Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
canim cok net hatirlayamiyorum ya 8 9 haftalik falandi kese şekline bebegin durusuna gore yorum yapr dusunduk erkek dedi
doktorum da 12+1 de erkege benzetti kuuck diye emin olamadi
15+5 de kızımız olacagınü ogrendik
Benim bu görüntüye göre erkek dedi yapay zeka canım 13 haftalık nuba göre zaten doktorda emin değildi kesin konuşmadı alışveriş yapma dedi

Peki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen
Cift yonlu olmasi onemli bence bebek anneyi, anne de bebegi gormek istiyor kucukken.

Kabin boy olup, ana kucağı takılanlar da var. Ben öyle almıştım ilk bebek için. Hem hafifti hem de ilk aylar üstüne adaptör ile ana kucağı takarak kullandık. Zaten hastaneden çıkarırken doktora götürürken ana kucağına ihtiyacınız olacak. Onlara bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim canım. Sanırım bende öyle yapacağım

Teşekkür ederim canım Böyle bişey duymamıştım hiç. Bir araştırayım

Peki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen
Bazı ürünlerde yön tek hareketle değiliyo. Örnek cybex markanın bi modeli prego markanın bi modeli

Benim kardeşimde puset var ben onu kullanıcam zaten kış bebeği olcak dışarı gezmeye çıkartmayacağım için arabaya koyup almam için puset yeterli gelir diye düşündüm sadece hafif olan bebek arabası almayı planlıyorum yazın tek çıkarırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…