Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kuzu chatgbt ye sordum böyle diyor. İçinde yıllardır olan bir isimse koy bence

Eklentiler

• IMG_3761.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım bu aralar inanılmaz bir salgın var bende geçen hafta olmuştum hatırlarsan, eşimde de oldu benden bir kaç gün sonra bir anda kusma terleme ateşle acile gittik. Aniden çıkabiliyor yani
Allah korusun ya dikkat edeyim kuzum size de geçmiş olsun

Kuzum çok istiyorsan bence vazgeçme ama inanıyorsan da saygı duyarım bizim iki kız kardeş annemle aynı harfle başlıyor isimlerimiz. Ne sakıncası varmış bilmiyorum ama bence bize bişey olmadı

Güzel haberlerini bekliyoruz canım babylovee senin doktor kontrolü saat kaçtaydı bebişin cinsiyetini çok merak ettim inşallah gösterir difembahyaa

Akşam mesai çıkışında evde uğrayıp duş alacağım canım, ondan sonra hemen gideriz ama size yazmam birkaç saati bulur bizimkilere geçip orada bakacağız kağıdı kız kardeşlerim tutturdu öyle yapalım anı kalsın ama benim doktorum heyecanlı bir tip ağzından da kaçırabilir Öğrenir öğrenmez hemen yazacağım

Son düzenleme:
Kız sen onları nerde gördünde rüyana girdi çok merak ediyorum kafanda nasıl canlandırdın
Cezerye kedi şeklinde, difembahya mavi saçlı değildir umarım
Ayy bişey diyim mi valla Difem mavi saçlı haliydi cezerye de önceki fotosu kırmızılı bir kadındı ikisi de hafızama nasıl kazındıysa artık

Ayy bişey diyim mi valla Difem mavi saçlı haliydi cezerye de önceki fotosu kırmızılı bir kadındı ikisi de hafızama nasıl kazındıysa artık

Şu an saçımda mavi yok ama bir zamanlar attırmıştım Mavi renge aşığım beni masmavi görebilirsin
Çok tatlısın ya Çok güzel dostluk kurduk burada gerçekten

Allah korusun ya dikkat edeyim kuzum size de geçmiş olsun
Kuzu doktoruma da sordum geçen hafta ishal kusma oldu enfeksiyon başlangıcı vardı diye o da aynı şeyi söyledi hatta bu yüzden hastaneye yatan bile olmuş, reflor içtim dedim tabi kullanabilirsin sakıncası yok dedi. Endişelenme ama istersen bi kan baktır yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…