- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.401
canım canım canım darısı senin başınaaa inşallah, sen de güzel sonuçlar al da hayırlısıyla Aralık anneleri bayram etsinAy canımmmmm gozlerım dolu okudum cok sevındım guzel teyzemızAlllahım kesın sonucu da tertemız gostersın ınsallah canım arkadasımmmm
Kuzumm benimmm canimmmAllah'ımmmmmm şükürler olsun nihayet günümü güzelleştiren haber geldiartık isim düşün alışveriş yap şeftali fındık ye aşko normal bir hamiş ol artık sarılıyorum sana kocamannnnn
Canımmm insallahcanım canım canım darısı senin başınaaa inşallah, sen de güzel sonuçlar al da hayırlısıyla Aralık anneleri bayram etsin
Bebeğimmm çok sevindim çokk şükürr bak güzel günler geldi sonundaKızlar Kızlaaaaaarrr
Müjdeli haberle geldim binlerce şükür Allahıma çok şükür kiiii
Ön sonucumuz temiz gelmiiiiiş Allahıma binlerce şükür olsun kii
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Oğlumun güzel teyzeleriiiii hepinize öpücükler gönderiyorum
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
Çok şükürr çok sevindim yaaKızlar Kızlaaaaaarrr
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH
OhhhhKızlar Kızlaaaaaarrr
Belki yediğin de dokunuyor olabilir kuzu sürekli bişey değilse ya dediğin gibi tekrar olursa bi bakarsın duruma göreKuzu pazartesi kontrolüm vardı tahlil yaptı doktorum. Hemogramda çıkıyor enfeksiyon oluna temizdi sonuçlarım. Ya aslında şöyle benimki sürekli bir ishal durumu yok ama bir anda durduk yere karnıma ağrı gelip hemen wcye gitme ihtiyacım geliyor. İlkinde dışarıdaydım bir de çok kötüydü. Ama dediğin gibi sürekli bir ishal ve bulantı falan olursa mutlaka doktoruma söyleyeceğim bu salgın işi şakaya gelmez haklısın
Senin sonucun da güzel gelecek kuzum inanıyorum. Öyle trizomi 10 olmaz. Kimse kandırmasın biziCanımmm insallahben mecburen kesin sonucu bekkliyorum ama söylrmıstım her sey cok guzel olacak diye
Sepidemm kuzuumm çok teşekkür ederimAy yavrumm çok sevindim gerçekten Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu son olsun inşallah artık hep güzel şeyler için ağlayalım mutluluktan
Canımm benim çok teşekkür ediyorumGözünüz aydın canım
Zaten temiz geleceğine hepimizin inancı tamdı. Bundan sonra da Rabbim hep çocuklarımızın sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin
Canim benimmmAy canımmmmm gozlerım dolu okudum cok sevındım guzel teyzemızAlllahım kesın sonucu da tertemız gostersın ınsallah canım arkadasımmmm
Gerçekten günümüzü güzelleştirdi güzel haberin aşkımSepidemm kuzuumm çok teşekkür ederimaminnnn inşallah saglikla kucagimiza alırız yavrumuzuu bizi streslere sokup durdu minik kuzum. Canı sagolsunnnn ama artik bundan sonrasi inşallah çok güzel olsun amin kuzum artik tek aglamalar mutluluktan olsun inşallah
Yavrumun can teyzeleriiiiHey maşallahÇok sevindim, çok duygulandım şu an Ne kadar güzel bir haber bu, sana kocaman sarılıyorum
Oh çok şükür be güzel teyzemizzBebeğimmm çok sevindim çokk şükürr bak güzel günler geldi sonunda
hahahahahahha kopuyorum şuanKız sen onları nerde gördünde rüyana girdiçok merak ediyorum kafanda nasıl canlandırdın
Cezerye kedi şeklinde, difembahya mavi saçlı değildir umarım
Ya sizi yerimmmGerçekten günümüzü güzelleştirdi güzel haberin aşkımşimdi sefa zamanı geldi
Çok teşekkür ediyorumÇok şükürr çok sevindim yaazor bir sınav atlattınız keyfini sürmeye bakın artık rahatlama zamanı
Ben sayfayı yenilerken uyuyakalmışım gözümü bu güzel haberle açtımKızlar Kızlaaaaaarrr
Yaa kuzum benim gercekten hepimiz inandik bebegimin iyi olduguna sizlerin destegi ile de kalbim ferahliyordu hep. Şükür ki güzel haber aldik. Bundan sonrasi da daha güzel olur insallah kesin sonucumuz da temiz gelirOhhhhzaten biliyorduk hepimiz oğluşunun son derece sağlıklı olduğunu içimiz rahatladı ohh be burayı okuyan güzel arkadaşlarım lütfen rica ediyorum şu ikili testi yaptırmayınnnnn!!! bakın bu kadının yüreği günlerdir hop ediyor yok yere
Belki yediğin de dokunuyor olabilir kuzu sürekli bişey değilse ya dediğin gibi tekrar olursa bi bakarsın duruma göre
oyy çok duygulandım bu haberi okuyunca çok sevindim!Kızlar Kızlaaaaaarrr
Yaa canımsın kiiiiBen sayfayı yenilerken uyuyakalmışım gözümü bu güzel haberle açtımgelmiş geçmiş olsun canım benim hepimiz biliyorduk oğluşun çok sağlıklı olduğunu ☺ teyit edilmiş oldu. Allah bir daha yaşatmasın bir daha gönlünü dara düşürmesin hiç bir evladın da ayağına taş gözüne yaş değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?