Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Canım benimde doktora pek bisey sorulmuyor resmen tersliyor gibi bende biraz araştırdım gelişim için çok önemliymiş kesinlikle kullanacağım bakalım

kızlarrr bana erken falan demeyin sakın he ben hissediyorm oğluşumu sabahtan beri kıpır kıpır bence içerde kuş uçuyoır kalp atıyor gibi oluyor. Bugün hep pır pırız

Ben böyle 2 gün önce falan tüy gibi bir şeyler hissetmiştim şimdi hiçbir şey hissetmiyorum küçük ama daha normal 15. Haftada normal diye düşünüyorum

Herkese merhaba, sizin için ben yeniyim ama 3 aydır grubu takip ediyorum, hepinizin sürecini detaylı biliyorum. Ben de Aralık annesi olacağım inşallah Daha önceden 1 kalp atışını hiç duyamama, bir de 20.haftada servikal yetmezlikten kaybım var Tüm gebeliklerim tüp bebek, amh değerim çok düşük olduğu için. Kayıptan 2 sene sonra tekrar bebek düşündük, çok şükür 16+3 hamileyim bir kızımız olacak Nipt testinde herşey normal çıktı panoramaya yaptırdım, perinatolog takibindeyim 14.hafta önlem amaçlı serklaj yapıldı. Yoğun mide bulantılarıyla geçen haftalardan sonra, 15.hafta düzeldi Şuan iyyim şükür, serklaj sonrası bir yasak yok ama dikkat ediyorum azami ölçüde, rapor da aldım evdeyim. Hepimizin hikayeleri var, sağlıkla bu kez kavuşuruz inşallah

Benim de sol kasığımda gece boyu ağrı batma çekme gibi şeyler oldu korktum internetten baktım karin buyumesi kaynakli kas agrisi oluyormuş normal heralde
Hala sol kasığımda Ağrı oluyor zaman zaman sen ne durumdasın doktora gittin mi bu sebeple? Yoksa geçti mi ? Merak ettim benim de normal mi bilemiyorum

İnci dedik bakalım

Senin kız erkek?
Sağlıkla gelsin İnci prenses tabi ayın 20sinden sonra ben de sana bişey sorcam madem geldin buraya seni darlayalım biraz sen bir ara Ağustos annelerinde sayfa yöneticisiydin dimi. Benim o grupta olma ihtimalim olmuştu da karışık bir konu Aylar sonra siteye girdim hamile olunca. Baktım sen bırakmışsın o grubu. Sebebini merak ettim özel değilse

Hayırdır kanka bırakmayımı düşünüyorsun

180 den 105 e iyi düşmüş ama içinde kontrollerde varsa iyi bence arkadaşım 2024 aralıkta 33 bin verdi sadece doğuma

180 den 105 e iyi düşmüş ama içinde kontrollerde varsa iyi bence arkadaşım 2024 aralıkta 33 bin verdi sadece doğuma
Evet evet kontroller de var, doğum planlayan sigorta yaptırsın en güzeli o bence. Ben 32 bine doğum paketli sigorta yaptırmıştım hem muayenelerim hem doğumum dahil

Hayırdır kanka bırakmayımı düşünüyorsun
Dedikodu arıyorum aşko ya bizim grupta hiç kaos yok. Benim önceki grubumda çok kavga küslük olurdu burası fazla sakin ayrıca aralığa kadar iktidardayım doğum tarihlerini yazcam zevkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…