Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay canımmmmm gozlerım dolu okudum cok sevındım guzel teyzemız Alllahım kesın sonucu da tertemız gostersın ınsallah canım arkadasımmmm
canım canım canım darısı senin başınaaa inşallah, sen de güzel sonuçlar al da hayırlısıyla Aralık anneleri bayram etsin

Kuzumm benimmm canimmm artik normal hamiş olcam tamam inşallahhhhh canimsiniz hepiniz ya çok teşekkür ederim destekleriniz icinnn.
Hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize kocaman sarildim kocamannn

Bebeğimmm çok sevindim çokk şükürr bak güzel günler geldi sonunda

Çok şükürr çok sevindim yaa zor bir sınav atlattınız keyfini sürmeye bakın artık rahatlama zamanı

Ohhhh zaten biliyorduk hepimiz oğluşunun son derece sağlıklı olduğunu içimiz rahatladı ohh be burayı okuyan güzel arkadaşlarım lütfen rica ediyorum şu ikili testi yaptırmayınnnnn!!! bakın bu kadının yüreği günlerdir hop ediyor yok yere
Belki yediğin de dokunuyor olabilir kuzu sürekli bişey değilse ya dediğin gibi tekrar olursa bi bakarsın duruma göre

Canımmm insallah ben mecburen kesin sonucu bekkliyorum ama söylrmıstım her sey cok guzel olacak diye
Senin sonucun da güzel gelecek kuzum inanıyorum. Öyle trizomi 10 olmaz. Kimse kandırmasın bizi sapasağlam güzeller güzeli bir kızın var

Ay yavrumm çok sevindim gerçekten Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu son olsun inşallah artık hep güzel şeyler için ağlayalım mutluluktan
Sepidemm kuzuumm çok teşekkür ederim aminnnn inşallah saglikla kucagimiza alırız yavrumuzuu bizi streslere sokup durdu minik kuzum. Canı sagolsunnnn ama artik bundan sonrasi inşallah çok güzel olsun amin kuzum artik tek aglamalar mutluluktan olsun inşallah

Gözünüz aydın canım
Zaten temiz geleceğine hepimizin inancı tamdı. Bundan sonra da Rabbim hep çocuklarımızın sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin
Canımm benim çok teşekkür ediyorum
Gerçekten hepimi ayni seyleri hissettik bir sorun cikmayacagina inandık Allahıma şükür ki bekledigimiz haberi alabildik
Amin canim aminnn hep saglik haberlerini alalim inşallah evlatlarımızın

Ay canımmmmm gozlerım dolu okudum cok sevındım guzel teyzemız Alllahım kesın sonucu da tertemız gostersın ınsallah canım arkadasımmmm
Canim benimmm bin şükür güzel haberi alabildik aminnn jnsallah kesin sonuçta tertemiz gelir inşallah
Senin icin dualarima devam edicem. Allahım kalbine ferahlik verecek haberi almayi nasip etsin inşallah canımmm

Gerçekten günümüzü güzelleştirdi güzel haberin aşkım şimdi sefa zamanı geldi

Hey maşallah Çok sevindim, çok duygulandım şu an Ne kadar güzel bir haber bu, sana kocaman sarılıyorum
Yavrumun can teyzeleriiii birbirimize olan bu güzel hislerimiz bu güzel bağımız o kadar güzel kiii..
Hepinizin samimiyetine o kadar cok inanıyorum ki. Gercekten dualariniz bize cok iyi geldi simdi de sarıldığımız hissini her mesajda hissediyorum hersey her zaman yolunda ilerlesin saglikla kavusalim güzel yavrularımıza insallahh aminnn

Çok şükürr çok sevindim yaa zor bir sınav atlattınız keyfini sürmeye bakın artık rahatlama zamanı
Çok teşekkür ediyorum çok zor bir sınavdı ama Allahıma şükürler olsun sabrımızı kalbimizi hic kötülestirmeden mujdemizi verdi. Insallah hersey yolunda gider bundan sonra. Kesin sonucumuz da güzel gelir inşallah amin

Ben sayfayı yenilerken uyuyakalmışım gözümü bu güzel haberle açtım gelmiş geçmiş olsun canım benim hepimiz biliyorduk oğluşun çok sağlıklı olduğunu ☺ teyit edilmiş oldu. Allah bir daha yaşatmasın bir daha gönlünü dara düşürmesin hiç bir evladın da ayağına taş gözüne yaş değmesin

Yaa kuzum benim gercekten hepimiz inandik bebegimin iyi olduguna sizlerin destegi ile de kalbim ferahliyordu hep. Şükür ki güzel haber aldik. Bundan sonrasi da daha güzel olur insallah kesin sonucumuz da temiz gelir

Ya o kadar haklisin kiiiii. Yaptirmayin arkadaslar yaptirmayinnnn. Ikili testi yaptirmayinnn. Ense kalınlığı vs muayenenizi olun ama kan veripte test yaptirmayin. Insanin beynini yoruyor kalbini yoruyor cok yıpratıyor insani.. neler cektik nerdeyse bir aydır

oyy çok duygulandım bu haberi okuyunca çok sevindim!

Yaa canımsın kiiii binlerce şükür ki güzel haber aldik. Aminnnn bu ne güzel duaa... Allahım gönlümüzü bir daha dara düşürmesin hersey hep yolunda olsun.. alisverisler olsun en büyük sorunumuz amin Allahım tüm evlatlarımızı korusun inşallah..
Kesin sonucumuz da saglikli gelsin inşallahhh aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…