- 18 Kasım 2024
- 521
- 328
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.681
Teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın içinCanım bence de hafiflik ve pratiklik bir arabanın en önemli özelliği. Yaşadığın yerde nasıl bir zemin var mesela düz asfalt gibi mi. Yoksa atıyorum yazlık yerlerde bazen taş kaldırımlar vs.oluyor öyle bir yer mi bunları da düşün. Eğer düz bir yerde süreceksen küçük tekerlek de iş görür. Ana kucağı da arabada kullanmak için gerekli oluyor tabi. O da bebek arabasına monte edilebiliyor ama bebek arabanı daha basit bişey alabilirsin yine de. İkisi birlikte kullanılacak diye bir şart yok. Benimki ana kucağı takılan bir model. Ama araba çok hantal karışık bir araba olmadığı için hala rahatça kullanıyorum. İkinci bir araba almadım. Travel sistem Bebek Arabasi alan arkadaşlarım bebek büyüyünce hep ikinci bir araba daha aldılar. O yüzden en güzeli baston veya kabin boy arabalardır bence
oglumda travel sistem araba almstik cok pisman oldum onu baskasina verdik suan arabamz yok bende kabin boy bakiyorum canim tek elle kapananlardan hemde cok hafiflerKızlarrrr eşimle 2 haftadır bebek arabası bakıyoruz gezmediğimiz yer kalmadı. Yeni nesil arabalar ( hem pusetli hem sepetli )çok kaba ve ağır. Biraz kibar olanlarıda çok pahallıyan komşumun şu anda 7 aylık bir oğlu var. Oda hem pusetli hem sepetli olan arabalardan almıştı. Şuan diyor ki asla pusette durmuyor oturup etrafı seyretmek istiyor. Tek başıma indirip kaldıramıyorum falan diyor. Sadece yatan ve oturan baston tarzı tek elle kapanan yer kaplamayan bi araba sipariş vermiş şimdi. Banada diyor ki sende kışın doğum yapacaksın dışarı çıkamicaksın benim gibi. Boşuna alma diyor. Sipariş verdiği gibi bi araba al diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın içinçok haklı bende kabin boy tek elle kapanan bakıyorum. travel sistemler çok ağır oluyor taşıması zor katlanınca çok yer kaplıyor indir çıkar kullanışsız ve bebek ağırlaşınca yön vermesi dahada zor oluyor. bende kabin boy arayışındayım.
Teşekkür ederim canım fikrini paylaştığın içinoglumda travel sistem araba almstik cok pisman oldum onu baskasina verdik suan arabamz yok bende kabin boy bakiyorum canim tek elle kapananlardan hemde cok hafifler
Canım ben hastanede ne olur ne olmz mama verilmesi gerekirse falan diye biberon aldım kaynattim attm dogum cantasina ama hastanede lazim olmadi evde kullandım 42 gun boyunca süt sagip biberonla icirmek zorunda kaldm o yuzden biberon suan yine almayo dusunuyorumAşkımsular birde çoğu yerde biberon birde süt sağım makinası almayın falan demişler, doğduktan sonra lazım olursa alın demişler, sizce hangisi mantıklı öncede stoklamak mı yoksa sonradan mı
Ay aşkımmm çok teşekkür ederimmCanım ben hastanede ne olur ne olmz mama verilmesi gerekirse falan diye biberon aldım kaynattim attm dogum cantasina ama hastanede lazim olmadi evde kullandım 42 gun boyunca süt sagip biberonla icirmek zorunda kaldm o yuzden biberon suan yine almayo dusunuyorum
süt sagma makinasi herkeze lazim olmuyor onuda dogumdan sonra lazim oldugu icin aldm yani biberonu bence al ama sut sagma makinalri pahalı onu dogum sonrasi lazim olursa al bence canım
Canım gönlünce bir bebek arabası alıp ayrı puset alabilirsin. Biz ikiz bebek bekliyoruz ve puset takılabilen ikiz bebek arabaları önlü arkalı oluyor. Ben onları çok kullanışlı bulmadığım için bebek arabası ayrı puset ayrı almayı düşündüm. Zaten evet kış bebekleri olacağı için gezme zamanı gelince bebek arabası kullanabilirler. O zamana kadar pusetle takılırız. Hatta 2630 tl ye prego lotus marka puset sipariş verdim trendyoldan.Kızlarrrr eşimle 2 haftadır bebek arabası bakıyoruz gezmediğimiz yer kalmadı. Yeni nesil arabalar ( hem pusetli hem sepetli )çok kaba ve ağır. Biraz kibar olanlarıda çok pahallıyan komşumun şu anda 7 aylık bir oğlu var. Oda hem pusetli hem sepetli olan arabalardan almıştı. Şuan diyor ki asla pusette durmuyor oturup etrafı seyretmek istiyor. Tek başıma indirip kaldıramıyorum falan diyor. Sadece yatan ve oturan baston tarzı tek elle kapanan yer kaplamayan bi araba sipariş vermiş şimdi. Banada diyor ki sende kışın doğum yapacaksın dışarı çıkamicaksın benim gibi. Boşuna alma diyor. Sipariş verdiği gibi bi araba al diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Canım 26 çok geç hatta 24 bile geç dediler bana. Randevu bulamadım not aldılar iptal eden olursa arayacaklar , diğer hastanelere de soracağım bakalım artık. Sende en geç 22 de yaptırSelam canım, bugün doktoruma sordum 22 ila 26 dedi yani çok şaşırdım 26 nedir, 22 de yaptırırım herhalde, doktorun evet canını sıkıyorsa bence değiştirmelisin çok iyi oluyor sen sormadan bir şeyler söylemesi bence mutlu ediyor insanı
Bizim geline 1saat bakmış detaylı da bende aynı doktordan aldım randevuyu 3bin dedi kendi kliniğinde tabi şehirden şehire değişiyordu fiyatları
Hayır detaylı yaptırmadım yanlış anladınız detaylı için randevu alacağım daha haftama varDetaylı ultrason genelde 20 dakika sürüyor dediler daha da mı kısa sürdü şu sıralar gerçekten de bütün doktorlar aynı gibi hepsi konuşmamaya yemin etmiş gibiler, detaylı ultrason ne kadar fiyata yaptırdınız 10 bin lira diyorlar merak ettim
Ben ilaç kullanmadan koku problemimi çözdüm canım . Hatırlarsan bende geçen hafta vardı. Randevu günüme kadar su tüketimini baya arttırdım ve dün doktora söylemedim gerek kalmadı çünkü hiç koku kalmadı çok şükür geçti gittiEvet canım akıntım da vardı ama en önemlisi işte koku, bir de batma hissi vardı ama böyle olunca öyle olacak diye bir şey yok akıntı hep oluyor gebelikte tek akıntı belirtin varsa o anlama gelmez
Bana tek kullanımlık suya atılan ilaç vermişti canım onunda bi faydası olmadı inşallah benimde geçer ya hayattan soğuyor insan
Ben ilaç kullanmadan koku problemimi çözdüm canım . Hatırlarsan bende geçen hafta vardı. Randevu günüme kadar su tüketimini baya arttırdım ve dün doktora söylemedim gerek kalmadı çünkü hiç koku kalmadı çok şükür geçti gitti
Canım 26 çok geç hatta 24 bile geç dediler bana. Randevu bulamadım not aldılar iptal eden olursa arayacaklar , diğer hastanelere de soracağım bakalım artık. Sende en geç 22 de yaptır
Ben de sıcaktan 1 saattir uyuyamıyorumNe güzel 11 buçukta uyumuştum 1 saat sonra köpek havlamasına uyandım ve uyuyamıyorm şuan
O daha kötü çözümü de yokBen de sıcaktan 1 saattir uyuyamıyorum
Belli ki bize bu gece uyku yokkO daha kötü çözümü de yok
Maleseeeef bide sabah hastaneye gidicem ne zaman sabah erken kalkmam gerekse uykum kaçıyo neden yaBelli ki bize bu gece uyku yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?