- 18 Temmuz 2022
- 6.207
- 10.407
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.661
Çok şükür kızların iyiymiş canım. Bu haftadan sonrası daha güzel gidecektir eminim. Zor zamanları atlattık. Listemize ekleyeyim hemen iki pembiş kalbiMerhabalar
Buraya yazdıktan kisa sure sonra aslında ikiz gebelik yaşadığım anlaşıldı. Tek yumurta ikizi olmaları sebebi ile 10.haftada anlaşıldı, aralarında akım kaybı yani tranfüzyon sorunu olduğu için 18.haftada olmamıza rağmen her hafta kontrole gidiyoruz. Gelişimleri haftaları iyi ama işte
Tekrar burada olmak güzel, iki tane kızımın olacagini bilmek zaten şükürlük bir sebep. Bir de su sorunlarimiz çözülürse
bu arada benim gibi ikiz annesi var mı başka
Kuzum sabah kalkiyroum esim giderken. E napim o gittikten sonra geri uyuyorumSen kahvaltıyı baya geç yapıyormuşsun ya o zaman olur öyle tabi
Bence de keyfini çıkar şimdi. İstediğin zaman yat kalk çok güzel yaa. Anne olunca çok büyük bir lüksKuzum sabah kalkiyroum esim giderken. E napim o gittikten sonra geri uyuyorumuyuyana kadar 1 2 sata geciyor nerdeyse. Sonra da 12ye dogru uyaniyorum. Anca güne baslayacak enerjimi topluyorum. Bide gece pek erken uyuyabildigim söylenemez.
Bebisim saglikla dogsun da o zamana tüm uyku düzenim yavruma göre olacak zaten simdilik kendi kendime idare ediyorum
Canımm bebişlerimi en son 21 haziranda görmüştüm ikisi de gayet iyiydi çok şükür 12. Haftamdaydım gittiğimde ense kalınlıkları da güzel çıktı çok şükür birdahaki randevum haftaya cumartesi çok özledim miniklerimi en son gittiğimde doktorum birini kıza birini erkeğe benzetmişti tekrar gittiğimde netleştiricez inşallah kontrolden sonra sizleri de haberdar ederimBir ikiz annemiz daha varmışmutlubahar kuzuların sağlığı nasıl sen nasılsın? cinsiyet belli mi haber ver bize de
Oyy canı sagolsun bebetomunnn. Ben onun totisini yerim o ne isterse oBence de keyfini çıkar şimdi. İstediğin zaman yat kalk çok güzel yaa. Anne olunca çok büyük bir lüks
Bana da perinatoloji erkek dedi 2 Li test yaptırdığımızda sonra hiç belli etmedi cinsiyetiDoktorda kıza benziyor dedi canım inşallah öyledir benimde kalbimden kız geçiyor sağlıkla olsun hepimizin
canım bebiş o yüksek ihtimalle :)) ben 16+2 kıpırtılarla anladım. 16+5 ten sonra tekmeler başladı çok netti göbek altı kasık yakınlarında. halada durmuyor özellikle akşamları su gibi akıyor sonra böyle baloncuk patlar gibi pıtt. zaten benimki ultrasonda bile durmuyor çok erken hissettim şaşırdım bende kendimeKızlar ben bu ara her gün akşam 7 gibi alt karnımda bişeyler hissediyorum sanki ya, dünde uçakta 3 defa arka arkaya bişey ittiriyor gibi oldu göbek deliğimin altındabu gün 17+0
Hadi bakalım önce sağlık haberini sonra da cinsiyetlerini öğrenmeyi bekliyoruz biz de. Mutlaka yaz canımCanımm bebişlerimi en son 21 haziranda görmüştüm ikisi de gayet iyiydi çok şükür 12. Haftamdaydım gittiğimde ense kalınlıkları da güzel çıktı çok şükür birdahaki randevum haftaya cumartesi çok özledim miniklerimi en son gittiğimde doktorum birini kıza birini erkeğe benzetmişti tekrar gittiğimde netleştiricez inşallah kontrolden sonra sizleri de haberdar ederim
çok haklı bende kabin boy tek elle kapanan bakıyorum. travel sistemler çok ağır oluyor taşıması zor katlanınca çok yer kaplıyor indir çıkar kullanışsız ve bebek ağırlaşınca yön vermesi dahada zor oluyor. bende kabin boy arayışındayım.Kızlarrrr eşimle 2 haftadır bebek arabası bakıyoruz gezmediğimiz yer kalmadı. Yeni nesil arabalar ( hem pusetli hem sepetli )çok kaba ve ağır. Biraz kibar olanlarıda çok pahallıyan komşumun şu anda 7 aylık bir oğlu var. Oda hem pusetli hem sepetli olan arabalardan almıştı. Şuan diyor ki asla pusette durmuyor oturup etrafı seyretmek istiyor. Tek başıma indirip kaldıramıyorum falan diyor. Sadece yatan ve oturan baston tarzı tek elle kapanan yer kaplamayan bi araba sipariş vermiş şimdi. Banada diyor ki sende kışın doğum yapacaksın dışarı çıkamicaksın benim gibi. Boşuna alma diyor. Sipariş verdiği gibi bi araba al diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Prenses canım kız yaniCinsiyet ne şimdi ben anlamadım kizmi erkekmi
Canım bence de hafiflik ve pratiklik bir arabanın en önemli özelliği. Yaşadığın yerde nasıl bir zemin var mesela düz asfalt gibi mi. Yoksa atıyorum yazlık yerlerde bazen taş kaldırımlar vs.oluyor öyle bir yer mi bunları da düşün. Eğer düz bir yerde süreceksen küçük tekerlek de iş görür. Ana kucağı da arabada kullanmak için gerekli oluyor tabi. O da bebek arabasına monte edilebiliyor ama bebek arabanı daha basit bişey alabilirsin yine de. İkisi birlikte kullanılacak diye bir şart yok. Benimki ana kucağı takılan bir model. Ama araba çok hantal karışık bir araba olmadığı için hala rahatça kullanıyorum. İkinci bir araba almadım. Travel sistem Bebek Arabasi alan arkadaşlarım bebek büyüyünce hep ikinci bir araba daha aldılar. O yüzden en güzeli baston veya kabin boy arabalardır benceKızlarrrr eşimle 2 haftadır bebek arabası bakıyoruz gezmediğimiz yer kalmadı. Yeni nesil arabalar ( hem pusetli hem sepetli )çok kaba ve ağır. Biraz kibar olanlarıda çok pahallıyan komşumun şu anda 7 aylık bir oğlu var. Oda hem pusetli hem sepetli olan arabalardan almıştı. Şuan diyor ki asla pusette durmuyor oturup etrafı seyretmek istiyor. Tek başıma indirip kaldıramıyorum falan diyor. Sadece yatan ve oturan baston tarzı tek elle kapanan yer kaplamayan bi araba sipariş vermiş şimdi. Banada diyor ki sende kışın doğum yapacaksın dışarı çıkamicaksın benim gibi. Boşuna alma diyor. Sipariş verdiği gibi bi araba al diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Çok iyi fiyat cnm bir de 1 saat harikaBizim geline 1saat bakmış detaylı da bende aynı doktordan aldım randevuyu 3bin dedi kendi kliniğinde tabi şehirden şehire değişiyordu fiyatları
Şu an 2 kız daha eklendi diye nasıl mutluÇok şükür kızların iyiymiş canım. Bu haftadan sonrası daha güzel gidecektir eminim. Zor zamanları atlattık. Listemize ekleyeyim hemen iki pembiş kalbiben de 2 yaş arayla iki kız annesi olacağım. Çok şanslıyız şükürler olsun sağlıkla gelsin fıstıklar
Ah şu arabalar kanayan yaramızCanım bence de hafiflik ve pratiklik bir arabanın en önemli özelliği. Yaşadığın yerde nasıl bir zemin var mesela düz asfalt gibi mi. Yoksa atıyorum yazlık yerlerde bazen taş kaldırımlar vs.oluyor öyle bir yer mi bunları da düşün. Eğer düz bir yerde süreceksen küçük tekerlek de iş görür. Ana kucağı da arabada kullanmak için gerekli oluyor tabi. O da bebek arabasına monte edilebiliyor ama bebek arabanı daha basit bişey alabilirsin yine de. İkisi birlikte kullanılacak diye bir şart yok. Benimki ana kucağı takılan bir model. Ama araba çok hantal karışık bir araba olmadığı için hala rahatça kullanıyorum. İkinci bir araba almadım. Travel sistem Bebek Arabasi alan arkadaşlarım bebek büyüyünce hep ikinci bir araba daha aldılar. O yüzden en güzeli baston veya kabin boy arabalardır bence
canim cok net hatirlayamiyorum ya 8 9 haftalik falandi kese şekline bebegin durusuna gore yorum yapr dusunduk erkek dediKaçıncı haftada erkek dedi cnm
Canım oglumdayken benim meme ucum hic yoktu nerdeyse hemsire esimi eczaneye gonderip silikon meme ucu aldırdi baya onu kullandm sonra onu cekip hemen memeye verdim eme eme ucu cıktı simdi rahatca emziririm mesela hic takma herseyin mutlaka bir cozumu varAşkım sen magnezyumu sorsana doktoruna belki sırt ağrılarına iyi gelir, ben şu an günde akşam bir tane içiyorum doktorum kas ağrıların falan çoğalırsa ikiye çıkarabilirsin o seni rahatlatır demişti.
Ay evet cumartesini iple çekiyorum özledim kızımı, birde benim meme uçlarım hala küçük gibi ya ben nasıl emzirecem
Aşkım benim hipo hipo olduğum için memelerim küçüktü, meme büyüdü şimdide ucu dert olduCanım oglumdayken benim meme ucum hic yoktu nerdeyse hemsire esimi eczaneye gonderip silikon meme ucu aldırdi baya onu kullandm sonra onu cekip hemen memeye verdim eme eme ucu cıktı simdi rahatca emziririm mesela hic takma herseyin mutlaka bir cozumu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?