Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Dedikodu arıyorum aşko ya bizim grupta hiç kaos yok. Benim önceki grubumda çok kavga küslük olurdu burası fazla sakin ayrıca aralığa kadar iktidardayım doğum tarihlerini yazcam zevkle
Evine gelirim yinede bırakmam
Gerçekten kavga küslük oluyormuydu neyi paylaşamıyorlardı

Evine gelirim yinede bırakmam
Gerçekten kavga küslük oluyormuydu neyi paylaşamıyorlardı
Gel bacım ya iki dedikodu döneriz şöyle valla ne güzel olurdu ortalık karıştıran iki kişi vardı işte boş boş sebeplerle karışmıştı grup. Laf taşımayayim zaten boş mevzulardi şimdi burayı da okuyup gelirler Allah korusun Bizimki Ocak grubuydu bazı kişiler aralik grubuna bazıları şubata kaçmıştı. Kalanlarla ileri haftalarda çok samimi olmuştuk hala da çok iyi arkadaşız. Ama zaman aldı o iki kişi yüzünden grubun kaynaşması. Bu grubun maşallahı var Allah nazardan korusun

Aşko benim maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor senin umarım öyle değildir

Ay amin amin

Canım, benim şubattan bu yana başıma gelmeyen kalmadı. Bir ara kaza yaptım. Sonra annem rahatsızlandı uzun bir hastane süreci oldu. Sonra da kaybettik. O süreçlerde cok ilgilenemedigim için bıraktım başkası yapsın diye

Dedikodu arıyorum aşko ya bizim grupta hiç kaos yok. Benim önceki grubumda çok kavga küslük olurdu burası fazla sakin ayrıca aralığa kadar iktidardayım doğum tarihlerini yazcam zevkle
kız kaos olsun action olsun sen iste yeterki admin
maşallah maşallah doğumdan sonra whatsappda gruba devam sizden kopamam

Ayy canım yeni gördüm bu mesajını, çok iyi merak ettim seni Ben daha öğrenmedim yarın inşallah Taşınmak zor gerçekten ama erkenden halletmen iyi olacak
Yerim seni kuzum benim evet şimdiden halledeyim düzenim otursun istedim kuşumm Yarın benimde doktor randevum var çok özleştik oğlumla merak ediyorum büyümüş mü diye yarın senden de bi oğlan bekliyoruz hadi bakalımmm
Kuzumm harika bilgiler biz uzak olsa da gideriz ya istanbuldan sonra ankarada her hastane okey bize yeterki iyi bir doktor bulayım
Fiyatlar bana baya iyi geldi ya harika peki suda doğum yaptıran doktor var mı bildiğiniz

Ben Medicana da Ayşe kırbaşa gidiyorumda o çok tuzlu dpaketi 97, doğumda 85 ti galiba, medikal parktaki doktorların paketleri 70-75 civarıydı, lokman hekim doğum 48 bandıydı
Kuzu istanbulda aldığım fiyatlar çok çok daha fazlaydı bence ankara baya iyiymiş ya memnun musun doktorundan

Kızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok
Canım internetten mi alacaksın gidip mi alacaksın. Genelde esnek oluyor çünkü onlar. Malına bağlı. Bende 80b kullanıyorum heralde bi 100b alacağım bu gidişle

Çok sagol kuzum benim. İnşallah yarin bebegimizin sağlıklı haberini alırım kalbim göğüs kafesime sığmıyor sanki.. düşünmemeye calisiyorum ama baya zor..
Dua ede ede bekliyorum bende
Kuzum çok takip edemedim doğru mu anladım yarın amniyosentez sonucun mu çıkacak? Öyleyse harika bir haber bu sağlıklı haberini alacağız dualarımız seninle

Kızlar suan aktif grup diye merakımdan buraya sormak istedim az önce test sonucum cıktı ve 9.41 simdi nasıl bir yol izlemeliyim

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm şu an. Ben grupta bir sorun oldu sandım böyle bir ihtimal aklıma gelmemişti. Sorduğum için kusura bakma lütfen Allah evlatlarına uzun ömürler versin. Belki bizim gruba yazmanda da bir hayır vardır bizim duamızı da almış oldun. Güzel kızın sağlıkla gelsin inşallah haberlerini bekliyoruz biz de

Kızlar suan aktif grup diye merakımdan buraya sormak istedim az önce test sonucum cıktı ve 9.41 simdi nasıl bir yol izlemeliyim
Tebrik ederim iki günde bir beta HCG testi vererek artışı takip etmen gerekiyor. Değerin 48 saatte 2 katına çıkacak. 3 kez falan kan ver 18-36-72 şeklinde artıyorsa gebeliğin sağlıklıdır. Sonra beklersin 2 hafta sonra doktor randevusu alırsan ultrasonda görünür gebelik kesesi

difembahyaa kuzum seni korkutmak istemiyorum ama ben yine korkunç bir ishalle uyandım az önce yastığım ter içinde kalmış karın ağrısıyla gittim wcye. Enfeksiyon da yoktu geçen gittiğimde kan tahlili yapmıştı doktorum. Hiç sormak da aklıma gelmedi bebeğe odaklanıp genelde herşeyi unutuyorum benSen doktoruna bugün gidince aklına gelirse sorsan mi acaba

Aa canım ben sorayım bugün tamam, sana çok ilginç bir şey diyeyim mi, ben en son o gün tuvalete çıkababildim galiba 1 haftalık ihtiyacımı giderdim sanırım 3 gündür çıkamadım sorayım bugün ben neden öyle oldu, ben de de enfeksiyon yok, kan verdim yeni ama 2 haftaya yine veririm gibi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…