Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın için

oglumda travel sistem araba almstik cok pisman oldum onu baskasina verdik suan arabamz yok bende kabin boy bakiyorum canim tek elle kapananlardan hemde cok hafifler

Teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın için

Aşkımsular birde çoğu yerde biberon birde süt sağım makinası almayın falan demişler, doğduktan sonra lazım olursa alın demişler, sizce hangisi mantıklı öncede stoklamak mı yoksa sonradan mı
Canım ben hastanede ne olur ne olmz mama verilmesi gerekirse falan diye biberon aldım kaynattim attm dogum cantasina ama hastanede lazim olmadi evde kullandım 42 gun boyunca süt sagip biberonla icirmek zorunda kaldm o yuzden biberon suan yine almayo dusunuyorum
süt sagma makinasi herkeze lazim olmuyor onuda dogumdan sonra lazim oldugu icin aldm yani biberonu bence al ama sut sagma makinalri pahalı onu dogum sonrasi lazim olursa al bence canım

Peki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen

Ay aşkımmm çok teşekkür ederimm

Canım gönlünce bir bebek arabası alıp ayrı puset alabilirsin. Biz ikiz bebek bekliyoruz ve puset takılabilen ikiz bebek arabaları önlü arkalı oluyor. Ben onları çok kullanışlı bulmadığım için bebek arabası ayrı puset ayrı almayı düşündüm. Zaten evet kış bebekleri olacağı için gezme zamanı gelince bebek arabası kullanabilirler. O zamana kadar pusetle takılırız. Hatta 2630 tl ye prego lotus marka puset sipariş verdim trendyoldan.

Kızlar herkese merhaba normalde tahmini doğum tarihi 6 ocak ama sezeryan doğum yaptığım için ilkinde bunda da 38 civarı alırız dedi doktorum fazla tutmak istemiyor bende preklamsi sorunuda oluyor yani Aralık annesi olcam gibi görünüyor Benide listeye eklerseniz çok sevinirim
Yaş 32
2. Çocuk
Cinsiyeti erkek
Tahminen aralık son haftası doğacak

Canım 26 çok geç hatta 24 bile geç dediler bana. Randevu bulamadım not aldılar iptal eden olursa arayacaklar , diğer hastanelere de soracağım bakalım artık. Sende en geç 22 de yaptır

Bizim geline 1saat bakmış detaylı da bende aynı doktordan aldım randevuyu 3bin dedi kendi kliniğinde tabi şehirden şehire değişiyordu fiyatları

Hayır detaylı yaptırmadım yanlış anladınız detaylı için randevu alacağım daha haftama var

Evet canım akıntım da vardı ama en önemlisi işte koku, bir de batma hissi vardı ama böyle olunca öyle olacak diye bir şey yok akıntı hep oluyor gebelikte tek akıntı belirtin varsa o anlama gelmez
Ben ilaç kullanmadan koku problemimi çözdüm canım . Hatırlarsan bende geçen hafta vardı. Randevu günüme kadar su tüketimini baya arttırdım ve dün doktora söylemedim gerek kalmadı çünkü hiç koku kalmadı çok şükür geçti gitti

Çok su içtin ama geçmedi ne yaptıysam olmadı benim, sevindin canım senin geçmiş olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…