Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Şu an saçımda mavi yok ama bir zamanlar attırmıştım Mavi renge aşığım beni masmavi görebilirsin
Çok tatlısın ya Çok güzel dostluk kurduk burada gerçekten
Gerçekten mii seçtiğimiz profil fotoları işte temsil ediyor bizi aslında ben de hiç sevmem mavi açıkcası en sevmediğim renktir hatta oğlum olacağını öğrenince eşime yeşil alcam mavi almam demiştim galiba küçüklükten beri kendime yakıştırmadığım için sevemedim. Amaaaaaa gerçekten ben de burada bu kadar yakınlık kurabileceğimizi düşünmezdim kız, şimdi birimize bişey olsa diğerinin aklı kalıyor fesatlık kıskançlık yok. çok seviyorm siziiii

Kızlar Kızlaaaaaarrr
Müjdeli haberle geldim binlerce şükür Allahıma çok şükür kiiii
Ön sonucumuz temiz gelmiiiiiş Allahıma binlerce şükür olsun kii
Ağlamaktan mahvolduk resmen ama çok şükür bin şükür ki bu defa sevinc gozyasi oldu..
Allahim hepinizden razı olsun dua ettiniz benimle stresimi paylaştınız bana destek oldunuz.
Oğlumun güzel teyzeleriiiii hepinize öpücükler gönderiyorum
Allahım inşallah sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin.. Bende sizlerde hepimiz de saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi hepimize saglikla gelsin yavrularımız. Hepsine kocaman MAŞALLAHHHH

kıızzzzzzzzzz resmen tüylerim diken diken oldu yaaa, iş yerinde okurken ağlıyordum vallahi sevincini o kadar içten paylaştım ki çok sevindim çokkkkkkk gözünüz aydın kuzummmm sağlıkla gelsin oğluşun

Ay yavrumm çok sevindim gerçekten Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bu son olsun inşallah artık hep güzel şeyler için ağlayalım mutluluktan

Ben çok seviyorum, huzur veriyor bana ama şöyle çok haklısın ki erkek çocuğuna yalnızca mavi değil, renk skalası çok geniş tabi ben de hep mavi giydirmem, oğluma mavi çok az şey almıştık, tonlarını çok seviyorum ama Kız çocuğuna da hep pembe giydirmemek gibi Ben de çok seviyorum buradaki herkesi Maşallah bize

Gözünüz aydın canım
Zaten temiz geleceğine hepimizin inancı tamdı. Bundan sonra da Rabbim hep çocuklarımızın sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin

Biz güzel zamanlarda güzel dizilere denk gelmişiz be sen naptın bebek arabası bakıyordun aldın mı?
Aşkom marka belli ama hangi model bilmiyorum o konularda cahilim, mağazaya gidecem işte deneyecem hangisi iyiyse Allaha emanet alırım 6.aydan sonra düşünüyorum alış verişi
Sen nasıl yapacaksın

Ay canımmmmm gozlerım dolu okudum cok sevındım guzel teyzemız Alllahım kesın sonucu da tertemız gostersın ınsallah canım arkadasımmmm

Hey maşallah Çok sevindim, çok duygulandım şu an Ne kadar güzel bir haber bu, sana kocaman sarılıyorum

Sizi tanımadan burda gördüm inanın sizin için çok dua ettim maşallah canım çok sevindim

Kuzu pazartesi kontrolüm vardı tahlil yaptı doktorum. Hemogramda çıkıyor enfeksiyon oluna temizdi sonuçlarım. Ya aslında şöyle benimki sürekli bir ishal durumu yok ama bir anda durduk yere karnıma ağrı gelip hemen wcye gitme ihtiyacım geliyor. İlkinde dışarıdaydım bir de çok kötüydü. Ama dediğin gibi sürekli bir ishal ve bulantı falan olursa mutlaka doktoruma söyleyeceğim bu salgın işi şakaya gelmez haklısın

Yaaa kuzuuuumm Allahıma binlerce şükür ki bu haberleri alabildik nerdeyse 1 aydir neler çekiyoruz bir bilsen canımsın canım ogluşumun güzel teyzeleriiiii

Yaaa çok sevindimmm gözün aydınn canım benimmm o mutlu haber gelmiş ya kesin sonuçta iyi gelicektir ay çok mutlu oldumn sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahımm

Maşallah canım hayırlısıyla bugün sen de haberler ver de bize rengini bilelim

Sizi tanımadan burda gördüm inanın sizin için çok dua ettim maşallah canım çok sevindim
Yaaaa o kadar teşekkür ederim kiiii... Allahım razi olsun dua eden hepinize ayri ayri. Allahım hicbirimizi darda birakmasin. Rabbim evlatlarımıza saglikla kavusmayi nasip etsin

Allah'ımmmmmm şükürler olsun nihayet günümü güzelleştiren haber geldi artık isim düşün alışveriş yap şeftali fındık ye aşko normal bir hamiş ol artık sarılıyorum sana kocamannnnn

Yaaa çok sevindimmm gözün aydınn canım benimmm o mutlu haber gelmiş ya kesin sonuçta iyi gelicektir ay çok mutlu oldumn sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allahımm
Allahım bugunleri bu haberleri almayi nasip etti inşallah saglikla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim çokkkk desteginiz icin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…