- 2 Nisan 2025
- 142
- 85
- 13
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.341
Benim 14. Haftada belirginlesmeye basladi öncrsinde regl olamamanın verdigi siskinlik vardi canımGebelikte kaçıncı haftada göbüş belirginleşiyor
Benim haftaya randevum var zaten. Hayır şiddetli değil. Benim akıntımda biraz koku var bu ağrılarla mı ilgili oldu acaba. Enfeksiyon mu var korktum haftaya olan randevumu öne çekecek kadar acil bi durum mu anlamaya çalışıyorumGeçti sayılır çok nadir oluyor doktora gitmedim, sonuçta bir bebek büyütüyoruz karnımızda bu ağrılar normal diye düşünüyorum ama senin şiddetliyse bir görün için rahat etsin
Kız olsa ben de İnci diye düşünmüştümAdasımız gelıyor. Bizimde inci
Valla 180 200 olmazsa affetmemKız Allah iyiliğini versin yaa kaç gram olabilir ki maksimumsenle sat aynı bizim. Benimki iki gün önce 166 gramdi
Detaylar önemli çig kavrulmuş tuzlu sakata gelmeyelimÇiğ fındık mı
Kızlar bi durun Allah aşkına karnım ağrıyor gülmekten
Hep bi pazarlama,resmen portföy oluşturuyorBizim grup bitti başka grup annelerini de sorguya çekiyor bu kız öldürecek beni ya
Kız bu kadar merak hamilelikten miSağlıkla gelsin İnci prenses tabi ayın 20sinden sonraben de sana bişey sorcam madem geldin buraya seni darlayalım biraz sen bir ara Ağustos annelerinde sayfa yöneticisiydin dimi. Benim o grupta olma ihtimalim olmuştu da karışık bir konu Aylar sonra siteye girdim hamile olunca. Baktım sen bırakmışsın o grubu. Sebebini merak ettim özel değilse
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahAy amin amin
Canım, benim şubattan bu yana başıma gelmeyen kalmadı. Bir ara kaza yaptım. Sonra annem rahatsızlandı uzun bir hastane süreci oldu. Sonra da kaybettik. O süreçlerde cok ilgilenemedigim için bıraktım başkası yapsın diye
Kız şeftali bitti fındığa geç trendleri takip etKızlar şeftali komasına girdim fenalık geçiriyorum
Geçmiş olsun tatlımdifembahyaa kuzum seni korkutmak istemiyorum ama ben yine korkunç bir ishalle uyandım az önce yastığım ter içinde kalmış karın ağrısıyla gittim wcye. Enfeksiyon da yoktu geçen gittiğimde kan tahlili yapmıştı doktorum. Hiç sormak da aklıma gelmedi bebeğe odaklanıp genelde herşeyi unutuyorum ben Sen doktoruna bugün gidince aklına gelirse sorsan mi acaba
Ay maşallah sağlıkla gelsinKızlar 2 erkekten sonra kızım oluyorrrAdını : Asel Sare düşündük
Hayırlısı ne ise o olsun canımKızlar bugün kpss tercih kılavuzu yayınlanacak çok heyecanlıyım bu sene hem atanıp hem bebişim olsun çifte bayram edeyim istiyorum
cok guzel isim kızim olsaydi bende elif nisa koycktm :) oglusum olck ınş mehmet emre koycz kimligine de boyle yazdircz kismetse :)
anneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordumKızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıdaebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
Hayatım içinde kalmasın koy istediğini.Kızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıdaebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
Ben de Pelin kızım da Peri. Bence hiiiçç bişey olmazanneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordum
Canım bizimde çok yakın tanıdığımız yapıyor hesaplamayı tek yağız düşünmüştük akıl 9 fikir 7 çıkmış tekte baya yüksek çıkmış ben yüksek çıkmasaydı bile koycaktım yani sen bilirsin için nasıl rahat edicekseKızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıdaebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
yaaa ne güzelmiş kızının ismiHayatım içinde kalmasın koy istediğini.
Ben de Pelin kızım da Peri. Bence hiiiçç bişey olmaz
Kanka inanıyor musun peki öyle şeylereKızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıdaebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
Yaa teşekkür ederim Nil de çok güzel isim yeğenimin adıyaaa ne güzelmiş kızının ismi
Sofya da çok güzel sağlıkla gelsin
Aşko Peri Sofya olacak, peri kayınanamın ismi, eşim çok istedi, Allahtan güzel ismiYaa teşekkür ederim Nil de çok güzel isim yeğenimin adı
Sofya da çok güzel sağlıkla gelsinsadece Sofya mı ön adı Peri olcak demiştin sanki vaz mı
ayy evet iyi ki güzel isim genç kv herhaldeAşko Peri Sofya olacak, peri kayınanamın ismi, eşim çok istedi, Allahtan güzel ismi
Ben soranlara sofya diyorum
Ben bugün 17. Haftadayım 22 de giricez dedi. Sabırsızlıkla bekliyorumOoo yavaş yavaş isimler belli olmaya başlamış kızlar detaylıya giren var mı hiç
Güzel haberlerini bekliyoruz canımbabylovee senin doktor kontrolü saat kaçtaydı bebişin cinsiyetini çok merak ettim inşallah gösterir difembahyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?