- 1 Aralık 2022
- 2.383
- 3.633
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.621
Hem erkek hem kız annesi olarak buna bir yorum yapabilirmisiniz acaba.16 haftalık
Ay herkes kız dedi hadi bakalım
Kızlar bu tsh başta yükselmezse sonra yükselmiyor mu? Ben en son 8.haftada verdim kan idrar tüm testleri, dr en son gittiğimde bir dahaki gelişinde alacam dedi tekrar test, tsh falan sorduğumda zaten düşük çıkmış bir şey olmaz dedi
Canım tiroid ilacı ben de alıyorum. Demir ilaciyla birlikte içilmemesi gerekiyor. Demir ilacının prospektüsünde de okudum tiroid ilaciyla birlikte alındığında birbirlerini bozuyorlar. Araları en az iki saat olması gerekiyor. O sebeple ben gece yatmadan içiyorum demir ilacını. Yemekle arasında da 2 saat olacak en azBen sabah bi çise uyaniyorum mutlaka o zaman tiroid ilacimi içiyorum tekrar uyuyorum kahvaltı etmeden dedigin gibi bende 30 45 dk da anca biseyler yiyecek moda geliyorum, bende o zaman iceyim yine. Bugun ilk kez kullandim yine oyle yaptım kahvalti daha yeni yapcam
Ay birde kabızlık sorunumuz olmasin yaadikkate alcam canim tamam ona göre besleneyim. Kefir fln ise yarar insallah. Onu iciyorum yogurt fln yiyorum.
Meme ucu sorun değil canım. Bebeğin ağzını kocaman açıp memenin geniş kahverengi yerini ağzına tamamen alması gerekiyorAşkım sen magnezyumu sorsana doktoruna belki sırt ağrılarına iyi gelir, ben şu an günde akşam bir tane içiyorum doktorum kas ağrıların falan çoğalırsa ikiye çıkarabilirsin o seni rahatlatır demişti.
Ay evet cumartesini iple çekiyorum özledim kızımı, birde benim meme uçlarım hala küçük gibi ya ben nasıl emzirecem
Ayy canım sağlıkla gelsin inan ki ben hiç anlamıyorum benden daha iyi anlayan arkadaşlar baksın benceben sadece kese için oğlumda da kızımda da fasulye gibiydi kesem dedim burada bacak arası mı acaba attığın fotoğraf aslında 16 haftalık anlaması lazımdı doktorun bir şey demedi mi 15 haftalık öğrendim ben
Evet canım bacak arası. Ama yurtdışında olduğum için öğrenemedim maalesef. Kimi kız diyor kimi erkek. Merak ediyorum ben deAyy canım sağlıkla gelsin inan ki ben hiç anlamıyorum benden daha iyi anlayan arkadaşlar baksın benceben sadece kese için oğlumda da kızımda da fasulye gibiydi kesem dedim burada bacak arası mı acaba attığın fotoğraf aslında 16 haftalık anlaması lazımdı doktorun bir şey demedi mi 15 haftalık öğrendim ben
Detaylı ultrason genelde 20 dakika sürüyor dediler daha da mı kısa sürdü şu sıralar gerçekten de bütün doktorlar aynı gibi hepsi konuşmamaya yemin etmiş gibiler, detaylı ultrason ne kadar fiyata yaptırdınız 10 bin lira diyorlar merak ettimKızlar herkese selam nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdirben dün kontrole gittim detaylı ultrason için gün almamı söyledi doktor. 20 -22 hafta arası alırsın dedi.Kilosunu boyunu söylemedi kızlar, kızımı biraz daha görmek isterdim aslında ama çok uzun sürmedi gayet güzel ve gelişimi haftasına göre uyumlu maşallah iyi görünüyor dedi o kadar ama hemen bitirdi aslında doktorumdan çok memnun değilim ama değiştirmek istemiyorum o da ayrı bi stres gibime geliyor. Bide önceki hikayemi de o biliyor. Ama Doktorum nasıl desem ben sormadan bişey söylemiyor ne bileyim yeme içmemle ilgili yada şikayetim var mı yok mu çok tınlamıyor gibi. Karnımda kaşıntı var acaba büyümeye başladığı için mi dedim Hindistan cevizi yağı kullansam mı dedim olur dedi zeytinyağı da sürebilirsin dedi mesela bu kadar ilgilendi . Neyse umarım hepiniz iyisinizdir
KızzzzMerhaba kızlar nasılsınız15 haftalık olduk cinsiyet tahmini yapar mısınız
Evet canım bacak arası. Ama yurtdışında olduğum için öğrenemedim maalesef. Kimi kız diyor kimi erkek. Merak ediyorum ben de
Kızlar herkese selam nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdirben dün kontrole gittim detaylı ultrason için gün almamı söyledi doktor. 20 -22 hafta arası alırsın dedi.Kilosunu boyunu söylemedi kızlar, kızımı biraz daha görmek isterdim aslında ama çok uzun sürmedi gayet güzel ve gelişimi haftasına göre uyumlu maşallah iyi görünüyor dedi o kadar ama hemen bitirdi aslında doktorumdan çok memnun değilim ama değiştirmek istemiyorum o da ayrı bi stres gibime geliyor. Bide önceki hikayemi de o biliyor. Ama Doktorum nasıl desem ben sormadan bişey söylemiyor ne bileyim yeme içmemle ilgili yada şikayetim var mı yok mu çok tınlamıyor gibi. Karnımda kaşıntı var acaba büyümeye başladığı için mi dedim Hindistan cevizi yağı kullansam mı dedim olur dedi zeytinyağı da sürebilirsin dedi mesela bu kadar ilgilendi . Neyse umarım hepiniz iyisinizdir
Doktorda kıza benziyor dedi canım inşallah öyledir benimde kalbimden kız geçiyor sağlıkla olsun hepimizinKızzzz
çok sağol canımBeslenmeni düzene sokarsan bünyende alışır bence canım sonra çok halsiz kalıyor insan
Artık belli oluyor karınlarımız ya ben bol giyorum pek anlamıyorlar şimdilik
Ağzınız bal damlıyor kızlarCanım ben sende kız hissediyorum, yazamadım o usg fotoğrafın altına kaçırmışım ama içimden geçen o
Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu olan oldu mu 19. Haftayı doldurduk bugün alt tarafımda dolgunluk ağrı ve de sürekli çiş hissiyatı oluyo bi gidip tahlil yaptırıyım diyorm içim rahatlasın
Benm dediğim gibi miydi şikayetlerin idrarda yanma yok bendeCanım ben şu an ilaç kullanıyorum maalesef ki antibiyotik verdi, şase verdi ve vajinal da fitil ve merhem verdi
Benm dediğim gibi miydi şikayetlerin idrar yanma yok bende
Bizim geline 1saat bakmış detaylı da bende aynı doktordan aldım randevuyu 3bin dedi kendi kliniğinde tabi şehirden şehire değişiyordu fiyatlarıDetaylı ultrason genelde 20 dakika sürüyor dediler daha da mı kısa sürdü şu sıralar gerçekten de bütün doktorlar aynı gibi hepsi konuşmamaya yemin etmiş gibiler, detaylı ultrason ne kadar fiyata yaptırdınız 10 bin lira diyorlar merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?