- 10 Şubat 2024
- 1.022
- 1.389
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.361
22 Temmuz'da gireceğim ben inşallahOoo yavaş yavaş isimler belli olmaya başlamış kızlar detaylıya giren var mı hiç
Aşkım pekte genç değil 65 yaşında ama bende seviyorum ismini, kızlarımız ismiyle yaşasın inşallah canımmmayy evet iyi ki güzel isim genç kv herhaldeama evet Sofya söylemesi de daha hoşmuş sağlıkla gelsin minik kız.
Kuzu chatgbt ye sordum böyle diyor. İçinde yıllardır olan bir isimse koy benceKızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıdaebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
Allah korusun ya dikkat edeyim kuzum size de geçmiş olsunCanım bu aralar inanılmaz bir salgın var bende geçen hafta olmuştum hatırlarsan, eşimde de oldu benden bir kaç gün sonra bir anda kusma terleme ateşle acile gittik. Aniden çıkabiliyor yani
Senin ilk bebeğin de erkekti sanki dimiKız olsa ben de İnci diye düşünmüştüm
Kuzum çok istiyorsan bence vazgeçme ama inanıyorsan da saygı duyarımKızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıdaebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
Bizim annem ablam ben hepimiz N ile başlıyoruzanneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordum
teşekkür ederim canım muhabbetiniz bol olsunBizim annem ablam ben hepimiz N ile başlıyoruzüçümüz de çok yakınız ilişkimiz güzel çok şükür canım
Tabloya nasıl yazcam aşko anlamadım iki ismi de yazayım miAşko Peri Sofya olacak, peri kayınanamın ismi, eşim çok istedi, Allahtan güzel ismi
Ben soranlara sofya diyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımbabylovee senin doktor kontrolü saat kaçtaydı bebişin cinsiyetini çok merak ettim inşallah gösterir difembahyaa
Kanka sen sadece Sofyayı yazabilirsin, sana zahmetTabloya nasıl yazcam aşko anlamadım iki ismi de yazayım mi
yaa ahahah katılıyorum yaaa ilerde bu günlerimizi özliycez ve çok gülücezHepimiz deliyiz kız, geçen gün ben değil miydim 3 kez ishal oldum diye ortalığı karıştıran, acile gitmeye çalışan ama olsun deliliğimiz mübarek olsun
Ayy bişey diyim mi valla Difem mavi saçlı haliydi cezerye de önceki fotosu kırmızılı bir kadındıKız sen onları nerde gördünde rüyana girdiçok merak ediyorum kafanda nasıl canlandırdın
Cezerye kedi şeklinde, difembahya mavi saçlı değildir umarım
hemen Periyi sattı bakKanka sen sadece Sofyayı yazabilirsin, sana zahmet
Ayy bişey diyim mi valla Difem mavi saçlı haliydi cezerye de önceki fotosu kırmızılı bir kadındıikisi de hafızama nasıl kazındıysa artık
Kuzu doktoruma da sordum geçen hafta ishal kusma oldu enfeksiyon başlangıcı vardı diye o da aynı şeyi söyledi hatta bu yüzden hastaneye yatan bile olmuş, reflor içtim dedim tabi kullanabilirsin sakıncası yok dedi. Endişelenme ama istersen bi kan baktır yinedeAllah korusun ya dikkat edeyim kuzum size de geçmiş olsun
Kanka yok tanıdık manıdık çıkar çıkar şimdi, dur aman diyim ağzımızın tadi bozulmasınhemen Periyi sattı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?