- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.241
Öyle bir sordun ki tüylü mü tüysüz mü deyince aklıma başka bişey gelmediya kahkaha sesime kocam geldi noluyor diye
Canım benim bugün fena halde boğazımda midemin üst kısımlarında yanma oldu sanırım normalmiş mide yanması ve rahatsızlığı, bide yedikten sonra arkaya doğru yaslan mideni sıkıştırmış olabilirsin belki deBir de kizlar midenize arada bole bi yumruk gibi bi sey oturuyor mu, bu sabah bi haslanmis yumurta yedim baska bi sey de yemedim ama midem inanılmaz rahatsiz etti, organlar yer değiştiriyor ondan mi acaba, elleyince bazen top gibi sis de oluyor, gaz herhalde.
Başka taktik varsa söyle bacı iki tekme hissedelim şenlensin şuralarÖyle bir sordun ki tüylü mü tüysüz mü deyince aklıma başka bişey gelmedigöbeğimde bebeğim hopluyor gülerken şu an
benim de bu haftasonu bi ara cok kipirdadi, elimi koydum ilk kez elimle de hissettim hemen esime soyledim gel bak kipir kipir su an diye, o da inanmadı öylesine koydu koyar koymaz bi ittirdiAy benimkide sabahları cok fena artık ıyıce aynı bedenı paylastıgımıza inandımgruba gırmeyı unuttugumda cocugun hareketlerı ve ıcerden ıttırmelerıyle dırekt gırıyorum. Bu arada 19. Haftaya giriryoruz ve dısarıdan bellı oluyor hareketlerı. eşimle anneme gosterdım herkes şok
bu cok kıpırdamaya yasamadan once de bi avuc findik yiyip uzanmistim cocuk mutluluktan yerinde duramadıbenim de bu haftasonu bi ara cok kipirdadi, elimi koydum ilk kez elimle de hissettim hemen esime soyledim gel bak kipir kipir su an diye, o da inanmadı öylesine koydu koyar koymaz bi ittirdiesim sok, cok korktum diyor ne kadar degisik bi his diyor dedim ahh ahh ben neler yaşıyorum 4.5 aydır
Çiğ fındık mıbu cok kıpırdamaya yasamadan once de bi avuc findik yiyip uzanmistim cocuk mutluluktan yerinde duramadı
Kız bende ne taktik olcak hala hiç bişey hissetmiyorum ikinci gebelik olmasına rağmenBaşka taktik varsa söyle bacı iki tekme hissedelim şenlensin şuralar
Kızlar bi durun Allah aşkına karnım ağrıyor gülmekten
Aaaaa hiç farkinda değilim ve nasıl oldu da buraya yazdım çok ilginçCanım yanlış gruba yazdınBi an okuyunca doğumumuz yaklaştı da haberim mi yok dedim
ya olur da boyle hareket ederse cok gülerim hadi bol sans tekmelere kuvvetannabelica işte artık hissedeceksin inşallah bak taktik işte biraz sonra şeftalinin içine fındık sarıp yiyeyim de takla göreyim biraz
Ahahaha senin kız bugün uyutmaz seni gelsin tekmelerannabelica işte artık hissedeceksin inşallah bak taktik işte biraz sonra şeftalinin içine fındık sarıp yiyeyim de takla göreyim biraz
kız sen doğurdun doğurcan bi an dedim noluyor bizim grupta seni görünceAaaaa hiç farkinda değilim ve nasıl oldu da buraya yazdım çok ilginçteşekkür ederim hamilelik kafası diyelim
Çok teşekkür ederim canım bende ilk defa kullanacağım icin pek bi bilgim yoktuTsh yüksek çıkmış o nedenle ve t4 de düşük gelmis. Hamilelikte bu degerler onemli. Doktorunuz kullanin diyorsa kullanın.
Bende kullaniyorum ama benimki farkli isimde ilac. Gebelikten once de kullaniyordum gebelikte de kesmedik düzenli kontrol ettiriyorum tiroidlerimi ihtiyaca göre doktorlar doz ayarlamasi yapiyorlar. Hic korkmayın zararı olan bir ilac degil
difembahyaa erkekler bir tane arttı bugün. Senden kız bekliyoruz yarın tüm bebekler ters köşe yaptı seni bari tutturmuş olalım ya
Canım cok teşekkür ediyorum bugün tam 16 haftalık oldukI Innannn93 merhabalar canım gebelik önce 4 küsür değerle başladım farklı isimdeki tiroid ilacına gebelik sonrası ihtiyaç artacağından doz artışı yapıldı şu an 2-2.5 civarı gidip geliyor 50 mg kullanıyorum, doktora düzenli gidip yetip yetmediğine bakıyorum, hiçbir sıkıntısı yok ihtiyaç varsa ve kullanmamak daha sıkıntı diye biliyorum. O yüzden bence doktoruna güven içini ferah tutkaç haftalıksın canım?
Gösterir canım kocaman oldu artık açıversin bir zahmetAyy hadi bakalım eşitlenecek mi, bozulacak mı inşallah bebekim inatçı değildir ve o güzel totişini ahanda burası diye gösterir
Maşallah canım inşallah sağlıkla al kucağınaCanım cok teşekkür ediyorum bugün tam 16 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?