Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Hem erkek hem kız annesi olarak buna bir yorum yapabilirmisiniz acaba.16 haftalık

Ayy canım sağlıkla gelsin inan ki ben hiç anlamıyorum benden daha iyi anlayan arkadaşlar baksın bence ben sadece kese için oğlumda da kızımda da fasulye gibiydi kesem dedim burada bacak arası mı acaba attığın fotoğraf aslında 16 haftalık anlaması lazımdı doktorun bir şey demedi mi 15 haftalık öğrendim ben

Canım benim sorunum düşük olması düşük sınırın altında ve hep düşükmüş işte yükselmesi lazım, halsizlik ve çarpıntı yapar dedi doktorum, inşallah kimse sorun yaşamaz bir güzel bir hamilelik geçiririz

Merhaba kızlar nasılsınız 15 haftalık olduk cinsiyet tahmini yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_4049.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4050.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 40
Canım tiroid ilacı ben de alıyorum. Demir ilaciyla birlikte içilmemesi gerekiyor. Demir ilacının prospektüsünde de okudum tiroid ilaciyla birlikte alındığında birbirlerini bozuyorlar. Araları en az iki saat olması gerekiyor. O sebeple ben gece yatmadan içiyorum demir ilacını. Yemekle arasında da 2 saat olacak en az

Meme ucu sorun değil canım. Bebeğin ağzını kocaman açıp memenin geniş kahverengi yerini ağzına tamamen alması gerekiyor zaten emdikçe de ucu büyüyor. Benim meme uçlarım ayrı bir meme kadar oldu artık

Evet canım bacak arası. Ama yurtdışında olduğum için öğrenemedim maalesef. Kimi kız diyor kimi erkek. Merak ediyorum ben de

Kızlar herkese selam nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben dün kontrole gittim detaylı ultrason için gün almamı söyledi doktor. 20 -22 hafta arası alırsın dedi.Kilosunu boyunu söylemedi kızlar, kızımı biraz daha görmek isterdim aslında ama çok uzun sürmedi gayet güzel ve gelişimi haftasına göre uyumlu maşallah iyi görünüyor dedi o kadar ama hemen bitirdi aslında doktorumdan çok memnun değilim ama değiştirmek istemiyorum o da ayrı bi stres gibime geliyor. Bide önceki hikayemi de o biliyor. Ama Doktorum nasıl desem ben sormadan bişey söylemiyor ne bileyim yeme içmemle ilgili yada şikayetim var mı yok mu çok tınlamıyor gibi. Karnımda kaşıntı var acaba büyümeye başladığı için mi dedim Hindistan cevizi yağı kullansam mı dedim olur dedi zeytinyağı da sürebilirsin dedi mesela bu kadar ilgilendi . Neyse umarım hepiniz iyisinizdir

Detaylı ultrason genelde 20 dakika sürüyor dediler daha da mı kısa sürdü şu sıralar gerçekten de bütün doktorlar aynı gibi hepsi konuşmamaya yemin etmiş gibiler, detaylı ultrason ne kadar fiyata yaptırdınız 10 bin lira diyorlar merak ettim

Selam canım, bugün doktoruma sordum 22 ila 26 dedi yani çok şaşırdım 26 nedir, 22 de yaptırırım herhalde, doktorun evet canını sıkıyorsa bence değiştirmelisin çok iyi oluyor sen sormadan bir şeyler söylemesi bence mutlu ediyor insanı

Beslenmeni düzene sokarsan bünyende alışır bence canım sonra çok halsiz kalıyor insan
Artık belli oluyor karınlarımız ya ben bol giyorum pek anlamıyorlar şimdilik
çok sağol canım
evet yaa çok tatlı ve heycanlı kısma girdik iycene göbüşler belli olmaya başladı ve benimki böyle geriliyor hergün büyüyor resmen

Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu olan oldu mu 19. Haftayı doldurduk bugün alt tarafımda dolgunluk ağrı ve de sürekli çiş hissiyatı oluyo bi gidip tahlil yaptırıyım diyorm içim rahatlasın

Kızlar ya idrar yolu enfeksiyonu olan oldu mu 19. Haftayı doldurduk bugün alt tarafımda dolgunluk ağrı ve de sürekli çiş hissiyatı oluyo bi gidip tahlil yaptırıyım diyorm içim rahatlasın

Canım ben şu an ilaç kullanıyorum maalesef ki antibiyotik verdi, şase verdi ve vajinal da fitil ve merhem verdi

Benm dediğim gibi miydi şikayetlerin idrar yanma yok bende

Evet canım kasıklarımda doluluk ve ağrı oluyordu fazlaca hatta doktor test bile yapmadı ve en belirgin özelliği benim idrarım da afedersiniz yazmak zorunda kalıyorum koku vardı böyle söyledim ilaç başladı 4 gündür içiyorum azaldı hatta hep günlük ped takmak zorunda kalıyordum bugün şükür çıkardım

Bizim geline 1saat bakmış detaylı da bende aynı doktordan aldım randevuyu 3bin dedi kendi kliniğinde tabi şehirden şehire değişiyordu fiyatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…