- 18 Temmuz 2022
- 6.503
- 11.020
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #13.861
101 Dalmaçyalıda ağlamıştım ben de ama onu her düşündüğümde hala kötü oluyorumBen de ağlıyorum çirkin ördek yavrusu çizgifilmine ağladım bugün
Aynısı benimki de söylediAynen o da var enişteye maşallah benim eşim seninkileri aradıysak benimkileri de arayalım dedi hemen
hahahaha kızz dalga geçme bilmiyorm vallahi yaYanınada pastırma sucuk mük bir kahvaltı olur
Kızlar bende İzmirde uasıyorum normalde. Annemlere geldim Bandırmaya tstil yapıyorum kafam dagılsın hem diye. Öğlen deprem oldu Gemlikte haliyle bizde hissettik. Bemde 2 saat sokaktaki hayvanlar korkmusmudur diye oturdum agladım. Duygusallık gecmeyecek gıbı101 Dalmaçyalıda ağlamıştım ben de ama onu her düşündüğümde hala kötü oluyorum
Ayy ben de doldum şuan kayınvalideneValla canım biz de kolay elde etmedik yani. 3. tüp bebek denememizde nasip oldu ki öncesinde bir tanesinin de kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ama böyle benim bebeğimi benden daha çok düşünüyor gibi yapması canımı sıkıyor. Benim bebeğimi benden daha çok kim düşünebilir. Allahtan eşim var ona söylerim o söyler annesine. İlk zamanlar gelip bakarım deyince mutlu olmuştum ama şimdi kendi fikirlerini diretince aklıma soru işaretleri gelmeye başladı. Bana diyor ki 7aydan önce bir şey almayın. Hem ilk bebeklerim heyecanlıyız hem de ikiz. 7 aydan sonra ben nasıl rahat hareket edeceğim de alışverişe çıkacağım acaba. Hele bebek arabasını erkenden hiç almayacakmışız. Doğumdan sonra alırmışız. Yanyana olanlardan alma sen zaten tek çıkmazsın diyor. Niye tek çıkmayalım ki. Lojmanda oturuyoruz. Mis gibi yürüyüşe çıkarım bebeklerimle. Ay çok doğmuşum ben galiba
Hep benim işimin yoğun olduğu zamanlarda coşuyorsunuz müsaitken kimseyi bulamıyoruzKız bizim burası öyle bir anda bir çoşuyor, sonra aniden kayboluyoruz
Yaa İngilizce öğretmeni misinizCanım ben milli egitimde öğretmenim müdürüme söyledim izin zamanı yerime ücretli öğretmen bulabildim diyeçok şükür yarım gün okulum ve ilkokuldayım çok zorlanmıyorum ama söyleyince müdürüm ekstra işimi kolaylaştırdı sağ olsun
Uzağız uzak. Farklı illerdeyiz. Aslında şimdiye kadar böyle canımı sıkmıyordu. İyidir benim kaynanam diyordum ama ne zamanki bebekler işin içine girdi işler değişti. Hiç bana demeden doğumda geleceğinden bahseder oldu. Gelsin tabi ona bir şey demem. Eşimin annesi ama konuşmaları öyle ki sanki bir kaç ay bizimle kalacak gibi. Bir de ben bilirim ben yaparım gibi konuşmaları eklenince beni biraz stres aldı. Çok ağzını açıp laf söyleyebilen biri değilim değilim ama yapmam gerecek mecburen.Ayy ben de doldum şuan kayınvalideneyakın mı yaşıyorsunuz uzak mı vari onu söyle
Ben İngilizce öğretmeniyimYaa İngilizce öğretmeni misiniz
Ben de İngilizce öğretmeniyim. İlkokuldayım o yüzden rahat olcak inşallah süreç öyle düşünüyorumUzağız uzak. Farklı illerdeyiz. Aslında şimdiye kadar böyle canımı sıkmıyordu. İyidir benim kaynanam diyordum ama ne zamanki bebekler işin içine girdi işler değişti. Hiç bana demeden doğumda geleceğinden bahseder oldu. Gelsin tabi ona bir şey demem. Eşimin annesi ama konuşmaları öyle ki sanki bir kaç ay bizimle kalacak gibi. Bir de ben bilirim ben yaparım gibi konuşmaları eklenince beni biraz stres aldı. Çok ağzını açıp laf söyleyebilen biri değilim değilim ama yapmam gerecek mecburen.
Hep benim işimin yoğun olduğu zamanlarda coşuyorsunuz müsaitken kimseyi bulamıyoruz
Olabilir tabi bebeğim inşaallah bebistirBuradayız kız, ya bir şey soracağım, bugün 14+2 günlük hamileyim, sanki böyle karnımın alt kısmında hareketlilik bar orada bağırsak yok, böyle tüy değer de irkiliyor ya insan aynı bir his acaba hareket hissetmiş olabilir miyimçok erken ama yapay zekaya sordum hissedebilirsin ikinci gebelikse ve zayıfsan diyor
Olabilir tabi bebeğim inşaallah bebistir
Benim kaynana ona da laf ediyorKızlar kendi ailenizin yanina kaçın bakın en doğrusu buuuuuben adamı da bıraktım evi de bıraktım kaynana kayınbaba peh umrumda değiller burda kopegimle zaman geciriyorum mutluluk hormonu salgiliyorum bildiğin
Acaba erkek mi erken hissettirdi kendiniAyy dün de olmuştu böyle, yani nasıl anlatsam böyle çok değişik bir his, aslında çok erken ama ben oğlumu ilk gebelikte 16. Hafta hissetmiştim, sanki çok erken gibi ama çok heyecanlandım gözlerim doldu hemen
Annene babana gitmek için kimseden izne ihtiyacin yok bebeğim boğacam o kaynanayi haBenim kaynana ona da laf ediyor
Sıkı sıkı tembihliyor aman sensiz bir yere gitmesin. Gidecekseniz birlikte gidin birlikte gelin ne olur ne olmaz diyor..
ayyyyy bişey diyim mi aynısı 13+5 ten iribaren ben de yaşıyorummm. Benimki ilk gebelik bir de ama erken hissedenler olmuş hatta memorıal hastanesinin öyle bir yazısını okudum. Kuş tüyü gibi bişey değiyor sanki değil mi kaşıntı gibi gıdıklama gibi böyle değişik bişeyBuradayız kız, ya bir şey soracağım, bugün 14+2 günlük hamileyim, sanki böyle karnımın alt kısmında hareketlilik bar orada bağırsak yok, böyle tüy değer de irkiliyor ya insan aynı bir his acaba hareket hissetmiş olabilir miyimçok erken ama yapay zekaya sordum hissedebilirsin ikinci gebelikse ve zayıfsan diyor
Acaba erkek mi erken hissettirdi kendini
ayyyyy bişey diyim mi aynısı 13+5 ten iribaren ben de yaşıyorummm. Benimki ilk gebelik bir de ama erken hissedenler olmuş hatta memorıal hastanesinin öyle bir yazısını okudum. Kuş tüyü gibi bişey değiyor sanki değil mi kaşıntı gibi gıdıklama gibi böyle değişik bişey
Benim kaynana ona da laf ediyor
Sıkı sıkı tembihliyor aman sensiz bir yere gitmesin. Gidecekseniz birlikte gidin birlikte gelin ne olur ne olmaz diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?