- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.965
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.221
böyle şeyler yazcaksan yanlış yerdesin bacımKim seni s….ş acaba sana ne oluyor yorum yapmak zorunda mısın
Yok kuzum zaten bebiş dediğin gibi bugün bile zıplayıp hopluyordu yavruşum yaGeçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların ama sıkma sen de canını illa ki ilaçlardan da olsa alırsın vitaminlerini bebiş her türlü besleniyor
Teşekkür ederim kuzummÇok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşirsin
Çok ayıp. Yüz yüze baksanız bu lafı diyebilecek miydiniz?
Kızlarım çok teşekkür ederimsonuçlarım fena çıkmadı bir iki değer oynamış sadece doktor vücut dirençsiz kalmış enfeksiyon başlangıcı dedi probiyotik verdi ishal devam ederse günde 2 etmezse günde 1 içebilirsin dedi. Bağırsaklar düzene girsin diye. Zaten kabızlığım vardı bu ishal öncesi ona da iyi gelir heralde. Ben malesef hiç beslenemiyorum bulantılardan sabah akşam kahvaltı yapıyorum vücut artık vitamin istiyor muhtemelen canım hiç yemek çekmiyor napıcam bilmiyorum
Buraya bir şey yazıyorsanız herkes yorum yapabilir defalarca da size cevap yazıldı. Hala aynı ultrason fotolarını atmaya devam ediyorsunuz. Birazdan banlanacaksınız zaten ama ondan önce bu kötü üslubunuzu da alın gidin.Kim seni s….ş acaba sana ne oluyor yorum yapmak zorunda mısın
Ya ben zatn bakmıştım msjlarına o yüzden sal bizi dedim yoksa ne.. hepimiz tahmin istedik aldık8 Mayısdan beri cinsiyet tahmini istiyor maşallahama tüm mesajları tahmin edermisiniz tövbeee
iyi dedin yane biri artık bişey demeliydiYa ben zatn bakmıştım msjlarına o yüzden sal bizi dedim yoksa ne.. hepimiz tahmin istedik aldık
Ahh kuzum iştahla yemek yemeyi öyle özledim kiBen de öyleyim canım, bir insanın canı hiçbir şey mi istemez, istemiyor işte, iştahsızlık beni de korkutuyor, yemediğim için de sürekli tansiyonum çok düşük ve başım dönüyor, gözüm kararıyorsanırım biz midesi bulananlar böyle iştahsızlık çekeceğiz bir süre
Ahh kuzum iştahla yemek yemeyi öyle özledim kibenimde öyle gözlerim kararıyor açlıktan her gece aç uyuyorum sabah aşırı aç uyanıyorum bulantı ilaçlarını da bırakmadım acaba onlar mı iştahsızlık yapıyor diyorum ama içmeyince de kusuyorum. Umarım bir an önce geçer hepimizin şikayetleri
Kuzumm bende soğuk terleme değil de afedersin ağzımda salya artışı oluyor hemen anlıyorum kusacağımı bide kalbim hızlı atmaya başlıyorCanım 2 gündür ben içmiyorum ilacı, az önce biraz bir şeyler yedim çok ama çok midem bulandı dayanmaya çalıştım, sanada öyle oluyor mu böyle soğuk soğuk ter geliyor bana midem bulanınca sırılsıklam oluyor vücudumbulantı ilaçları uyku yapıyor, ben çok erken uyuyordum onları içince, 2 gündür içmiyorum gece 12 de yatıyorum yoksa saat 9 en geç uyuyordum
Canım ben eğer canım çok istediyse nefsimi köreltecek kadar yiyorum 2 dilim sucuk gibi ya da çok isterse canım 2 yudum kola gibiKızlar birde bişey sorcam yediklerinize dikkat ediyormusunuz mesela sosis sucuk salam yiyormusunuz? benim bazen canım cekiyor ama hamilelere yasak mı onuda bilemedim
Çocuk mu yetiştireceksin sen çok yazık...Kim seni s….ş acaba sana ne oluyor yorum yapmak zorunda mısın
Ceza yaz bize patron performans düşük kaldıÇok yoğundum kızlar haftasonu umarım iyidir herkes şöyle bir okudum mesajları. Hafta içi daha aktif olalım
Benim de öyleydi ya elime telefonumu bile alamadım çokCeza yaz bize patron performans düşük kaldı
ceza cezaa isti yoo ruuzz!!Çok yoğundum kızlar haftasonu umarım iyidir herkes şöyle bir okudum mesajları. Hafta içi daha aktif olalım
KizlarKuzumm bende soğuk terleme değil de afedersin ağzımda salya artışı oluyor hemen anlıyorum kusacağımı bide kalbim hızlı atmaya başlıyorben bırakmaya cesaret edemiyorum ilaçları. Çünkü bir kez bile azaltsam ertesi gün çok midem bulanıyor kusuyorum Benim gece erken uykum gelmiyor 12-1 gibi uyuyorum ama çok uyuyorum öğlenden önce kalkmıyorum ki normalde hiç böyle uyumazdımm temmuzun 8inde doktora gideceğim 16 haftayı geçmiş oluyorum o zaman soracağım doktora ilaç meselesini bırak derse bırakırım. Senin randevun ne zamandı
Du şimdi yanlış anlayıp banlamasınlar biziceza cezaa isti yoo ruuzz!!
Benim de öyleydi ya elime telefonumu bile alamadım çokhepimiz cezaliyiz
Kocalar evde olunca haftasonu böyle oluyorceza cezaa isti yoo ruuzz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?