Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Geçecek geçecek güzel düşünelim artık bu kadar azalması bile çok iyi ama işte yemeyince de vücut direnci düşüyor o kötü oluyor yaa bende her kusmadan sonra bi ağlama krizine giriyordum seni o kadar iyi anlıyorum kiii. Biz fiziksel yükünü Eşlerde bu dönemde biraz psikolojik yükünü taşıyor hamileliğin gerçi bizim psikoloji de pert ama neyse
Hamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar
Canım ben en son doktora gideli neredeyse 1 ay olacak son iki gündür dediğin gibi bebeğimi bi göresim geldi bide kötü rüyalar gördüm onunda etkisi oldu tabiii. Bugün kıpır kıpır olduğunu görünce çok iyi hissettim bu korkular çok normal hareketlerini hissedince rahatlayacağız biraz daha

Biz bu takıntılılıkla o nefesi de dinleriz doktor kötü hiçbir şey söylememesine rağmen doktordan geldiğimin ertesi günü tedirginlikler başlıyor ya… Allah bize akıl fikir versin
Amin canım ben de normalde özel hastanede kontrole gidiyorum. Bir ay bekleyemediğim için arada bazen devlet hastanesine de randevu alıyorum en azından iyi olduğundan emin olup bir sonraki 15 günü bekliyorum

Kontrole çok az kalmış şanslısın yaaa bana şimdi iki hafta hiç geçmeyecek. Dediğin gibi ultrasonda hareket ettiğini görünce insanın içi rahatlıyor şimdi hareketlerini hissetmediğimiz için içimizde ekstra korku oluyor ya hele bi hareketleri hissetsekkkk

Varyaaaaa çok zekiceeee aklım çeliniyor
cok kötü hissettiğinde içini rahatlatmak için iyi oluyor.
Hiç gitmedim ama sanırım sağlık ocaklarında da kalp atışlarını dinliyorlar. Çok emin değilim bilen birisi varsa bilgilendirebilir.
Doğruysa eğer en azından daha yakın, daha ulaşılabilir bir iç rahatlatma olabilir

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir miiiii
Senin bebiş kaç haftalık

Hamilelikte 17.haftamı doldurdum henüz bebeğin hareketlerini hissetmedim kontrole en son 11 gün önce gitmiştim içimde hep acaba bebeğim iyi midir bir şey olmuş mudur korkusu oluyor sizde böyle misiniz kızlar
kız ben bir aydır görmüyorum daha randevuma 3 gün var

Varyaaaaa çok zekiceeee aklım çeliniyor
cok kötü hissettiğinde içini rahatlatmak için iyi oluyor.
Hiç gitmedim ama sanırım sağlık ocaklarında da kalp atışlarını dinliyorlar. Çok emin değilim bilen birisi varsa bilgilendirebilir.
Doğruysa eğer en azından daha yakın, daha ulaşılabilir bir iç rahatlatma olabilir
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir miiiii
Senin bebiş kaç haftalık
Tamamen aynıyız ben de bugün 17 oldum önümüz uzun, inşallah sağlıkla, kolaylıkla atlatırız bu süreci ( ruh sağlığı da çok önemli bizim için )

Aaa evet aynıyız inşallah inşallah kontrolün ne zaman

Off kızlar neler kaçırmışım ya editöre rica etsem arkadaşı 5 dk salarmı bende iki çift lafım olurdu çok pasif kalmışsınız hiç yakıştıramadım size

Pamlok babysi sanada çok geçmiş olsun

Araştırdım yeni olmuş bu paket olayı çünkü ocak şubat yoktu 100% eminim, çok teşekkür ederim canım

Evet canımm ama çok uzun süre olacaktı benimde bugün enfeksiyon için gitmeseydim insan sabırsızlanıyor yaa görmek istiyor daha şimdiden nasıl sevdirdiler kendilerini

Aaa evet aynıyız inşallah inşallah kontrolün ne zaman
18 haziranda kontrolüm vardı. Bir sonrakine detaylı ultrasondan sonra gel dedi. Detaylım 28 temmuzda. 30 temmuz a da kontrol aldım. Ama işte süre cok uzun ve o kadar bekleyemeyeceğimi biliyorım. O yüzden 7 temmuz şehir hastanesinden randevu aldım. Başka türlü 6 hafta görmeden asla yapamazdım

Aşko teşekkür ederim nerelerdesin sen yaaa kocişinle gezmelerde miydiinn

Evet baya uzun bi süre geçmiş oluyor 7 temmuza randevu alarak çok iyi yapmışsın. En son kontrole gittiğinde doktor femur uzunluğunu ölçerek boy hesaplaması yaptı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…