Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Bazı ürünlerde yön tek hareketle değiliyo. Örnek cybex markanın bi modeli prego markanın bi modeli
Evet cybex biraz bütçemi aşıyor pregonun kol kısmından çift yön olan arabaları var hoşuma gitti aslında, onlarda travel diye geçiyor ağır mı bilemedim Balıkesirde bulamadım o modeli

Canım ben Philips avent aldım sma öyle tecrübem falan yok. Anne memesine en yakın falan diye reklamları yapılmış. Bebek çekmeden gelmiyormuş falan. Tamamen bunlara kandım
cezerye_ aşkımsular chatgpt browns için işte antikolik gaz yapmıyor falan yazmış, acabamı dedim bende o zaman aventle devamke

Canım son adet tarihi ve hatirliyorsan kese ve kalp atışını da yazabilir misin ben yine beklenen doğum tarihi 6 Ocak yazayım ama gerçek doğum tarihini yazicaz zaten bebiş geldiğinde

Peki Bebek arabalarında çift yönlü olma özelliği çok lazım ve kullanılan bi özellik mi hanımlar, bende hafif bir şey istiyorum ama çift yön işin içine girince travel sistem gösteriyorlar hemen
Bu benim için olmazsa olmaz bir özellik canım. Bebeğimle yüz yüze gitmek çok hoşuma gidiyor. Uzun süre öyle kullandım. Hanımefendi bağımsızlığını ilan edip etrafa bakmayı tercih edince de önüne çevirdim artık

Kızlar sizce biberon philips avent yoksa dr browns
Dr browns aldım ben kuzum antikolik özelliği olduğu için. Çok memnun kaldım. Bu arada süt sağma makinesi de benim için çok çok önemliydi. Zaten çalışan anneler için ek gıdaya kadar illaki eve süt bırakmak gerekiyor. O yüzden şarttı benim için. Ama çalışmayanlar için de gerekli bence. Dışarıda emzirmek yerine biberon vermek bana daha kolay geliyordu. Soğuk ılık demeden dışarıda biberonu verdim açıkçası kurtarıcı olduğu zamanlar oldu. 4. Aydan sonra biberonu da tutmadı gerçi elli kere huy değiştiriyorlar

Günaydın kızçelerrrr güzel haberler alacağımız bir gün olsun ben yine iş yerinde yoğunum giremeyebilirim çok fazla, sizleri seviyorum
İnşallah arkadasım ben yınr hastaneyı aradım amnıyosentez sonucum hala cıkmamıs. Soylenılen sure dolmadı ama artık beklemek cok cok zor gelıyor hemen cıksın dua edermısınız

İnşallah arkadasım ben yınr hastaneyı aradım amnıyosentez sonucum hala cıkmamıs. Soylenılen sure dolmadı ama artık beklemek cok cok zor gelıyor hemen cıksın dua edermısınız
oyy kuzum sen yazınca heyecanlandım çıktı sonucun diye. Ne zaman dediler peki süre verdiler mi? İnşallah en kısa sürede bebeğinin sağlıklı haberlerini alırsın da hepimiz rahatlarız

Süt sağmak için hangi markayı kullandın canım o kadar çeşit var ki kararsız kaldım. mochi giyilebilir olanı mı alsam ,lansinoh elektrikliyi mi alsam giyilebilirini mi alsam bilemedim

Merhaba canım hoş geldin, ben de preklamsi geçirdim kolestazla birlikte, inşallah bu gebeliğimizi sorunsuz geçiririz

O kadar haklısın ki sabretmek eminim zordur rabbim bir an önce güzel haberi aldırsın sana inşallah canım

Aaa aşkım bak dışarda emzirme olayını ben hiç akıl edemedim o zaman sağma makinası mantıklı

Bu benim için olmazsa olmaz bir özellik canım. Bebeğimle yüz yüze gitmek çok hoşuma gidiyor. Uzun süre öyle kullandım. Hanımefendi bağımsızlığını ilan edip etrafa bakmayı tercih edince

Aaa aşkım bak dışarda emzirme olayını ben hiç akıl edemedim o zaman sağma makinası mantıklı
Kuzum bir de şey duymuştum çok süt olunca da sağmak gerekiyormuş .Bir de mesela anne çok yorgun 4-5 saat uyumak istiyor o zaman da bebeğin 1 öğününü sağıp yanındakiler beslemesi için iyi oluyormuş .tabi bunlar benim duyduklarım tecrübeli anneler daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…