Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Aynen o da var enişteye maşallah benim eşim seninkileri aradıysak benimkileri de arayalım dedi hemen
Aynısı benimki de söyledi
Yanınada pastırma sucuk mük bir kahvaltı olur
hahahaha kızz dalga geçme bilmiyorm vallahi ya hep videolarda görüyorum mamaların içine pekmez falan katıyorlar ama çocuğun yaşına dikkat etmemişim

101 Dalmaçyalıda ağlamıştım ben de ama onu her düşündüğümde hala kötü oluyorum
Kızlar bende İzmirde uasıyorum normalde. Annemlere geldim Bandırmaya tstil yapıyorum kafam dagılsın hem diye. Öğlen deprem oldu Gemlikte haliyle bizde hissettik. Bemde 2 saat sokaktaki hayvanlar korkmusmudur diye oturdum agladım. Duygusallık gecmeyecek gıbı

Ayy ben de doldum şuan kayınvalidene yakın mı yaşıyorsunuz uzak mı vari onu söyle

Yaa İngilizce öğretmeni misiniz

Ayy ben de doldum şuan kayınvalidene yakın mı yaşıyorsunuz uzak mı vari onu söyle
Uzağız uzak. Farklı illerdeyiz. Aslında şimdiye kadar böyle canımı sıkmıyordu. İyidir benim kaynanam diyordum ama ne zamanki bebekler işin içine girdi işler değişti. Hiç bana demeden doğumda geleceğinden bahseder oldu. Gelsin tabi ona bir şey demem. Eşimin annesi ama konuşmaları öyle ki sanki bir kaç ay bizimle kalacak gibi. Bir de ben bilirim ben yaparım gibi konuşmaları eklenince beni biraz stres aldı. Çok ağzını açıp laf söyleyebilen biri değilim değilim ama yapmam gerecek mecburen.

Ben de İngilizce öğretmeniyim. İlkokuldayım o yüzden rahat olcak inşallah süreç öyle düşünüyorum
Biz de farklı illerde yaşıyoruz ama benim kayınvalide de kesin gelip kalmak ister. Askında çalışan biri yıllardır ama bu sene işi devrettiler boşta yani. Hiç konuşulmayan konular şimdiye kadar bakalım ne çıkacak karşımıza

Hep benim işimin yoğun olduğu zamanlarda coşuyorsunuz müsaitken kimseyi bulamıyoruz

Buradayız kız, ya bir şey soracağım, bugün 14+2 günlük hamileyim, sanki böyle karnımın alt kısmında hareketlilik bar orada bağırsak yok, böyle tüy değer de irkiliyor ya insan aynı bir his acaba hareket hissetmiş olabilir miyim çok erken ama yapay zekaya sordum hissedebilirsin ikinci gebelikse ve zayıfsan diyor

Olabilir tabi bebeğim inşaallah bebistir

Kızlar kendi ailenizin yanina kaçın bakın en doğrusu buuuuu ben adamı da bıraktım evi de bıraktım kaynana kayınbaba peh umrumda değiller burda kopegimle zaman geciriyorum mutluluk hormonu salgiliyorum bildiğin
Benim kaynana ona da laf ediyor
Sıkı sıkı tembihliyor aman sensiz bir yere gitmesin. Gidecekseniz birlikte gidin birlikte gelin ne olur ne olmaz diyor..

Acaba erkek mi erken hissettirdi kendini

Benim kaynana ona da laf ediyor
Sıkı sıkı tembihliyor aman sensiz bir yere gitmesin. Gidecekseniz birlikte gidin birlikte gelin ne olur ne olmaz diyor..
Annene babana gitmek için kimseden izne ihtiyacin yok bebeğim boğacam o kaynanayi ha

ayyyyy bişey diyim mi aynısı 13+5 ten iribaren ben de yaşıyorummm. Benimki ilk gebelik bir de ama erken hissedenler olmuş hatta memorıal hastanesinin öyle bir yazısını okudum. Kuş tüyü gibi bişey değiyor sanki değil mi kaşıntı gibi gıdıklama gibi böyle değişik bişey

Evet tam olarak o his sanki böyle kuş tüyü değdiriyor içeriden vurma değil asla, böyle hafif hafif bastırdım orayı hemen kesildi, sıkıştı aslında bacaklarını kendime çekmiştim tam o sırada hissettim, sonra hemen chatgbt ye sordum hissedebilirsiniz dedi ama ikinci gebelikse ve zayıf biriyseniz, hem ikinci gebelik hem de zayıf sayılırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…