Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Geçti sayılır çok nadir oluyor doktora gitmedim, sonuçta bir bebek büyütüyoruz karnımızda bu ağrılar normal diye düşünüyorum ama senin şiddetliyse bir görün için rahat etsin
Benim haftaya randevum var zaten. Hayır şiddetli değil. Benim akıntımda biraz koku var bu ağrılarla mı ilgili oldu acaba. Enfeksiyon mu var korktum haftaya olan randevumu öne çekecek kadar acil bi durum mu anlamaya çalışıyorum

Kız Allah iyiliğini versin yaa kaç gram olabilir ki maksimum senle sat aynı bizim. Benimki iki gün önce 166 gramdi
Valla 180 200 olmazsa affetmem neree gitti o kaşarlar muzlar
Çiğ fındık mı
Detaylar önemli çig kavrulmuş tuzlu sakata gelmeyelim
Kızlar bi durun Allah aşkına karnım ağrıyor gülmekten

Bizim grup bitti başka grup annelerini de sorguya çekiyor bu kız öldürecek beni ya
Hep bi pazarlama,resmen portföy oluşturuyor
Kız bu kadar merak hamilelikten mi
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Kızlar şeftali komasına girdim fenalık geçiriyorum
Kız şeftali bitti fındığa geç trendleri takip et
Geçmiş olsun tatlım
Kızlar 2 erkekten sonra kızım oluyorrrAdını : Asel Sare düşündük
Ay maşallah sağlıkla gelsin
Kızlar bugün kpss tercih kılavuzu yayınlanacak çok heyecanlıyım bu sene hem atanıp hem bebişim olsun çifte bayram edeyim istiyorum
Hayırlısı ne ise o olsun canım

Kızlar benim kızın ismi değişecek herhalde Elif Nisa istiyordum hatta öyle bir istiyordum ki 2016 da yazdığıma bakn alıntıladım aşağıda ebced hesabını bilir misiniz güvendiğimiz bir abimize analiz yaptırdık Elif, benim ismimde e ile başladığı için olmaz demiş nisaya anne ile çok zıtlaşır demiş iki isimde uyumsuz başka düşünseniz iyi olur demiş kafam çok karışık bi diyorum 2side kuranda geçiyor iyi isimlerdir falan bir yandan da diyorum bu ihtimali bilipte niye değiştirmeyeyim başka isim mi yok ama içimde kalacak gibi
cok guzel isim kızim olsaydi bende elif nisa koycktm :) oglusum olck ınş mehmet emre koycz kimligine de boyle yazdircz kismetse :)

anneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordum

Hayatım içinde kalmasın koy istediğini.
anneyle aynı baş harfi koyunca mı olmuyormuş ben de nazan ismim kızıma nil koymak istiyordum
Ben de Pelin kızım da Peri. Bence hiiiçç bişey olmaz

Canım bizimde çok yakın tanıdığımız yapıyor hesaplamayı tek yağız düşünmüştük akıl 9 fikir 7 çıkmış tekte baya yüksek çıkmış ben yüksek çıkmasaydı bile koycaktım yani sen bilirsin için nasıl rahat edicekse

Kanka inanıyor musun peki öyle şeylere

Yaa teşekkür ederim Nil de çok güzel isim yeğenimin adı

Sofya da çok güzel sağlıkla gelsin sadece Sofya mı ön adı Peri olcak demiştin sanki vaz mı
Aşko Peri Sofya olacak, peri kayınanamın ismi, eşim çok istedi, Allahtan güzel ismi
Ben soranlara sofya diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…