- 10 Şubat 2024
- 967
- 1.282
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.721
Canım ben Philips avent aldım sma öyle tecrübem falan yok. Anne memesine en yakın falan diye reklamları yapılmış. Bebek çekmeden gelmiyormuş falan. Tamamen bunlara kandımKızlar sizce biberon philips avent yoksa dr browns
Evet cybex biraz bütçemi aşıyor pregonun kol kısmından çift yön olan arabaları var hoşuma gitti aslında, onlarda travel diye geçiyor ağır mı bilemedim Balıkesirde bulamadım o modeliBazı ürünlerde yön tek hareketle değiliyo. Örnek cybex markanın bi modeli prego markanın bi modeli
Canım ben Philips avent aldım sma öyle tecrübem falan yok. Anne memesine en yakın falan diye reklamları yapılmış. Bebek çekmeden gelmiyormuş falan. Tamamen bunlara kandım
Tecrübesiz anneler olarak nerde kim neyi övüyorsa ben ona kanıyorum valla. Önüme o marka gelseydi büyük ihtimalle onu alırdımcezerye_ aşkımsular chatgpt browns için işte antikolik gaz yapmıyor falan yazmış, acabamı dedim bende o zaman aventle devamke
Kız ben de Kasım grubunun etkisinde kaldımTecrübesiz anneler olarak nerde kim neyi övüyorsa ben ona kanıyorum valla. Önüme o marka gelseydi büyük ihtimalle onu alırdım
Canım son adet tarihi ve hatirliyorsan kese ve kalp atışını da yazabilir misinKızlar herkese merhaba normalde tahmini doğum tarihi 6 ocak ama sezeryan doğum yaptığım için ilkinde bunda da 38 civarı alırız dedi doktorum fazla tutmak istemiyor bende preklamsi sorunuda oluyor yani Aralık annesi olcam gibi görünüyorBenide listeye eklerseniz çok sevinirim
Yaş 32
2. Çocuk
Cinsiyeti erkek
Tahminen aralık son haftası doğacak
Bu benim için olmazsa olmaz bir özellik canım. Bebeğimle yüz yüze gitmek çok hoşuma gidiyor. Uzun süre öyle kullandım. Hanımefendi bağımsızlığını ilan edip etrafa bakmayı tercih edince de önüne çevirdim artıkPeki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen
Dr browns aldım ben kuzum antikolik özelliği olduğu için. Çok memnun kaldım. Bu arada süt sağma makinesi de benim için çok çok önemliydi. Zaten çalışan anneler için ek gıdaya kadar illaki eve süt bırakmak gerekiyor. O yüzden şarttı benim için. Ama çalışmayanlar için de gerekli bence. Dışarıda emzirmek yerine biberon vermek bana daha kolay geliyordu. Soğuk ılık demeden dışarıda biberonu verdim açıkçası kurtarıcı olduğu zamanlar oldu. 4. Aydan sonra biberonu da tutmadı gerçi elli kere huy değiştiriyorlarKızlar sizce biberon philips avent yoksa dr browns
Sabah gittim canım bebişe de baktı skıntı yok dedi idrar tahlili verdm işte yine de toz veriyim rahatla dedi idrar kültürü de aldılar o da cuma çıkıcakmş cuma sabahı gel dediAnnelik görevi mecburrrdoktor randevun kaçta bebişi mi görmeye gideceksinnn
İnşallah arkadasımGünaydın kızçelerrrr güzel haberler alacağımız bir gün olsunben yine iş yerinde yoğunum giremeyebilirim çok fazla, sizleri seviyorum
oyy kuzum sen yazınca heyecanlandım çıktı sonucun diye. Ne zaman dediler peki süre verdiler mi? İnşallah en kısa sürede bebeğinin sağlıklı haberlerini alırsın da hepimiz rahatlarızİnşallah arkadasımben yınr hastaneyı aradım amnıyosentez sonucum hala cıkmamıs. Soylenılen sure dolmadı ama artık beklemek cok cok zor gelıyor hemen cıksın dua edermısınız
aşko avent kolik için olanı da var ben onu alıcam. Bence kolik biberonu almaktan zarar gelmez.cezerye_ aşkımsular chatgpt browns için işte antikolik gaz yapmıyor falan yazmış, acabamı dedim bende o zaman aventle devamke
Süt sağmak için hangi markayı kullandın canım o kadar çeşit var ki kararsız kaldım. mochi giyilebilir olanı mı alsam ,lansinoh elektrikliyi mi alsam giyilebilirini mi alsam bilemedimDr browns aldım ben kuzum antikolik özelliği olduğu için. Çok memnun kaldım. Bu arada süt sağma makinesi de benim için çok çok önemliydi. Zaten çalışan anneler için ek gıdaya kadar illaki eve süt bırakmak gerekiyor. O yüzden şarttı benim için. Ama çalışmayanlar için de gerekli bence. Dışarıda emzirmek yerine biberon vermek bana daha kolay geliyordu. Soğuk ılık demeden dışarıda biberonu verdim açıkçası kurtarıcı olduğu zamanlar oldu. 4. Aydan sonra biberonu da tutmadı gerçi elli kere huy değiştiriyorlar
İnşallah sonuçlar sıkıntısız çıkar canımmSabah gittim canım bebişe de baktı skıntı yok dedi idrar tahlili verdm işte yine de toz veriyim rahatla dedi idrar kültürü de aldılar o da cuma çıkıcakmş cuma sabahı gel dedi
Kızlar herkese merhaba normalde tahmini doğum tarihi 6 ocak ama sezeryan doğum yaptığım için ilkinde bunda da 38 civarı alırız dedi doktorum fazla tutmak istemiyor bende preklamsi sorunuda oluyor yani Aralık annesi olcam gibi görünüyorBenide listeye eklerseniz çok sevinirim
Yaş 32
2. Çocuk
Cinsiyeti erkek
Tahminen aralık son haftası doğacak
O kadar haklısın ki sabretmek eminim zordur rabbim bir an önce güzel haberi aldırsın sana inşallah canımİnşallah arkadasımben yınr hastaneyı aradım amnıyosentez sonucum hala cıkmamıs. Soylenılen sure dolmadı ama artık beklemek cok cok zor gelıyor hemen cıksın dua edermısınız
Hayırlı haberlerle gel canımGünaydın kızlar4 hafta geçmiş bugün doktor kontrolümüz var. Bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım. Cinsiyet kesinleşir bugün
Bende avent aldım ama çocuğum tutmadı ağzına bile götüremedimBen avent bakıyorum kuzum bebeğin ağzına uyum sağlıyor diyooolaaa
Aaa aşkım bak dışarda emzirme olayını ben hiç akıl edemedim o zaman sağma makinası mantıklıDr browns aldım ben kuzum antikolik özelliği olduğu için. Çok memnun kaldım. Bu arada süt sağma makinesi de benim için çok çok önemliydi. Zaten çalışan anneler için ek gıdaya kadar illaki eve süt bırakmak gerekiyor. O yüzden şarttı benim için. Ama çalışmayanlar için de gerekli bence. Dışarıda emzirmek yerine biberon vermek bana daha kolay geliyordu. Soğuk ılık demeden dışarıda biberonu verdim açıkçası kurtarıcı olduğu zamanlar oldu. 4. Aydan sonra biberonu da tutmadı gerçi elli kere huy değiştiriyorlar
Bu benim için olmazsa olmaz bir özellik canım. Bebeğimle yüz yüze gitmek çok hoşuma gidiyor. Uzun süre öyle kullandım. Hanımefendi bağımsızlığını ilan edip etrafa bakmayı tercih edince
Kuzum bir de şey duymuştum çok süt olunca da sağmak gerekiyormuş .Bir de mesela anne çok yorgun 4-5 saat uyumak istiyor o zaman da bebeğin 1 öğününü sağıp yanındakiler beslemesi için iyi oluyormuş .tabi bunlar benim duyduklarım tecrübeli anneler daha iyi bilirAaa aşkım bak dışarda emzirme olayını ben hiç akıl edemedim o zaman sağma makinası mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?