- 5 Haziran 2021
- 5.608
- 21.566
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.701
Benim bu görüntüye göre erkek dedi yapay zeka canım 13 haftalık nuba göre zaten doktorda emin değildi kesin konuşmadı alışveriş yapma dedicanim cok net hatirlayamiyorum ya 8 9 haftalik falandi kese şekline bebegin durusuna gore yorum yapr dusunduk erkek dedi
doktorum da 12+1 de erkege benzetti kuuck diye emin olamadi
15+5 de kızımız olacagınü ogrendik
Cift yonlu olmasi onemli bence bebek anneyi, anne de bebegi gormek istiyor kucukken.Peki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen
Kabin boy olup, ana kucağı takılanlar da var. Ben öyle almıştım ilk bebek için. Hem hafifti hem de ilk aylar üstüne adaptör ile ana kucağı takarak kullandık. Zaten hastaneden çıkarırken doktora götürürken ana kucağına ihtiyacınız olacak. Onlara bakabilirsiniz.Kızlarrrr eşimle 2 haftadır bebek arabası bakıyoruz gezmediğimiz yer kalmadı. Yeni nesil arabalar ( hem pusetli hem sepetli )çok kaba ve ağır. Biraz kibar olanlarıda çok pahallıyan komşumun şu anda 7 aylık bir oğlu var. Oda hem pusetli hem sepetli olan arabalardan almıştı. Şuan diyor ki asla pusette durmuyor oturup etrafı seyretmek istiyor. Tek başıma indirip kaldıramıyorum falan diyor. Sadece yatan ve oturan baston tarzı tek elle kapanan yer kaplamayan bi araba sipariş vermiş şimdi. Banada diyor ki sende kışın doğum yapacaksın dışarı çıkamicaksın benim gibi. Boşuna alma diyor. Sipariş verdiği gibi bi araba al diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Teşekkür ederim canım. Sanırım bende öyle yapacağımCanım gönlünce bir bebek arabası alıp ayrı puset alabilirsin. Biz ikiz bebek bekliyoruz ve puset takılabilen ikiz bebek arabaları önlü arkalı oluyor. Ben onları çok kullanışlı bulmadığım için bebek arabası ayrı puset ayrı almayı düşündüm. Zaten evet kış bebekleri olacağı için gezme zamanı gelince bebek arabası kullanabilirler. O zamana kadar pusetle takılırız. Hatta 2630 tl ye prego lotus marka puset sipariş verdim trendyoldan.
Teşekkür ederim canımKabin boy olup, ana kucağı takılanlar da var. Ben öyle almıştım ilk bebek için. Hem hafifti hem de ilk aylar üstüne adaptör ile ana kucağı takarak kullandık. Zaten hastaneden çıkarırken doktora götürürken ana kucağına ihtiyacınız olacak. Onlara bakabilirsiniz.
Ay hadi inşaallahGünaydın kızlar4 hafta geçmiş bugün doktor kontrolümüz var. Bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım. Cinsiyet kesinleşir bugün
Heyecandan mı oldu acabaaaaMaleseeeef bide sabah hastaneye gidicem ne zaman sabah erken kalkmam gerekse uykum kaçıyo neden ya
Bazı ürünlerde yön tek hareketle değiliyo. Örnek cybex markanın bi modeli prego markanın bi modeliPeki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerle gelGünaydın kızlar4 hafta geçmiş bugün doktor kontrolümüz var. Bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım. Cinsiyet kesinleşir bugün
Günaydın aşkom, güzel haberlerini bekliyoruz, senin kız değilmiydiGünaydın kızlar4 hafta geçmiş bugün doktor kontrolümüz var. Bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım. Cinsiyet kesinleşir bugün
Uyudum uyandım ya ondan oldu sanırım 4’e doğru zor uyudum sabahta 6 buçukta kızım uyandı sağolsunHeyecandan mı oldu acabaaaa
Benim kardeşimde puset var ben onu kullanıcam zaten kış bebeği olcak dışarı gezmeye çıkartmayacağım için arabaya koyup almam için puset yeterli gelir diye düşündüm sadece hafif olan bebek arabası almayı planlıyorum yazın tek çıkarırım diyeKızlarrrr eşimle 2 haftadır bebek arabası bakıyoruz gezmediğimiz yer kalmadı. Yeni nesil arabalar ( hem pusetli hem sepetli )çok kaba ve ağır. Biraz kibar olanlarıda çok pahallıyan komşumun şu anda 7 aylık bir oğlu var. Oda hem pusetli hem sepetli olan arabalardan almıştı. Şuan diyor ki asla pusette durmuyor oturup etrafı seyretmek istiyor. Tek başıma indirip kaldıramıyorum falan diyor. Sadece yatan ve oturan baston tarzı tek elle kapanan yer kaplamayan bi araba sipariş vermiş şimdi. Banada diyor ki sende kışın doğum yapacaksın dışarı çıkamicaksın benim gibi. Boşuna alma diyor. Sipariş verdiği gibi bi araba al diyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Annelik görevi mecburrrUyudum uyandım ya ondan oldu sanırım 4’e doğru zor uyudum sabahta 6 buçukta kızım uyandı sağolsunyataktan kazındım
Uyudum uyandım ya ondan oldu sanırım 4’e doğru zor uyudum sabahta 6 buçukta kızım uyandı sağolsunyataktan kazındım
Ben avent bakıyorum kuzum bebeğin ağzına uyum sağlıyor diyooolaaaKızlar sizce biberon philips avent yoksa dr browns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?