- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.261
Canım benimde doktora pek bisey sorulmuyor resmen tersliyor gibi bende biraz araştırdım gelişim için çok önemliymiş kesinlikle kullanacağım bakalımCanım benim de gebeliğin başlarında TSH 2,56 çıkmıştı. Doktorum gebelikte 2,5 altı isteriz demişti. Organ özellikle beyin gelişimini etkileyebiliyormuş. Aynı ilacı 1 ay kadar kullandım tekrar kan verdim. Değerim düşünce ilacı bıraktık ama ayda bir kontrol ediyoruz değeri.
kızlarrr bana erken falan demeyin sakın he ben hissediyorm oğluşumusabahtan beri kıpır kıpır bence içerde kuş uçuyoır kalp atıyor gibi oluyor. Bugün hep pır pırız
Vallahi ben de şaşkınımkız sen doğurdun doğurcan bi an dedim noluyor bizim grupta seni görünce
bize haber verirsin artık bebiş gelince merak ettirdin artık biziVallahi ben de şaşkınım
Ahahaha verririm tabi aşkolsunbize haber verirsin artık bebiş gelince merak ettirdin artık bizi
ettim gittiAhahaha verririm tabi aşkolsunama siz de dua edin 20 sinden önce dogurmayayim hamile duası
Oh sağol bacımettim gittikız mı erkek mi bebiş
oyy maşallahOh sağol bacımkız bebiş bekliyoruz
Bizim grup bitti başka grup annelerini de sorguya çekiyor bu kız öldürecek beni yaoyy maşallahismi ne olcak?
oyy maşallahismi ne olcak?
hahahah yemin ederim bunu dicenizi biliodumBizim grup bitti başka grup annelerini de sorguya çekiyor bu kız öldürecek beni ya
oyy çok tatlı ismiİnci dedik bakalım
Senin kız erkek?
Hala sol kasığımda Ağrı oluyor zaman zaman sen ne durumdasın doktora gittin mi bu sebeple? Yoksa geçti mi ? Merak ettim benim de normal mi bilemiyorumBenim de sol kasığımda gece boyu ağrı batma çekme gibi şeyler oldu korktum internetten baktım karin buyumesi kaynakli kas agrisi oluyormuş normal heralde
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza canımMaşallah canım inşallah sağlıkla al kucağınakullan bence çünkü tsh gebelikte riskli bir şey faydası olur zararı olmaz
Ay maşallahhahahah yemin ederim bunu dicenizi biliodumben böyleyim ya çok meraklıyım kendimi nekadar tutmaya çalışşamda bak hemen anlıyorsun huyumu
oyy çok tatlı ismi
kız benimkide
Sağlıkla gelsin İnci prenses tabi ayın 20sinden sonraİnci dedik bakalım
Senin kız erkek?
Hayırdır kanka bırakmayımı düşünüyorsunSağlıkla gelsin İnci prenses tabi ayın 20sinden sonraben de sana bişey sorcam madem geldin buraya seni darlayalım biraz sen bir ara Ağustos annelerinde sayfa yöneticisiydin dimi. Benim o grupta olma ihtimalim olmuştu da karışık bir konu Aylar sonra siteye girdim hamile olunca. Baktım sen bırakmışsın o grubu. Sebebini merak ettim özel değilse
180 den 105 e iyi düşmüş ama içinde kontrollerde varsa iyi bence arkadaşım 2024 aralıkta 33 bin verdi sadece doğumaKızlar ben de medicale gidiyorum Mersin'de Ayşenur hocaya. Çok şükür ki sağlık sigortam var o yüzden ödeme yapmayacağım ama arkadaşım Ahmet beyde doğumla beraber 180 demiş pazarlıkla falan 105 bine düşmüş, kontroller ve doğumu
Evet evet kontroller de var, doğum planlayan sigorta yaptırsın en güzeli o bence. Ben 32 bine doğum paketli sigorta yaptırmıştım hem muayenelerim hem doğumum dahil180 den 105 e iyi düşmüş ama içinde kontrollerde varsa iyi bence arkadaşım 2024 aralıkta 33 bin verdi sadece doğuma
Dedikodu arıyorum aşko ya bizim grupta hiç kaos yok. Benim önceki grubumda çok kavga küslük olurdu burası fazla sakinHayırdır kanka bırakmayımı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?