- 23 Ekim 2024
- 3.807
- 5.983
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.281
Evine gelirimDedikodu arıyorum aşko ya bizim grupta hiç kaos yok. Benim önceki grubumda çok kavga küslük olurdu burası fazla sakinayrıca aralığa kadar iktidardayım doğum tarihlerini yazcam zevkle
Gel bacım ya iki dedikodu döneriz şöyle valla ne güzel olurduEvine gelirimyinede bırakmam
Gerçekten kavga küslük oluyormuyduneyi paylaşamıyorlardı
Aşko benim maşallah dediğim 2 gün yaşamıyorGel bacım ya iki dedikodu döneriz şöyle valla ne güzel olurduortalık karıştıran iki kişi vardı işte boş boş sebeplerle karışmıştı grup. Laf taşımayayim zaten boş mevzulardi şimdi burayı da okuyup gelirler Allah korusun Bizimki Ocak grubuydu bazı kişiler aralik grubuna bazıları şubata kaçmıştı. Kalanlarla ileri haftalarda çok samimi olmuştuk hala da çok iyi arkadaşız. Ama zaman aldı o iki kişi yüzünden grubun kaynaşması. Bu grubun maşallahı var Allah nazardan korusun
Ay amin aminSağlıkla gelsin İnci prenses tabi ayın 20sinden sonraben de sana bişey sorcam madem geldin buraya seni darlayalım biraz sen bir ara Ağustos annelerinde sayfa yöneticisiydin dimi. Benim o grupta olma ihtimalim olmuştu da karışık bir konu Aylar sonra siteye girdim hamile olunca. Baktım sen bırakmışsın o grubu. Sebebini merak ettim özel değilse
Tabiki de ama stres etme ilk zamanlarda düzensizlikler normalmiştam 19. Haftam bitti bugündaha yeni başladım ben de hareket hissetmeye ama her an hissetmek istiyor insan
Evet öyle söylüyorlarTabiki de ama stres etme ilk zamanlarda düzensizlikler normalmiş
kız kaos olsun action olsun sen iste yeterki adminDedikodu arıyorum aşko ya bizim grupta hiç kaos yok. Benim önceki grubumda çok kavga küslük olurdu burası fazla sakinayrıca aralığa kadar iktidardayım doğum tarihlerini yazcam zevkle
maşallah maşallahGel bacım ya iki dedikodu döneriz şöyle valla ne güzel olurduortalık karıştıran iki kişi vardı işte boş boş sebeplerle karışmıştı grup. Laf taşımayayim zaten boş mevzulardi şimdi burayı da okuyup gelirler Allah korusun Bizimki Ocak grubuydu bazı kişiler aralik grubuna bazıları şubata kaçmıştı. Kalanlarla ileri haftalarda çok samimi olmuştuk hala da çok iyi arkadaşız. Ama zaman aldı o iki kişi yüzünden grubun kaynaşması. Bu grubun maşallahı var Allah nazardan korusun
Yerim seni kuzum benimAyy canım yeni gördüm bu mesajını, çok iyi merak ettim seniBen daha öğrenmedim yarın inşallah Taşınmak zor gerçekten ama erkenden halletmen iyi olacak
Kuzumm harika bilgilerBen memorial e gidiyorum canim. Doktorum perinatolog. Dogum paketi aldık 125 bin tl ye. Perinatolog degilde normal kadin dogum düşünüyorsan yine ayni hastanede iyi doktorlar var yorumlarina bakabilirsin geneli cok sıcakkanlı. Gecen bir kadina söylerken duymustum sadece dogum 65 bin gibi birseydi galiba sezeryan.
Onun dışında Medicalpark var orda 80 bin civarinda dogum paketleri.
Lokman hekimlerde 70 80 bin arasindaydi.
Hangi bölgeye daha yakin olacaksin canim sen Ankarada
Fiyatlar bana baya iyi geldi ya harikaMerhaba canımBen de Memorial Hastanesine gidiyorum. babylovee ile aynı doktorumuz. Perinatolog. Normal doğum paketi 115bindi. Sezaryen 125bin. Benim ikiz olduğu için biz 140bin verdik. Bu dediğim fiyatlar 2 ay öncesine ait. Umarım zam gelmemiştir. Özel muayene doktorları da araştırmıştım. Onlar da 10bin kadar falan ucuz oluyordu sadece. Hastane olması daha çok aklıma yattı.
Kuzu istanbulda aldığım fiyatlar çok çok daha fazlaydı bence ankara baya iyiymiş ya memnun musun doktorundanBen Medicana da Ayşe kırbaşa gidiyorumda o çok tuzlu dpaketi 97, doğumda 85 ti galiba, medikal parktaki doktorların paketleri 70-75 civarıydı, lokman hekim doğum 48 bandıydı
Canım internetten mi alacaksın gidip mi alacaksın. Genelde esnek oluyor çünkü onlar. Malına bağlı. Bende 80b kullanıyorum heralde bi 100b alacağım bu gidişleKızlar emzirme sütyeni alıcam da tecrübelilerden fikir istiyorum kaç beden büyük almak gerekiyor acaba normalde 80b kullanırım hep süt gelince ne olacağı hakkında en ufak bilgim yok
Kuzum çok takip edemedim doğru mu anladım yarın amniyosentez sonucun mu çıkacak? Öyleyse harika bir haber buÇok sagol kuzum benim. İnşallah yarin bebegimizin sağlıklı haberini alırımkalbim göğüs kafesime sığmıyor sanki.. düşünmemeye calisiyorum ama baya zor..
Dua ede ede bekliyorum bende
yaa kızKızlar şeftali komasına girdim fenalık geçiriyorum
Sen deme o zaman sakınAşko benim maşallah dediğim 2 gün yaşamıyorsenin umarım öyle değildir
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm şu an. Ben grupta bir sorun oldu sandım böyle bir ihtimal aklıma gelmemişti. Sorduğum için kusura bakma lütfenAy amin amin
Canım, benim şubattan bu yana başıma gelmeyen kalmadı. Bir ara kaza yaptım. Sonra annem rahatsızlandı uzun bir hastane süreci oldu. Sonra da kaybettik. O süreçlerde cok ilgilenemedigim için bıraktım başkası yapsın diye
Tebrik ederimKızlar suan aktif grup diye merakımdan buraya sormak istedim az önce test sonucum cıktı ve 9.41 simdi nasıl bir yol izlemeliyim
difembahyaa kuzum seni korkutmak istemiyorum ama ben yine korkunç bir ishalle uyandım az önce yastığım ter içinde kalmış karın ağrısıyla gittim wcye. Enfeksiyon da yoktu geçen gittiğimde kan tahlili yapmıştı doktorum. Hiç sormak da aklıma gelmedi bebeğe odaklanıp genelde herşeyi unutuyorum ben Sen doktoruna bugün gidince aklına gelirse sorsan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?