. Seninki ne kadardı son ölçtürdüğünde
Boy da normal iyi bakmışsın dedi ama uygulamalarda bu haftalarda 17-18 cm diyince biraz düşünmüştüm12 cm 130 gr dedi canım. Bu ultrasonda uyluk kemiğini ölçmüştü ondan sonra boyunu söyledi internetten baktım bu haftalarda boy ölçümünü böyle yapıyorlar yazıyordu
Ama nerden baktı bilmiyorum inan. Heyecandan duymamışımdır12 cm 130 gr dedi canım. Bu ultrasonda uyluk kemiğini ölçmüştü ondan sonra boyunu söyledi internetten baktım bu haftalarda boy ölçümünü böyle yapıyorlar yazıyordu. Ultrasonda fl yazan değermiş onu 7 ile çarpınca boyu oluyormuş
Evet benim de kafamda aynı düşünce olmuştu doktor her şey yolunda demişti aslında sonrasında böyle şeyler görünce içime tedirginlik oturduBoy da normal iyi bakmışsın dedi ama uygulamalarda bu haftalarda 17-18 cm diyince biraz düşünmüştüm
Ahahhshahahahhaha bu kontrolde dikkat et ve bana haber ver lütfeennn sen 7sinde doktora gideceksin beni en erken 14ünde çağırdı doktorAma nerden baktı bilmiyorum inan. Heyecandan duymamışımdır
Haha aynen kuzu saol hepimizin inşallahCanım hayırlı olsun sende geldin bizim kervanasağlıkla gelsin bebeğin
Sen kız mı hissediyordun canım senin de mi ters köşe olduHaha aynen kuzu saol hepimizin inşallah
Tamam canım dikkat edicemAhahhshahahahhaha bu kontrolde dikkat et ve bana haber ver lütfeennn sen 7sinde doktora gideceksin beni en erken 14ünde çağırdı doktor
Beni de 1 ay sonra çağırdı kuzum eşim bugün diyor başka doktora mı gitsek görsekKızlar benide dr bir ay sonra gel dedi eşimin yanında, bu hiç hoşuma gitmedimecbur bekleyeceğim şimdi
Yani bi sıkıntı olsa bence de söylerlerdi kafamızda soru işareti bırakmazlardı diye düşünüyorumTamam canım dikkat edicemboyda kiloda sıkıntı olsa söylerdi herhalde doktorlarımız. Uygulamalar biraz önde gibi geliyor bana.
Kızlar bizim gibi düşünen var mı
Benimkide öyle olacak aşkım ama ben alıştım 10 günde bir görmeyeBeni de 1 ay sonra çağırdı kuzum eşim bugün diyor başka doktora mı gitsek görsekyok bekle dedi özle biraz 18.hafta olacağım gittiğimde sonra bir daha 22 de ayrıntılıya gel dedi
Evet ilk zamanlar çok sık görüyorduk ya kuzum özlüyor insan birdeBenimkide öyle olacak aşkım ama ben alıştım 10 günde bir görmeyetuhaf oldum şimdi
Canım bağırsak florası için reflor yazdı bol bol su iç iyi beslen dedi. İyi beslenme kısmında patladımEnfeksiyon için geçmiş olsun canım doktor enfeksiyon için ne önerdi
Kıymetlilerimiz onlar bizim
Kuzu benim çok net bir kabızlığım olduğu için hemen gitmek istedim normalde de enfeksiyon olunca hemen ishal olurum çünkü. Olabilir sağlık ocağında bi kan verip baktır istersen doktora gitmek zor gelirseAşkım bu arada benide 2 gündür ishal gibi bir şey yokluyordu ama ben her gün kefir içiyorum ona bağlamıştım, acaba benimde enfeksiyon tarzı şeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?