Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ah inşallah ya hoşbuldum bu araca bana ekstra kan sulandırıcı kullanmamı tavsiye ediyorlar önlem amaçlı sanada dediler mi

Hayır canım, aslında benim kolestaz preklamsiyi tetikledi, yani önce kolestaz oldum sonra idrar da protein kaçağı oldu tansiyon yükselmişti normalde hiç öyle sorunlarım uok ama inşallah tekrarlamaz endişeleniyorum

Benimde 38 in başında birden tansiyonum aşırı yükselmeye başladı sonra protein kaçağı çıktı apar toparda doğurdum hatta doğum sonrası 20 gün sürdü o tansiyon yüksekliği. Kolestaz karaciğer ile ilgiliydi dimi

Evet canım sen 38 e gitmişsin ben 32 de doğuruyordum zorla durdurdular, 33 sonunda doğum yaptım işte, normal doğum sancılarım tuttu, çok uzun bir sürecim var, Allah’ım bir daha yaşatmasın, sanada banada inşallah, doktorun peki bekliyor lı tekrarlar mı diyor, banada hep dediler tansiyon kontrolü sağla diye

Oo erken doğum bir de Allah korusun tekrarından Ben pek çok doktor gezdim hamileliğin başında kanamalı sıkıntılarımda vardı. Gittiğim çoğu doktor tekrarlama ihtimali yüksek ama önlemler alınmalı dedi mesela magnezyum ve kan sulandırıcı kullanmak bunlardan ilk başıymış. Preklamsi 20-24 arası kendini gösterebiliyormuş şu an zaten olacaksada kendini gizlermiş. Kilo alımına dikkat etmek az tuzlu yemek başkada elden bir şey gelmiyor

Evet canım banada öyle dedi doktorum kolestaz için özellikle ben en şok ondan çektim 20. Haftadan önce beklemeyiz dedi kan verip takip ediyorum bir de şimdi tiroid çıktı ben de ona bakılacak, bu yol böyle dikenli bir yol işte kabul ettim ama sonu güzel olacak inanıyorum

Süt sağmak için hangi markayı kullandın canım o kadar çeşit var ki kararsız kaldım. mochi giyilebilir olanı mı alsam ,lansinoh elektrikliyi mi alsam giyilebilirini mi alsam bilemedim
Bende lansinoh elektrikli vardı canım arkadaşımdan ödünç aldım ben. Bebeğim büyüyünce geri verdim şimdi tekrar isteyeceğim güzel çekiyordu memnundum ben ama sen şimdi iş yerinde sağım yapmak istersen giyilebilir olanlar daha mantıklı da olabilir. Yine araştırmaya devam et

Aaa aşkım bak dışarda emzirme olayını ben hiç akıl edemedim o zaman sağma makinası mantıklı
Bir de mastit olmuştum ilk hafta onda da çok işime yaramıştı ama sağarsan daha çok mastit olur diyenler de var. Bende öyle olmadı. İlk sağdığımda gelen rahatlamayı tarif bile edemem. İyiki varmış elimin altında süt sağma makinesi

Yok canım bir mani keder çıkmazsa 32. haftada ben vınnn dönmiycem işe bebişe bakarım artık evimin kadını çocuklarımın anası olurum lansinoh elektrikli benim kafama da çok yatıyor çok da lüks bişey aramıyorum aslında aklımda dursun indirimlere bakayım

Ben yanındaysam emzirmek bence en güzeli. İşe gittiğim zamanlar dışında hep emzirdim o yüzden evdeyken. Ölüyorum dediğim noktaya gelmedim hiç çok şükür ama hiç uyumayan bebekler de var. Öyle olursa mantıklı olabilir

Yani inşaallah hepimizin bebeği çok uysal ve uyku düzeni olan bebekler olur dilerim ama maalesef çok zor bebekler de var .Benim arkadaşımın bebeği çok zordu asla düzenli uykusu yoktu gram uyku uyuyamıyordu anne .O yüzden her ihtimal dahilinde .Bir de ben bilmiyorum şimdi yeni doğunca kaç saatte kalkıp emziriyoruz her saat mi ? Çocuk uyanmazsa da uyandırıyor muyuz filan hiç bir bilgim yok annem yardımcı olur

İnşallah arkadasım ben yınr hastaneyı aradım amnıyosentez sonucum hala cıkmamıs. Soylenılen sure dolmadı ama artık beklemek cok cok zor gelıyor hemen cıksın dua edermısınız
Canim inşallah guzel haberleri alırsın bir an önce Allahım evlatlarimizin saglikli oldugu haberlerini bir an önce duyursun bizlere.
29unda mi 1 ay olacak ? Stresini kontrol altinda tutmaya calis kuzum. Cok zor biliyorum...

Canım benimde göğüs ucum yok sağdaki yine uğraşınca cikiyor da soldaki hiç çıkmıyor bi de böyle ortadan yarık gibi emzirebilir miyim

Kızlar bi de madem konu açıldı emzik veya biberon verince meme reddi yaşanır mı sanki öyle bir algı var tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi

Kızlar bi de madem konu açıldı emzik veya biberon verince meme reddi yaşanır mı sanki öyle bir algı var tecrübeli anneler bizi aydınlatabilir mi
Emzik için 10 gün falan beklemiştim zaten çok küçükler emzik kocaman kalıyor ağzında ve insan kıyamıyor o plastik şeyi vermeye he emziği sevmedi o ayrı. Meme reddi olur diye 2 ay gibi bir süre biberon vermedim lansinoh un bir serisi var meme ucuna en yakını. Aslında mantık akışın yavaş olması anne sütü biberon kadar hızlı değil

İnşallah canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…