Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların ama sıkma sen de canını illa ki ilaçlardan da olsa alırsın vitaminlerini bebiş her türlü besleniyor
Yok kuzum zaten bebiş dediğin gibi bugün bile zıplayıp hopluyordu yavruşum ya zamanla geçer umarım dediğin gibi
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirsin

Çok ayıp. Yüz yüze baksanız bu lafı diyebilecek miydiniz?
Teşekkür ederim kuzumm

Ben de öyleyim canım, bir insanın canı hiçbir şey mi istemez, istemiyor işte, iştahsızlık beni de korkutuyor, yemediğim için de sürekli tansiyonum çok düşük ve başım dönüyor, gözüm kararıyor sanırım biz midesi bulananlar böyle iştahsızlık çekeceğiz bir süre

Kim seni s….ş acaba sana ne oluyor yorum yapmak zorunda mısın
Buraya bir şey yazıyorsanız herkes yorum yapabilir defalarca da size cevap yazıldı. Hala aynı ultrason fotolarını atmaya devam ediyorsunuz. Birazdan banlanacaksınız zaten ama ondan önce bu kötü üslubunuzu da alın gidin.

Ahh kuzum iştahla yemek yemeyi öyle özledim ki benimde öyle gözlerim kararıyor açlıktan her gece aç uyuyorum sabah aşırı aç uyanıyorum bulantı ilaçlarını da bırakmadım acaba onlar mı iştahsızlık yapıyor diyorum ama içmeyince de kusuyorum. Umarım bir an önce geçer hepimizin şikayetleri

Canım 2 gündür ben içmiyorum ilacı, az önce biraz bir şeyler yedim çok ama çok midem bulandı dayanmaya çalıştım, sanada öyle oluyor mu böyle soğuk soğuk ter geliyor bana midem bulanınca sırılsıklam oluyor vücudum bulantı ilaçları uyku yapıyor, ben çok erken uyuyordum onları içince, 2 gündür içmiyorum gece 12 de yatıyorum yoksa saat 9 en geç uyuyordum

Kuzumm bende soğuk terleme değil de afedersin ağzımda salya artışı oluyor hemen anlıyorum kusacağımı bide kalbim hızlı atmaya başlıyor ben bırakmaya cesaret edemiyorum ilaçları. Çünkü bir kez bile azaltsam ertesi gün çok midem bulanıyor kusuyorum Benim gece erken uykum gelmiyor 12-1 gibi uyuyorum ama çok uyuyorum öğlenden önce kalkmıyorum ki normalde hiç böyle uyumazdımm temmuzun 8inde doktora gideceğim 16 haftayı geçmiş oluyorum o zaman soracağım doktora ilaç meselesini bırak derse bırakırım. Senin randevun ne zamandı

Kızlar birde bişey sorcam yediklerinize dikkat ediyormusunuz mesela sosis sucuk salam yiyormusunuz? benim bazen canım cekiyor ama hamilelere yasak mı onuda bilemedim
Canım ben eğer canım çok istediyse nefsimi köreltecek kadar yiyorum 2 dilim sucuk gibi ya da çok isterse canım 2 yudum kola gibi

Kizlar difembahyaa zeytinyagli seyler yemeyi denediniz mi? Mesela ben bu aralar biber dolmasi falan yiyebiliyorum normalde yemek gozum gormuyodu benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…