- 23 Ekim 2024
- 4.498
- 7.160
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #14.041
Oda konusu derin yaramızBen en son 4 haziranda gitmişim kontrolecumartesi günü diğer kontrol az kaldı sabrediyorum
Oda konusunda yapıp yapmamakta kararsızım ama bu model şifonyer ve dolap bulursam kaçırmam çok hoşuma gitti
İnşallah canım bugün gidip öğreneceğim artıkSol gözümü kaynanalı sohbetlere sabitleyip, sağ gözümü yatak odasıyla enfeksiyona kaydırdım
cebellato canım çok geçmiş olsun, doktorun ne diyecek ona bakalım, belki detaylı tektikte bir şey çıkmayacak
Çok geçmiş olsun canım evet dediğin gibi eğer doktor iç diyorsa zaten hem zararsızı verir hem de enfeksiyon daha zararlıymış bende lökosit 79 çıkmış normalde 3müş değer işte bayağı ağır mı acabaCanim benim ilk aylarda inanılmaz bir diş ağrım oldu, gebelik öncesinde tüm dişlerimi kontrol ettirmiştim fakat bir doktor yanlış kanal tedavi uygulamış o da apse yapmış. Artık ağrıdan duvarları yumrukluyordum. Diş hekimi ve kadın doğum uzmanım ortak kararla antibiyotik içmemi söylediler. Ben nasıl ağlıyorum ama ilk zamanlar ya bir de zarar verecek diye, dayanırım ağrıya bir şey olmaz falan. Sonra doktorum dedi kar zarar hesabı yapman lazım enfeksiyon bebeğe ilaçtan daha çok zarar verir ve verdiğimiz antibiyotikler gebelikte kullanılabilen antibiyotikler. Ben ağlaya ağlaya içtim şükür düzeldi, minikom da çok iyi şükür
Bence de söyler yaa ama bebiş kızsa belki biraz daha bekleyebilirilk defa duydum böyle bişey yaa kulağa bazen mantıklı gelse de çok ilkel geliyor, günümüz teknolojilerinden faydalanmak gerekir aslında. Sonra ülkede yaşlı nüfus çok diye ağlarlar ama huzurlu ülke be
Ya moral bozucu olmasın sabah sabah diye anlatmiycam ama geçmiş gruplardan birinde yurtdışında doğum yapan bir anne olumsuz bir deneyim yaşadı. Doğumda değil de bebekle ilgili. Avrupa iyi güzel keşke gidebilsem tabiama yüz kere de hamile olsam Türkiyede geçirmek isterim bunu. Yani hiç bişey yaptırmasa da insan bir detaylı ultrason da yapılmalı ya. Mezura ölçümü nedir. Ayrıca her sağlıksız bebek de düşmüyor ki dünyaya gelme ihtimali de var. TRde de bu mantıkta doktorlar var sağlıksızsa zaten düşer diyen. Ama doğma ihtimali de var. Anne bundan haberdar olmalı bence hamileyken
Günaydın canımm, lütfen bir daha dikkat edelimKızlarr günaydınnnnbenim mapus cezası bitti şükür kendi hesabıma geldim diğer hesapta birleşmiş galiba onada giremedim kaç gün yine burda hayalet gibi gezindimmm yine bir daha olmaması dileğiyle
kızzzz hoşgeldin, yoksa sen de geçen birinin yaptığı gibi sayfalara girip sürekli cinsiyet mi sordun cevap alamayınca küfür mü ettinKızlarr günaydınnnnbenim mapus cezası bitti şükür kendi hesabıma geldim diğer hesapta birleşmiş galiba onada giremedim kaç gün yine burda hayalet gibi gezindimmm yine bir daha olmaması dileğiyle
Ay geçen gördüm ama malum yazamadımKızzzz bizim bebişlerin pipi fotoları aynı nerdeyseeekordon olma ihtimali nedir yaa
Canım benim 15 haftam benim için de normaldir inşallahEvet csnım bu hafta ozellikle (17+5) süt rengınde akıntım yoğun sekılde var ve sulu dr normal dedi
Kız bişeyde yapmadımGünaydın canımm, lütfen bir daha dikkat edelimaz hassasiyet , açıklanmış mı peki aşkım neden ceza almışsın
Sağol bacımmmmmkızzzz hoşgeldin, yoksa sen de geçen birinin yaptığı gibi sayfalara girip sürekli cinsiyet mi sordun cevap alamayınca küfür mü ettinşaka bir yana geçmiş olsun
Kanka birlerinin canı sıkılmış sana denk gelmiş diyelimSağol bacımmmmmAllah kimseyi düşürmesin çok zor dediğim gibi kız burdan başka bi yerede yazmıyorum ben neyse şükür Atlattım ya
Arada bu uygulamaların hey heyleri geliyor galiba benimde Twitter hesabım durup dururken askıya alınmıştı oysaki sadece gündemi takip ediyordumKız bişeyde yapmadımaçıklama yok wp deki numarayada yazmak istemiyorum kavgalıyız hepten hesabı kapatır diye korkuyorum ahahahhahah
Günaydın bebeğimin haftasını sonunda net ogrendim hahahaha
Su içmeye dvm et tekrar bir tahlil ver canım bence antibiyotiğe gerek olmayabilirHayır canım herhangi bir şey yok çokta su içerim normalde çok şaşırdım
Kızlarr günaydınnnnbenim mapus cezası bitti şükür kendi hesabıma geldim diğer hesapta birleşmiş galiba onada giremedim kaç gün yine burda hayalet gibi gezindimmm yine bir daha olmaması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?