Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Merhabalar
Buraya yazdıktan kisa sure sonra aslında ikiz gebelik yaşadığım anlaşıldı. Tek yumurta ikizi olmaları sebebi ile 10.haftada anlaşıldı, aralarında akım kaybı yani tranfüzyon sorunu olduğu için 18.haftada olmamıza rağmen her hafta kontrole gidiyoruz. Gelişimleri haftaları iyi ama işte

Tekrar burada olmak güzel, iki tane kızımın olacagini bilmek zaten şükürlük bir sebep. Bir de su sorunlarimiz çözülürse

bu arada benim gibi ikiz annesi var mı başka

Yaaa akıntı fazlalığı mı vardı o bende de çok var ama normal gebeliktendir diye düşünmüştüm içim rahat etmicek sabah bende gidiyim kontrole

Yaaa akıntı fazlalığı mı vardı o bende de çok var ama normal gebeliktendir diye düşünmüştüm içim rahat etmicek sabah bende gidiyim kontrole

Evet canım akıntım da vardı ama en önemlisi işte koku, bir de batma hissi vardı ama böyle olunca öyle olacak diye bir şey yok akıntı hep oluyor gebelikte tek akıntı belirtin varsa o anlama gelmez

Evet canım akıntım da vardı ama en önemlisi işte koku, bir de batma hissi vardı ama böyle olunca öyle olacak diye bir şey yok akıntı hep oluyor gebelikte tek akıntı belirtin varsa o anlama gelmez
Yok tek akıntı değil canm az önce yaptım idrarımı şimdi yine idrar hissiyatı var bigün denizde yaş mayoyla kaldm zaten olmaktan korkuyodm

Kızlar 1 haftadır vajina ağrısı yaşıyorum vajina girişinde sanki kemiklerim ağrıyor acıdan oturamıyom kalkamıyorum işkence gibi başına gelen var mı nasıl geçer çok kötüyüm

Kaç haftalıksın canım bi gitsene acile 1 haftadır neden çekiyosun
Canım gittim doktor bir sorun yok dedi bebek iyi dedi ama bu ağrı geçmiyor enfeksiyondur diye antibiyotik de yazdı ağrıya ilaçta verdi ama hiç işe yaramıyor evde ne yapabilirim bilmiyorum psikolojim bozuldu ağrıdan

Benim de bir kız bir oğlum olacak inşallah

Yaaa doğrudur canım çok geçmiş olsun evet biraz moral bozucudur ama bi sıkıntı yokmuş ya ona şükür bebek baskı yapıyo olabilir

Genelde bu tarz ağrılar enfeksiyon kaynaklı olabiliyor doğru ama büyüdükleri içinde baskı yapıyorlar rahim ağzı uzunluğuna bakıldı mı canım benim ağrı olunca doktorum baktı

Canım ben tüp bebek tedavisinde 2 sabah 2 akşam kullanıyordum. İlk hafta 1 sabah 1 akşama düşürdüm. Sonraki hafta da gece yatarken 1 kullandım bitirdim.
Anladim canım tamam. Bende yarindan itinaren gece 1 e düşeyim, 1 hafta öyle kullanırım. Sonra da yine olmadi 2günde 1 gece kullanır 1 haftada öyle kullanir bırakırım. Birden kesmeyeyim diyorum

Iyi canim sevindim en azindan bir problem olmadigina. Gerisi güzel geçsin inşallah. Hamileliklerimizde hic sıkıntı olmasin inşallah
Amin canım aminn şükür bugunlerimize evlatlarimizi saglikla kucagimiza alalim inşallah

Genelde bu tarz ağrılar enfeksiyon kaynaklı olabiliyor doğru ama büyüdükleri içinde baskı yapıyorlar rahim ağzı uzunluğuna bakıldı mı canım benim ağrı olunca doktorum baktı
Senin ağrın neden oldu canım evet herşeye baktı bi sorun yok dedi bu ağrının sebebini söyleyemiyorum dedi

Hayır kuzum dr demır vermedı bana kullanmamız gerekıyor mu? Ben sabah kalkar kalkmaz tıroıd ılacımı alıyorum canım. Yarım saat dolmadan da bısey yemıyorum benimki hipotiroidi
Evet canim kullanman gerekiyormus 16 haftadan sonra. Bebislerimiz bizim demir depolarimizi bosaltmaya basliyormus. Doktoruna söylemelisin.
Bizde son kontrolde amniyosentez sonrasi gitmistik bizimde aklimizdan çıktı baska konular konustugumuz icin, dün doktoruma mesaj attim o da recete etti ilacımı. Hatırlat doktoruna veya devlete gidiyorsan randevu alip gidebilirsin yazsin diye canim. Canim en az 45 dk 1 saat falan demisti endokrin doktoru bana tiroid ilaci icin. Bende daha erken icsem olur mu dedigimde cok daha iyi olur dedi. Sabah 8gibi iciyorum 12 1 gibi anca kahvalti ediyorum uyuyorum o arada falan.

Sağ ol canım gerçekten çok mühim önceden baktırmak işte, doktor da takip geyrektirir sadece dedi çok şükür ki
Aynen canim kontroller önemli hersey daima yolunda olur insallah amin

Bunu söylediğin cok iyi oldu kuzum sağol
O zaman ben bu sekilde devam edeyim. Sabah 8 gibi tiroid öğlen 12 gibi demir ilacı
Kahvaltiyi da 1 saat sonra yapsam tamam iste. Bir sekilde halletcez

Bunu söylediğin cok iyi oldu kuzum sağol
O zaman ben bu sekilde devam edeyim. Sabah 8 gibi tiroid öğlen 12 gibi demir ilacı
Kahvaltiyi da 1 saat sonra yapsam tamam iste. Bir sekilde halletcez
Sen kahvaltıyı baya geç yapıyormuşsun ya o zaman olur öyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…