Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Çok geçmiş olsun canım evet dediğin gibi eğer doktor iç diyorsa zaten hem zararsızı verir hem de enfeksiyon daha zararlıymış bende lökosit 79 çıkmış normalde 3müş değer işte bayağı ağır mı acaba

Kızlar benim dr uçuk çıkarsa asiviral veya valtrex kullanabilirsin dedi. Aft olursada üzerine bir süre bal sürmek lazımmış birebir ilacı dedi. Geçenlerde dudağımın iç kenarında aft olmuştu. Tabi ben onu Nivea nemlendirici rujla atlattım
Olmasın ama ilerde olursa diye bilgi vereyim dedim

Orası öyle tabi, ayy ne bileyim kız, diyorum ya korkuyorum da gitmeye doktora hep endişe duyuyorum o hissi atamadım içimden, aslında çok heyecanlanıyorum içeriye girmeden daha gözlerim doluyor, çok rahatlıyorum girince de işte ne bileyim o korku geçmiyor, sanırım bir önceki hamileliğimin travmaları kaldı, aşamadan tekrar hamile kalmış oldum, geçecek ama detaylı sonrası inşallah

Tabi canım ben de bir önceki mesajımda demet1374 tam bunu yazdım, detaylıya girince rahatlayacağım, kesinlikle ben de detaylı ultrasona çok önem veriyorum doğum sonrası için ama şu bir gerçek tecrübe ettim anne karnında hiçbir müdahale yok maalesef ki, bu sebeple testler yaptırmadım ama detaylıya gireceğim muhakkak çünkü doğum sonrası müdahale için çok önemli, bu arada ben de asla yurt dışında doğurmam kesinlikle hoşuma gittiği için sadece örnek verdim onu, tasdiklemiyorum yani canım

Kızlarr günaydınnnn benim mapus cezası bitti şükür kendi hesabıma geldim diğer hesapta birleşmiş galiba onada giremedim kaç gün yine burda hayalet gibi gezindimmm yine bir daha olmaması dileğiyle
Günaydın canımm, lütfen bir daha dikkat edelim az hassasiyet , açıklanmış mı peki aşkım neden ceza almışsın

Kızlarr günaydınnnn benim mapus cezası bitti şükür kendi hesabıma geldim diğer hesapta birleşmiş galiba onada giremedim kaç gün yine burda hayalet gibi gezindimmm yine bir daha olmaması dileğiyle
kızzzz hoşgeldin, yoksa sen de geçen birinin yaptığı gibi sayfalara girip sürekli cinsiyet mi sordun cevap alamayınca küfür mü ettin şaka bir yana geçmiş olsun

kızzzz hoşgeldin, yoksa sen de geçen birinin yaptığı gibi sayfalara girip sürekli cinsiyet mi sordun cevap alamayınca küfür mü ettin şaka bir yana geçmiş olsun
Sağol bacımmmmm Allah kimseyi düşürmesin çok zor dediğim gibi kız burdan başka bi yerede yazmıyorum ben neyse şükür Atlattım ya

Kız bişeyde yapmadım açıklama yok wp deki numarayada yazmak istemiyorum kavgalıyız hepten hesabı kapatır diye korkuyorum ahahahhahah
Arada bu uygulamaların hey heyleri geliyor galiba benimde Twitter hesabım durup dururken askıya alınmıştı oysaki sadece gündemi takip ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…