- 23 Mart 2016
- 30.717
- 91.722
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.601
Beslenmeni düzene sokarsan bünyende alışır bence canım sonra çok halsiz kalıyor insanacıldı canım çok sağol sorduğun için birazdaha zorluyorum normal yemek yemeye ilk kez dışarda kasiyer hamilemisin diye sordu çok tatlıydı o an
Kizlaaar ilk ultrason fotoğrafımız cinsiyeti öğrenenler tahmin yapabilir misiniz biliyorum çok erken ama düşünmeden edemiyor insan5haftalık
Çok küçük ben keseden cinsiyet konusunda henüz deneyim kazanmadım
Hi babyMekanın sahibi geldi
Helloo canlarım herkes iyidir umarım
Sağlıkla gelsin prensesKusura bakmayın kızlar benim bir kızım olacak inşallah.18 haftalık olduk
Aslında çok bulantılarla uğraştım yeni yeni telefona bakabiliyorum ondan oldu .
Ben kız gibi gördüm cnm nub açısı yataya yakınsepide
Daha çok kişi var etiket yapamıyorum bakın 13+5 teki usg bu daha o günden beri gitmedim haftaya inşallah kesinlik gelck
Niye birden Rus gibi konuştun kızBu hafta randevum cumartesi ama Ben öne çekecek ya
3 4 güne kalmaz tekmeyi yersin canımKızlar ben bu ara her gün akşam 7 gibi alt karnımda bişeyler hissediyorum sanki ya, dünde uçakta 3 defa arka arkaya bişey ittiriyor gibi oldu göbek deliğimin altındabu gün 17+0
Hayır kuzum dr demır vermedı bana kullanmamız gerekıyor mu? Ben sabah kalkar kalkmaz tıroıd ılacımı alıyorum canım. Yarım saat dolmadan da bısey yemıyorumKuzum sen demir ilaci basladin dimi ?
Ben sabah 7.30 gibi fln bi uyaniyorum cis icin fln, o zaman tiroid ilacimi iciyorum sonra kahvaltimi taa 12 1 gibi yapiyorum. O arada uyuyorum arada uyanik kaliyorum fln. Tiroid ilacini ne kadar erken icersen o kadar iyi demisti endokrin doktoru bana
O zaman o gazdıGöbek deliğinin altında hissetmen lazımmış canım, çevresi bağırsakmışchatgpt yalancısıyım
Aşkım hello, iyi geçti her şeyHi babydöndünüz mü ? Nasıl geçti
Ay aşko heyecanlandırdın beni3 4 güne kalmaz tekmeyi yersin canımbende aynı öyleydim 17+3 de net hissettim
Evet kuzum izmirdeyim pert oldum deniz yoruyor ciddenAşkım hello, iyi geçti her şey
Sen naptın beybisi izmire gittinmi
Elim devamlı karnımda benimde artık düzenli hissediyorum hareketlerini çok çok güzel bir his bzen sırf onun için yatcam ben diyorum başlıyorum karnımı yoklamayaAy aşko heyecanlandırdın beni
Kuzuuu bugün geldik çook iyi geldi yaa tatil :) senin nasıldı? konuşmaları okuyamadım çok birikmiş ne var ne yok anlatın kızlaaar
Aşkım tüm yorgunluğumuz denizden olsunEvet kuzum izmirdeyim pert oldum deniz yoruyor cidden
Ah iyi gelmezmiKuzuuu bugün geldik çook iyi geldi yaa tatil :) senin nasıldı? konuşmaları okuyamadım çok birikmiş ne var ne yok anlatın kızlaaar
Ay herkes kız dedi hadi bakalımBen kız gibi gördüm cnm nub açısı yataya yakın
Eşim bey müsait olmuyor inşallah cuma gdrimNiye birden Rus gibi konuştun kızçek ya öne gitte öğren cnm artık
ahahahaha neyse kötü bşey olmamış olsun da gerisi mühim değil, herkesin sağlığı yerinde olsunAh iyi gelmezmibizimde iyi geçti aşkım, denizimiz eksikti bir tek
Anacım bunlar bişey anlatmıyor yavaş yavaş çözecem
Ay Allahım neler öğreniyoruzgeçmiş olsun aşkım şimdilik bir sıkıntı olmamasına çok sevindim
Kız bizim annelerimiz bunca şeyi bilmiyorlardı bence, biz nasıl eli yüzü düzgün doğmuşuz, şükürler olsun
Canım geçmiş olsun olumsuz birseyler olmamasi güzel tiroid bence bizim dönemimizin sorunu gibi birsey. Yani bizlerin yas ortalamasi düşük daha ama kiminde yüksek kiminde düşük çıkıyor. Bende kullaniyorum ilac mesela. Hersey yolunda olsun da canim
Eskiden daha normal besleniyorlarmis daha az stres yapiyorlarmis bizlerde hersey cok farkli. Yuksek tansiyonlarla sekerlerle doguma gidenler neler neler.. eskilerin hikayeleri cok daha farkli.
Hosgeldinnn kusummmm naptin nasil gecti tatilinnn yormadin dimi bebişiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?