- 1 Aralık 2022
- 2.384
- 3.637
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.301
Kızlar şeftali komasına girdim fenalık geçiriyorum
Hadi ya seninki de tuhaf olmuş acayip bişey yaşıyoruz yaAa canım ben sorayım bugün tamam, sana çok ilginç bir şey diyeyim mi, ben en son o gün tuvalete çıkababildim galiba 1 haftalık ihtiyacımı giderdim sanırım3 gündür çıkamadım sorayım bugün ben neden öyle oldu, ben de de enfeksiyon yok, kan verdim yeni ama 2 haftaya yine veririm gibi ben
Hadi ya seninki de tuhaf olmuş acayip bişey yaşıyoruz yaver tabi canım ayda bir baktırmak iyi oluyor bence de
Kızlarr günaydındifembahyaa kız rüyamda cezerye_ ikinizi gördüm difem senin kızın oluyordu ya şok oluyorduk cezerye senin de oluşunun yanında ikiz bebek daha vardı kızdı ikis de üçüz doğuracaktın
Buraya gelip okuyunca sövecek bizeAyy doğru diyorsun zaten sebep arıyordu gitmek için, teyit etmek amaçlı, doktora gidip “Hocam, bir arkadaş rüyasında benim üçüz doğurduğumu görmüş, yanlış olmasın bir bakalım geldim” diye geldim demesin de
Buraya gelip okuyunca sövecek bize
Ya maşallah darısı başımıza ben hiç emin olamıyorum çok istiyorum artıkTabii kız ne hissettim az önce benim sabahın köründe uyanma sebebini anladım sanırım bebikim içeriden böyle pırpır bir şeyler yapıyorduama 2 3 gündür hiçbir şey hissetmedim anlayamıyorum ya bir de aslımda ikinci çocuk ama emin olamıyorum işte aslında ilk geçen hafta hissettim ama emin olamadım bu haftakiler pıt pıt böyle sabah öyleydi bütün de uykum kaçtı
Daha dün öğrendim, onda da %100 denmedi ama erkekmiş benimkiEveeet yoklama yapalım ozaman
Kızlaaar nerelerdesiniz cinsiyetleri hala öğrenemedik mi bi ses verin@lunariaaa @hcelly @sellmin @danmii @Fatmaningebeligi @petty Dogabesmez @Rabbimallah @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @hhto
Ya maşallah darısı başımıza ben hiç emin olamıyorum çok istiyorum artık
Geçti sayılır çok nadir oluyor doktora gitmedim, sonuçta bir bebek büyütüyoruz karnımızda bu ağrılar normal diye düşünüyorum ama senin şiddetliyse bir görün için rahat etsinHala sol kasığımda Ağrı oluyor zaman zaman sen ne durumdasın doktora gittin mi bu sebeple? Yoksa geçti mi ? Merak ettim benim de normal mi bilemiyorum
Yaa ben napayım kızlar normalde 75 full destekli kullanıyodum şuan destekli istemiyorum almam da lazım kaç alayım nasıl alayım pedli mi toparlayıcı gibi olanlardan mı ya da emzirme sütyeni mi sporcu tarzı mı hiç bilemedimCanım internetten mi alacaksın gidip mi alacaksın. Genelde esnek oluyor çünkü onlar. Malına bağlı. Bende 80b kullanıyorum heralde bi 100b alacağım bu gidişle
Adasımız gelıyor. Bizimde inciİnci dedik bakalım
Senin kız erkek?
İnternetten almayı düşündüm dagide kampanya var hatta sizlerin de aklında olsun 1 alana 1 bedava şuan. Karar versem alıcam da net fikir olmuşmadı kafamdaCanım internetten mi alacaksın gidip mi alacaksın. Genelde esnek oluyor çünkü onlar. Malına bağlı. Bende 80b kullanıyorum heralde bi 100b alacağım bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?